من به امید علادین رفتم و همه جاشو گشتم.هیج مغازه ای نداشت.تا اینکه شانسی از طبقه سوم یکی گفت دارم و چینی هست و 7 تومن !
چون خودشون یه انبر مخصوص برش دارن برام بریدش.هرچند که یه هزینه ای هم ازم گرفت :blink:
انبره خیلی راحت سیم کارت رو می شکونه.بدون هیچ گونه مشکلی.
منتها چون بعدا یه خورده با این تبدیله خیلی ور رفتم متاسفانه بردش از بقل یه خورده برش خورد....تو این عکس اگر نگاه کنید می بینید که بعد از گذاشتن دو مغزی سیم کارت باید یه روکش هم روی سیم کارت بکشید که متاسفانه من خوب دقت نکردم و سیم کارت از پهنا یه خورده پاره شد و دیگه عمل نکرد
چون کرج هستم خوشبختانه یه مغازه رو ییدا کردم که ازاین تبدیل ها داشت.منتها ترکیه ای بود و 14 تومن هزینش بود.الان از همون استفاده می کنم.هیچ فرقی هم با اون چینیش نداره چز اینکه در ظاهر به جای IC سیم کارت یه IC خیلی کوچیک هم کنارش داره که فکر کنم برای منوهاش هست.چون در خود منوی سیم کارت یه چند تا تنظیمات هم اضافه شده که مثلا می تونی نام سیم کارتی که چنج می کنی رو در logo گوشی عوض کنی (فقط رقم می تونی بدی) و همچنین زبان منو رو ترکیه ای و انگلیسی کنی و تایمر بدی...اما تو مورد چینیش فقط می شد سیم کارت رو چنج کنی و یه تایمر ساده هم داشت