peyman_sh
Registered User
سلام و درودسلام و عرض ادب و ابراز احترام خدمت دوستان
جناب power of بزرگوار هستند و بنده اصلا ایشون رو نمیشناسم ولی فیدبکهاشون رو که ملاحظه کردم فهمیدم واقعا درستکار هستند
به نظر من لطفا کار رو به تاپیک روابط عمومی نکشید
من میدونم چه مشکلاتی هست که میگم
یه پیشنهاد دارم خدمتتان
مطمئنا تبلت که آب نخورده
ضربه هم نخورده ( جناب peyman_sh از تمام زوایا عکس بگیرن و بذارن تا مشخص بشه)
پس چرا مشکل داره؟ مگه میشه؟
جناب peyman_sh میتونن برای مشخص شدن ماجرا فیلمی http://forum.persiantools.com/u173131.html از لحظه هایی که تبلت دچار مشکل میشه بگیرند و اینجا بذارن تا توسط افراد فنی این کار بررسی بشه
فروشنده همیشه باید مسئول باشه حتی اگر جنس رو آکبند فروخته باشه (دلیل: چون ممکنه این آکبندارو از جایی خریده باشه که اونجا جنساش مشکل داشته (حرفم با شخص خاصی نیست پس به دل نگیرید چون خودم یه لپتاپ خریدم جلو خودم پلمپشو باز کرد تست کرد مشکل نداشت بردم خونه 3 روز بعد مشکل داشت)
خلاصه ما بحثمون اینه که با هم مثل دوتا دوست باشیم حتی اگه به ضررمون باشه
این دنیا به مولا علی ارزش ناراحت کردن نداره
یه آدم مگه چند سال زندست
خیلی خیلی بخواد تلاش کنه غذاهای خوب بخوره ورزش کنه و به فکر خودش باشه 100 سال
بعدش کفنو ...
اینها چیزای ساده ای بود که گفتم
امیدوارم این مشکل به خیر و خوشی تموم شه و خاطره بدی تو ذهن هر دو دوست باقی نمونه
سال به کامتون
تا درودی دیگر بدرود
شاد باشید
یا حق
دوست عزیز تمام این چیزهایی که شما گفتی قبلا پای تلفن صحبت شده به اندازه 8 هزار تومن شارژ ایرانسل و همچنین کلی هم با تلفن خونه در مورد خیلی چیزها حرف زدیم
این تاپیک رو من به درخواست خودشون و با توفق هردومون زدم البته ایشون تا الان عصبانیت یا حرف بدی به بنده نزدن که منو ناراحت کنند همه چی بین خودمون بوده و در باره اینا حرف زده شده اگر خواستید می تونم شرح بدم ولی خیلی طولانیه
الانم بازم به در خواست خودشون من توی روابط عمومی تاپیک زدم
والا بنده اول ایشون هرچی گفتند قبول کردم و کلا 49 ساعت از زمان تحویل دست من گذشته بود وقتی با چندین تعمیر کار صحبت کردم گفتند این مشل مشکلی نیست که بخواد دست شما به وجود بیاد یا اینکه شما بتونی کاری بکنی تا این جوری
بشه این چیزی بوده که از قبل وجود داشته و الانم کم کمش 270 خرجشه که با این اوصاف من تبلت سالم خریدم و بنده به هیچ عنوان تعمیرش نمی کنم و فعلا با فروشنده صحبت کردم ببینم خدا چی می خواد
فعلا نمی تونم این جا بیشتر توضیح بدم شرمنده سعی می کنم بین خودمون حلش کنم بره .
در کل از همه عزیزان ممنون .