ODE112
کاربر قدیمی پرشین تولز
دلش خشه! 300 تا هیت اگه 100 تا کلیک داشت که من الان میلیاردر شده بودمتضمینی برای 100 کلیک نیست
دلش خشه! 300 تا هیت اگه 100 تا کلیک داشت که من الان میلیاردر شده بودمتضمینی برای 100 کلیک نیست
تضمینی برای 100 کلیک نیست
خوبه حالا گفتم "" مثلا ""دلش خشه! 300 تا هیت اگه 100 تا کلیک داشت که من الان میلیاردر شده بودم
This Account Has Been Suspended !
سایر دوستان:
سرویس ویژه مدیران سایتها بر اساس تعداد نمایش آگهی: هر نمایش = ٠٥/٠ تومان درآمد
سفارش: http://www.iranexplorer.net/static,advertising_adclick,1.htm
درسته درسته این سوال من هم بود..میشه چند تا سایت خوب رو نام ببرید که آگهی ها توش نمایش داده میشه ؟
میشه چند تا سایت خوب رو نام ببرید که آگهی ها توش نمایش داده میشه ؟
مسلمه که جذب نمایش دهنده برای "این خدمات" ارزش بیشتری داره و قاعدتا قیمت هم متناسب با این سیاست تعیین شده.
در ضمن 5 تومان نیست. 5صدم تومان هست عزیز.
درسته درسته این سوال من هم بود..
چرا ، اینو دیده بودم دوست من
اما همراه اون مطلب اینم بود
پلن A
100.000 نمایش
27.000 تومن
این برای آگهی دهندگان بود .
یعنی برای هر 1000 نمایش 270 ازشون میگیرن.
اما اگه قرار باشه به یه نفر که بخواد اون تبلیغ رو تو سایتش نمایش بده ، برای هر نمایش 5 تومن بدن(شاید سهوا زدن این قیمت ) برای هر 1000 نمایش میشه 5000 تومن
270 تومن با 5000 تومن با هم نمیخونه
.
راستش ایشون فکر کنم مشتری نمیخوان!! چون اصلا جواب نمیدن ! جالبه! :hmm:
راستش من متوجه صحبت شما نشدم !
من نمیخوام سیستم تبلیغات ایشون رو توی سایت خودم بذارم. میخواستم تبلیغات خودم رو به ایشون بسپارم .
خوب پلان A ایشون 100000 نمایش 27 هزار تومن نوشته شده ! این 270 تومن رو متوجه نشدم یعنی چی که شما فرمودید!؟
آقا اون فریم رو درست کن تا بشه مام بنر بذاریم تو سایتمون!عزیز جان دو سرویس مجزا هست!!
سرویس برای آگهی دهنده: پلان های A تا D
سرویس برای مدیران سایت جهت کسب درآمد: درآمد بر اساس تعداد نمایش + درآمد بر اساس تعداد کلیک
همینکه هست....ناراحتی ؟؟؟آقا اون فریم رو درست کن تا بشه مام بنر بذاریم تو سایتمون!
خیلی ضایست نشه تو فریم گذاشت!
همینکه هست....ناراحتی ؟؟؟