• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تباه شدگان

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
آموزش ساخت بولتن :

کافی ست یک متن کلیشه رو کپی و پیست کنید و سپس در سربرگ و مهر آن تغییراتی ایجاد کنید .تبریک خبرتون آماده ست و میتونید با این بولتن ها ساعت ها برنامه و پست و هشتگ و..بسازید

آموزش هک ریاست جمهوری بگیر تا بیت :

کافی ست یک ویدئو با تم جاسوسی سایبری رو پلی و روی آن صدا یا متن بگذارید

آموزش فتج پادگان و تصرف کلانتری :

کافی ست به اون خانم ـه تو رادیو کوچه بگید

آموزش تولید خبر با محتوا ترور مصی :

کافیه به مصی بگید بچرخه جلو دوربین و یه عکس اسلحه از گوگل بردار . مهم نی حالا بعدا دادگاه آمریکا سره این چاخان سازی ها خفتت میکنه . 48ساعت اول خبر رو پخش کن بترکه .تا بیای تو آمریکا خفت بشی بابت فیک نیوز 6هفته گذشته و کسی یادش نیست

آموزش ترور شبکه ایران اینتر :

کافیه بری آمریکا ملک بخری . حالا درسته آفکام به خاطر 207 خبر فیک یقه ت کرده و کلی شکایت داری ولی جوری وانمود کن که ج.ا برات مشکل درست کرده تو لندن و باید بری آمریکا . نمیدونم چرا تا لندن اومده برای ایران اینتر مشکل درست کرده ولی برای منوتو نه !

به لطف مخاطب فاکداپ رکورد هک و بولتن و افشاگری و.... هر روز داره جا ب جا میشه توسط رسانه های فارسی-لندنی

آهای اونی که میخای بپردازی به چاخان پردازی های این رسانه ها .حواست باشه که توسط لشگر سایبری همین رسانه ها ترول میشی . فقط حق داری به چاخان سازی های صداسیمان بپردازی و رسانه های اونوری نه ! اونا که چاخان نمیسازن فقط صداسیمان پیف پیف ـه .

بیچاره مخاطب رسانه فارسی . هم اینور دادن دستش هم اونور :ROFLMAO: :ROFLMAO: میلیون دلار پول از جیب مخاطب رد و بدل میشه برای همچین خزعبلاتی و 90 میلیون مغز بمبارون شده

شیر آیرودینمایک بنچی تو روح اجداد جفتتون 🥕🥒🌶️

Last edited:

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
آموزش ساخت بولتن :

کافی ست یک متن کلیشه رو کپی و پیست کنید و سپس در سربرگ و مهر آن تغییراتی ایجاد کنید .تبریک خبرتون آماده ست و میتونید با این بولتن ها ساعت ها برنامه و پست و هشتگ و..بسازید

کافیه به مصی بگید بچرخه جلو دوربین و یه عکس اسلحه از گوگل بردار . مهم نی حالا بعدا دادگاه آمریکا سره این چاخان سازی ها خفتت میکنه . 48ساعت اول خبر رو پخش کن بترکه .تا بیای تو آمریکا خفت بشی بابت فیک نیوز 6هفته گذشته و کسی یادش نیست

کافیه بری آمریکا ملک بخری . حالا درسته آفکام به خاطر 207 خبر فیک یقه ت کرده و کلی شکایت داری ولی جوری وانمود کن که ج.ا برات مشکل درست کرده تو لندن و باید بری آمریکا . نمیدونم چرا تا لندن اومده برای ایران اینتر مشکل درست کرده ولی برای منوتو نه !

به لطف مخاطب فاکداپ رکورد هک و بولتن و افشاگری و.... هر روز داره جا ب جا میشه توسط رسانه های فارسی-لندنی

آهای اونی که میخای بپردازی به چاخان پردازی های این رسانه ها .حواست باشه که توسط لشگر سایبری همین رسانه ها ترول میشی . فقط حق داری به چاخان سازی های صداسیمان بپردازی و رسانه های اونوری نه ! اونا که چاخان نمیسازن فقط صداسیمان پیف پیف ـه .

بیچاره مخاطب رسانه فارسی . هم اینور دادن دستش هم اونور :ROFLMAO: :ROFLMAO: میلیون دلار پول از جیب مخاطب رد و بدل میشه برای همچین خزعبلاتی و 90 میلیون مغز بمبارون شده

شیر آیرودینمایک بنچی تو روح اجداد جفتتون 🥕🥒🌶️
آموزش ساخت بولتن :

بیچاره مخاطب رسانه فارسی . هم اینور دادن دستش هم اونور میلیون دلار پول از جیب مخاطب رد و بدل میشه برای همچین خزعبلاتی و 90 میلیون مغز بمبارون شده

شیر آیرودینمایک بنچی تو روح اجداد جفتتون
🥕
🥒
🌶️
آقا بیا تضمینی بفرستمت آلمان در جا هم قبولی میگیری
خودتم میتونی اقدام کنی البته
خودمم پول ندارم وگرنه میرفتم
این مملکت که میگی درست بشو‌ نیست پاشو‌ برو اونور راحت
فقط رفتی کلا بیخیال ایران مسائلش شو. همون پیگیر مسائل شهرت تو آلمان باش
بذار چهره ت خراب نشه با بالای ده سال سابقه
اصلا حق با تو مردم مشکل دارن لیاقتشون بدتر از حکومت آکوندی
خب چرا موندی کیسم دستته با کمترین هزینه و وقت میری

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برای نمونه یک بازنشسته هم 35 سال کار می کنه اما چند صد میلیارد سرمایه نداره، یه روز هم بعد از جلسه تو پارک، به دیار غیر فانی میره، اما بازنشسته های مدل ولایی همون حلقه های حافظ هیکومت هستند که این حلقه ها رو با خانواده خودشون گسترش میدن و روز به روز زنجیره مافیایی حفظ ج. ا بیشتر میشه.

حال اضافه کنید صرکوب بی امان مخالف ها و ترس گسترده در جامعه.

F0DhsmeXsAELoen.jpg
توی این 35 سال ماهی 30 میلیون هم حقوق گرفته باشه. هیچی هم خرج نکرده باشه. میشه 12.5 میلیارد.
فقط 41 میلیارد تومنه این آپارتمانش.
خدمت صادقانه؟ یا ...
وقتی خدمات صادقانه باشه، دیگه سهم خواهی پشتش نیست.
"برای 35 سال خدمت صادقانه پدر من" چه خدمتی کرده که سالی 1 میلیارد و 100 تومن حق خودش می دونن.

بعد اینجا یه مادر و 2 بچه اش به خاطر نداشتن اجاره خونه خودکشی کردن. (توی سهامیاب نوشته بودن)

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اگه عقل داشت که 2 تا بچه نمیاورد 👁️
ی پدر دو تا بچه اش کشت

قاتل ابتدا دختر بزرگ خود را بعد از خوراندن داروی خواب در حالت نیمه‌هوشیار با ضربات متعدد سنگ به جمجمه به قتل رساند.

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
اگه عقل داشت که 2 تا بچه نمیاورد 👁️
اول بچه میزایند سپس با خونه ی اجاره یی و ماشین قسطی و..............زمینه فاکداپ شدن دو نفر دیگه رو فراهم میکنند مولدین گرامی

همونجور که بچه شیرینی زندگیه . خدمت میری مرد میشی . زن میگیری آدم میشی :ROFLMAO:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اول بچه میزایند سپس با خونه ی اجاره یی و ماشین قسطی و..............زمینه فاکداپ شدن دو نفر دیگه رو فراهم میکنند مولدین گرامی

همونجور که بچه شیرینی زندگیه . خدمت میری مرد میشی . زن میگیری آدم میشی :ROFLMAO:
90 میلیون وام میدن سلطان بابت هر فرزند
اون روز رفتم وام بگیرم
یه بلوچه با 6 تا بچه اومده بود وام بگیره
همسن من بودن زن و شوهر
اونوقت من و دبوی و بیزی هنوز ناکام و پاک و منزه هستیم

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500

ملت بدجوری هول ازدواجن
کسی رو میشناسم که چند سال عقد هشت ولی نمیتونه دختره رو ببر سر خونه زندگیش.شما میگه خونه اجاره ای ولی همونم از دسترس خیلیا خارج شده

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
ملت بدجوری هول ازدواجن
کسی رو میشناسم که چند سال عقد هشت ولی نمیتونه دختره رو ببر سر خونه زندگیش.شما میگه خونه اجاره ای ولی همونم از دسترس خیلیا خارج شده
من وقتی نمی‌دونم چرا زنده‌ام و هدفم چیه تو دنیا، چطور می‌تونم خودم رو وارد یه مسئولیت کنم؟ چرا باید ازدواج کنم؟ برای چی باید کلی استرس و مسئولیت رو به جون بخرم که تولید مثل کنم؟ همین‌جوریش از زنده بودن خودم شاکیم. خیلی خوشم می‌آد از این دنیا، بچه‌‌های خودم رو هم درگیرش کنم؟
حالا که زنده‌ام، چاره‌ای نیست. فعلاً یه چرخی تو دنیا می‌زنیم، تا بمیریم و تموم شیم. چه لزومی داره حتماً ژن خودمون رو حفظ کنیم تو طبیعت؟ دریغش می‌کنیم و می‌فرستیمش به درک. :cool::D

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

مثل حیوانات زاد و ولد میکنن بعد انتظار دارن فلان چلاق خرجشونو بده :ROFLMAO:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
من وقتی نمی‌دونم چرا زنده‌ام و هدفم چیه تو دنیا، چطور می‌تونم خودم رو وارد یه مسئولیت کنم؟ چرا باید ازدواج کنم؟ برای چی باید کلی استرس و مسئولیت رو به جون بخرم که تولید مثل کنم؟ همین‌جوریش از زنده بودن خودم شاکیم. خیلی خوشم می‌آد از این دنیا، بچه‌‌های خودم رو هم درگیرش کنم؟
حالا که زنده‌ام، چاره‌ای نیست. فعلاً یه چرخی تو دنیا می‌زنیم، تا بمیریم و تموم شیم. چه لزومی داره حتماً ژن خودمون رو حفظ کنیم تو طبیعت؟ دریغش می‌کنیم و می‌فرستیمش به درک. :cool::D
خب خیلیا از پیری و تنهایی میترسند.واسه همین تولید مثل میکنند
به نظرت اینده کسایی که تجرد رو انتخاب میکنند چطوریه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
همین "ترس" بوده که نسل بشر رو تا الان حفظ کرده و باعث به وجود اومدن من و تو شده. همه‌مون می‌ترسیم. ولی اگه روی خودت تمرکز کنی، حتماً به اون جاش هم فکر خواهی کرد. خودت رو بیمه کن، دارایی ذخیره کن. آخر عمرت انقدری داشته باشی که پرستار استخدام کنی یا خودت رو بسپری به خانه‌ی سالمندان که تر و خشکت کنن.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
ایمانوئل کانت، فیلسوفی بود که هیچ‌وقت ازدواج نکرد. البته عمر طولانی هم داشت و راضی بود از تصمیمی که گرفته.

"ايمانوئل كانت زندگی را بدون مشارکت فعال در زندگی سیاسی و اجتماعی و فارغ از تب و تاب های بیرونی گذراند. دغدغه اصلیش عالم تفکر، شناخت و تأمل بود. او زندگی فوق العاده شاق، پرکار و منظمی داشت. درباره نظم و دقت و شیوه زندگی ايمانوئل كانت به عنوان مثال میتوان از پیاده روی روزانه و به دقت برنامه ریزی شده او یاد کرد؛ به طوری که می گویند او برای اهالی شهر کونیگزبرگ نقش ساعت داشته است! "

من عاشق این‌طور زندگی کردن هستم. وقتی خودت رو در محور زندگیت قرار بدی و همه‌ی کارها رو به خاطر خودت انجام بدی، زندگی آروم‌تر و طولانی‌تری خواهی داشت. فکرت که خالی از دغدغه‌های اضافی باشه، خیلی بازتر می‌شه و دنیا رو یه جور دیگه می‌بینی.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

با همین فاکداپ هم روسات نمی زارن. مدام تبلیغ بچه زایی می کنن . اسمش هم میزارن طرح جوانی جمعیت.
طرح های وسوسه کننده میزارن ماشین قیمت کارخونه برای مادران، وام مسکن، تسهیلات نمی دونم چی و .... ملت هم همه آگاهی و سواد بالا ندارن گول این طرحها رو می خورن.
مدام تو رسانه هاشون تبلیغ می کنن.

با اینا باز ملت سراغ فرزند آوری نمیرن. پارسال رکورد کمترین فرزندآوری ثبت شده.

میگی خونه اجاره ای و ماشین قسطی. الان یه ماشین پراید و یه مسکن مهر ، بالای 1.5میلیارد تومن تو یه شهر کم جمعیت خرج بر می داره.
با درامد 10 میلیونی 12 سال طول می کشه که به خونه و ماشین برسن. اگه از 20 سالگی شروع کنن کار کردن، 33 سالگی می تونن پول خونه و ماشین رو در بیارن. که اون موقع با این تورم پولشون به خرید توالت خونه و چرخ ماشین هم نمی رسه.

حالا بعضیا ددی بهشون خونه میده. اون جداست

Last edited:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
هنوز ناکام و پاک و منزه هستیم
زیاد با اون 206 ت جنگل نرو که اون پاکیزگی و منزهیت از دست نره (به هر حال جنگله و خطراتش)

پ.ن: هنوز تو آرشیوم عکس با 206 ت تو جنگل رو دارم .....هی روزگار

بالا