• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبعات دلار 1900 تومانی و سکه 920 هزار تومانی !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
چی بگو والا.اگر زیاد نگرانی تا قبل از 15 بهمن منتظر موقعیت مناسب باش و برو بفروش.هرچند تا اون موقع هزار جور حرف دیگه میزنن

اخه خرید و فروششم که تو صرافا انجام نمیشه.من سری اخری ها رو 1600 خریدم حالا زوری شده 1390!!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حواستون باشه , دلار نزارید جیبتون برید فردوسی, دیروز گویا هرکی اونجا بوده میگرفتن , احتمالا بعدا میگشتن ببینن دلار داره یا نه طرف , از یکی از دلالا هم هزار و خورده ای دلار گرفته بودن , چهار پنج میلیون جریمش کردن.
خلاصه اگه کسی میخواد بفروشه باید از قبل اشناشو داشته باشه نه راه بیفته بره در این مغازه اون مغازه بگه دلار میخری.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
حالا چیکار باید کرد؟!

دلار ها را نگه دار
اینا در دراز مدت نمیتونن این کارو بکنن الان چون دارن پولشویی میکنن یک سری بگیر ببند هم راه انداختن که مثلا مردم را مجبور کنن برن دلار هاشون را بگذارن بانک

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من میگم اقا مشکل با دلاره یا ارز ؟
خب اگه دلار مشکل داشته باشه بدون فاکتور که میگن مردن میرن یورو و پوند و... میخرن اونها هم خریدش جرمه ؟
هر چند من دلار فیزیکی داشتم عمرا به این قیمت نمی دادم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا من کلی فاکتور دلار دارم کسی نمیخره؟؟:lol:

omidomid1365

Registered User
لایک‌ها
143
با سلام به همه دوستان من می خواهم دلار خرید کنم و بزارم تا گران بشود با این کار سود دهی دارد یا نه و باید دلار رو از کجا تهیه کرد از صرافی یا بانک یا بازار ازاد و کدوم دلار خرید کرد دلار امریکا یا دلار کانادا با تشکر از دوستان مشود در این زمینه اطلاعات کاملی بدهید اخه من تازه وارد هستم

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام به همه دوستان من می خواهم دلار خرید کنم و بزارم تا گران بشود با این کار سود دهی دارد یا نه و باید دلار رو از کجا تهیه کرد از صرافی یا بانک یا بازار ازاد و کدوم دلار خرید کرد دلار امریکا یا دلار کانادا با تشکر از دوستان مشود در این زمینه اطلاعات کاملی بدهید اخه من تازه وارد هستم

تو این شرایط افتضاح و خر تو خر بری سمت صرافی ها میگرنت

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
دوستان این جریان دلارها که تا 15 بهمن هر کی داره باید بزاره تو بانک چیه؟
کسی لینکی داره که کامل توضیح داده باشه؟
ممنون

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
دوستان این جریان دلارها که تا 15 بهمن هر کی داره باید بزاره تو بانک چیه؟
کسی لینکی داره که کامل توضیح داده باشه؟
ممنون

ساده است :
از اونجاييكه تبادل ارز ( خريد و فروش ارز ) رو بدون داشتن مدرك و سند و فاكتور قاچاق اعلام كردن ، براي عده اي كه قبل
اين خبر دلار خريد كردن و نگه داشتن مقرر شده كه بايد تا 15 بهمن دلاراشون رو ببرن بانك يا سپرده ارزي بذارن ! يا اينكه
از طريق بانك بفروشنش و چنجش كنن به ريال !
يعني عملا دارن حرف زور ميزنن و دارايي ملت رو ميخوان به قيمتي پايين تر از ارزش واقعي به تصاحب خودشون دربيارن .

سرچ بزني لينك اين خبر هست .
خوش باشي

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
هیچ ادم عاقلی این کار رو نمیکنه
نهایتش اینه که بازار سیاه درست میشه ملت دلار رو قاچاقی میفروشن
همین صرافی ها به صورت خصوصی خرید و فروش میکنن البته با مشتری هایی که میشناسن

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
تومملکتی که دولت تن تن ومیلیاردمیلیاردبه گشنه گداها وافغان هاوپاکستانی هاکمک میکنه وحاج محمود هم که نگو رفته امریکای لاتین دکترای افتخاری بگیره(کسی نیست بگه بیا دانشگاه ازاد دکتراکه سهله پرفسوری بگیر)وتوهمایش هاونمایش هاداره هی کارمنداستخدام میکنه هی میگه مامحدودیتی دراستخدام افرادنداریم نمیدونم پس این همه بی کارازکجااومدن کلا این محمود گند زده به سیاست ،اقتصاد،وهرچی که فکرش روبکنی مسکن مهرمیده ۸۰متری میده ۵۵میلیون ۲۰میلیون وام به حساب صاحب خانه خودش برمیداره ۳۵میلیون میگیره وهی ضر میزنه مامشکل مسکن روحل کردم درحالی که خیلی هاشون وقتی اسم وام اومد دهنشون اسفالت شد خلاصه مردم هرکاری میکنند ازشراین دولت خلاص بشن هی یجوری خودشوبه مردم میچسبونه کسانی هم که واسه این دولت کارمیکنند ازشهردارشهرستان بگیر تانماینده مجلس وهمینطوربروجلو همشون بخوربخور هرچی بودجه هست میره جیبشون تواین شهرمایعنی پارس اباد تو استان اردبیل فقط شهردار۳میلیاردخورده بودکه گرفتنش ونماینده مجلس که بابیت المال که فقط اسمش بیت المال هست درحقیقت بیت الخاص هستش یه خونه ساخته اگه ازکمی فاصله نگاه کنی فکرمیکنی بیمارستان هستش وحدود۵۰۰حکتارهم زمین خریده دیگه ازچی بگم؟ اونوقت تواین بخوربخورفکرمیکنی کسی به فکرمردمه خاک برسر این مردم که دولت فقط با۴۵تومن دهنشونومیبنده تابه اوضاع اعتراض نکنن درحالی که نمیدونند بااین اوضاع دراینده بدبخت خواهند شد ازاونور اونقدرگرون میکنند که بیاوببین ۴۵تومن که سهله ۲۰۰تومن هم جوابگوی خرج نیست ماحتی به اندازه ترکیه هم سیاست نداریم که درعین مخالفت بااسراییل باامریکا خوبه تاچند سال اینده بایدمثل کره شمالی سگ وگربه بخوریم چون تقریباهمه ی کشورهای مهم مارو تحریم کردن وموقعی عقل مردم سرجاش میاد که دیگه فقط یه پیراهن وشلوار واسشون بمونه اینطورپیش بره محمودباید سقوط ازادبره وماهم بریم بمیریم

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
امروزم باید عنوان رو عوض کنیم بذاریم 1840 البته من میگم بذاریم 2500 که حداقل تا هفته دیگه!!!! مجبور نباشیم عوض کنیم

pouria_63

Registered User
لایک‌ها
24
خداييش اونجاي ادم اتيش ميگيره . خودشون و سگاشون يه غلطي ميكنن اونوقت مردم بايد جواب پس بدن . نظرتون در مورد اين مملكت اسلامي چيه ؟

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
دلارو سکه تا کی میخاد بره بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟/

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا