البته خوشبختیه شاید به ما نرسه , ولی بعد از ما خوشبخت میشن , وقتی اثرات رادیو اکتیو از مملکت پاک شد !!پس کی خوشبخت میشیم .هیشکی نمتونه مث ما خوشبخ بشه
بهترين كار اينه
كه تمام ارزوهايي رو كه با پول در ارتباطن بريزيد دور. اگه موبايل و كامپيوتر و دوربين و تلويزيون پلاسما و ال ايدي و اكسباكس وماشين و زن و خونه و عينك دودي ولباس و شورت و جوراب ميخواستيد بخريد ديگه فراموش كنيد همه رو فقط به فكر نون باشيد. كلا زندگي و مفهوم خوشبختي رو بايد تو ذهنتون تغيير بديد و معاني جديدي براشون تعريف كنيد تا زندگي راحت تري داشته باشيد. مثلا به خاطر همين نفس كشيدن خوشحال باشيد فقظ!!!!!!!
الان رفتم گرفتم 1915 تومن!
به امید بالاتر و بالاتر رفتن دلار و بیدار شدن ملت از خوب غفلت
یادش بخیر ایپد 2 یک ملیون تومن بود گفتم یه دو ماه صبر کنم شاید یکم ارزون شه بعد شد 1400!!الان نمیدونم چند شده!!بعدم دیگه از صرافتش افتادم!واقعا همینطور میشه؟!!!اخه نون بخوریم برا چی؟این که زندگی نشد که!من قصد دارم برم امریکا ادامه تحصیل ولی با این وضع دلار شاید از صرافت اونم بیوفتم!!!
تيتر رو عوض كنين بيزحمت دوباره ، تبعات دلار 1900 تومانی چيست ؟! سكه هم كه 900 شد !
یه ایفون 4 داشتم فروختمش 800 یه 6 ماه پیش 32 که گیگ بود دوباره ایفون نخریدم گفتم بزار 4s بگیرم همون موقع یه 16 گیگ گیرم اومد 525 سر 25 تومنش به توافق نرسیدیم (تو دلم گفتم بزا ارزونتر میشه مثه 3gs ) خلاصه 4s خواستم بگیرم 1 تومن واسه 16 گیگ بازم گفتم بزا صبر کنم میشه مثه 4 و ارزون نخریدم تا الان که دیگه باید فکر خریدش رو به گور ببرم![]()
بچه ها من بخوام دلار بخرم تو کدوم بانک بخرم؟تو شهرستانام میفروشن؟چقد میفروشن تو بانک
واقعن چرا هیچ حرفی هیچ حرکتی هیچ چیزی نمیگن مسئولین یه عذر خواهی یه دلیلی ....یعنی هیچی؟؟؟!!!1