• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تباه شدگان

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
یه مشت پیر و پاتال شدن چیکار میخوان بکنند.
در ضمن همراهیشون با صدام در جنگ،تیر خلاص رو بر اعتبارشون زد

نیروهای جوون هم دارن و میتونن بگیرن

این هم یکی از همون دروغ های مصطفاست. مجاهدین هرگز در جنگ با صدام همراهی نکردن. اگر کرده بودن، در بین اسرای عراقی باید تعدادی ازشون اسیر میشدن. درسته ؟ و اگر این اتفاق می افتاد، مصطفی از همون موقع تا الان با مصاحبه اجباری، گوش فلک رو کر کرده بود:p

مجاهدین در زمان جنگ در عراق پناه گرفتن، چون هیچ کشور دیگری به یک نیروی مسلح اپوزیسیون ایران پناه نمیداد. در پایان جنگ هم بدون کمک عراق، به قصد ساقط کردن مصطفی به ایران حمله کردن. هیچوقت در کنار عراق نجنگیدن.

پ.ن: عینا همین کار رو کرد های عراقی انجام دادن، اما هیچکس در عراق نمیگه کردها با ایران علیه ما جنگیدن

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
تنها گروهی که میتونست و میتونه مصطفی رو ساقط کنه، همین مجاهدین هستن. حیف که مردم ایران بی دلیل با اینها دشمن هستن. برام عجیبه که مردم میدونن مصطفی همیشه بهشون دروغ میگه، اما دروغ هایی که در مورد مجاهدین میگه باور میکنند:D
بیا منطقی نگاه کنیم به این قضیه.
مجاهدین اگه بر ایران حاکم بشن، هرگز روی "حقیقت" رو نخواهیم دید. رجوی ۲۰ تا کفن پوسونده، اینا هنوز دارن می‌گن زنده‌ست. امام زمان ساختن از یارو. اینا مردم رو "گوش‌دراز" فرض می‌کنن و مثل گوش‌دراز هم باهاشون رفتار خواهند کرد‌. بیگاری می‌کشن از مردم، پولشون رو هم نمی‌دن. 👎
احمقانه‌ترین کار سینه زدن زیر پرچم این بیماران روانیه.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
مجاهدین اگه بر ایران حاکم بشن، هرگز روی "حقیقت" رو نخواهیم دید. رجوی ۲۰ تا کفن پوسونده، اینا هنوز دارن می‌گن زنده‌ست. امام زمان ساختن از یارو. اینا مردم رو "گوش‌دراز" فرض می‌کنن و مثل گوش‌دراز هم باهاشون رفتار خواهند کرد‌. بیگاری می‌کشن از مردم، پولشون رو هم نمی‌دن. 👎
اینم اضافه کنم، ساقط کردن، آخر کار نیست. تازه اولش خواهد بود. بعدش باید "ساخت".

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
کی گفته قراره حاکم بشن بر ایران ؟ مردم ایران الان به اندازه کافی درک سیاسی دارن که اگر مصطفی بره، کسی رو مجددا بر خودشون حاکم نکنن

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اینم اضافه کنم، ساقط کردن، آخر کار نیست. تازه اولش خواهد بود. بعدش باید "ساخت".

منم اینو اضافه کنم که مجاهدین گروهی بودن که خیلی زودتر از اکثریت مردم، مصطفی رو شناختن و با اینکه می تونستن بمونن و سهمی از سفره بگیرن، اما قید سفره رو زدن و بابتش هزینه سنگین هم دادن. به نظر من شرفشون از اصلاح طلب و امثالهم خیلی بیشتره:D

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
تنها گروهی که میتونست و میتونه مصطفی رو ساقط کنه، همین مجاهدین هستن. حیف که مردم ایران بی دلیل با اینها دشمن هستن. برام عجیبه که مردم میدونن مصطفی همیشه بهشون دروغ میگه، اما دروغ هایی که در مورد مجاهدین میگه باور میکنند:D
بابا اینا خودشون گروه تروریست دینی هستن
یکی از بیشترین مشکلاتشون همون لچک و خرمذهبی بودنشونه
و نظر شخصیم هم اینه که بعد صدام دیگه برانداز نبودن و بیشتر زدن توی کار لولو بودن و همراهی با مصطفی

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بابا اینا خودشون گروه تروریست دینی هستن
یکی از بیشترین مشکلاتشون همون لچک و خرمذهبی بودنشونه
و نظر شخصیم هم اینه که بعد صدام دیگه برانداز نبودن و بیشتر زدن توی کار لولو بودن و همراهی با مصطفی
تروریست خرمذهبی رو باید تروریست خرمذهبی نابود کنه دیگه. به این در اصطلاح فقهی میگن دفع افسد به فاسد:D

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
خب طرف هنوز هیچی نشده خودش رو رئیس جمهور منتخب صدا میکنه، بعد تو فک کن این ول کنه ما رو :D

نمیشه دقیق تحلیل کرد ولی اگه زدن دکمه مجاهدین برا کمک و تقویت پهلوی باشه خوبه و گرنه 6-7 ماه بعد اگه بخاری از اونم بلند نشه ملت باید دکمه پهلوی رو هم بزنن چون انگار حال بازی نداره :confused:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
افتک بالاخره خودشو لو داد جزو منافقین هست
chand.gif

روز قبل از حمله مجاهدین ارتش عراق قطعنامه رو نقض میکنه و حمله میکنه راه رو براشون باز میکنه و هزاران تانک و تجهیزاتی هم که براشون فراهم میکنه به کنار ...
جنایت هایی هم که در کرمانشاه کردن دست کمی از جنایاتی که ج ا همین سال ها کرده نداره. این حرف ها رو هم ج ا نمیزنه مردم عادی که اونجا بودن میگن
جدای این ها فیلم های دیروزشون رو ببینید، رنگ پوست و چهره ها و لباس ها رو دقت کنید انگار اینها اونجا اسیر هستن، عین کره شمالی هست

در کل هیچ شانسی در ایران ندارن و به نظر من محبوبیت سالومه در ایران چندین برابر اینهاست، اگر چه قبول دارم قوی ترین اپوزیسیون ج ا در حال حاضر همین ها هستن

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
خب طرف هنوز هیچی نشده خودش رو رئیس جمهور منتخب صدا میکنه، بعد تو فک کن این ول کنه ما رو :D
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل. 👍
من موندم دموکرات‌ها با اون همه ادعا چرا با اینا می‌پرن. اونا هم فهمیدن فقط همین یه اپوزوسیون مونده. می‌ذارن رو حساب نعمت بودن یه لنگه کفش تو بیابون‌. فعلاً اینا رو حمایت می‌کنن تا خدا چی بخواد‌. 😁

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دفع افسد به فاسد:D

جالب بود نشنیده بودم :ROFLMAO:

اول فکر کردم از خودت درآوردی، سرچ کردم دیدم واقعیه : https://www.islamquest.net/fa/archive/fa2205

من موندم دموکرات‌ها با اون همه ادعا چرا با اینا می‌پرن.

جمهوری خواه ها حمایت میکنن deghat.gif

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
نیروهای جوون هم دارن و میتونن بگیرن

این هم یکی از همون دروغ های مصطفاست. مجاهدین هرگز در جنگ با صدام همراهی نکردن. اگر کرده بودن، در بین اسرای عراقی باید تعدادی ازشون اسیر میشدن. درسته ؟ و اگر این اتفاق می افتاد، مصطفی از همون موقع تا الان با مصاحبه اجباری، گوش فلک رو کر کرده بود:p

مجاهدین در زمان جنگ در عراق پناه گرفتن، چون هیچ کشور دیگری به یک نیروی مسلح اپوزیسیون ایران پناه نمیداد. در پایان جنگ هم بدون کمک عراق، به قصد ساقط کردن مصطفی به ایران حمله کردن. هیچوقت در کنار عراق نجنگیدن.

پ.ن: عینا همین کار رو کرد های عراقی انجام دادن، اما هیچکس در عراق نمیگه کردها با ایران علیه ما جنگیدن
بله این موضوع رو قبلا گفته بودید.منظورم اینه سیاست درستی نداشتند.دست دادن با صدام وقتی داشت مردم ایران رو بمباران میکرد کار احمقانه ای بود.اگر سیاس بودند خودشون رو اینطور خراب نمیکردند

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
شهریور 1401 میگفتن که امسال 22بهمن رو نخواهند دید .

آبان 1401 میگفتن 200مسئول تراز اول فرار کردن ونزوئلا

22بهمن 1401 میگفتن حالا امسال هم سالگرد انقلاب برگزار کنید ولی دیگه سری آخرتونه ها 🤭

الانم چندصباحی در فضای سایبر های و هوی میکنن تا دوباره پروژه یی چیزی بیاد وسط . آبان2 یا مهسا امینی 2 ولی خوب دست جفت طرف رو شده و حنایی نمونده که رنگی داشته باشه

چه خبر از اساتید حوزه مبارزه؟ بزرگوارانی همچون نازنین بنیادی و علی کریمی و سروش لشکری و................
بعد مرگ کامنحه ای کار این رجیم تمومه (یا فروپاشی کامل یا استحاله کامل) بهت قول میدم و هم خودت به این پستات میخندی هم ما😁

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
بعد مرگ کامنحه ای کار این رجیم تمومه (یا فروپاشی کامل یا استحاله کامل) بهت قول میدم و هم خودت به این پستات میخندی هم ما😁
فقط دو‌ مساله مطرحه:
بدلهای طرف و اینکه بیست سال دیگه با بدلها با همین سیستم شخمی به ملت حوکومت کنن

دوم نوع اون استحاله هه که گفتم!!! از نوع ویتنام باشه چین و...!

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
گرامی
شخصا سالهاست مجاهدین را وابسته به ج. ا میبینم. چند وقت هم که گفت و گو داشتیم اشاره کردم که گروه های انشعابی چپ در قبل از انقلاب از جمله همین مجاهدین و اقلیت و اکثریت و غیره ضربه اصلی را به شاه زدن منتها آخوندهای مفت خور چون از قبل توسط انگلیس و دموکرات ها انتخاب شدن، امورات تروریستی شعبه های خلق به نفع مصطفی مصادره شد.
بعدها هم که دیدن خومینی کلمات مستضعف و کارگر و توده و خلق و ضد امپریالیسم و این مزخرفات تفت میده، فکر کردن برن زیرعبای این و بعد میتونن به رأس قدرت برسند در حالی که نمیدونستند دارن چرخ ماشین خود شیطان رو هول میدن!
بعد هم که آخوندها طبق برنامه ابلاغی ملکه، انحصار قدرت رو گرفتن و دستشون از سفره انقلاب کوتاه شد ( مثل جریان میردولها در 88) زدن به تیپ و تاپ هم و نهضت را با دشمنی با ج. ادامه دادن.
این مدل فرقه ها صرفا یه خط مشی دارن برای یه آرمان تخیلی مثل جریان اسرائیل 25 دقیقه بعد را نخواهد دید، فقط یه جوری میخوان اعضا رو سرکار بزارند.
مردم بی دلیل بدشون نمیاد،پیشینه اینها تاریکه، این گروه ها خیلی به ایران ضربه زدن، درست در موقعی که شاه افتاده بود روی دور توسعه کشور، اینها دائم اذیت می کردن، آخر سر هم، هم مردم بدخت کردن و هم خودشون رو.

اینکه اینها این اعمال داشتن و در عملیات مرصاد ضد ایران بودن، چیزی نیست که ج. ا بخواهد برای مردم بگه، مشخصا اتفاق افتاده.

الان هم اعضای بیچاره اش هم گرفتار یه موجود در حد خامنعه ای و کیم ایل جونگ شدن، نه اجازه میده برن دنبال کارشون و آزاد بشن و نه اجازه میده حرکتی بزنند.

در ضمن چطور از آلبانی جنگ مسلحانه کنند؟

در نتیجه بهترین گزینه هست برای سفیدشویی های ج. ا، از یک طرف هرچی خرابکاری هست میانداخت ( الان جواب نمیده، سوخته ) گردن اونها و امت همیشه در صحنه را تحریک می کنه و از طرف دیگه یه لولو گذاشته سر مردم که اگر ما بریم مریم رجوی میاد میخورتتون.

از سمت بازنشسته های سیاسی آمریکا پروموت میشه و از سمت موزتباه شارژ میشه، این وسط پول مردم ایران توسط موژتباه به جیب سیاستمدران خرفت جیب به جیب میشه.

کی گفته قراره حاکم بشن بر ایران ؟ مردم ایران الان به اندازه کافی درک سیاسی دارن که اگر مصطفی بره، کسی رو مجددا بر خودشون حاکم نکنن
درد اصلی اینها همینه
پس اینهمه وزیر و وکیل در سازمانشون ساختن برای چیه؟
برای حکومت کردن
اساس این گروه از اقتدا به حضرت ولی چیز استالین ( ارواح الفنا) و حکومت کیم ایل سونگ شکل گرفته.
در بهترین حالت خروجی حکومتشون میشه عمام + گولاک

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خوب برای نیزام زمان میخری :sneaky:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
افتک بالاخره خودشو لو داد جزو منافقین هست
chand.gif

روز قبل از حمله مجاهدین ارتش عراق قطعنامه رو نقض میکنه و حمله میکنه راه رو براشون باز میکنه و هزاران تانک و تجهیزاتی هم که براشون فراهم میکنه به کنار ...
جنایت هایی هم که در کرمانشاه کردن دست کمی از جنایاتی که ج ا همین سال ها کرده نداره. این حرف ها رو هم ج ا نمیزنه مردم عادی که اونجا بودن میگن
جدای این ها فیلم های دیروزشون رو ببینید، رنگ پوست و چهره ها و لباس ها رو دقت کنید انگار اینها اونجا اسیر هستن، عین کره شمالی هست

در کل هیچ شانسی در ایران ندارن و به نظر من محبوبیت سالومه در ایران چندین برابر اینهاست، اگر چه قبول دارم قوی ترین اپوزیسیون ج ا در حال حاضر همین ها هستن
من جزو منافقین روشندل هستم. اونایی که بد هستن، منافقین کوردل هستنbav3_154fs759111.gif
جالب بود نشنیده بودم :ROFLMAO:

اول فکر کردم از خودت درآوردی، سرچ کردم دیدم واقعیه : https://www.islamquest.net/fa/archive/fa2205
تازه کل قرآن هم از حفظم bav3_154fs759111.gif

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
از همین پست میشه به میزان درک سیاسی مردم ایران پی برد 😄

Last edited:
بالا