• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** تبریک به مدیر و همکاران جدید بخش فوتبال ***

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ماشا.. تبریک ها تمومی نداره. :دی/ فعلا ممنون تا ایشا.. فردا دوباره تک تک خدمت برسیم. :happy:

در مورد صحبت آقا مرتضی و محسن جان. میخواستم سکوت کنم ولی دلم نیومد

من فکر کنم سوء تفاهم شد. البته خوشبختانه صحبتهای هر دو طرف خارج از حقیقت <<جامعه>>نیست
من حرف محسن رو رد نمیکنم . ایشون البته چه قصد مزاح آقا مرتضی رو متوجه شده باشند یا خیر به نظرم خیلی تو اصل قضیه فرق نداشته باشه. یعنی میشه اینطوری فکر کرد که به رغم اینکه اون صحبت مزاح بود ولی ایشون هم به شیوه ژورنالیستی نکته ای رو بازگو کردند که صحیح هست و ما حالا نه تو فروم توی جامعه ورزش کشور به غیر از روزنامه های استقلال و پرسپولیس اینو میبینیم. / از طرفی اگر هم متوجه اون مزاح نشدند که من فکر میکنم شدند حرفی زدند که تیغ تند انتقادش متوجه همون جوی بود که توی جامعه میبینیم و من اینطور حس کردم که صحبت دوستان رو وسیله ای برای کنایه زدن به جو موجود در بین رسانه ها قرار دادند. که احیانا مرنضی جان تصور کردند این لبه انتقاد متوجه ایشون بوده.
البته صحبتهای آقا مرتضی هم بسیار بجاست در مورد شرایط هواداری / و حرفیه که خودم حداقل چندین بار توی مقالات مجله و یا در مورد تاپیک کل کل و یا حتی داخل تاپیک هواداری زدم. واقعیت اینه که اگر چنین چیزهایی واقعا باور همه فوتبال دوستان و رسانه ها میشد من حاضرم قسم بخورم که ما یه شبه ره صد ساله پیشرفت رو تو فوتبال میرفتیم. ولی چیزی که روشنه چنین برداشتی توی جامعه ما نیست و هوادارا که هیچی حتی مربیان و بزرگترهای فوتبال ما هم افکاری جز این دارند. مثلا این قسمت :
باید قبول کنیم که جو هواداری حتی در همین فورم محبوب خودمان گاهی اوقات از حالت علاقه به باشگاه خیلی فراتر می رود و به فضاهایی می رود که نباید برود. ما باید یاد بگیریم که آستانه تحمل مان بیشتر شود و با هر حرفی سریع از کوره در نرویم. یاد بگیریم که نباید کسی را به هر دلیلی مسخره کتیم (شوخی کردن و حتی کری خوانی با تمسخر و جلیز و ولیز طرف را در آوردن زمین تا زیر زمین فرق دارد!!) باید متوجه باشیم که در زمان باخت تیم حریف سوهان روح هوادارش نشویم و یک بار هم فکر کنیم این بازی می توانست نتیجه ای غیر از این داشته باشد. اگر می بازیم با هر مزاحی با تمام قدرت و به قصد تکه پاره کردن حمله ور نشویم به طرف مقابل
و .. بگذریم. بحثش بلنده اینجا نمیشه.

در کل من فکر میکنم خیلی خوبه که اینقدر تیز بین و نکته سنجی هست ولی این یکی یه ذره سوء تفاهم شد :دی
مرسی.

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
منم تبريك ميگم به هرسه عزيز.موفق باشيد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
درباره مکالمه بین داش مرتضی و محسن عزیز ، جواد جان تقریبا تمام حرفها رو زدند.
من هم موافقم که یک سوءتفاهم اینجا شکل گرفته.
فقط یک موردی رو بگم به عنوان کسی که از نزدیک در این مدت کلی با این مشکل روبرو بوده:

ما هنوز در همین فروم بسیار کسانی رو داریم که به خودشون حق میدن تیم مقابل رو با بدترین کلمات نسبت بدن و البته اگر هواداران تیم رقیب همین صحبتهای خودشون رو درباره تیم مورد علاقه دسته اول بزنن انتظارشون از مدیریت اینه رسما وسط صحن علنی فروم طرف دار زده بشه .
مشکل همینه من رفتار هیچ کدوم از این دو دسته افراطی ابدا نمی پسندم ولی واقعیت اینه که این مشکل وجود داره و در برخی تاپیکها به وفور هم وجود داره.
حالا من یک مثال از دو تیم با نامهای X و Y می زنم.
فرض بر اینه که من طرفدار تیم X هستم و مثلا فرزاد طرفدار تیم Y : اگر پستی توسط من بنا بر قوانین از طرف تیم Y پاک بشه بنده آدمی هستم که چون هوادار تیم X هستم این کار رو انجام دادم و اصلا نحوه گفتار هوادران تیم مفروض و صحبتهای خلاف قوانینشون در اینجا مطرح نیست و در صورتی که این معادله برعکس بشه و فرزاد پستی از هواداران X پاک کنه این مورد در مورد فرزاد صدق خواهد کرد!!

همین الان طرف در یک تاپیکی هر چی از دهنش دراومده به تیم رقیب ، بازیکناش و هواداراش نسبت داده و وقتی کارت گرفته ما رو متهم به طرفداری از یک تیم خاص می کنه.
البته این رو به عنوان مثال گفتم و در جای خودش پاسخ لازم رو هم دادم.

کلا منظورم این بود که بگم متاسفانه بعضی ها هستند که هنوز به این بلوغ فکری نرسیدند که نگاهی منصفانه به نوع فعالیت خودشون و در مقابل اکشن های ما داشته باشند و فراموش نکنید قرار هست ما این دوستان رو هم در جمع خودمون هم داشته باشیم.
محسن جان بد نیست این رو بگم که دوستان انتخاب شده باوسواس خاصی انتخاب شدن اما این رو هم اعتراف می کنم که هنوز ایجاب میکنه بخش فوتبال از هر دو طیف در خودش مدیر داشته باشه. ما همین الان هم می توانیم حداقل دو همکار انجمن دیگه انتخاب کنیم که باز یکیشون آبی دوست هست و یکی قرمز دوست . یعنی ما دستمون باز بود که حتی دو همکار انجمن قرمز یا دو همکار انجمن آبی داشته باشیم ولی وقتی لیاقتها یکسان هست چرا نباید در انتخابهامون هر دو گروه رو لحاظ کنیم ؟

باز هم از هر دو عزیز برای باز کردن این بحث تشکر می کنم. امیدوارم با همفکری همه دوستان و با توجه به صحبتهای علی عزیز ARMF که گفتن اگر این عناوین و ابزار باعث عمیق تر شدن دوستی ها بشه ارزشمند هست ، بتونیم محیطی فارغ از تنش همراه با آزادی بیان و احترام به نظرات سایرین داشته باشیم.:)

شاد و پیروز باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عرض تبریک دارم خدمت عزیزان

درود بر شما سپاسگذارم

فرزاد جان یه تبریک مخصوص هم خدمت شما همیشه آبی دل :دی

درود بر آرین عزیز
خیلی مخلصم برادر آبی دل :دی

تبریک به هر سه عزیز
امید وارم همیشه موفق باشید و این هم یک تجربه باشه برای استفاده در دنیای واقعی و موفقیت های بزرگتر

درود بر شما

سپاس فراوان ، پاینده باشید ..

به رسم ادب و رعايت كسوت، يه تبريك اخنصاصي هم خدمت كاپيتان فرزاد گل عرض ميكنم كه حضورش هميشه گرمي بخش اين محفل بوده... اميدوارم سايه موفقيت هميشه بالاي سر تك تك رفقا در تمام جنبه هاي زندگيشون باشه...
پاينده باشيد...

درود بر علی آقای عزیز

خیلی محبت داری برادر

سپاس بی پایان

امید که شما هم همواره پیروز و پاینده باشید

درود بر شما

پاینده باشید

راجع به بحث آقا محسن و موری گرامی هم امیدوارم سوء تفاهم و کدورتی برای هیچکدومشون پیش نیومده باشه ، هر دو نظر این بحث از دید من درسته ، جواد و ساسان عزیز هم تکمیلش کردن

باز هم سپاسگذار محبت همه دوستان عزیز هستم

خلاصه که :happy: :

untitled.jpg

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
منم تبریکات گویم و یه تبریک دیگه برای انتخاب شما که فوق العاده هست

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منم سهمیه امروز و انجام بدم :دی/ کلا چاق سلامتی کردن وسط بخش حال میده. مثل وقتی که صبح بخوای با همه سلام و علیک کنی :دی

تبریک به منتصبین
مبارکه
ممنون آقا
4xvim2p.gif

تبریک
دوز قرمزش رو زیاد کنین :دی
منظورت دوز قرمز بک گراند امضاته؟ :دی
مرسی سپیده جان
4xvim2p.gif

منم تبریک به مدیرای جدید !
تشکر عزیز
4xvim2p.gif

تبریک میگم به هر سه دوست عزیز و خوبم:happy:
مرسی افشین جان. بیشتر ببینیمت
4xvim2p.gif
خوب شد بازی دیشب از برنامه جا افتاده بود
4fvfcja.gif

اووووووووووپس
ببین کیا همکار شد
داش جواد(چه کت شلواری هم پوشیده:دی دومات که نشدی همکار شدی:دی)و علی بزرگوار
تبریک خدمت شما دو دوست عزیز خودم
به امید موفیقت در زندگی
اوووووووووپس ببین کی اینجاست :دی
4xvim2p.gif
شلوارش که پیدا نیست. همون یقه پالتو رو فقط باز کردم . اینم خجالت کشیدم گرمم شد
6uhoxp8l39g3fkdhe9hg.gif
کی حال داره دوماد بشه. اون پیرمرده موهاش سفید شده اول اون :دی
مرسی مرجان بانو. لطف داری/ اینو به قرمز دوستها میدم معمولا ولی سرقتیه :دی
blue10.gif

به به تبریک اقایون تبریک
11266.gif

تبریک ویژه به جواد خان یونتوسی :ِییی
11266.gif
به به. شمام کم پیدا شدی برار. یه امضایی بود درو هم میزدیم.
ممنون عزیز. لطف داری.
4xvim2p.gif

تبریک، تبریک و تبریک به دوستان
cloversmileyb.gif
موفق و محبوب باشید :دی
تشکر تشکر تشکر از دوستان.
4xvim2p.gif

بسیار خوشنود و خرسند شدم از این خبر. :guitar: :party: (کلی هنر کرده ام این دو اسمابلی رو اینجا گذاشته ام ها!!!!! ما از بچگی از این قرتی بازی ها بلد نبودیم!!! :D)
اما برای دو بزرگوار جدیدتر بخش با عنوان "همکار انجمن" یعنی علی و جواد که انتخاب های به حقی بودند هم صمیمانه روزهای خوب و سرشار از خبرهای خوب فوتبالی آرزو می کنم.
مرسی آقا مرتضی. منم برای شما آرزوهای خوب و شیرین دارم.
4xvim2p.gif
4xvim2p.gif

پ.ن: قرتی بازی یه کمش خوبه ها :دی
orjnfq.gif
Laie_28.gif

تبریک میگم به دوستان
انتخاب شایسته و بایسته ای بود! موفق باشید
مرسی میلاد عزیز
4xvim2p.gif

تبریک میگم به عزیزان همکار .
از پروردگار متعال ارزوی موفقیت شما و استقلال رو دارم :دی
ایضا یوونتوس :دی
4fvfcja.gif
مرس داش علی
4xvim2p.gif

عرض تبریک دارم خدمت عزیزان
13182831101.gif
ممنون فرزاد جان. درود بر تو
4xvim2p.gif

خدمت دو دوست بزرگوار خودم , جواد و علی عزیز این عنوان رو تبریک میگم . قطعا خیلی زود حضور شما دو عزیز در پر بارتر شدن این بخش حس میشه.
به قول یه بنده خدایی که فوت کرده : ای لا مورت :دی آرین جان ممنونم ازت عزیز. کم پیدا نباش.
2inlove.gif

تبریک به هر سه عزیز
امید وارم همیشه موفق باشید و این هم یک تجربه باشه برای استفاده در دنیای واقعی و موفقیت های بزرگتر
rose3.gif
ممنون برار :دی/ ایشا.. با کمک دوستان
4xvim2p.gif

سلام و درود خدمت دوستان گرامی
یه تبریک بسیار ویژه هم دارم خدمت جواد و علی عزیز که دیگه فکر کنم همه باهاشون آشنائی کامل دارین ، امیدوارم هم تو این مسئولیت جدید و هم تو تمام مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشید .
6uhoxp8l39g3fkdhe9hg.gif
تنکس سر!/ منم بالا تبریک گفتم. منو ندیدی !
54204984446660093007.gif
cz29.gif

جواد جان تریپ آواتار دامادی زدی ها ، کت و شلوار و کروات و ... :دی
هنوز خودم باورم نمیشه
66696237110941713506.gif

ممنون سید جان
4xvim2p.gif

مرسی عزیز
4xvim2p.gif
ای خوش تشخیص عکس
47b20s0.gif

دوستان بازم در کل از همه ممنون.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
مرسی افشین جان. بیشتر ببینیمت
4xvim2p.gif
خوب شد بازی دیشب از برنامه جا افتاده بود
4fvfcja.gif

.

مخلصم جواد خان عزیز

اره خدا رو شکر:دی اخه جواد جان نصف تیم نبود:دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
ممنون که این صحبت رو مطرح کردی محسن جان.

نمی دانم چقدر شما مرا می شناسی....

بنده هم بالاخره توی این روزگار به جایی رسیدم که با همکلام شدن با یه نفر و طرز صحبت و غیره یه شمای کلی از شخصیت طرفم متصور بشم . شاید اگه کس دیگه ای اون حرف رو میزد بنده عبور میکردم .
خیلی ناجوانمردانه هست اگه شما فکر کنی که اون تعبیرات رو در مورد نظرات شما به کار بردم ! یعنی واقعا شما فکر کردی اون هویج و غیره روی صحبتم با شما بود ؟؟؟؟
من صحبت شما رو بهانه ای قرار دادم و به این مساله یه نقدی زدم که باید افراد رو با تمام علایقشون بپذیریم که اصل حرفم شیوع این مساله توی جامعه بود و آخرش دوباره به فروم خودمون برگشتم و یاد آور شدم که خیلی به این مسایل توجه نکنیم . منظورم همین بود نه چیزی کم و نه بیش . بیشتر نسبت به این مساله نقد داشتم تا شما ؛ بهر حال بنده اگه انتقادی از خود شما داشتم کلام خیلی متفاوت میشد ... و در پایان اگه شما به هر نحوی برداشت کردید که موجب کدورت شد عذر میخوام و دوباره میگم اگه شخص دیگه ای اون حرف رو میزد بنده اصلا صحبتی نمیکردم !!

من فکر کنم سوء تفاهم شد ... و من اینطور حس کردم که صحبت دوستان رو وسیله ای برای کنایه زدن به جو موجود در بین رسانه ها قرار دادند. که احیانا مرنضی جان تصور کردند این لبه انتقاد متوجه ایشون بوده...

آخ آخ ... حرف دل ما رو زدی جواد جان ؛

... کلا منظورم این بود که بگم متاسفانه بعضی ها هستند که هنوز به این بلوغ فکری نرسیدند که نگاهی منصفانه به نوع فعالیت خودشون و در مقابل اکشن های ما داشته باشند و فراموش نکنید قرار هست ما این دوستان رو هم در جمع خودمون هم داشته باشیم.
محسن جان بد نیست این رو بگم که دوستان انتخاب شده باوسواس خاصی انتخاب شدن اما این رو هم اعتراف می کنم که هنوز ایجاب میکنه بخش فوتبال از هر دو طیف در خودش مدیر داشته باشه. ما همین الان هم می توانیم حداقل دو همکار انجمن دیگه انتخاب کنیم که باز یکیشون آبی دوست هست و یکی قرمز دوست . یعنی ما دستمون باز بود که حتی دو همکار انجمن قرمز یا دو همکار انجمن آبی داشته باشیم ولی وقتی لیاقتها یکسان هست چرا نباید در انتخابهامون هر دو گروه رو لحاظ کنیم ؟ ...

متاسفانه ، بله !
شاید هنوز به اون مرحله نرسیدیم که بنده مد نظرم بود شایدم کلا نشه به همچین مرحله ای رسید !
یه مدته ورزشگاه نرفتیم حرفای خشگل و آبدار جماعت فوتبال دوست گوشمونو نوازش نداده ، این شد که یه همچین آرزوهایی به سرمون زده ...
نمیدونم ما از فوتبال چی میخواهیم (ما= جماعت ایرانی)، لذت بردن یا چیز دیگه ؟ شاید بعضی هامون فکر کردیم از بچگی نافمون رو با فلان تیم گره زدن و باید با باختهاش بسوزیم و با بردهاش هم بقیه رو بسوزونیم . این تفکر که دار و دسته ی ما خوبن و دار و دسته ی مقابل به جرم اینکه رنگ ما نیستن باید از صحنه ی روزگار حذف بشن ، به غیر از فوتبال تو کل جامعمون رواج داره .
شاید به همین خاطره که همه تا به یه منصبی میرسن میخوان اثبات کنن که طرفدار هیچ تیمی نیستن .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب فرزاد جان واقعا تبریک میگم :)

جواد جان تبریکات فراوان خیلی مبارک باشه انشالله عروسیت :D

علی جان به شما هم تبریک میگم :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
در مورد صحبت آقا مرتضی و محسن جان. میخواستم سکوت کنم ولی دلم نیومد

من فکر کنم سوء تفاهم شد. البته خوشبختانه صحبتهای هر دو طرف خارج از حقیقت <<جامعه>>نیست
من حرف محسن رو رد نمیکنم . ایشون البته چه قصد مزاح آقا مرتضی رو متوجه شده باشند یا خیر به نظرم خیلی تو اصل قضیه فرق نداشته باشه. یعنی میشه اینطوری فکر کرد که به رغم اینکه اون صحبت مزاح بود ولی ایشون هم به شیوه ژورنالیستی نکته ای رو بازگو کردند که صحیح هست و ما حالا نه تو فروم توی جامعه ورزش کشور به غیر از روزنامه های استقلال و پرسپولیس اینو میبینیم. / از طرفی اگر هم متوجه اون مزاح نشدند که من فکر میکنم شدند حرفی زدند که تیغ تند انتقادش متوجه همون جوی بود که توی جامعه میبینیم و من اینطور حس کردم که صحبت دوستان رو وسیله ای برای کنایه زدن به جو موجود در بین رسانه ها قرار دادند. که احیانا مرنضی جان تصور کردند این لبه انتقاد متوجه ایشون بوده.
البته صحبتهای آقا مرتضی هم بسیار بجاست در مورد شرایط هواداری / و حرفیه که خودم حداقل چندین بار توی مقالات مجله و یا در مورد تاپیک کل کل و یا حتی داخل تاپیک هواداری زدم. واقعیت اینه که اگر چنین چیزهایی واقعا باور همه فوتبال دوستان و رسانه ها میشد من حاضرم قسم بخورم که ما یه شبه ره صد ساله پیشرفت رو تو فوتبال میرفتیم. ولی چیزی که روشنه چنین برداشتی توی جامعه ما نیست و هوادارا که هیچی حتی مربیان و بزرگترهای فوتبال ما هم افکاری جز این دارند.

مرسی.

از توضیحات بسیار خوبت ممنونم جواد جان. حق مطلب رو ادا کردی داداش! نیازی به توضیح اضافه‌ی من هم نیست.

ما هنوز در همین فروم بسیار کسانی رو داریم که به خودشون حق میدن تیم مقابل رو با بدترین کلمات نسبت بدن و البته اگر هواداران تیم رقیب همین صحبتهای خودشون رو درباره تیم مورد علاقه دسته اول بزنن انتظارشون از مدیریت اینه رسما وسط صحن علنی فروم طرف دار زده بشه .
مشکل همینه من رفتار هیچ کدوم از این دو دسته افراطی ابدا نمی پسندم ولی واقعیت اینه که این مشکل وجود داره و در برخی تاپیکها به وفور هم وجود داره.

کلا منظورم این بود که بگم متاسفانه بعضی ها هستند که هنوز به این بلوغ فکری نرسیدند که نگاهی منصفانه به نوع فعالیت خودشون و در مقابل اکشن های ما داشته باشند و فراموش نکنید قرار هست ما این دوستان رو هم در جمع خودمون هم داشته باشیم.
محسن جان بد نیست این رو بگم که دوستان انتخاب شده باوسواس خاصی انتخاب شدن اما این رو هم اعتراف می کنم که هنوز ایجاب میکنه بخش فوتبال از هر دو طیف در خودش مدیر داشته باشه. ما همین الان هم می توانیم حداقل دو همکار انجمن دیگه انتخاب کنیم که باز یکیشون آبی دوست هست و یکی قرمز دوست . یعنی ما دستمون باز بود که حتی دو همکار انجمن قرمز یا دو همکار انجمن آبی داشته باشیم ولی وقتی لیاقتها یکسان هست چرا نباید در انتخابهامون هر دو گروه رو لحاظ کنیم ؟

از توضیحات شما هم ممنونم ساسان جان! به هر حال این موضوعی است که گریبانگیر آن هستیم (حساسیت های رنگی و هواداری) اما باید راه تعامل و گفتگو در شرایط منطقی تر را فرا بگیریم. باز هم از خود شما و فرزاد عزیز که انصافا در تلطیف فورم فوتبال در تمام این چند سال موفق کرده اید و به موقع وارد بحث ها شده و با نوع نگاه منطقی تان، جو را به سمت و سوی آرامش سوق داده اید تشکر می کنم. مسلما این کم دستاوردی نبوده.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بنده هم بالاخره توی این روزگار به جایی رسیدم که با همکلام شدن با یه نفر و طرز صحبت و غیره یه شمای کلی از شخصیت طرفم متصور بشم . شاید اگه کس دیگه ای اون حرف رو میزد بنده عبور میکردم .
خیلی ناجوانمردانه هست اگه شما فکر کنی که اون تعبیرات رو در مورد نظرات شما به کار بردم ! یعنی واقعا شما فکر کردی اون هویج و غیره روی صحبتم با شما بود ؟؟؟؟
من صحبت شما رو بهانه ای قرار دادم و به این مساله یه نقدی زدم که باید افراد رو با تمام علایقشون بپذیریم که اصل حرفم شیوع این مساله توی جامعه بود و آخرش دوباره به فروم خودمون برگشتم و یاد آور شدم که خیلی به این مسایل توجه نکنیم . منظورم همین بود نه چیزی کم و نه بیش . بیشتر نسبت به این مساله نقد داشتم تا شما ؛ بهر حال بنده اگه انتقادی از خود شما داشتم کلام خیلی متفاوت میشد ... و در پایان اگه شما به هر نحوی برداشت کردید که موجب کدورت شد عذر میخوام و دوباره میگم اگه شخص دیگه ای اون حرف رو میزد بنده اصلا صحبتی نمیکردم !!

دورد بر محسن عزیز!

به هر حال مختصر سوء تفاهمی پیش آمد که خوشبختانه ختم به خیر شد و من هم آن طور که از نوشته من استنباط کردی مکدر نشدم داداشم، حتما شما از دوستان خوب من بوده اید و خواهید بود و من هم نیتی جز تنویر افکار عمومی! :Dدر باب مسایل هواداری و حساسیت های رنگی و همینطور این که نهایتا چاره ای از حفظ تعادل و تعامل بین همین رنگ ها نداریم، نداشتم.

قربانت برادر!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

ممنونم عزيز ...

از شما هم سپاسگزارم...

جواد جان تبریکات فراوان خیلی مبارک باشه انشالله عروسیت :D

علی جان به شما هم تبریک میگم :)

لطف كردي فرامرز عزيز ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

درود بر شما سپاسگذارم

درود بر فرامرز عزیز

مخلصم برادر ، سپاس ..

تبریک مجدد به هر سه عزیز
lvflfckod874f70zbz4.gif

درود بر مهدی عزیز

سالاری برادر

بازم از همه دوستان گرامی تشکر میکنم و با اجازه تاپیک رو هم از استکی بودن در میارم

پیروز و پاینده باشید ..

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
تبريک به آقا جواد و همچنين فرزاد گل و دوستمون علی

آرزوی موفقيت برای هر 3 نفر :thumbsup:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منم از حاج متی و فرامرز عزیز و وحید جان تشکرات دارم و یکی یک گل قرمز! تقدیم میکنم
rose.gif
rose.gif
rose.gif

منتها شما از این عینکها بزنید و ببینید :دی
glasses4.gif

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
تبریک فراوان به فرزاد و همچنین جواد و علی عزیز و گرامی موفق و سربلند باشید:)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
"همکار انجمن فوتبال" یا "همکار بخش فوتبال" قشنگ تر از همکار فوتبال نیست ؟
همکار فوتبال یه حالیه ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

"همکار انجمن فوتبال" یا "همکار بخش فوتبال" قشنگ تر از همکار فوتبال نیست ؟
همکار فوتبال یه حالیه ...

ممنون از تذکرتون. درخواست دادیم الان شد همکار انجمن فوتبال :)

شاد و پیروز باشید

بالا