• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجارت الکترونیک

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
آقا من حاضرم توی دریافت سود و پورسانتش شریک بشم....:D
بلکه کمی از ضررهام جبران بشه

Sent from my LG-E975 using Tapatalk 2

:D :D
نه آخه این دوستمون!!
اونجوری که از شواهد پیداست
با لینک رفرال خودش داره ثبت نام میکنه!!! چیزی به اون صورت به من نمیرسه!
نمیدونم چی فکر کرده!!

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105
مدرک فارسی رو چن بار آپ زدم آخر قبول کردند :))))))))))))

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من برای بار چهارم دادم فقط اکانتمو نبندن کلی ضرر میدم!!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
بچه ها سایت جدید معرفی کنید
کوتاه مدت

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
سلام خدمت دوستان من از این سایت برداشت داشتم

468.gif

اینم سند برداشت
$7.00 has been successfully sent to your Perfectmoney account Uxxxxxx.
Transaction batch is 38591199.

Received Payment 7.00 USD from account U5508291. Memo: API Payment. Withdraw to bat from Oil Group - The Power Of Dreams

سند برداشت امروز هستش و در حال حاضر پرداخت دارد طبق مانیتورینگ ها و سند امروز من

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
اینم برداشت دوم من البته در طول روز دو بار برداشت کردم
$10.00 has been successfully sent to your Perfectmoney account Uxxxxxx.
Transaction batch is 38618914.

البته در قسمت برداشت ها هم میتوانید ببینید

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام خدمت دوستان من از این سایت برداشت داشتم

مشاهده پیوست 475169

اینم سند برداشت
$7.00 has been successfully sent to your Perfectmoney account Uxxxxxx.
Transaction batch is 38591199.

Received Payment 7.00 USD from account U5508291. Memo: API Payment. Withdraw to bat from Oil Group - The Power Of Dreams

سند برداشت امروز هستش و در حال حاضر پرداخت دارد طبق مانیتورینگ ها و سند امروز من
بچه ها برای این سایته مواظب باشید فکر کنم پرداختی هاش انتخابی هست :
http://allmonitors.net/hyip/oil-group.biz

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
این سایت هم ازش برداشت داشتم به نظر خوب میاد

728x90.gif

$10.40 has been successfully sent to your Perfectmoney account Uxxxxx.
Transaction batch is 38005630

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
The amount of 1.13 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U4913455->U59*****. Memo: API Payment. Withdraw to xanderox from Gulf Investment Club.. Date: 18:34 27.10.13. Batch: 38893349.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یادش بخیر..اونموقع هم که گلد پول بود من هایپ بازی می کردم...تجربم خیلی زیاد شده بود اونموقع ولی وقتی ایگلد پول پول ایرانی هارو بالا کشید دیگه ادامه ندادم.

اون سایت هایی که تو گلد پول HOT میشن درصد ریسکشون خیلی بالاتر میره..فکر نکنین اونا بهترینن..اونها تو پرداختی بهترین بودن تا الان ولی از لحاظ اسکم شدن روز های اخر عمرشون رو می گزرونن..گول اون HOT هارو نخورید.

گول امتیازاتی که کاربرها به سایت تو مانیتورینگ رو میدن رو هم نخورید..اون زمان من دقیقا گول یه همچین چیزی رو خوردم....همه + داده بودن..منفی 1 دونه 2 تا داشت که اصلا گم بود...بعد پول ریختیم دیدم اصلا پرداختی نداره...بعدش امدم تو گلد پول امتیاز منفی دادم نوشتم این سایت پرداختی نداره..چند ساعت بعد دیدم بعد از کامنت من 20 30 کامنت دیگه امده که نوشته PAYING..GOOD PAYING..THIS SITE IS VERY GOOD و 100 تا چیزه دیگه که خوده ادمین سایت با ایپی چنجر میامد نظر و امتیاز مثبت میداد تا کامنت من توشون گم شه.

وقتی یک بار تو یک سایتی تا اخر اون پلن سرمایه گذاری میکنید و بعد از گرفتن پول و سودتون دیگه توش سرمابه نزارید..این نکته خیلی مهمه.

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
قابل توجه اونایی که سر و صدای الکی کردن و باعث پاک کردن تاپیک گلف اینوست شدند :eek:
Received Payment 1.00 USD from account U4913455 to account U4923736. Batch: 39068568. Memo: API Payment. Withdraw to ArashMiniStar from Gulf Investment Club.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
یادش بخیر..اونموقعکه گلد پول بود من هایپ بازی می کردم...تجربم خیلی زیاد شده بود اونموقع ولی وقتی گلد پول پول ایرانی هارو بالا کشید دیگه ادامه ندادم.

اون سایت هایی که تو گلد پول HOT میشن درصد ریسکشون خیلی بالاتر میره..فکر نکنین اونا بهترینن..اونها تو پرداختی بهترین بودن تا الان ولی از لحاظ اسکم شدن روز های اخر عمرشون رو می گزرونن..گول اون HOT هارو نخورید.

گول امتیازاتی که کاربرها به سایت تو مانیتورینگ رو میدن رو هم نخورید..اون زمان من دقیقا گول یه همچین چیزی رو خوردم....همه + داده بودن..منفی 1 دونه 2 تا داشت که اصلا گم بود...بعد پول ریختیم دیدم اصلا پرداختی نداره...بعدش امدم تو گلد پول امتیاز منفی دادم نوشتم این سایت پرداختی نداره..چند ساعت بعد دیدم بعد از کامنت من 20 30 کامنت دیگه امده که نوشته PAYING..GOOD PAYING..THIS SITE IS VERY GOOD و 100 تا چیزه دیگه که خوده ادمین سایت با ایپی چنجر میامد نظر و امتیاز مثبت میداد تا کامنت من توشون گم شه.

وقتی یک بار تو یک سایتی تا اخر اون پلن سرمایه گذاری میکنید و بعد از گرفتن پول و سودتون دیگه توش سرمابه نزارید..این نکته خیلی مهمه.
دقیقا باید از مانیتور های مختلف چک کرد و ضمنا بنظر من گلدپول بد ترین مانیتور ممکن برای چک کردن هست.بهترین کار چک کردن ازطریق فرم ها و این 2 تا سایته :
http://allmonitors.net
All HYIP Monitors .com - Check your investment status on all HYIP monitors at once.
فروم ها :
http://www.dreamteammoney.com
http://www.moneymakergroup.com
http://www.talkgold.com
اگر یک نفره گقت PENDING هست و 100 نفر گفتن PAYING اصلا نریزید بعضی مواقع اصلا فیک هستن نظرات و سایت پرداختی نداره...

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
این سات بالا خره کار می کنه یا نه و اینکه میشه کل موجودی را پایان کار کشید بیرون

یک نکته:من فکر کنم این ها هر پلنی رو انتخاب کنی سودشو بهت میدن تا اخر اتمام پلن ولی اگر بفهمند داری با سود خودشون فقط تو سایت سرمایه گذاری می کنی کارت تمام هست و پول بهت نمیدن چون بعضی سات ها اگه توش 3 ماه پول بذاری پولت در اومده و می تونی با سود پولت دوباره سرمایه گذاری کنی و تا اخر عمر هایپ بدون ضرر سود کنی!!!!!

در ضمن جدیدا فکر کنم به ssl دست پیدا کردن برخیشون برای جذب مشتری بیشتر چون ssl به هرکسی نمیدن خدا بدادمون برسه

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
برداشت امروز

The amount of 1.13 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U4913455->U5******. Memo: API Payment. Withdraw to xanderox from Gulf Investment Club.. Date: 11:37 31.10.13. Batch: 39274308.

بالا