• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجارت الکترونیک

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
یکی از سایتهایی که پول ریختم بهم ایمیل داده
Dear members,

One of our accepted payment processor, PerfectMoney, has decided to increase its transaction fee from 0.5% to 1.99%. This change will not affect our performance at all as we have worked with payment processors with even higher fees like SolidTrustPay and EgoPay. And we are going get our PerfectMoney verified so we will have to deal with 0.5% fee again. You can read more about the news in PerfectMoney website(perfectmoney.is). Thank you.

یعنی اینا به حساب پرفکت من تا وریفایش نکنم دیگه پرداخت نمیکنن؟؟

این همون سایتی که من خیلی دوسش دارم :دی من که فکر میکنم هزینه برای قرستنده هست نه خریدار یعنی اونا باید وریفای کنن که هزینشون کم بشه به ما ربطی نداره.ولی ما هم باید بکنیم چون 2 درصد زیاده برای هر فرستادن بدیم

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
این همون سایتی که من خیلی دوسش دارم :دی من که فکر میکنم هزینه برای قرستنده هست نه خریدار یعنی اونا باید وریفای کنن که هزینشون کم بشه به ما ربطی نداره.ولی ما هم باید بکنیم چون 2 درصد زیاده برای هر فرستادن بدیم

نمیدونم چرا اینقدر از این سایته خوشت اومده :دی
برای بار دوم پول ریختم اما کم
راستی اون یکی سایت که گفتی مشکوک میزنه امروز سود روزانه منو پرداخت کرد

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
نمیدونم چرا اینقدر از این سایته خوشت اومده :دی
برای بار دوم پول ریختم اما کم
راستی اون یکی سایت که گفتی مشکوک میزنه امروز سود روزانه منو پرداخت کرد

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
میگم این wip اصل پول رو هم میده؟ کلا همه مشکوکن :دی حالا یکی زودتر میبنده یکی دیرتر...!ولی جدا اگه کسی اون اول پول ریخته باشه مثلا 10 دلار الان شده 50 تا !!(پلن 30 روزه) من که هنوز در به در دنبال یکی هستم که پرفکت مانی داشته باشه با کارت ملی!! اکثرا سامان دارن:eek: باید برم باز کنم:wacko:

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
جدا از اسکم ادویزور که خیلی پایین زده

این که سایت از امریکا فعالیت میکنه و با پرفکت مانی کار میکنه خطری نیست !؟ اصل پولتو کی میتونی ریلیز کنی ؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
جدا از اسکم ادویزور که خیلی پایین زده

این که سایت از امریکا فعالیت میکنه و با پرفکت مانی کار میکنه خطری نیست !؟ اصل پولتو کی میتونی ریلیز کنی ؟
اینکه اسکم شد!!منظور شما چه سایتیه؟

mmm666

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
چند بار از اول به آخر و همچنین از آخر به اول کامنت های پست رو بالا پایین کردم! اما هر بار بیشتر سردرگم میشدم.
سایت اصلی معرفی شده after90days.com هست که برای 25 دلار به بالا پلن 90 روزه داره... و 444 روز هم از عمر سایت می گذره.
اما توی کامنت ها بدون اینکه اسم سایت جدیدی رو بیارن یک جا گفتن که این سایت پلن 7 روزه داره!!! یکجا گفتن 40 روز از عمر سایت میگذره!!! یکجا گفتن سایت اسکم شد درحالیکه after90days هنوز داره پرداخت میکنه!!! هر چی هم بررسی کردم اینطور نبود که مثلا معلوم بشه که اینها مربوط به یه سایت دیگه هست!
یعنی پست اول ویرایش شده و به جای اون سایت اولی که اسکم شده، after90days جایگزین شده؟؟!! اگه اینطوره ملت فکر میکنن بقیه ی کامنت ها هم مربوط به after90days هست که!
خلاصه :wacko::wacko:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
به استارتر عزیز پیشنهاد میدم عنوان تاپیک به : "بحث مشاوره و تبادل نظر پیرامون هایپ" :دی تغییر نام بده

اشکان جان قبلن تاپیکش تو انجمن بوده ولی مدیرا تا همینجا هم زیاد باهامون راه اومدم
کلا با این جور فعالیتا موافق نیستن

سلام
چند بار از اول به آخر و همچنین از آخر به اول کامنت های پست رو بالا پایین کردم! اما هر بار بیشتر سردرگم میشدم.
سایت اصلی معرفی شده after90days.com هست که برای 25 دلار به بالا پلن 90 روزه داره... و 444 روز هم از عمر سایت می گذره.
اما توی کامنت ها بدون اینکه اسم سایت جدیدی رو بیارن یک جا گفتن که این سایت پلن 7 روزه داره!!! یکجا گفتن 40 روز از عمر سایت میگذره!!! یکجا گفتن سایت اسکم شد درحالیکه after90days هنوز داره پرداخت میکنه!!! هر چی هم بررسی کردم اینطور نبود که مثلا معلوم بشه که اینها مربوط به یه سایت دیگه هست!
یعنی پست اول ویرایش شده و به جای اون سایت اولی که اسکم شده، after90days جایگزین شده؟؟!! اگه اینطوره ملت فکر میکنن بقیه ی کامنت ها هم مربوط به after90days هست که!

بله سایت قبلی اسکیم شد برای اشتباه نکردن کاربرا پست ادیت و یک سایت جدید معرفی شده

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام

نه دادا . پست اول رو ویرایش کردن دوستمون.
سایت الکس اسکم شد . متاسفانه .:(
این سر پاست . خدا کنه عمر این after90day طولانی باشه .:D

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستان از این سایت after90 سود روزانه دریافت کردین؟ البته منظورم توی حساب پرفکت هست
میخوام ببینم افزایش پورسانت واریز در پرفکت روی عملکرد این سایت تاثیر گذاشته یا نه؟

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
دوستان از این سایت after90 سود روزانه دریافت کردین؟ البته منظورم توی حساب پرفکت هست
میخوام ببینم افزایش پورسانت واریز در پرفکت روی عملکرد این سایت تاثیر گذاشته یا نه؟

امروز بهم واریز کرد . نه دادا این سایت حساب تجاری پرفکت رو داره . یعنی پورسانتی که میده از 0.5 درصد هم کم تره .

ما هم اگه وریفای کنیم میزان فی همون 0.5 میشه . من دوباره کارت ملی رو میفرستم ببینم شاید وریفای کرد بدون ترجمه .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
امروز بهم واریز کرد . نه دادا این سایت حساب تجاری پرفکت رو داره . یعنی پورسانتی که میده از 0.5 درصد هم کم تره .

ما هم اگه وریفای کنیم میزان فی همون 0.5 میشه . من دوباره کارت ملی رو میفرستم ببینم شاید وریفای کرد بدون ترجمه .
دادا باید هم قبض بدی هم پاسپورت یا گواهینامه بعدشم وریفای تلفنی هست تا همش ور نکنی فیت رو 2 درصده!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
یه چیزی رو نفهمیدم!
شماها چرا اصرار دارید که الان با فی جدید پرفکت حسابتون رو وریفای کنین؟
آخه پرفکت که فی رو موقع واریز به حساب کم میکنه...
یعنی اگه میخواین تو یه سایتی 100 دلار واریز کنین، به جای اینکه 102 دلار مجبور نباشین بریزین، بخاین 100.5 دلار بریزین خب مهم نیست حساب شما چی باشه!
مگه اینجور نیست که مهم اینه که حساب دریافت کننده چی باشه؟! یعنی اگه اون هایپ حسابش وریفای بود که چه خوب، کمتر میدین ، ولی اگه وریفای نکرده بود ما که کاری نمیتونیم بکنیم! بخایم توش فعالیت کنیم باید بیشتر پول بدیم مگه اینکه اون هایپ هوس کنه وریفای کنه اکانتش رو...
درست نمیگم؟؟؟ ;)

S.F.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام - من حدود 29.50 دلار پرفکت دارم و به قیمت 3200 میفروشم.
کسی خواست از بچه های انجمن پیام خصوصی بده. ممنون

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من درخواست 5.20 دلارم رو از WIP دادم خداکنه بریزه چون 1 هزارم دلار هم از این سایت سود نکردم!

mmm666

Registered User
لایک‌ها
49
من تازه چند روز هست که با هایپ آشنا شدم و یه خورده که فکر کردم، شک کردم که پولی که ازش بدست می آد (حالا اگه بیاد!)ممکنه از نظر شرعی و اخلاقی! مشکل داشته باشه!
اول بگم که خودمم پول گذاشتم!
ببینید همه قبول دارن که همچین سایت هایی بعد یه مدت جمع می کنن میرن. پس معلومه که اون چیزی که در مورد سرمایه گذاری میگن الکیه (حداقل یه بخشیش الکیه).
در مجموع یه عده سود میکنن، عده ی بیشتری ضرر میکنند. بخشی از ضرر این اشخاص میره برای اونایی که سود کردن و بخشیش هم میره تو جیب صاحبان سایت.
حالا ممکنه بگید که اونایی که ضرر کردن خودشون میدونستن که ممکنه همچین اتفاقی بیافته. اما این در مورد اونایی که از ماهیت اصلی این سایت ها اطلاع دارند شاید صدق کنه اما در مورد تازه کارهایی که فکر میکنند این سایت ها فقط توی کار سرمایه گذاری هستند (طبق گفته خود سایت) و گول می خورند این طور نیست!
دوستان با تجربه نظر شما در این مورد چیه؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من تو 3 تا گذاشتم 24 تا دلار پرفکت کامل از دست دادم دوستان لطفا اگه درآمد دارن سایت هاشون رو معرفی کنن و بچه هارو راهنمایی کنن.ممنون

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
من تو 3 تا گذاشتم 24 تا دلار پرفکت کامل از دست دادم دوستان لطفا اگه درآمد دارن سایت هاشون رو معرفی کنن و بچه هارو راهنمایی کنن.ممنون
روشی که من دارم ادامه اش میدم و دارم جواب میگیرم ازش اینه که:
تویه چند تاسایت با سود کم پول گذاشتم مثه empfinance ... topcapitalist ... asiaforinvest و ...
و یه بخش دیگه ای از پولم رو فقط تو سایتایی میزارم با سود 103 تا 105% بعد از یه روز...اونم اینجوری که روز دوم وارد میشم و قبل از روز چهارم، پنجم خارج میشم...تقریبا واسه همشون هم از gsmonitor کمیسیون رفرال یا همون RCB میگیرم... اینجوری از همین مدل هایپا با این روش با ریسک خیلی کم میشه روزی سه دلار درآورد...

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
حدس میزنم تو همون wipfunds هم پول از دست دادی.. تو این سایت هم روز دوم، سوم وقتی دیدی که داره پرداخت میکنه باید واردش میشدی و قبل از روز پنج خارج میشدی و تموم...
ازین مدل هایپا تقریبا هرروز یا هر دوروز میشه پیدا کرد که ارزش پول گذاشتن داشته باشه...پس لازم نیس تو هایپی ازین مدلا پول بزاری که عمرش بیشتر از یه هفته اس و ریسکش خیلی رفته بالا...

بالا