• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات ارزان در گوگل

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
الان این 50 دلار که میگیریم حداقل ارزش هر کلیک چقدره؟ مثلا کیورد عکس تفریحی ارزشش چقدره پایینترین قیمت فقط میخواهم از طریق گوگل بازدید بیاد چند تا کلیک میشه؟

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
بالاخره جواب ما رو ندادید ...
گفتم یه نفر از بچه های انجمن که از شما سرویس گرفته رو معرفی کن !!

چرا می زنی حالا :eek:

سرویس اینجا زیاد گرفتن منتها من آی دی اونا رو تو مسنجر می دونم اکثرا تو PT آی دی هاشونو save ندارم

اگه خیلی شک داری تبلیغتو بده وقتی فعال شد وجه رو واریز کن اول نمی خواد پولی بدی :cool:

ضمنا شرکت ما در این زمینه 5 سال سابقه کار داره تازه کار نیستیم :blush:

pix2pix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
چرا می زنی حالا :eek:

سرویس اینجا زیاد گرفتن منتها من آی دی اونا رو تو مسنجر می دونم اکثرا تو PT آی دی هاشونو save ندارم

اگه خیلی شک داری تبلیغتو بده وقتی فعال شد وجه رو واریز کن اول نمی خواد پولی بدی :cool:

ضمنا شرکت ما در این زمینه 5 سال سابقه کار داره تازه کار نیستیم :blush:

سلام دوست عزیزم اگه امکان داره برای من هم شماره تماس و آیدی تون را + سایت شرکت + ملزومات و مخلفات ذیگر:rolleyes: اگه دارید پ خ کنید در صورت
در صورت حسن کار مشتری 100% دائمی خواهم شد. من هم با این روش موافقم تبلیغم را میدهم هر وقت run شد فورا واریز میکنم.

mihannetworks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به ازای هر کلیک چقدر هزینه کم می شود (به طور متوسط اگر تبلیغات در right area باشه)

با وجود این که منیج رو هم انجام میدید چرا هزینه ها اینقدر پایین هست؟

چاپخانه آنلاین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من حدود 2ساله واسه شرکتم تبلیغات گوگلی داشتم ولی به دلیل به صرفه نبودن هزینه ها از ادامه تبلیغاتم منصرف شدم
میتونید اطلاعات تماستونو واسم بفرستید

yebordi

Registered User
لایک‌ها
27
سلام گرامی
من هم یه اکانت 100 دلاری می خوام
لطفا شماره تلفن همراه خودت رو پیغم خصوصی کنید + اطلاعات حساب ها

بالا