سعی کنید سر بسر این تبلت زیاد نزاریناین تبلت هارو بخوایم دو بوته کنیم چجوریاس؟البته یه راه رومیخوام امشب امتحان کنم ببینم چطور میشه
Sent from my H30-U10
سلامسلام
این مشکلات رو نداره؟
1 تاچ ضعیف
2 باتری ضعیف و زود خالی شدن
3 خاموش شدن بی دلیل
4 دیر شارژ شدن
5 شارژر خراب
ممنون میشم دوستان طبق تجربیاتشون مشکلات تبلت رو اعلام کنند
تشکر دوست عزیزسلام
خیر تاچ خیلی حساسه تا پنج انگشت ساپورت می کنه
باطریش متوسط بسته به نور زمینه و نحوه استفاده از تبلت بین ۲ تا ۴ ساعت
خیر واسه ما که خود به خاموش نشده مگر زمان اتمام باطری به ۷ درصد میرسه خاموش میشه
حدود سه ساعت طول میکشه تا شارژ شه البته در زمان خاموشی وقتی روشنهیه خورده بیشتر طول میکشه
کیفیت شارژ هم قابل قبوله
خیر دوست عزیز مشکل خاصی ندارهتشکر دوست عزیز
طبق تجربتون مشکل خاصی نداشته ؟ چون من دو بار تبلت چینی خریدم هر دوبار چند تا مشکل داشت
اهان پس کیفیتش بد نیستخیر دوست عزیز مشکل خاصی نداره
این تبلت چینی هست اما سخت افزارش اینتل هست منم تو خریدش شک داشتم اما راضیم از خریدش
البته واسه بچه ام خریدمش که از الان با مبانی کامپوتر اشنا شه و سواد کامپیوتریش بالا بره
این تبلت هارو بخوایم دو بوته کنیم چجوریاس؟البته یه راه رومیخوام امشب امتحان کنم ببینم چطور میشه
Sent from my H30-U10
سعی کنید سر بسر این تبلت زیاد نزارین
سلام بردوستان غزیزم یک نمونه از این تبلتو اقای احمدی عزیز محبت کردن برام فرستادن وهمنیحا حا داره ازایشون کمال تشکرو بکنم درمورد ایمح کرفتن از ویتدوز سوال داشتم واینکه اگر ویروسی بشه مجدد بازگردونمش وایا قابلیا تصب ایکس پی روی این مدل هست یا خیر با چه نرم افزلری میشه ابن کاروکردمتاسفانه تو سایت خود شرکت فریمورشو گذاشته بود همین نه ویندوزکارخونه ایی باتشکرممنون میشم راهنمایی کنیدمرسی
سلامسلام.ببخشید این تبلت رو از کجا میشه تهیه کرد؟
سلامدوستان کسی تونسته درایو ریکاوریو پاک کنه که ظرفیتش همون 16 گیگ نشون بده؟
دستگاه من قلم داخلش نداشت و گرنه تست می کردمبا سلام؛ یکی از دوستان لطفاً یه فیلم از استفاده از قلم این تبلت بگیرد و آپلود کنید. ممنون میشم یک خط جمله با قلمش بنویسید.
سپاس
به راحتی میشه پاک کرد ،دوستان کسی تونسته درایو ریکاوریو پاک کنه که ظرفیتش همون 16 گیگ نشون بده؟