چی چی شد؟؟بالاخره چی شد؟!![]()
تصمیم با خودتونه.باید ریسک از دست دادن سرمایتون رو بکنید.ولی اگه درست تصمیم بگیرید سرمایتون رو از دست که نمی دید سود هم می کنید.کار بکنیم یا نکنیم؟!![]()
خب وقتی می ره بیرون به شما پرداخت می کنه دیگه.
همچین ماتریکسی نداریم ولی اگه فرض کنیم باشه به همین شکلی که گفتید می شه.
ماتریکس ها 2*1 یا 3*1 یا 4*1 و ... هستن.
الان مثلا اینجا هزینه هر پوزیشن 2 دلاره و ماتریکس ما هم 4*1 هست.وقتی یه پوزیشن 2 دلاری سایکل می شه (از ابتدای لیست می ره بیرون) 8 دلار به شما تعلق می گیره که 2 دلارش می ره تو cash wallet و 2 دلارش می رو تو subs wallet و 4 دلارش هم می ره لول بعدی.
شما عکسی که تو پست اول هست رو نگاه کن کامل دستت می یاد بعدشم بیای تو کار بهتر متوجه می شی.
بله درست فهمیدیدآها یعنی وقتی نوبت من میشه 4 تا 2$ اون 4 نفری که تازه اومدن به من تعلق میگیره و از لیست خذف میشم
اون 4 نفرم اصلا ربطی نداره زیرمجموعه من باشن یا یکی دیگه
حالا اگه قبل از اینکه من پوزیشن بخرم تعداد زیادی پوزیشن خریده باشن که خیلی طول میکشه تا نوبت یه پوزیشنم برسه
و ماتریس های چند در چند بهترن بنظرت؟
سلام منم روز پنجمه که 40 دلار گذاشتم ببخشید شما الان 15 روز شده که بتونید برداشت کنید یا نه31 دسامبر و 1 ژانویه:
January 1 - 17,276 positions purchased
That forced the following amount of cycles per level
Level 1 - 4319
Level 2 - 1079
Level 3 - 269
Level 4 - 67
Level 5 - 16
December 31 - 16,691 positions purchased
That forced the following amount of cycles per level
Level 1 - 4172
Level 2 - 1043
Level 3 - 260
Level 4 - 65
Level 5 - 16
نه برای منم هنوز نشده 15 روز.سلام منم روز پنجمه که 40 دلار گذاشتم ببخشید شما الان 15 روز شده که بتونید برداشت کنید یا نه
داداش از این پیشبینی هات بیشتر در اختیار ما قرار بدهمن مطمئنم این سایت تا یه ماه دیگه اسکم میشه و شرایط پرداختش رو محدود میکنه!