207 گرفتم دیگهزیاد با اون 206 ت جنگل نرو که اون پاکیزگی و منزهیت از دست نره (به هر حال جنگله و خطراتش)
پ.ن: هنوز تو آرشیوم عکس با 206 ت تو جنگل رو دارم .....هی روزگار
خدابیامرزتش
207 گرفتم دیگهزیاد با اون 206 ت جنگل نرو که اون پاکیزگی و منزهیت از دست نره (به هر حال جنگله و خطراتش)
پ.ن: هنوز تو آرشیوم عکس با 206 ت تو جنگل رو دارم .....هی روزگار
207i گرفتی،207 گرفتم دیگه
خدابیامرزتش
تولید نشده. همین کیت توسعه آماده هست. حتی بهشون نشده لوگو رو بپوشونناما چیزی که باعث حیرت دانشمندان جهان شد، اتفاقی بود که اخیرا افتاد و دانشمندان جمهوری اسلامی موفق شدن اولین کامپیوتر کوانتومی را در ابعاد کوچک تولید کنند.
حال اولین نمونه های این کامپیوتر که قادر به پردازش روش ساخت سیاهچاله ها هست به دست خریداران رسیده که میتونید اولین واکنش ها را به این ابر پردازشگر در ویدیو زیر ببینید: ( این بزرگوار از بزرگترین یوتیوبرهای زمینه تکنولوژی هست و رسما در این ویدیو سیفون منزل رو گرفته روی نزام)
نکته ماجرا اینجاست که چیپ و برد این سیستم پیچیده در سال 2011-2012 با داشتن 512 مگابایت رم ddr3 و پورت میکرو usb 2 تولید شده و این نشون میده که اسراییل از همون سال بقیه سالها رو ندیده.
حال مقایسه کنید با رایانه کوانتومی ویدیو زیر تا معنی دانش اقتدار عسلامی را بهتر درک کنید:
سوال اصلی اینجاست
آیا همه این دانش ها در شبکه جهانی پایتون نهفته بوده و ج. ا از آنها مطلع شده است؟
پ. ن: هزاران میلیارد تومان صرف بودجه گرفتن افراد داخل مجموعه نزام برای تولید این آشغال های عوام فریب میشه تا به این شکل پول عمومی و بودجه کشور و مردم را بالا بکشند تا احمق های به معنای کلمه را بزرگ جلوه بدن.
حیف این همه پول که به جای عمران و صرف رفاه مردم که توسط این مافیا دزدیده میشه، تا نه تنها نفعی برای کشور نداشته باشه بلکه باعث بی آبرویی اسم ایران و ایرانی شده، درسته که این شِت مغزها ایرانی نیستن ولی مثل زالو چسبیدن به این کشور.
الگوریتم PSO یک روش بهینهسازی مربوط به سال ۱۹۹۵ است که در آن با الهام از حرکت ماهیها به سمت طعمه، جواب بهینهی یک مساله محاسبه میشود. در سال ۲۰۰۴ با الهام از قوانین مکانیک کوانتوم، این الگوریتم به QPSO ارتقا یافت.
یکی دیگه هم توئیت زده طبق گفتگو با متخصاصان این برد معمولی است و قابلیت اجرای الگوریتم کوانتوم را ندارد.- در عین حال اصل مساله الگوریتم مطروحه، مقابله با اختلال سیستم های موقعیت یاب شناورهای سطحی برای ارتقای امنیت دریایی حائز اهمیت و مورد تایید میباشد.
تولید نشده. همین کیت توسعه آماده هست. حتی بهشون نشده لوگو رو بپوشونن
حدود 29 میلیون تومن. چند بهمون انداختن؟
مشاهده پیوست 1326909
مشاهده پیوست 1326908
ZedBoard | Avnet Boards
ZedBoard™ is a complete development kit for designers interested in exploring designs using the AMD Xilinx Zynq®-7000 All Programmable SoC.www.avnet.com
@Webmoney-XCH افتک اگه واقعا اینطوری هستن بیا برد رزبری پای رو چندتا انگولک بهش اضافه کنیم، بهشون بندازیم . به عنوان ردیاب اف 35
متوجه نشدم، ابزار شنود ساخته بودن و بعد اون برد fpga رو گذاشته بودن روش؟ یا یه چیز الکی ساخته بودن و برد زایلینکس رو گذاشته روش و به عنوان دستگاه شنود قالب کردن؟حیف که نمی تونیم کتاب خاطراتمون رو منتشر کنیم. یه بار اوایل ورود سری اسپارتان زایلینکس به بازار، حضرات نزدیک 2 هزار تا دستگاه شنود درست کرده بودن، یکی یه دونه از این اف پی جی ای ها هم به عنوان دکور زده بودن روی بوردش. بعد میگفتن این یه کارهایی میکنه که نمی تونیم بگیم. می گفتیم خب این پین هاش هم که به جایی وصل نیست، می گفتن پین هاش هم به یه جاهایی وصله که شما درک نمی کنید
2 هزار تا 55 دلار، 110 هزار دلار ناقابل
متوجه نشدم، ابزار شنود ساخته بودن و بعد اون برد fpga رو گذاشته بودن روش؟ یا یه چیز الکی ساخته بودن و برد زایلینکس رو گذاشته روش و به عنوان دستگاه شنود قالب کردن؟
حیف که نمی تونیم کتاب خاطراتمون رو منتشر کنیم. یه بار اوایل ورود سری اسپارتان زایلینکس به بازار، حضرات نزدیک 2 هزار تا دستگاه شنود درست کرده بودن، یکی یه دونه از این اف پی جی ای ها هم به عنوان دکور زده بودن روی بوردش. بعد میگفتن این یه کارهایی میکنه که نمی تونیم بگیم. می گفتیم خب این پین هاش هم که به جایی وصل نیست، می گفتن پین هاش هم به یه جاهایی وصله که شما درک نمی کنید
2 هزار تا 55 دلار، 110 هزار دلار ناقابل
دانشگاه های افسری متاسفانه اون وجهه اصلی خودشون رو از دست دادند. من همین دانشگاه افسری نوشهر زیاد رفتم. اگر بحث تحقیق و پژوهش از این دانشگاه ها حذف بشه و اعضای هیات علمی هم اخراج بشن، همه چیز بر می گرده به روال سابق خودش.
دانشگاه افسری یک وظیفه اصلی داره، تربیت افسر. افسر هم دانش تئوری نمیخواد، دانش عملی میخواد. الان کسی که داره تو این دانشگاه برق یا مکانیک می خونه مشق شمشیر پاس می کنه! یعنی یک افسر برق و الکترونیک هم اصول نظامی گری رو یاد می گیره و هم یاد می گیره چطور با سیستم های برقی یک ناو کار کنه. تمام میشه میره پی کارش. دیگه توسعه سیستم برقی اون ناو یا درست کردن بورد الکترونیک یا حتی تحقیق روی این چیزها وظیفه اساتید، دانشجو و کادر اون دانشگاه نیست. این چیزها باید برون سپاری بشه. مثل آمریکا. نیروی هوایی میگه من برای حفظ حریم هوایی به فلان جنگنده نیاز دارم، دولت پولش رو بده من برم با یک شرکتی قرار داد ببندم خریدم رو انجام بدم. خلبان و تکنسین فنی رو هم خودم تو مراکز نظامی آموزش میدم. راه صحیح اینه.
حضرات اومدن برای رقابت با دانشگاه های بیرون ماهیت نظامی این دانشگاه ها رو به تحقیقاتی تقلیل دادند. اون هم هیات علمی هایی رو جذب کردند که سر نحوه جذبشون کلی حرف و حدیثه. خلاصه دلم خیلی پره ....
بهتر نیست برای یادآوری به اصلاح طلبان مخفی حامی حکومت بگیم:پ.ن: کلا این مملکت درست بشو نیست. قطع امید کن. مصطفی تیشه رو به ریشه زده، دیگه هرچی شاخ و برگ ها رو هرس کنی فایده نداره
حکایت یک درختیه که باغبان مبتلا به سادیسم و اسکیزوفرنی، پاش به جای آب، اسید ریخته ... باغبان که اصلا درمان بشو نیست، ریشه درخت هم خشکیده دیگه بعد از 45 سال اسید ریختنبهتر نیست برای یادآوری به اصلاح طلبان مخفی حامی حکومت بگیم:
کلا این نزام درست بشو نیست.
چون خاک و کشور بر حسب مدیریتش هست که وجهه عمومی خوب و بد میگیره، حکومت درستی باشه قطعا مملکت خوبی خواهیم داشت. پس برای امثال من هنوز امید وجود داره ( گرچه شاید کمرنگ باشه!)
در ارتش و ****، الان پشت اسم هر سرتیپ و سرلشکری یک دکتر هم اومده. در صورتیکه اینها خیلی هاشون با مدارک حتی زیر دیپلم استخدام شدن. حالا دوره دانشکده افسری رو براشون لیسانس حساب کردن، دوره دافوس رو فوق لیسانس حساب کردن، یه دکترا هم از دانشگاه عالی دفاع ملی براشون چاپ کردن، آدمی که سواد خوندن و نوشتن به زور داره، شده دکتر و خودش هم از فرداش در همین مثلا دانشگاه ها، تدریس میکنه چون حقوق هیئت علمی محدودیت حقوق نظامی رو نداره ... در پرسنلشون هم همین حس به وجود آمده که به جای کار کردن، سعی کنن مدرکشون رو ببرن بالا و خودشون رو به یکی از این دانشگاه های نظامی به نوعی زورچپون کنن
پ.ن: کلا این مملکت درست بشو نیست. قطع امید کن. مصطفی تیشه رو به ریشه زده، دیگه هرچی شاخ و برگ ها رو هرس کنی فایده نداره
ایده دانشگاه افسری ایده بدی نبود، ولی نباید دانشگاه افسری با دانشگاه های بیرون قیاس بشود. شما الان بهترین دکتری مکانیک جهان را هم بیاوری، روی یک ناو جنگی ناتوان است. سوای عدم داشتن مهارت های عملی، محیط سخت ناو و قوانین نظامی حاکم بر روی آن را هم نه بلد است و نه می تواند تحمل کند. کسی که بتواند مسئولیت تعمیر و نگهداری موتور ناو در طول یک ماموریت جنگی را تضمین کند باید در همین دانشگاه افسری دوره ببیند. در نهایت هم با توجه به سابقه خدمتی و کسب شایستگی های لازم درجه اش ارتقا پیدا می کند و اگر دوست داشت به دانشگاه جنگ (همان دافوس) می رود. اتفاقا دانشگاه جنگ از قدیم الایام در تمامی کشورهای جهان بوده و در ایران هم از زمان شاه تاسیس شده است. لازم هم هست. مدیریت یک ناو با یک ناوتیپ فرق دارد. مدیریت یک گروهان با یک تیپ فرق دارد. کسی که قرار است فرمانده تیپ شود نیاز است دوره دانشگاه جنگ را ببیند.
اما من نمی دانم چه شد که نظامی گری جای خود را به مدرک باخت. چه اشکال داشت که افسر ما پشت اسمش "دکتر" نباشد. مگر دکتر بودن فضلیتی دارد؟ الان دکتری برق چیزی از سیستم برقی فانتوم سر در می آورد؟ حتی پزشک دانشگاه علوم پزشکی ارتش هم دکتر خطاب نمی شود. می گویند جناب سرهنگ!
خلاصه این جو باعث شد هرکسی برود از دانشگاه های بیرون برای خود یک دکتری جور کند و در بهترین حالت عضو هیات علمی بشود و اگر نشد مشاغل مرتبط با تحقیق و توسعه را بگیرد. یک عده از نورچشمی ها و سفارش شده ها که حتی رخت نظامی هم بر تن نکردند و با همین لباس ساده معمولی که همه می پوشند به عنوان کارمند استخدام شدند و یک شبه سرهنگ شدند و عضو هیات علمی. حالا به طرف می گویی استاد، تا به حال تو عمرت زیر دریایی رو از نزدیک دیدی؟ میگه نه! اما سر کلاس بهت درس میدم چطوری کار می کنه