1 حدودا 4 ساعتدوستان چهار تا سوال دارم:
1-این تبلت با صفحه و وای فای روشن حدودا چقدر شارژ نگه میداره؟ بدون اینا چطور؟
2-کیفیت صفحه نمایش در چه حدی هست از کناره ها نگاه کنی کدر نمیشه صفحه؟ پیکسلای صفحه توش معلومند؟
3-ویدئوی فول اچ دی رو میتونه بدون لگ پخش کنه؟
4-شارژ خودش حدودا چقدر طول میکشه؟
اگه اینجوری باشه که معرکه ست، خصوصا با این قیمت، عجیبه چطوری با همچین قیمتی همچین دستگاهی میتونن تولید کنن این چینی ها، یه لینک از اطلاعات فنیش بدی نگاه کنم ممنون میشم، یه سوال دیگه ای که پیش میاد اینه که چقدر از فضای تبلت آزاده و میشه برنامه توش ریخت؟ و اینکه رم تا چقدر ساپورت میکنه،بنظر میاد تا 32گیگ رو راحت ساپورت کنه1 حدودا 4 ساعت
2 در حد تبلت لنوو 3300. Ips هست ولی نه مثه گوشیهای رده بالا.زاویه دید خوبی داره.نسبت یه قیمتش عالیه
3 بله فیلمش تو آپارات هست
4 تقریبا 1 ساعت و نیم دو ساعت
خدا رو شكر همه دوستانی كه خریدن راضی بودن.ماهم مستقیم وارد كردیم واسه همین قیمتمون مناسبه.اگه اینجوری باشه که معرکه ست، خصوصا با این قیمت، عجیبه چطوری با همچین قیمتی همچین دستگاهی میتونن تولید کنن این چینی ها، یه لینک از اطلاعات فنیش بدی نگاه کنم ممنون میشم، یه سوال دیگه ای که پیش میاد اینه که چقدر از فضای تبلت آزاده و میشه برنامه توش ریخت؟ و اینکه رم تا چقدر ساپورت میکنه،بنظر میاد تا 32گیگ رو راحت ساپورت کنه
از 16 گیگ همش 5 گیگ ش خالیه ؟!!!!!خدا رو شكر همه دوستانی كه خریدن راضی بودن.ماهم مستقیم وارد كردیم واسه همین قیمتمون مناسبه.
5 گیگش خالیه.رم تا 64.هارد تا 2 ترا.
ویندوز روشه خوب دادا واسه سیستم ویندوزاز 16 گیگ همش 5 گیگ ش خالیه ؟!!!!!
پ 11 گیگ ش واسه چی میره ؟!
اها پس ی رم حتما میخوادویندوز روشه خوب دادا واسه سیستم ویندوز
بسیار بسیار آموزنده و عالیسلام دوستان یه اموزش مختصر میزارم واسه اونای که میخان همزمان به تبلت دستگاه وصل بکنن و شارژ هم بشه تبلتشون.
چیزهای که لازم داریم
1:میکرو usbکه من از کابل خود تبلت استفاده کردم.
2: یه سر مادگی usb
نحوه کار بسیار ساده هست .
مرحله اول اماده کردن کابلها :
کابل میکروusb رو از سر میکرو به اندازه ده سانت فاصله قیچی کنید و یه سر مادگی usb رو هم آماده کنید اونم طولش ده سانت باشه کافیه.
حالا هر سه سر کابلها رو لخت کنید تا به چهار رشته کابل برسید به رنگهای :
مشکی.
قرمز.
سفید.
ابی یا سبز
حالا هر چهار رشته سیم سر میکروusb رو به چهار رشته سیم سر مادگی usb وصل کنید مطابق عکس هر کدام از رنگها رو به رنگ خودش وصل کنید :
مشکی به مشکی
قرمز به قرمز
سفید به سفید
ابی به ابی
حالا سر سیمهای ابی و سفید رو هر کدام جدا گانه عایق کنید با نوار چسب چسب بزنید.
میرسیم به سر کابل usb نری از چهار رشته سیمش سیمهای ابی و سفید رو از ته بچینید و یه جوری عایق کنید که به هم نخورن و حالا سیمهای قرمز و مشکی رو هر کدام به رنگ خودشون بر روی میکروusb وصل کنید کار تمام هست حالا این رو هم هر کدام جداگانه عایق کنید کار تمام هست
حالا سر میکروusb رو به تبلت و سر usbرو به شارژر تبلت و سر مادگی رو هم میتونید موس فلش کیبورد و اگه هاب دارید این سه وسیله رو به هاب وصل کنید وهاب رو به کابل بزنید دیگه هم نگران خالی شدن باطری تبلت نباشید چون همزمان تبلت رو هم شارژ میکنه فقط با هارد اکسترنال مشکل داره شناسایی میکنه ولی بالا نمیاره.
و کابل هم وقتی به شارژ باشه کار میکنه.
و کلام اخر هر گونه خرابی و مشکل واسه تبلت تون پیش بیاد عواقب کارش با خودتون هست بنده به هیچ چیزی متعهد نیستم
واسه عکس هم شرمنه کمی درهم ریخته هست ولی دقت کنید واضح هست (سواتمون در حد سیکل هست دیگه)
اینم شمارم 09392135644 اگه به مشکل برخوردید میتونید در لاین با بنده ارتباط داشته باشید
انتشار بدون ذکر نام و منبع ممنوع هست
موفق باشید
مشاهده پیوست 820870
سلامبرنامه بلواستاکس رو کسی نصب کرده؟ اجرا میکنه؟
مشکل هارد هم حل شد کاملا هارد اکسترنال رو ساپورت میکنهسلام دوستان یه اموزش مختصر میزارم واسه اونای که میخان همزمان به تبلت دستگاه وصل بکنن و شارژ هم بشه تبلتشون.
چیزهای که لازم داریم
1:میکرو usbکه من از کابل خود تبلت استفاده کردم.
2: یه سر مادگی usb
نحوه کار بسیار ساده هست .
مرحله اول اماده کردن کابلها :
کابل میکروusb رو از سر میکرو به اندازه ده سانت فاصله قیچی کنید و یه سر مادگی usb رو هم آماده کنید اونم طولش ده سانت باشه کافیه.
حالا هر سه سر کابلها رو لخت کنید تا به چهار رشته کابل برسید به رنگهای :
مشکی.
قرمز.
سفید.
ابی یا سبز
حالا هر چهار رشته سیم سر میکروusb رو به چهار رشته سیم سر مادگی usb وصل کنید مطابق عکس هر کدام از رنگها رو به رنگ خودش وصل کنید :
مشکی به مشکی
قرمز به قرمز
سفید به سفید
ابی به ابی
حالا سر سیمهای ابی و سفید رو هر کدام جدا گانه عایق کنید با نوار چسب چسب بزنید.
میرسیم به سر کابل usb نری از چهار رشته سیمش سیمهای ابی و سفید رو از ته بچینید و یه جوری عایق کنید که به هم نخورن و حالا سیمهای قرمز و مشکی رو هر کدام به رنگ خودشون بر روی میکروusb وصل کنید کار تمام هست حالا این رو هم هر کدام جداگانه عایق کنید کار تمام هست
حالا سر میکروusb رو به تبلت و سر usbرو به شارژر تبلت و سر مادگی رو هم میتونید موس فلش کیبورد و اگه هاب دارید این سه وسیله رو به هاب وصل کنید وهاب رو به کابل بزنید دیگه هم نگران خالی شدن باطری تبلت نباشید چون همزمان تبلت رو هم شارژ میکنه فقط با هارد اکسترنال مشکل داره شناسایی میکنه ولی بالا نمیاره.
و کابل هم وقتی به شارژ باشه کار میکنه.
و کلام اخر هر گونه خرابی و مشکل واسه تبلت تون پیش بیاد عواقب کارش با خودتون هست بنده به هیچ چیزی متعهد نیستم
واسه عکس هم شرمنه کمی درهم ریخته هست ولی دقت کنید واضح هست (سواتمون در حد سیکل هست دیگه)
اینم شمارم 09392135644 اگه به مشکل برخوردید میتونید در لاین با بنده ارتباط داشته باشید
انتشار بدون ذکر نام و منبع ممنوع هست
موفق باشید
مشاهده پیوست 820870
با vmware میشه احنمالا.ولی اینکه کلا لینوکس بریزید رو امتحان نکردم و با لینوکس آشنا نیستمسلام
میشه روش لینوکس نصب کرد؟
http://www.zoomit.ir/howto/computer/7158-recovery-disk-ویندوز-8بچه ها توروخدا یه نفر بمن کمک کنه
من تبلتم رو ویندوز اصلیشو پروندم حالا رو هی ویندوزی درست کار نمیکنه
باید فیرمویر خودشو دانلود کنم ولی یه مشکلی هست که 6 گیگه و قابلیت ایست نداره ینی اگه وسط دانلود قزع شه باید از اول بزنی
چاره چیه؟
یه درایو ریکاوری هم دارن این تبلت ها که 3-4 گیگ هستش ایا میشه ازش برای برگردوندن ویندوز اصلی استفاده کرئد؟؟؟