با سلام
اگر یک سره برای فیلم دیدن استفاده بشه در چند ساعت شارژش خالی میشه؟
باتشکر
تقریبا 4ساعت.
با سلام
اگر یک سره برای فیلم دیدن استفاده بشه در چند ساعت شارژش خالی میشه؟
باتشکر
اگه سوالت رومتوجه شده باشم از usb hub باید استفاده کنی که بشه چندتا قطعه رو همزمان به یک پورت usb وصل کنی.کابلی هست که دو سرش مادگی usb داشته باشه ؟ کیبورد و فلش یا هارد و هم زمان وصل کرد ؟
با سلام دوستان گرامی و آقای احمدی عزیزتقریبا 4ساعت.
یادم رفت بکاپ بگیرم))
اگه کسی بکاپ داره و حجمش کمه برا من لطف کنه آپ کنه من ویندوز رو عوض کردم اما بدلیل نداشتن درایور ها الان هیجی کار نمیکنه )
http://soft98.ir/software/drivers/16536-iobit-driver-booster.html
تست کردم نشددانلود و نصب کنید مشکلتون رو رفع میکنهکد:http://soft98.ir/software/drivers/16536-iobit-driver-booster.html
فواد جون داداش ی تاپیک سوالات و مشکلات این تبلت رو بزن و اونجا کارتو پیگیری کن که بقیه دوستان هم سوالی چیزی داشتن مشاوره بگیرندوستان لطفا یه نفر یه recovery image از تب خودش برا من آپ کنه من که تبلتم خوابیده
درودیادم رفت بکاپ بگیرم))
اگه کسی بکاپ داره و حجمش کمه برا من لطف کنه آپ کنه من ویندوز رو عوض کردم اما بدلیل نداشتن درایور ها الان هیجی کار نمیکنه )
سلام لطفا یه تاپیک در مورد این تبلت ایجاد بشه تا تبادل نظر بشهدرود
دوست عزیز
چطور فلش یا دیسک رو بوت کردید؟
منم دنبال اینم که ویندوز رو عوض کنم;دستگاه شما هم یه درایو ریکاوری به حجم 4.5 گیگ داره؟
ویندوز رو عوض کردید چه قطعاتی کار نمیکنن؟
چه نوع ویندوزی ریختید؟
لطفا توضیح بدید ممنون میشم
درایور ها رو هم من دارم حدود 100 مگابایت هست
فقط ایمیل بدید آپ میکنم براتون
دوستان گل برای تبادل نظر و ثبت تجربیات استفاده ازین تبلت به تاپیك زیر مراجعه كنیدسلام لطفا یه تاپیک در مورد این تبلت ایجاد بشه تا تبادل نظر بشه
سلام نه همین مدل رو داریممدل سیم خورش رو ندارید؟؟؟
میتونم بپرسم سنگین ترین بازی و یا برنامه ای که روش نصب کردید چی بوده؟؟؟؟سلام نه همین مدل رو داریم
تاپیک رو مطالعه بفرماید دوستان اسکرین شات گذاشتن.میتونم بپرسم سنگین ترین بازی و یا برنامه ای که روش نصب کردید چی بوده؟؟؟؟
داداش چرا خودتو میخوای زحمت بندازی البته خوبه ادم خلاقیت داشنه باشه ولی خو این دستگاه خودش ساپورت میکنه من خودم یه هاب چهار سر خریدم 12تومن و وصل کردم به کابل otg و بعدش همزمان هارد اکسترنال 500 و یه فلش 8گیگ موس و کیبورد وصل کردم فقط کافی یه هاب بخرین که فراونه و به کابل otg خود دستگاه وصل کنید به این سادگیبا سلام
بنده شنبه یه کابل hub otg درست میکنم که بشه همزمان سه تا usb بخوره یعنی یه هارد و یه ماوس و یه کیبورد اگه درست انجام شد و کار کرد بهتون اطلاع میدم و کسی هم خواست براش درست میکنم و ارسال میکنم