• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه خالی شدن کارت عابر بانک من

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
زنگ بزن اپراتور همراه اول یا ایرانسل و بگو راهنمایییم کنین از حسابم دزدی شده و یه کارت شارژ هم گرفتن میخوام بدونم برای چه شماره ای مصرف شده
بگو باید چگونه اقدام کنم
پین شارژ مصرف شده 100 درصد قابل پیگیری هستش البته پین از بانکی بوده باشه که بهتون نزدیک باشه نه خرید اینترنتی

بعدش هم زنگ بزن بانک مرکزی اون شعبه رو گزارش بده شاید کس دیگه ای هم این بلا سرش بیاد دوربینا فیلم نگیرن

میخوام همین کارو بکنم شماره پیگیری رو کارت شارژ رو بگیرم تا سریالش دربیاد از ایرانسل ببینم جواب میگیرم ، تو کلانتری افسر نگهبان گفت بی خودی نرو پیــِـش !! ولی تا جایی که مطمئن بشم میشه پیگیری کرد ، پیگیر قضیه هستم ، اشالا شما هم بتونی پولتو پس بگیری .

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
انشالله دزد رو پیدا میکنی

برای من که فروشنده شارژ هستم این اتفاق یک بار رخ داده بود.

دزد محترم با اطلاعات کارت بانکی دزدی از من شارژ خریده بود. پس از مدتی از پلیس فتا تماس گرفتن و منم تمام اطلاعات خرید سارق رو در اختیار پلیس قرار دادم.

اونها هم با داشتن این اطلاعات به راحتی میتونن خریدار و استفاده کننده های شارژ رو پیدا کنن.

اینو گفتم تا سارقین عزیز بدونن که هیچ راه مطمئنی برای خالی کردن مبلغ داخل کارت بانکی ندارن و همه راهها به راحتی قابل پیگیری هست.

پ ن: اگه جایی دیدین پین شارژی رو با تخفیف بیش از حد معمول میفروشن به هیچ عنوان خریداری و استفاده نکنین. اگه خدای نکرده پین دزدی باشه استفاده کننده تو دردسر میافته.

پس راهی واسه پیگیری وجود داره ! :rolleyes:
مرسی امیدوار شدم :blush:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
حالا به فرض بفهمی مثلا پسر خالت بوده چی کار میکنی؟

شما که میگی آشنا بوده...خب ببین رمز کارتت رو کدوم یک از آشنایانت میدونستن؟؟ نمیشه که ندونی...بالاخره مثلا ...من میگم به فرض یه بار جلو رفیقم و پسرعموم از خودپرداز استفاده کردم...اینجور مواقع خب این دو نفر میان توی ذهنم دیگه! مثلا...

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
دوست عزیز اگه تصویر عابر بانک رو هم بهت بدن اینقدر این تصاویرشون تار و نامشخصه که فایده نداره .
درست میگید اینم به نوعی تایید میشه بالاخره اینجا ایرانه..............
همیشه تو این فکرم جهنم خدا که وعده داده همین ایران خودمونه که همه به نوعی در عداب هستیم و بهشت هم در بلاد کفار میتونیم مشاهده کنیم..........

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
حالا به فرض بفهمی مثلا پسر خالت بوده چی کار میکنی؟

شما که میگی آشنا بوده...خب ببین رمز کارتت رو کدوم یک از آشنایانت میدونستن؟؟ نمیشه که ندونی...بالاخره مثلا ...من میگم به فرض یه بار جلو رفیقم و پسرعموم از خودپرداز استفاده کردم...اینجور مواقع خب این دو نفر میان توی ذهنم دیگه! مثلا...

هر کی هم باشه تا نتونم چیزی واسه اثبات کردن داشته باشم هیچ کاری نمیتونم بکنم ! تنها راه اثباتم هم دوربین بانک بود که اونطوری شد ! دارم راه دوم ( کارت شارژی که گرفته ) رو پیگیری میکنم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تو پادگان ما یه بار یکی از بچه ها عابر رفیقش رو دزدید ، هرچی توش بود خالی کرد ، پول سرباز بدبخت رو :دی ، اما با اینکه از این خودپرداز های درپیت بود عکس طرف رو گرفته بود و خلاصه گرفتنش.. این چه بانکی بوده که دوربیناش به اندازه 4@$@$@ هم کارایی نداشته؟

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
تو پادگان ما یه بار یکی از بچه ها عابر رفیقش رو دزدید ، هرچی توش بود خالی کرد ، پول سرباز بدبخت رو :دی ، اما با اینکه از این خودپرداز های درپیت بود عکس طرف رو گرفته بود و خلاصه گرفتنش.. این چه بانکی بوده که دوربیناش به اندازه 4@$@$@ هم کارایی نداشته؟

الان دیگه کسایی کار دوربین مداربسته می کنند که سر از @#@#$@ خر هم در نمی یارن متاسفانه!
وخیلی از جاهایی که دوربین دارن تازه وقتی می فهمن که دوربینا اصلا ضبط نمی کرده که می خوان ازش تو یه همچین مواردی استفاده کنن!

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
الان دیگه کسایی کار دوربین مداربسته می کنند که سر از @#@#$@ خر هم در نمی یارن متاسفانه!
وخیلی از جاهایی که دوربین دارن تازه وقتی می فهمن که دوربینا اصلا ضبط نمی کرده که می خوان ازش تو یه همچین مواردی استفاده کنن!
رفتم بانک به مدیر بانک میگم آقا دوربین بانک واسه همین روزاست واسه همین میخوام از بانک شکایت کنم ، گفت این به خود بانک ربط داره که دوربینش کار کنه یا نه ، میخوای شکایت کن به جایی نمیرسی ! الان تنها راه چاره من همون کارت شارژه که نمیدونم جواب بگیرم یا نه !

materam

Registered User
لایک‌ها
51
پولی که حلال باشه رو دزد نمیبره
شما فکر خودت باش که از کجا داری پول درمیاری

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
میخوام همین کارو بکنم شماره پیگیری رو کارت شارژ رو بگیرم تا سریالش دربیاد از ایرانسل ببینم جواب میگیرم ، تو کلانتری افسر نگهبان گفت بی خودی نرو پیــِـش !! ولی تا جایی که مطمئن بشم میشه پیگیری کرد ، پیگیر قضیه هستم ، اشالا شما هم بتونی پولتو پس بگیری .

وقتی پلیس تمایلی به دستگیری دزد نداره دیگه چی می خوای؟!
همه چی رو اماده کنی ادرس طرف رو هم بدی باز هم احتمال داره نرن دونبالش ...

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
کارت عابرم گم شده بود که در حقیقت دزدیده بودن ، همون روز رفتم کارتو ابطال کنم ، 200 تومن از حسابم کشیده بودن بیرون ، یک هفته علاف شدم ، رفتم بانک ، بانک فرستاد دادسرا تا اجازه بده فیلم خودپردازو ببینیم بعد از خرج 20 هزار تومن پول از قبیل عریضه و تمبر و پول رفت و آمد از اون مهمتر اتلاف وقت ، بانک گفت هیچ کدوم از دوربینها ( سه تا دوربین ! ) فیلمو ورنداشته ، خلاصه کلانتری هم پرونده رو بست ( گفت نمیتونی از بانک شکایت کنی ، اگه شکایت هم کنی باید دو برابر پولتو خرج کنی و آخر نتیجه نمیگیری ) ، خداروشکر سقف حسابی که داشتم روزانه 200 تومن بود وگرنه طرف 800 تومن رو کلا میکشید بیرون از حسابمون ( البته میتونست انتقال بده که اگه میداد ردش راحت گرفته میشد ) ، البته دزده یه کارت شارژ 5 تومنی از خودپرداز کشیده نمیدونم بخوام پیگیر کنم شماره ای که شارژ شده با اون شماره پیگیری که از خودپرداز خریده رو میتونم پیدا کنم یا نه ؟! خلاصه اونقدر افتادم دنیال این جریان که خسته شدم مخصوصا وقتی شنیدم هیچکدوم از سه دوربین بانک کار نمیکنه و من اینهمه وقت علاف بودم ، کلی ناراحت شدم !

ایران بهشت دزدهاست.. :eek:

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
وقتی پلیس تمایلی به دستگیری دزد نداره دیگه چی می خوای؟!
همه چی رو اماده کنی ادرس طرف رو هم بدی باز هم احتمال داره نرن دونبالش ...
دوستان این تاپیک حذف شده بود ولی یهویی بازم برگشته :D باید اضافه کنم طرف رو پیدا کردیم و تو یه شهر دیگه هستن و سیم کارتی هم که شارژ شده اسم یه ناشناسی هست که نمیشناسمش و طرف دادستانی بهشون حکم جلب فرستادن که برای باره دومه که نمیان و بار سوم هم نیان دیگه نمیدونم چی میشه :hmm:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
دوستان این تاپیک حذف شده بود ولی یهویی بازم برگشته :D باید اضافه کنم طرف رو پیدا کردیم و تو یه شهر دیگه هستن و سیم کارتی هم که شارژ شده اسم یه ناشناسی هست که نمیشناسمش و طرف دادستانی بهشون حکم جلب فرستادن که برای باره دومه که نمیان و بار سوم هم نیان دیگه نمیدونم چی میشه :hmm:
حذف که نمی شه رفته بوده پایین ها یکی از عزیزان کشیدش بالا:)
جا داره همین جا عرض کنم گفته می شه در صورت عدم حضور حکم جلب صادر می شه اما طبق تجربه شخصی خودم در پرونده ای که متهم هم بار سوم هم حاضر نشد و حکم جلبی صادر نشد .

Hamedkamali766

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کارت عابربانکم دزدیده شد پارسال رمز کارت پشت کارت نوشه بود 600 تومن از حسابم خالی کردن اخرشم با اون همه هرینه هیچی نشد خودم کردم که لعت برخودم باد

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
سلام کارت عابربانکم دزدیده شد پارسال رمز کارت پشت کارت نوشه بود 600 تومن از حسابم خالی کردن اخرشم با اون همه هرینه هیچی نشد خودم کردم که لعت برخودم باد
ای بابا درد دلمون رو تازه کردی این تاپیک رو آوردی بالا ، ماله حدود 4 سال پیشه فک کنم :D طبق تجربه ای که من داشتم اول باید پیدا کنی ببینی از کدوم بانک کشیده پول رو ، بعد بری ببینی بانک دوربین مداربسته داره یا نه و سالمه یا نه . اگه داشت میری دادستان و ازشون نامه میگیری و میری فیلمش رو میگیری و نیروی انتظامی شکایت تنظیم میکنی ، اگه دوربین نداشت بانک، فاتحه پولت رو میخونی :general510: منم شانس آوردم که تونستم پیگیری کنم چون طرف دزد اسکول بود و کارت شارژ خریده بود

Last edited:

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
راستی من حتی اسم و آدرس و شماره طرف رو پیدا کرده بودم ولی چون یه شهر دیگه بود ، باید همونقدری که پولم رفته بود هم خرج میکردم برم یه شهر دیگه حکم جلب بگیرم ، شمارش رو هم داشتم ولی نه زنگ زدم نه چیزی ، بیخیالش شدم! داداستانی هم گفت تا خودت اون شهر نباشی نمیتونیم اون رو بکشونیم بیاریم اینجا ! کلی هم تعجب کرده بودن که چرا شکایت کرده بودم و اینقدر پیگیرم !!!
خلاصه که همیشه موقع کشیدن کارت و وارد کردن رمز حواستون خیلی جمع باشه و به هیچکس اعتماد نکنید ! :general601:

Last edited:

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
اقا جدیدا تو تلگرام یه گروه هایی مد شده میگن ادد بزن شارژ بگیر .
احتمالا از همین شارژ ها میدن به اعضا :general210:

بالا