• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات اینترنتی ، درآمد به ازای هر کلیک 79 تومان

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
سیستم کلیک هم بر همین اساس ه ؟ یعنی یه ip در روز یه بار بازدید کنه دفعه دوم ببینه شمارش نمیشه و همچنین اون شخص هم اگر بخواد مثلا تقلب کنه و 200 بار کلیک کنه همون 1 بار شمارش میشه ؟ یا اشتباه میکنم ؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اره کاملا مطابق توضیح شما و درصورت مشاهده تلاش برای تقلب برای بار تذکر و برای بار دوم اشتراک کلا حذف خواهد شد.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
خوب من هم برای همین این سوال رو پرسیدم که اگر یکی اومد خواست اذیت کنه یا بر عکس اش فکر کرد با این کار مثلا به اون سایت کمک میکنه و هی کلیک کرد . اون موقع حساب طرف که صاحاب سایته و نه سر پیاز این قضیه هست نه تهش بسته میشه تکلیفش چیه ؟

این مورد برای این مطرح کردم که قبلا با یکی از این سیستم کلیکی ها کار میکردم و هر روز پیغام میداد که کلیک نا متعارف داری . آخر سر هم یه قرون بهمون نداد .

اگر به این منوال باشه که IP یک کلیک در طول 24 ساعت ثبت بشه و تا 24 ساعت بعدش شمارش نشه خوبه . اون موقع نه کسی میتونه لطف الکی بکنه نه اذیت . دسترسی صاحاب سایت هم محفوظ میمونه .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
خوب من هم برای همین این سوال رو پرسیدم که اگر یکی اومد خواست اذیت کنه یا بر عکس اش فکر کرد با این کار مثلا به اون سایت کمک میکنه و هی کلیک کرد . اون موقع حساب طرف که صاحاب سایته و نه سر پیاز این قضیه هست نه تهش بسته میشه تکلیفش چیه ؟

این مورد برای این مطرح کردم که قبلا با یکی از این سیستم کلیکی ها کار میکردم و هر روز پیغام میداد که کلیک نا متعارف داری . آخر سر هم یه قرون بهمون نداد .

اگر به این منوال باشه که IP یک کلیک در طول 24 ساعت ثبت بشه و تا 24 ساعت بعدش شمارش نشه خوبه . اون موقع نه کسی میتونه لطف الکی بکنه نه اذیت . دسترسی صاحاب سایت هم محفوظ میمونه .
یه بار همین کار رو با من کردن آبروم رفت...
طرف اومد سی دو 3 بار رو یه بنر کلیک کرده بود...
بعد یه میل اومده که شما به دلیل فولان..امان..آره دیگه

حالا بیا ثابت کن که نه اینطور نوبده

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا اینطور سیستم ها باید طوری طراحی بشه که کاربر فقط در طول مصلا فلان ساعت 1 بار بتونه روی بنر کلیک کنه و یا اینکه بعد از یکبار کلیک دیگه اون تبلیغ براش نشون داده نشه و.. کاری که در سستم phpadnew هم میشه تنظیم کرد

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
خب نه اینجوری هم که شما گفتی نیست. مانعی برای این وجود نداره که کاربر 30 بار کلیک کنه! منظور من کلیک هایی با حجم انبوه از یک آیپی بود که "اصلا شمارش نمیشه". و مشکلی هم برای مدیر آگهی یا نمایش دهنده پیش نمیاره.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
خب نه اینجوری هم که شما گفتی نیست. مانعی برای این وجود نداره که کاربر 30 بار کلیک کنه! منظور من کلیک هایی با حجم انبوه از یک آیپی بود که "اصلا شمارش نمیشه". و مشکلی هم برای مدیر آگهی یا نمایش دهنده پیش نمیاره.

چرا کلیک ها رو نمیشماره سیستمتون؟؟؟؟؟

من امروز سایتی که روش بنر ایران اکسپلرر داشتم رو باز کردم!, بد مرورگر رو به حالت Offline گذاشتم که کلیکم حساب نشه!

بد وقتی روی بنر شما کلیک کردم دیدم یکراست میره به سایت دیگه ای!

از نظر برنامه نویسی این ینی اینکه این کلیک اصلا شمارش نمیشه!

ببین اسکرین شات هم گرفتم!

قاعدش اینه که اول بره به سایت سرویس اگهی بد اونجا کلیک حساب بشه بعد از همه اینها ریدایرکت بشه به سایت آگهی دهنده! که این اینجوری نیست امروز تستش کردم....

فایل های ضمیمه

• CL.jpg
    CL.jpg
    92 KB · نمایش ها: 34
Last edited:

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
فقط اون بنر fars gsm اینطوریه! بقیشون درسته!

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اره ممنون که اطلاع دادین. اشکال از ساختار اون بنر بود که حذف شد تا طرح اصلاحی قرار بدهند.

اگهی گیگابایت در همین سایت هم این مشکل رو داره

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
من کل تبلیغات یه فروم پربازدیدو برای مدتی (به قیمت توافقی ) به شما واگذار میکنم در عوضش برام vb + چندتا هک پولی نصب کنید خوبه ؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
لایسنس Vbulletin ؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
فعلا مقدور نیست.

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
خوب من حداکثر 2 سه روز دیگه نصب میکنم.
گفتم شاید اینجوری هم به نفع شما باشه هم کار ما راحتتر راه بیفته !

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
شما به ازای 1000 تا بازدید 270 تومن میگیرید، در حالی که به ازای 1000 تا بازدید فقط 50 تومن پرداخت میکنید!
این نسبت غیر منصفانه ست.
شما این وسط واسطه ای و باید سهمی که میگیری کمتر از نمایش دهنده باشه. در حالی که فقط حدود 18.5 درصد دارید به نمایش دهنده میدید و 81.5 درصد رو خودتون بر میدارید!!!!
به نظر من جای این نسبت ها باید عوض بشه.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شما به ازای 1000 تا بازدید 270 تومن میگیرید، در حالی که به ازای 1000 تا بازدید فقط 50 تومن پرداخت میکنید!
این نسبت غیر منصفانه ست.
شما این وسط واسطه ای و باید سهمی که میگیری کمتر از نمایش دهنده باشه. در حالی که فقط حدود 18.5 درصد دارید به نمایش دهنده میدید و 81.5 درصد رو خودتون بر میدارید!!!!
به نظر من جای این نسبت ها باید عوض بشه.

جایگاه آگهی دهنده و هزینه ی آگهی رو با درآمدزایی اون برای AdClick و مدیر نمایش دهنده مقایسه نکنید. چون هر کدوم نقش خودشون رو دارند با هدفی کاملا جداگانه. ضمن اینکه چون سرویس های آگهی همه برحسب نمایش هست و نه کلیک، پس آگهی دهنده به هدفش (نمایش آگهی در سطح وسیع) میرسه.

مقایسه در آمد AdClick (که صرف نگهداری سرویس و بهتر شدن اونهاست) رو نمیشه با درآمد مدیر مقایسه کرد. چون در نهایت ما باید تعهدی که به آگهی دهنده دادیم اجرا کنیم. و این میسر نمیشه مگر با جذب نمایش دهنده ی بیشتر (که فقط کاره نمایش آگهی رو به عهده داره و درآمد بدون دردسر). خودتون قبول دارید که بحث جذب آگهی دهنده خیلی راحتتر از جذب نمایش دهنده هست. چون دغدغه ی آگهی دهنده نمایش در طیف وسیع سایتهای ایرانی هست نه فقط یک سایت با بازدید چند میلیونی.

و اگر سرویس های مختلف رو مقایسه بکنید با AdClick میبینید که اغلب کلیکی کار می کنند تا نمایشی. پس این خودش یک نکته مثبت برای مدیران محسوب میشه. اما ما هم خوشحال خواهیم شد با افزایش سایتهای نمایش دهنده ، سقف درآمد نمایشی رو بالا ببریم و اگر پیشنهاد خوبی باشه استقبال می کنیم و به خدمات اضافه خواهد شد.

Last edited:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
درآمد بر اساس تعداد نمایش آگهی، به میزاه 1دهم تومان به ازای هر نمایش افزایش یافت (دو برابر شد!)

بالا