• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغ در سایت فانکده با +20 هزار ورودی فقط از گوگل

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
والا اون چیزی که من توی این عکس دیدم ، فقط 1889 تا ورودی گوگل بود !!!
دقت کنید که تعداد ورودی ها رو قسمت referrer summary مشخص میکنه نه stats summary ، فک کنم شما این دوتا بخش رو با هم اشتباه گرفتید.
نه برادر من اشتباه نکردم شما بخش Search Engines رو که میزنی ورودی های سایت های جستجو رو برات میاره الان مال ما رو نزدیک به 18.500 نفر نشون میده ولی اون پایین فقط حدود 1800 نفر که دلیلش رو نمیدونم به هرحال
من نمیدونم چرا کسی باور نمیکنه هیستات قاطی کرده ؟ هیچ وب مستری اینجا نیست هیستات توی سایتش گذاشته باشه ؟ یا ثبت کرده باشه سایتش رو اونجا ؟
یک سایت دیگه رو هم داریم اون هم حدود 20 هزار ورودی گوگل طبق گوگل آنالیزور ( دقت دارید ؟ میگم گوگل آنالیزور که معتبرترین آمارگیر است ) داره ولی هیستات 2000 نشون میده !

به هرحال هر عزیزی که مشتری واقعی است و واقعا دوست داره تبلیغات بده لینک آمارگیر هیستات نه وب گذر مضخرف بهش پیغام خصوصی داده میشه همراه با توضیحات دقیق

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
این بازدید تابلوه از گوگل نمیاد و احتمال زیاد به وسیله این روش جدید فقط کلمات از گوگل کلیک می خوره حالا می گم چرا

دقت کنید ایشون 18 هزار ایپی داره و 23 هزار بازدید و همینطور میانگین صفحات بازدید شده 1 صفحه است این یعنی چی ؟ یعنی بازدید کنند فقط صفحه اصلی رو باز کرده و رفته در صورتی که همه می دونن وقتی ورودی از گوگل باشه حداقل 2 3 صفحه رو می بینن یعنی در حداقل حالت پیش فرض محال ایشون با 18 هزار ایپی باید 40 تا 50 هزار بازدید صفحات می داشت

داداش این پولا خوردن نداره
شما که اتفاقا آشنا هم هستی ولی من رو نمیشناسی نمیدونم از این حرفت چه قصدی داری
ولی برای اینکه بدونی من لقمه حروم به سر سفره خودم و زندگیم نمیارم همون کاری که شما میخواستی نکنی و... که جای بحثش اینجا نیست میتونی این عکس هم ببینی که زمانی که میگم هیستات مشکل داره سر حرفم وا میستم ولی اینجا به نظر چشم دوستان بیشتر از عقلشون کار میکنه
شما یک نگاه به این عکس بنداز
http://overpic.net/viewer.php?file=xq4o3pu43ey1h0hs7hzx.jpg
الان این 21 هزاری که همین آمارگیر نشون میده از شکم مادرش در آورده ؟ این مال تاریخی هست که درست نشون میداده ولی الان میگم سایت دیگه رو که گوگل آنالیزور نزدیک 20 هزارتا نشون میده رو 2 تا نشون میده
متوجه هستین ؟ هیستات مشکل داره ولی تاریخ های دسامبر رو درست نشون میده
شما فکر میکنی این روش جدید است بسم ال... شروع کن به عملی کردن

این دوستمون فکر کرده میره : ))))))))))))
برای در باید خدمتتون عارض بشم که این پولا میشه خرج دوا و درمونت :)
البته اگه حلال باشه میشه پول خونه و ماشینت : ))))
محض اطلاع : یه سایت حدود 5 روز پیش میخواست بفروشه و قیمتش هم 400 تومان و از قضا 2 هزار ورودی گوگل داشت و وبگذر و های استت تایید میکرد .
پ.ن : الکساش 37 هزار ایران بود .
نگو از طریق یه صفحه تقلبی بازدید تقلبی ارسال میشده !
اینجاست که میگن نمیره ;)

جو منفی دوست ندارم پس پاسخی هم نمیدم

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
اگر دان شدن سرور رو هم در نظر بگیریم و هفته قبل رو حساب نکنیم الکسای روزانه و هفتگی سایت شما در حال حاضر 200 هزار جهانی است.
این رتبه یعنی آماری نهایتا 2000 تا 2500 آی پی در روز ! نه بیشتر!
20 هزار ورودی با گوگل اگه داشته باشید رتبه الکسای سایتتون باید 20-25 هزار جهانی باشه !
بهتر هست که شفاف سازی کنید
رمز histat یا وبگذر رو بدید
یک چیز دیدم تعجب کردم
25000جهانی با 20هزار ورودی گوگل؟
چرا وقتی چیزی نمیدونید میگید؟
سایت الان 70هزار گوگل داره 130ایران هست اون موفع با 20000گوگل 200ایران؟
من فکر کنم بهتر شما یا هر کس دیگه بدونم چه تعداد ای پی چه رنکی میشه

fortaleza

Registered User
لایک‌ها
17
یک چیز دیدم تعجب کردم
25000جهانی با 20هزار ورودی گوگل؟
چرا وقتی چیزی نمیدونید میگید؟
سایت الان 70هزار گوگل داره 130ایران هست اون موفع با 20000گوگل 200ایران؟
من فکر کنم بهتر شما یا هر کس دیگه بدونم چه تعداد ای پی چه رنکی میشه
شما که بهتر از ما در مورد رنک و این جور چیزها اطلاع دارید لا اقل پست من رو درست بخونید! من کجا گفتم 200 ایران ؟ من اصلا حرفی از رنک ایران زدم ؟؟؟؟
گفتم حدود 25 هزار جهانی
سایتی هم که رتبه الکسای 25 هزار جهانی داشته رتبه ایرانش حدود 600-700 میشه نه 200
مثل این
http://www.alexa.com/siteinfo/gooyait.com

سایتی که 20 هزار ورودی گوگل داشته باشه به فرض اینکه 100% آی پی های ورودی هم از گوگل باشن یعنی کل آی پی های روزانه 20 هزار باشه رتبه اون در حدود 20-25 هزار جهانی در میاد.
up32480pw1389132714_sss.jpg

همونطوری هم که دوستمون در بالا سایت 3 سوت دانلود با آمار 16 هزار آی پی ورودی رتبه 33 هزار جهانی رو داشتند.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگه جهت اطلاع رسانیم بود , اطلاع رسانی شد! دیگه تاپیک بنده خدارو بهم نریزین!

فرشید رضایی

Registered User
لایک‌ها
37
استارتر عزیز فک نکنید همچین حرفه ای هستید ک سر هرکسیو کلاه بذارید
دوستان تا رمز بهتون نداده تبلیغ نگیرید از ایشون
اگه میخوای تا من یه عکس از وبگذر سایت خودم بگیرم ک هزارتا بازدید داره بکنمش 100هزارتا با فتوشاپ . بدون اینکه متوجه بشی
واسه ما دیگ اینکارا قدیمی شده دوست عزیز
برو سفرتو یجا دیگ پهن کن داداشی
در ضمن. مگه نمیگی عکس گرفتم طبق این عکسا بازدید داره؟ لطف کن 2 مین رمزشو بذار تا بچه ها ببینن بعد تغییرش بده !
نکنه نگران هک شدنش هستی؟!:D

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
من در خواست حذف تاپیک رو دادم ولی هنوز اعمال نشده
اون هایی که خیلی راحت اعتبار میبرن زیر سوال می تونند Page Rank سایت رو سرچ کنند و اینکه در عرض چه مدت کوتاهی این امر کسب شده.
دیگه هم حوصله ندارم توضیح اضافی بدم بیرون از اینجا با کسی برای تبلیغات مذاکره داریم میکنیم.
خلایق هرچه لایق.

فرشید رضایی

Registered User
لایک‌ها
37
دوست عزیز چرا ب پیج رنک گیر دادی؟ اگه مسئله پیج رنک بود دانلودها میداد چندتا سایت رنک 6 ب بالا لینکش کنن تا پیج رنک خودشم میومد 6 یا حتی بالاتر
من تو آپدیت گوگل خوندم که دیگه پیج رنک هیچ امتیازی نداره ! حالا شما بیا بگو ...
ب هر حال شما رمزو بذارید نگا کنن اونوقت ما هم ازتون میخریم

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
دوست عزیز چرا ب پیج رنک گیر دادی؟ اگه مسئله پیج رنک بود دانلودها میداد چندتا سایت رنک 6 ب بالا لینکش کنن تا پیج رنک خودشم میومد 6 یا حتی بالاتر
من تو آپدیت گوگل خوندم که دیگه پیج رنک هیچ امتیازی نداره ! حالا شما بیا بگو ...
ب هر حال شما رمزو بذارید نگا کنن اونوقت ما هم ازتون میخریم
ببین برادر من حوصله بحث ندارم این تاپیک هم همونطور که گفتم درخواست پاک شدن دادم
پیج رنک هیچ امتیازی نداره دیگه ؟ دستت درد نکنه
شما سایت دانلود رو با سایت تفریحی یکی میکنی ؟
پیج رنک 6 ؟ باشه من یک سایت دانلود میارم بالا به شما می سپارم شما پیج رنک 6 به من تحویل بده که اینطور که شما میگی کار شاقی هم نیست
حاضر بودی بسم ال...

بالا