به نقل از davidmors :من حدودا 2-3 ملین گذاشتم و حدود 10 میلیون سود کردم ولی حدود 5 میلیون هم از دست دادم.
الان حدودا 12-13 میلیونی دارم.
تو چه مدت اینقدر در اوردیبه نقل از davidmors :من حدودا 2-3 ملین گذاشتم و حدود 10 میلیون سود کردم ولی حدود 5 میلیون هم از دست دادم.
الان حدودا 12-13 میلیونی دارم.
من حدود 3 ساله که کار میکنم و به نظر خودم بازدهی کارام امسال شروع شده.به نقل از vkamali :سلام دوید جون.
من الان که دارم این متنو می نویسم توی کف هستم.با اینکه دلیلی نداره که دروغ بگی ولی واقعا تعجب می کنم که اینقدر سود کردی.یعنی واقعا میشه؟
می تونی بگی میزان ریسکت چقدر بوده؟توی سایتایی که پول میزاشتی معمولا درصد سودی که بهت می دادن چقدر بوده؟در طول چه مدتی اینقدر سود کردی؟عمر سایتاییکه توشون سرمایه گزاری می کردی چقدر بوده؟(یعنی توی سایتای جوون پول میزاشتی یا نه)
ببینم با 200$ میشه به جایی رسید؟
ممنون میشم همشو جواب بدی.
و اینو بگم که بهترین راه درآمد سیستم های تبلیغاتی هست که ریسک کمی هم دارن.به نقل از davidmors :من حدود 3 ساله که کار میکنم و به نظر خودم بازدهی کارام امسال شروع شده.
در ضمن من اول کارمو با PTR شروع کردم اما حدود یک ماه فهمیدم فایده نداره و از اون به بعد تو هایپ ها سرمایه گذاری کردم.
یادم میاد اون موقع ها اینقدر هایپ نبود و اینقدر هم زود جمع نمیکردن.
حالا وضعیت خیلی خراب شده.
متشکرم از تمام دوستانی که جواب دادن .به نقل از davidmors :و اینو بگم که بهترین راه درآمد سیستم های تبلیغاتی هست که ریسک کمی هم دارن.