• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت ویندوزی 8.1 اورجینال قیمت تک فروش 300هزار

nazari19968

Registered User
لایک‌ها
41
داداش چرا خودتو میخوای زحمت بندازی البته خوبه ادم خلاقیت داشنه باشه ولی خو این دستگاه خودش ساپورت میکنه من خودم یه هاب چهار سر خریدم 12تومن و وصل کردم به کابل otg و بعدش همزمان هارد اکسترنال 500 و یه فلش 8گیگ موس و کیبورد وصل کردم فقط کافی یه هاب بخرین که فراونه و به کابل otg خود دستگاه وصل کنید به این سادگی
آقا افشین خان حرفت درست و متین ولی اگه سه تاشو وصل کنی در عرض نیم ساعت بیست دقیقه باطری تبلتت بخاطر استفاده زیاد فورا خالی میشه و لی این otg hub اینجوری نیست دوست عزیز. و من نگفتم خلاقم این قبلا ساخته شده ولی در بازار نیست مجبوریم دستی درستش کنیم

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
من کاملا تسلط دارم روی اندروید و کارم تعمیر نرم افزاری هستش اما متاسفانه هنوز نخریدم تبلت رو
ایشالا خریدم حتما نصب میکنم روش

nazari19968

Registered User
لایک‌ها
41
من کاملا تسلط دارم روی اندروید و کارم تعمیر نرم افزاری هستش اما متاسفانه هنوز نخریدم تبلت رو
ایشالا خریدم حتما نصب میکنم روش
سلام
آقا میلاد ممنون
این سایتم آندروید که به پردازنده این تبلت بخوره رو گذاشته واسه دانلود
https://01.org/
منظور دقیق من اینه که این تبلت dual boot بشه هم ویندوز هم اندروید

EHISTAR

Registered User
لایک‌ها
80
داداش چرا خودتو میخوای زحمت بندازی البته خوبه ادم خلاقیت داشنه باشه ولی خو این دستگاه خودش ساپورت میکنه من خودم یه هاب چهار سر خریدم 12تومن و وصل کردم به کابل otg و بعدش همزمان هارد اکسترنال 500 و یه فلش 8گیگ موس و کیبورد وصل کردم فقط کافی یه هاب بخرین که فراونه و به کابل otg خود دستگاه وصل کنید به این سادگی
جناب نظری كابلی رو میگن كه هم شارژر رو هم زمان وصل كنید و هم هارد و كیبورد و موس و غیره.

Spectator

Registered User
لایک‌ها
129
آقا افشین خان حرفت درست و متین ولی اگه سه تاشو وصل کنی در عرض نیم ساعت بیست دقیقه باطری تبلتت بخاطر استفاده زیاد فورا خالی میشه و لی این otg hub اینجوری نیست دوست عزیز. و من نگفتم خلاقم این قبلا ساخته شده ولی در بازار نیست مجبوریم دستی درستش کنیم
اگه بتونین این کارو بکنین و کیفیتشو تضمین کنین من به شخصه خریدارم حتی تعداد!

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140

جناب نظری كابلی رو میگن كه هم شارژر رو هم زمان وصل كنید و هم هارد و كیبورد و موس و غیره.
فرمایش دوستان کاملا متین .
من خودم قبلا یه y gtg به صورت دستی ساختم واسه سامسونگ گلکسی s3 neo i9301i چون این گوشی پیش فرض otg فعال نیست و با استفاده از این کابل که یه سرش به گوشی و یه سرش به شارژ و سر مادگیش هم یه هاست چهار سر زدم که همزمان چهار دستگاه از جمله هارد اکسترنال دوتا فلش و موس رو به گوشی وصل کردم همین کابل رو تبلت تست کردم متاسفانه ورودی برق نمیده اگه بتونید کابلی بسازید و ورودی و خروجی برق بده شاهکار کردین

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان مژده من کابلشو ساختم همزمان هم تبلت شارژ میشه هم میتونی موس و کیبورد و فلش وصل کرد فقط هارد اکسترنال رو میشناسه ولی اطلاعاتشو بالا نمیاره

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان مژده من کابلشو ساختم همزمان هم تبلت شارژ میشه هم میتونی موس و کیبورد و فلش وصل کرد فقط هارد اکسترنال رو میشناسه ولی اطلاعاتشو بالا نمیاره
اسکرین شات ایکون موس و تبلت در حال شارژ

uploadfromtaptalk1434699690914.jpg

nazari19968

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوستان عزیز
کابل OTG HUB درست شد و بنده تستش کردم همزمان میشه چهار عدد USB بهش زد و استفاده کرد دوستان هرکی بخاد براش درست میکنم و ارسال میکنم

فایل های ضمیمه

• IMG_20150620_120640.jpg
    IMG_20150620_120640.jpg
    638.9 KB · نمایش ها: 41
  • IMG_20150620_120413.jpg
    IMG_20150620_120413.jpg
    754.4 KB · نمایش ها: 54

amir_kombat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام من یکی میخوام شما کجایید؟؟؟؟

Spectator

Registered User
لایک‌ها
129
سلام دوستان عزیز
کابل OTG HUB درست شد و بنده تستش کردم همزمان میشه چهار عدد USB بهش زد و استفاده کرد دوستان هرکی بخاد براش درست میکنم و ارسال میکنم
دوست عزیز اگه میشه یه کمی در مورد کارکردش هم توضیح بدین!
الان اون سره تکی به شارژر متصل میشه؟
و یه چیز دیگه هم تکی و تعداد چه مبلغی مدنظرتونه؟
اصلا توانایی درست کردن به صورت تعداد رو دارین؟

amir_kombat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من تهرانم چطوری ازتون خریداری کنم

EHISTAR

Registered User
لایک‌ها
80
دوست عزیز اگه میشه یه کمی در مورد کارکردش هم توضیح بدین!
الان اون سره تکی به شارژر متصل میشه؟
و یه چیز دیگه هم تکی و تعداد چه مبلغی مدنظرتونه؟
اصلا توانایی درست کردن به صورت تعداد رو دارین؟
سلام
به صورت همزمان شارژ میكنه و میشه هارد اكسترنال كیبورد و موس فلش وصل كرد
با ایشون صحبت كردیم اكه درخواست زیاد باشه برای كاهش هزینه پست ایشون بفرستن برا ما و از طریق ما برای دوستان ارسال شه

nazari19968

Registered User
لایک‌ها
41
با جازه اقای احمدی بنده شنندج هستم
کاملا استفدش مثل OTG عادی هستش فقط اون سر تکی usb رو وصل میکنید به شارژر بله در تعدا د هرکس بخواد براش درست میکنم و ارسال میکنم

j a v a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هنوز موجود هست؟ یکی میخام:rolleyes:

بالا