• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل گوشی یک سیم کارته به دو سیم کارته

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
خب اینو میزارن تو گوشی؟
چطوری؟؟ برد گوشی دستکاری میشه؟؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
AmirSteveیک سئوال نا مربوط!! چطوری کاربر فعال شدی؟

سلام

چون هدفم کمک به یوزرهاست مدیریت سایت صلاح دیده که این برچسب رو بزنه

ولی مطمئن باشید با درجه شما هیچ گونه فرقی ندارم ;)

خب اینو میزارن تو گوشی؟
چطوری؟؟ برد گوشی دستکاری میشه؟؟

نه کاری به سخت افزاری گوشی شما نداره

سه تایم خشاب سیم کارت هست.یکیش که کلا پلاستیکی هست و جای خشاب سیم کارت شما می ره.روی اون دو تا هم سیم کارت هاتون نصب می شه !!

در مورد عکس بالایی اگر دقت کنید خشاب بالایی حالت دو رو داره.که پشتش رو به خود گوشی می زنید و این ورش هم سیم کارت رو می زنید.

البته یه نوع از این مدل ها هستند که وقتی کد مورد نظر رو می دی براتون سویچ نمی کنه و طی یه زمانی مشخص به صورت اتوماتیک سیم کارت هارو چنج می کنه...مثلا هر 20 دقیقه از این سیم کارت به اون یکی سیم کارت می ده

فکر نکنم مسئله پیچیده ای باشه ...

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
خب بعد اگه جفتش تو محفظه زیر باتری جا نشه چی؟!

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
شما خودتون تاحالا امتحان کردین اینارو؟
حتما جواب میده؟!

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
من از این 2سیم ها دارم مدل برشی به 99%گوشی ها میخوره شما باید 2 تا مغزی گوشی رو از سیم کارت اصلی در بیارید و بندازید رو بردی که خریدید بعد مثل سه سیم کارت جاش کنید تو گوشی یه منو هم اضافه میشه به گوشی که میتونید خط رو چمج کنید اما مدل غیر برشی هم به بیشتر گوشی ها میخورن اما ممکنه تو جا رفتن باطری و بسته شدن درب گوشی مشکل ایجاد کنن تو مدل برشی سیم کارت به گا میره اگه بخوایید سیم کارت رو بفروشید باید دوباره هزینه کنید و نو بگیرید اما اگه بخوایی دوباره تک کارش کنید می تونید مغزی دو بندازید تو یه فاب سیم کارت که جای یه مغزی خالی توش هست و همراه 2 سیم 2 تا ارائه میشه من مدل برشی گرفتم 22 هزار تومن البته ماله سال پیش بود الان قیمت ندارم

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

sambol جان بسیار ممنون از اطلاعاتت

سیم کارت برشی کدومه؟؟همینی هست که عکسش بالاست؟؟ من شدیدا به یکی از اینا احتیاج دارم

من چون 5700 دارم یه خورده مشکل دارم...اخه سیم کارت یه حالت خشابی داره وقتی که می خواد جا بره..اول باید سیم کارت رو داخل یه تیکه اهن که مثه خشاب هست جا بزنم و بعد اون خشاب رو بیارم پایین و یه زره به سمت راست فشارش می دم..نمی دونم منظورمو گرفتی یا نه..اینطوری دیگه نمی دونم چطوری می شه برد رو از کنار اون اهن خشاب رد کرد !! مخصوصا که یه طرف این دو سیم کارت ها یه ای سی داره و عمرا بشه جمش کنم !

می شه از اون طرفش استفاده کرد که ای سی نداره و جای سیم کارت جا بندازم؟؟؟ضمنا اگر به طور کامل کامل تا بخوره مشکلی در برد پیش نمی یاد؟؟

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
نه عزیز مدل برشی اندازش مثل یه سیم کارت معمولی میمونه ولی نازک تر و با 2 تا جای مغزی سیم کارت.
همین طور که گفتی این مدل عکسی که گذاشته غیر برشی هست و بیشتر گوشی ها مشکل دارن تو این مدل یه طرف سیم کارت که نازک هست باید همراه با سیم کارت تو گوشی قرار بگیرن و سیم کارت دوم تو کشوی خودش بره که در نم=نتیجه حجم پشت گوشی گرفته میشه و مشکل ایجاد میکنه البته اینام چند مدل دارن که جای چرخش سیم کارت رو عوض میکنن من بالاتر از میدان ولیعصر بعد از پمپ بنزین نمی دونم چی دست راست یه مغازه تلفن فروشی بود خریدم یه سایت فارسی هم بود یه سرچ کنید بد نیست

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
منظورتو از برشی گرفتم..همون Cut کردن هست :d

واسه سایت ها هم یه سایت من سراغ دارم ... منتها باید از مغازه دار بگیرم و به قول گفتنی همونجا چک کنم ببینم می خوره یا نه...این موارد رو به نظرم نمی شه خرید اینترنتی کرد..ممکنه خرید کنی و ببینی به گوشیت نمی خوره !!

ممنون از اطلاعاتت...

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .

من مسافرت بودم یه چند روزی خیلی اطلاعات مفید بود خیلی ممنون دسته همتون درد نکنه

alex498

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تجربه کردم بقيه خاهشا نکنند : هيچ وقت از اين 2sim های چينی که divertable هستند استفاده نکنيد آخه switch کردنش خيلی دردسره

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
منم الان مشکل 2 سیم کارت و یه مبایل رو دارم!
مبایلی که به صورت پیش فرض دو سیم کارته باشه توی بازار هست؟(قیمت و مدل و لینک) توی سایتی که داده بودید یه مدل نوکیا بود انگار
هرکس هر مدلی رو که داره بگه تجربش رو
به اینجا(mobco.ir) هم یه سر بزنید.
ممنون:D

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
منم الان مشکل 2 سیم کارت و یه مبایل رو دارم!
مبایلی که به صورت پیش فرض دو سیم کارته باشه توی بازار هست؟(قیمت و مدل و لینک) توی سایتی که داده بودید یه مدل نوکیا بود انگار
هرکس هر مدلی رو که داره بگه تجربش رو
به اینجا(mobco.ir) هم یه سر بزنید.
ممنون:D
ان95 دو سیمکارتست.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
تو یکی از این سایت ها نوشته بود با سیم کارت قدیمی ها مشکل داره و برین از مخابرات سیم کارت جدید بگیرید منظورش از قدیمی ها همین 5 ولت هاس؟
بعد هم این مدل برشی ها راحت بریدن سیم کارت؟با چی باید برید؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
نوکیا N95 یک سیم کارت میخوره
مدل های چینی هستند که جای 2 تا سیم همزمان دارند..

titan_550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینا که دو تا همزمان می خوره یعنی دیگه موقعی که زنگ بزنند هر دوش فعال هست و نمی خاد بینشون سوییچ بشه؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
این چینی ها هم دو مدل داره !!

مثلا همین نوکلا N95 خاصیت استفاده همزمان از دو سیم کارت هارو نداره و باید سویچ بشه اما من یه مدل از TVMobile هارو دیدم بودم که کاملا روی lcd جای دو تای انتن دهی رو داشت و دو سیم کارت رو گذاشتم انتن جفتشون رو نشون می داد....

بیشتر مدل هایی که تلویزیون دارند قابلیت همزمان دو سیم کارت رو دارند

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
اینا که 2 تا سیم کارت را داخلش میزارن (از نوع برشی!) چطوری هستن؟
هر دو سیم کارت فعاله همزمان؟ میشه فهمید به کدوم زنگ زده میشه؟ میشه وقتی میخویم تماس بگیریم انتخاب کنیم از کدوم سیم کارت تماس گرفته بشه؟

بالا