پرفکت مانی اکانتم رو بلاک کرد! رقم آخر آی پیم عوض شده بود بعد گفت پین کد که ایمیل میشه رو وارد کن. پین کد رو درست هم وارد می کردم ولی میگفت اشتباهه!!! چند بار این کار رو کردم اما باز گفت اشتباهه و بلاک کرد.
واقعا مسخرست. پین کدی که خودش میده میگه اشتباهه!!
کسی میدونه چیکار باید کرد؟
از contact us براشون پیغام فرستادم. فایده داره؟
قسمت پاسپورت هم وریفای شده بود...
مشکل حل شد.
مشکل همون چیزی بود که حدس میزدم.
تجربه هایی که من در این زمینه بدست آوردم:
1) اگر تغییر آی پی بدید و پین کد بخواد و پین کد رو چند بار اشتباه وارد کنید، اکانت موقفا بلاک میشه. این نوع بلاک شدن در کمتر از 24 ساعت به طور خودکار رفع میشه.
2) پین کد کمی با تاخیر به ایمیلتون میرسه. اگر در این فاصله در خواست پین جدید بدید یک بار دیگه براتون فرستاده میشه. اما ممکنه در فاصله ای که پین اول به ایمیل شما رسیده و پین دوم هنوز نرسیده، شما پین اول رو وارد کنید که میگه اشتباهه. و اگر چند بار این پروسه تکرار بشه، اکانت موقتا بلاک میشه... اتفاقی که برای من پیش اومد همین بود.
3) دفعه اول پین کد بصورت اتوماتیک به ایمیلتون فرستاده میشه (چیزی که من نمی دونستم و باعث بوجود آمدن مشکل بیان شده در مورد دوم شد) و دفعات بعد با کلیک بر روی گزینه resend دوباره فرستاده میشه.
میدونم این تاپیک جای بحث در این مورد نیست. عذر خواهی می کنم... اگر جای دیگری هست که می تونم این موارد رو مطرح کنم لطفا راهنمایی بفرمائید.