• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تباه شدگان

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
مک کین میومد و اصلا پرونده اینا همون یه دهه پیش بسته میشد

زیاد خوشبین نباش....امریکایی جماعت حتی خر-مغزترینش پیرو راهبرد های حزبش هست و بصورت انفرادی کاری نمیتونه بکنه.....
تنها اتفاقی که به نفع فریدم فایترز ها افتاده چرخش عربستان بوده که در نهایت از اونجاش درمیارن....

شکار مصطفی ها

اما در مورد شکار، واقعا در خودت میبینی که رفتار خشن داشته باشی؟ خشنی که میگم مثلا شاهد جون دادن یک فروند مصی باشی؟ و حتی لذت ببری؟
بحث پز دادن و اینا نیست ولی مثلا خودم شدیدا سنگدل شدم و حتی چندبار ناخواسته در پیاده رو تنه به تنه با کسی شدم طرف نوع نگاه منو دیده راهش کج کرده رفته....
اگر جامعه ما به این وضعیت برسه میشه یک تیغ 2 لبه و هم مصی میزنه و هم غیر مصی....

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
چون همنام آرمان جونته چشمتو‌ گرفته؟😛

این فکر کنم باباش تو ثباح بوده اونم رده های بالا. مسچدها چند جا بالاشهر دیدم چندین ماه بنرشو زده بودن
سریعم انواع اردو جحادی و یه جشنواره مردمی!! به اسمش راه انداختن از طرف شهرداری تهران آخریش یه مسابقه رالی بود تبلیغاشو مترو دیده باشی زیرش ریز نوشته جشنواره مردمی آرمان
یه عده بدبختم که تو اکباتان گرفتن میخوان بیگناه دار بزنن مثل اون دو تا جوون کرجی و پرونده خانه اصف.هان

به نظر من راه حل، روی کار اومدن بوش ثانی دسانتیس هست کسی که تو جنگ عراق بوده و مثل کروز و مک کین واقعا کمر به نابودی اینا بسته بیاد (اگه مردم هشیار باشن فریب ترامپ شیرخردل رو نخورن-شیر خردل دوری که اومد نبود کروز میومد پرونده اینا بسته بود همونطور که دوره اول اوبامای بی فانوس اون انتخاب نمیشد مک کین میومد و اصلا پرونده اینا همون یه دهه پیش بسته میشد)
بعدش اونجاست که افتک و تیدوس بعد سربازگیری و تشکیل نیروهای دولت موقت میرن شکار مصطفی ها🥰
اسم آرمان جونمو خراب کردbav3_154fs759111.gif

خونه شون که ظاهرا شهران بوده. رده های بالای اینا توی شهرک های دقایقی و محلاتی هستن. مصطفی کلا علاقه خاصی به مظلوم نمایی نیروهاش داره. اگر زن اون حججی اون افتضاح رو بار نیاورده بود، تا الان ازش امام حسین ساخته بودن:D. توی این درگیری ها هم که یه خرس گریزلی رو می آوردن توی تلویزیون، آه و ناله میکرد که اغتشاشگر ها دستشو اووف کردن:ROFLMAO: یارو گردنشو تبر نمیزد، الکی خودشو زده بود به موش مردگی. این ساندیس خور پی تی هم براش اشک میریخت که خون رو با خون نباید شست ( البته اگر خون رفقای خودش باشه، قضیه فرق میکنه:p)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
حس میکنم دادن دستت :LOL: دیگه حساب کردن روی رئیس جمعورای عمریکا حماقت محضه
اون زمان کروز میومد الان میگفتی اگه ترامپ شیردل میمومد فلان میشد
اره دسانتیس میاد آغوندا رو بیرون میکنه یارانه تیداس و افتک رو هم میکنه ماهانه 45 دلار :D
دسانتیس محمدی به عمریکا خوش آمدی
این تیدوس همین شکلیه ثبات نداره بادی به هر جهته
یه روز میگه ترامپ عالیه روز بعدش میگه ترامپ شیرخردل یه روز میگه روسیه گ خورد حمله کرد به اوکراین فرداش میگه اصلا به ماچه یه روز میگه روسیه فلانه فرداش میگه من طرفدار روسیه شدم یه روز عشق رضا پهلویه فرداش میگه نه بدرد نمیخوره یه روز میگه اخوندا رو بیرون میکنیم فرداش میگه بابا اخوندا تا 100 سال دیگه هستند مهاجرت کنید یه روز میگه مولایم افتک فردا میبینی توپیده به افتک

الانم نشسته زیر پتو خیال کرده امریکایی های حرومزاده براش ری.. میان ایران رو براش سوئیس میکنن تازه اونم با جنگ :ROFLMAO:

بارها بهش گفتم جنگو برا کشورت نخواه که جنگ چیزی غیر از نکبت نخواهد داشت

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
حس میکنم دادن دستت :LOL: دیگه حساب کردن روی رئیس جمعورای عمریکا حماقت محضه
اون زمان کروز میومد الان میگفتی اگه ترامپ شیردل میمومد فلان میشد
اره دسانتیس میاد آغوندا رو بیرون میکنه یارانه تیداس و افتک رو هم میکنه ماهانه 45 دلار :D
دسانتیس محمدی به عمریکا خوش آمدی
اتفاقا من همون زمانم طرفدار کروز بودم باید پستامو بگردم
حساب کردن که دیدی جرج بو ش کار ناتمام پدرشو به اتمام رسوند الانم اینا زیاد دارن کرم میریزن و تو ریپابلیکنها کسایی هستن بخوان نونشونو شیرمال کنن
زیاد خوشبین نباش....امریکایی جماعت حتی خر-مغزترینش پیرو راهبرد های حزبش هست و بصورت انفرادی کاری نمیتونه بکنه.....
تنها اتفاقی که به نفع فریدم فایترز ها افتاده چرخش عربستان بوده که در نهایت از اونجاش درمیارن....

اما در مورد شکار، واقعا در خودت میبینی که رفتار خشن داشته باشی؟ خشنی که میگم مثلا شاهد جون دادن یک فروند مصی باشی؟ و حتی لذت ببری؟
بحث پز دادن و اینا نیست ولی مثلا خودم شدیدا سنگدل شدم و حتی چندبار ناخواسته در پیاده رو تنه به تنه با کسی شدم طرف نوع نگاه منو دیده راهش کج کرده رفته....
اگر جامعه ما به این وضعیت برسه میشه یک تیغ 2 لبه و هم مصی میزنه و هم غیر مصی....
سر دشمنی شخصی باشه میکنن
مثل دشمنی بو ش پسر با صدام که از دشمنی پدرش با اون ناشی میشد
الانم دسانتیس خودش تو عراق جنگیده و دل خونی از مصطفی داره
این تیدوس همین شکلیه ثبات نداره بادی به هر جهته
یه روز میگه ترامپ عالیه روز بعدش میگه ترامپ شیرخردل یه روز میگه روسیه گ خورد حمله کرد به اوکراین فرداش میگه اصلا به ماچه یه روز میگه روسیه فلانه فرداش میگه من طرفدار روسیه شدم یه روز عشق رضا پهلویه فرداش میگه نه بدرد نمیخوره یه روز میگه اخوندا رو بیرون میکنیم فرداش میگه بابا اخوندا تا 100 سال دیگه هستند مهاجرت کنید یه روز میگه مولایم افتک فردا میبینی توپیده به افتک

الانم نشسته زیر پتو خیال کرده امریکایی های حرومزاده براش ری.. میان ایران رو براش سوئیس میکنن تازه اونم با جنگ :ROFLMAO:

بارها بهش گفتم جنگو برا کشورت نخواه که جنگ چیزی غیر از نکبت نخواهد داشت
کوصشر تخیلی و زیبایی بود انصافا
خود تو هنوز طرفدار ترامپ شیرخردلی یه مواقعی
طرف همونموقع بعد اینکه رای نیورد یه کلام گفت رای بیارم یعنی تقلب و فلانو درست کنن برگردم با رجیم میبندم قیدشو زدم
چه میسسی بابا من کجا طرفدار روسیه شدم🤣خواب دیدی خیر باشه پستشو حتما بذار
اون بابا آره طرفدارشم ولی نه با شخص پرستی هر وقت از صادراتی فاندی و باندی فاصله بگیره حمایتش میکنم مثل الان دقیقا
بیرون کردن آ خوند شرایط خیالیه هر وقت گفتیم، وگرنه همه رو توصیه به رفتن نمیکردم
پست توپیدن به افتک هم بده🤣
جنگم برای کشورم میخوام تا چشمت از خرطوم دربیاد غده سرطانی کشنده رو باید با عمل جراحی خونین دراورد

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
ببین من کسی هستم که کاملا مخالف مصطفی هستم، در عین حال در هیچیک از اعتراضات به خیابون نیومدم. قاعدتا قشر خاکستری حساب میشم. اما علت بیرون نیامدنم :

1- مردم ایران میان بیرون برای چیزی میجنگن که در نهایت به نفعشون نیست. سال 78 دانشجوها به تعطیلی روزنامه سلام و در حمایت از خاتمی بیرون آمدن. چند نفر کشته و ناپدید و نابینا شدن و .... برای چی ؟ خاتمی و تمام اجداد و نسلش به اندازه ناخن اون دنشجوی پزشکی که کور شد، ارزش ندارن. سال 88 ندا آقا سلطان و خیلی های دیگه برای پس گرفتن رای موسوی و کروبی جونشون رو کف دستشون گذاشتن. اونا 14 ساله زیر خاک هستن، در حالیکه حتی حقوق استادی دانشگاه همسر موسوی که در وهله اول به ناحق و با پارتی بازی استاد دانشگاه شده، در این مدت قطع نشده. الان هم مردم به خیابون میان که یک پدرسوخته دیگه منفعتش رو ببره. متاسفانه مردم ما خیلی راحت به دام منفعت طلب ها میفتن

2- ما که شوق شهادت نداریم:D، هر کاری که میکنیم بر اساس هزینه/فایده است. من الان بیام بیرون چند تا شعار بدم و آخرش به دست اریجینال فیلم کشته بشم، فایده که نداره هیچ، خفت و خواری هم داره. فکر کن روی سنگ قبرم بنویسن این به دست یک بی مقداری مثل این ساندیس خور های پی تی کشته شد. دیگه آبرو برام نمیمونه:D. همین پسره که چند روز پیش آخونده رو توی مترو با جسم تیز زده بود رو نگاه کن. پسره رو میگیرن اعدام میکنن، در حالیکه آخونده یه زخم سطحی برداشته، کلی هزینه درمان روی دست کشور گذاشته، آخرش هم جانبازی هم میگیره و در جایگاه بهتری به مفتخوری ادامه میده.
من خودم حیفم میاد چند تا جوون با غیرت بخاطر یک انگلی مثل آرمان چی چی وردی کشته بشن.

من از بذل جان و حتی مال😅 ابایی ندارم، اما اگر در قالبی باشه که دشمن بیشتر آسیب ببینه. حداقل در مقابل هر افتک، 1000 تا اریجینال فیلم کشته بشن. من خیلی حیفممشاهده پیوست 1326494
گرامی
اتفاقا همون بیرون اومدن ها که میفرمایید بی ارزش بوده یا به نفع شخص یا اشخاص دیگر بوده، پایه اعتراض های بعد شد.
در نظر بگیرید اولین اعتراض مردم در اوایل دهه 90 اتفاق می افتاد! اونوقت ما میموندیم و 50 سال دیگه تا مردم آگاه بشوند.
در اصل اعتراضات دهه 60 و 78 و 88 و 96 هموار کننده 98 و 1401 بودن.
همیشه به یک بهانه با پشتوانه نیاز هست، اگر آلمان در جنگ جهانی اول غرورش جریحه دار نمیشد و در زیر بار غرامت حاصل از شکست خشمش گسترش پیدا نمی کرد به احتمال فراوان هیتلر و جنگ جهانی دومی هم تو راه نبود.
البته این فقط یک مثال بود، منظورم کلیت قضیه هست، خروجی این اعتراض ها یک وقت برای شروع شر هست مثل هیتلر، یک وقت هم برای خلاصی از شر برای شروع خیر.
من الان بیام بیرون چند تا شعار بدم و آخرش به دست اریجینال فیلم کشته بشم، فایده که نداره هیچ، خفت و خواری هم داره. فکر کن روی سنگ قبرم بنویسن این به دست یک بی مقداری مثل این ساندیس خور های پی تی کشته شد. دیگه آبرو برام نمیمونه
مجیدرضا رهنورد یا مهسا و... هم توسط همین ساندیس خورها کشته شدن و اسمشون ماندگاره. البته همه اینطور سرنوشتی ندارند ولی خوب اینطور جان دادن ها اونقدر بی ارزش نیست!

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
آخ جون دوباره تاپیک کلیشه

روزی اودین تا اس ام اس بدحجابی میاد بعد دنبال مقعد مورچه میگردن

هنوزم منتظر اون اتفاق ن. اتفاقی که هی نمیفته .هی نمیفته .هی اتوبوس شازده نمیرسه که نمیرسه تسمه پاره کرده

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
گرامی
اتفاقا همون بیرون اومدن ها که میفرمایید بی ارزش بوده یا به نفع شخص یا اشخاص دیگر بوده، پایه اعتراض های بعد شد.
در نظر بگیرید اولین اعتراض مردم در اوایل دهه 90 اتفاق می افتاد! اونوقت ما میموندیم و 50 سال دیگه تا مردم آگاه بشوند.
در اصل اعتراضات دهه 60 و 78 و 88 و 96 هموار کننده 98 و 1401 بودن.
همیشه به یک بهانه با پشتوانه نیاز هست، اگر آلمان در جنگ جهانی اول غرورش جریحه دار نمیشد و در زیر بار غرامت حاصل از شکست خشمش گسترش پیدا نمی کرد به احتمال فراوان هیتلر و جنگ جهانی دومی هم تو راه نبود.
البته این فقط یک مثال بود، منظورم کلیت قضیه هست، خروجی این اعتراض ها یک وقت برای شروع شر هست مثل هیتلر، یک وقت هم برای خلاصی از شر برای شروع خیر.

مجیدرضا رهنورد یا مهسا و... هم توسط همین ساندیس خورها کشته شدن و اسمشون ماندگاره. البته همه اینطور سرنوشتی ندارند ولی خوب اینطور جان دادن ها اونقدر بی ارزش نیست!

به نظر من ما با دشمن طرف هستیم نه با مخالف (طرف مقابل هم همینطور فکر میکنه) ... شعار دادن بر علیه دشمن فایده ای نداره. نظر مخالف رو میشه برگردوند، اما دشمن هیچوقت دوست نمیشه.
ابن مردمی هم که شما می فرمایید به مرور زمان همراه شدن، به نظر من به خاطر اعتراضات نبوده، به خاطر این بوده که اثرات بی لیاقتی مصطفی به زندگی خودشون رسیده:D. اگر هزار بار مردم اعتراض میکردن و هزاران نفر کشته میشدن، اونقدر در ذهن بعضی از طرفداران مصطفی تاثیر نداشت که ضرری که مصطفی در بورس بهشون زد تاثیر داشت:D من بشخصه شاهد بودم که خیلی ها سر قضیه ریزش بورس از مصطفی برگشتن

پ.ن: اکثر افراد در گفتار و ظاهر به ارزش های اخلاقی پایبند هستن، اما در باطن حداقل 80 درصد افراد تابع منافع شخصیشون هستن. من آدمی می شناسم که در حدی مبارزه میکرد که می ترسیدم بگیرن اعدامش کنن:(، همین آدم بطور اتفاقی یک موقعیت خوب مالی از طرف مصطفی براش پیش آمد. الان از ته دل طرفدار مصطفی شده:D ... بر عکسش هم دیدم. خیلی ها به خاطر خسارت هایی که مصطفی بهشون زده از مصطفی و دینش به کلی دلزده شدن. برای همین ته دلم یه خرده دوست دارم این سیستم بیشتر باقی بمونه تا بساط دین کلا از ایران جمع بشه:p

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
آخ جون دوباره تاپیک کلیشه

روزی اودین تا اس ام اس بدحجابی میاد بعد دنبال مقعد مورچه میگردن

هنوزم منتظر اون اتفاق ن. اتفاقی که هی نمیفته .هی نمیفته .هی اتوبوس شازده نمیرسه که نمیرسه تسمه پاره کرده
کم سس شعر تحویل ملت بده واقعا" دیگه مرزهای سس گویی رو جابه جا کردی مومن میخوای پاسپورت بگیری راه پاسپورت گرفتن از نونوایی رد میشه نه از سس گفتن باور کن اگه نون خوب شیرمال بدی دست ملت پاسپورت رو با تندیس شیر طلایی میدن دستت

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
بعضی ها به اینها میگن ناله!
همه با هم میریم زیر آب، همه هم همو نگاه می کنیم!
مقصر جلوه دادن همدیگر راحت ترین کاره، چیزی که الان اوپوروزوسیون انجام میده.
از اصل هدف دور میشیم و ج. ا به ما میخنده.
بلاخره فقط خودمون نیستیم که، برادر - بچه - خواهر و خانواده و اطرافیانی که دوستشون داریم.
///////////////////

یکی از هدفهام از زدن این تاپیک صحبت درباره قیمت ها بود، درباره ماشین که در پست اول به عنوان نمونه ذکر کردم.
در ویدیو زیر ماشین های مختلف ببینید

علت فراوانی و قیمت مناسب ماشین ها عدم وجود عوارض واردات و هزینه گمرکی بسیار پایین هست که شما اگر لینک زیر مقایسه کنید متوجه اختلاف فاحش قیمت ها خواهید شد.
قیمتی که به شکل مستقیم از بخش های حیاتی درآمد زندگی شما کسر میشه.

در اونجا این خلا به دو حالت پر میشه، یکی هزینه فروش نفت و یکی مالیات.
امارات نفت میفروشه و درآمد حاصل را به صورت هزینه سرانه صرف شهروندان میکنه و با چرخش پول از خرید و فروش اجناس مالیات متناسب میگیره. ورود قطعات و تجهیزات هم آزاد هست. مافیاشون هم به فکر ورود سرمایه و خروج سرمایه در شکل همکاری با کشورهای دیگه هست و اینطوری میزان فاصله بین دلار و درهم کم میشه. کاری که شاه فقید انجام میداد.

اینجا خودرو در گمرک به قیمت دلاری ضریب میخوره + گمرک + عوارض + هزینه های پلاک + ضریب 2 میلیون تومانی!
در نتیجه قیمت یک ماشین چینی-مونتاژ (ساخت داخل) از یک ماشین خارجی مدل روز قیمت بیشتری داره.
بماند که شرکای چینی بهمن موتور اسم ماشین رو هم کپی کردن!

و هیچ قیمت جهانی هم ازش نیست که بشه مقایسه کرد.
مقایسه کنید با:
هیوندای Kona SE قیمت 24 تا 29 هزار دلار

hyundai-kona-2022-03-blue-exterior-front-angle-suv-scaled.jpg

حالا هم چون فیدلیتی و دیگنیتی هدیه داده شد به خانواده نماینده ها و تعدادش محدود شد، عملا قیمتش بسیار بسیار بیشتر از ارزش! ذاتی! معامله میشه.

Last edited:

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
کم سس شعر تحویل ملت بده واقعا" دیگه مرزهای سس گویی رو جابه جا کردی مومن میخوای پاسپورت بگیری راه پاسپورت گرفتن از نونوایی رد میشه نه از سس گفتن باور کن اگه نون خوب شیرمال بدی دست ملت پاسپورت رو با تندیس شیر طلایی میدن دستت
کلامش تند و تیزه
ولی درست میگه!
عصبانیت که نداره برادر من
همه منتظرن شازده با اتوبوس یا کادیلاک سفید بیاد همه رو نجات بده خوش و خرم داستان ما تموم بشه
ولی از این خبرا نیست

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
بعضی ها به اینها میگن ناله!
همه با هم میریم زیر آب، همه هم همو نگاه می کنیم!
مقصر جلوه دادن همدیگر راحت ترین کاره، چیزی که الان اوپوروزوسیون انجام میده.
از اصل هدف دور میشیم و ج. ا به ما میخنده.
بلاخره فقط خودمون نیستیم که، برادر - بچه - خواهر و خانواده و اطرافیانی که دوستشون داریم.
///////////////////
مردم در برابر ج.ا قرار ندارن !
مردم در برابر مردم قرار دارن !

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
مردم در برابر مردم قرار دارن

آها شیخ لئوفسکی بیانات فرمودندی
مردم ایران در برابر مردم ج ا ؟ یا مردم ایران علیه مردم ایران؟

همه ما جز دیوید میدونیم ج ا یک ایدئولوژی هست، سال 57 "مردم" فکر می کردند بیانات خدا نازل شده، حالا عده ای پی بردند که نخیر بیانات خدا اصلا نیست! عده ای هم که .... میگن اصلا کو خدا؟!:censored:
در این وضعیت اسفناک این دو "عده" در کنار هم قرار گرفتند بدون اینکه شاید بدونند و این برای هر سیستمی خطرناک هست، بندگان خدا خانواده آدینه زاده رفتند تولد بگیرند توسط نیروهای امنیتی"مردمی" دست-گیر شدند......اینجا یکی می گفت مگر خودتون اصرار نداشتید عوامل سرویس های خارجکی زدن پسر نحیف را شهید کردند؟ پس چرا میرین خانواده اش میگیرین! :rolleyes: حالا بنظر شوما اینایی که میرن از اینکارا می نمایند همچنان از مردمند؟ یا کسانی که چنین برخوردی را می پسندند؟

ما در درگیری های بنی صدر شاهد این بودیم که طرفدارانش تار و مار شدند...نگفتند مردم...گفتند منافقین! ستون پنجم و این القاب....واژه مردم حالا برازنده کیست؟

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
چرا لذت نبرم؟😛
اینا باید از جامعه پاکسازی شن بهترین روش هم مجازات خیابانیه کف خیابون خودشون چطوری با پینت بال میزنن میبرن همونجا باید خلاصشون کرد. اتفاقا از تماشای لحظه پاک شدن لوثشون از روی زمین لذتی بالاتر وجود نداره😛 یه جور عشق و حال روحانیه این عمل😛
تیغه یه لبه س جامعه از انگل و میکروب پاکسازی میشه😛

پ.ن: تاپیک صلح عمام حسن شون با عربستان هم عواملشون ریپورت زدن پاک شد چون بدجور آب قطع بود😛

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
چون همنام آرمان جونته چشمتو‌ گرفته؟😛

این فکر کنم باباش تو ثباح بوده اونم رده های بالا. مسچدها چند جا بالاشهر دیدم چندین ماه بنرشو زده بودن
سریعم انواع اردو جحادی و یه جشنواره مردمی!! به اسمش راه انداختن از طرف شهرداری تهران آخریش یه مسابقه رالی بود تبلیغاشو مترو دیده باشی زیرش ریز نوشته جشنواره مردمی آرمان
یه عده بدبختم که تو اکباتان گرفتن میخوان بیگناه دار بزنن مثل اون دو تا جوون کرجی و پرونده خانه اصف.هان

به نظر من راه حل، روی کار اومدن بوش ثانی دسانتیس هست کسی که تو جنگ عراق بوده و مثل کروز و مک کین واقعا کمر به نابودی اینا بسته بیاد (اگه مردم هشیار باشن فریب ترامپ شیرخردل رو نخورن-شیر خردل دوری که اومد نبود کروز میومد پرونده اینا بسته بود همونطور که دوره اول اوبامای بی فانوس اون انتخاب نمیشد مک کین میومد و اصلا پرونده اینا همون یه دهه پیش بسته میشد)
بعدش اونجاست که افتک و تیدوس بعد سربازگیری و تشکیل نیروهای دولت موقت میرن شکار مصطفی ها🥰
، تو تا دیروز میگفتی ترامپ بیاد اینا رو هوا می‌کنه حالا میگی کروز بیاد ؟ ...

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ما در درگیری های بنی صدر شاهد این بودیم که طرفدارانش تار و مار شدند...نگفتند مردم...گفتند منافقین! ستون پنجم و این القاب....واژه مردم حالا برازنده کیست؟
چون در اقلیت بودن تار و مار شدن ! مثل خیزشهای چند سال اخیر ...

بالا