• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه شما از سرمایه گذاری در اینترنت !؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از sascovach :
ظاهرش خیلی ضایعه
سایت کودکستانه؟
رابرت به قول خودمون خواسته با ماها خودمونی بشه که یه سایته خیلی ساده داده طراحی کردن (اینو از حرفاش متوجه شدم) اونا انقدر زرق و برق دیدن که میمیرن واسه سادگی. خودتونو بذارید جای یه میلینر اونم تو آمریکا میفهمید چرا همچین سایتی خواسته از طراحش. الان ما تو ایرانیم وقتی یه سایتی با زرق و برق زیاد میاد بالا فکر میکنیم بابا عجب سایته توپیه این (ندید بدیدیم دیگه:blush: ) جالب اینجاست که اونم با سایتی که الان خودش داره حال می کنه فکر می کنه همه هم از سایتش خوششون میاد (دیگه نمیدونه که ما ایرانی هستیم). اگه بگم به طراح سایتش چقدر داده سرتون گیج میره!!! حدس بزنید...!!!
همون سایت به قول خودتون کودکستان رو بهش 4 ملیییییییییییییییییییییون تومننننننننننننننن:blink: پول داده!!!
چقدرم از سایتش راضی هست!!! اینم از وضع پولدارای دنیا...!!! حال کردید:wacko: ؟؟؟!!!

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از aref1364 :
رابرت به قول خودمون خواسته با ماها خودمونی بشه که یه سایته خیلی ساده داده طراحی کردن (اینو از حرفاش متوجه شدم) اونا انقدر زرق و برق دیدن که میمیرن واسه سادگی. خودتونو بذارید جای یه میلینر اونم تو آمریکا میفهمید چرا همچین سایتی خواسته از طراحش. الان ما تو ایرانیم وقتی یه سایتی با زرق و برق زیاد میاد بالا فکر میکنیم بابا عجب سایته توپیه این (ندید بدیدیم دیگه:blush: ) جالب اینجاست که اونم با سایتی که الان خودش داره حال می کنه فکر می کنه همه هم از سایتش خوششون میاد (دیگه نمیدونه که ما ایرانی هستیم). اگه بگم به طراح سایتش چقدر داده سرتون گیج میره!!! حدس بزنید...!!!
همون سایت به قول خودتون کودکستان رو بهش 4 ملیییییییییییییییییییییون تومننننننننننننننن:blink: پول داده!!!
چقدرم از سایتش راضی هست!!! اینم از وضع پولدارای دنیا...!!! حال کردید:wacko: ؟؟؟!!!

یه نمونه از فاکتورهایی رو که به مشتریاش میده ببینید:
http://i6.tinypic.com/1zgzsp1.jpg

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از aref1364 :
فکر کنم اگه میومد تو همین انجمن کسایی بودن که 100 هزار تمنم کارش رو راه بندازن
چرا هر جا که یکی گیر میکنه میگه اخه ما ایرانیا اشکال داریم؟ نه عزیز من این سایت رو به هر گاگولی نشون بدی دیگه میفهمه که طراحیش خیلی ضایعه، یه چیزیه تو مایه های سایت های PTC که البته اونا هم بعضیاشون از این قشنگ ترن

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از shervinrv :
چقدر ضایس........
من دیگه حرفی ندارم. موفق باشید.
در ضمن چرا جای دور میرید من خود طراحی بهتر از این بلد بودم حیف که یه خودم نداد:D

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
بعد اونوقت میشه بگید یک میلیونر آمریکایی برای راه اندازی پروژه اش چه نیازی به زدن هایپ داره !!!!
تا جایی که من میدونم سود وامهای بانکی اونجا به مراتب کمتر از سودی هست که این بابا میخاد به اعضای این هایپ پرداخت کنه چرا نمیره وام بگیره
هوایز سایتش هم که مثل طراحی اش ضایع بود
اگه کسی بخاد سرمایه گذاری بکنه حتی بره اوراق مشارکت بخره شرف داره به اینکه توی هایپ ها و اونم یه همچین هایپی پول بزاره
راستی اینم یادم رفت بگم شما که ماهی 1000 دلار میگیری و اون رو سرمایه گذاری می کنی چه نیازی به معرفی لینک رفرالت داشتی

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از navdl :
سلام
نمیخوام از سایت بد بگم ولی کسی که در صدد انجام یک پروژه فوق العاده عظیم هست لااقل چیزای ابتدایی رو رعایت می کنه!
این سایت طراحیش در حد ابتدایه !
ssl که نداره ! تبلیغ هم که قبول میکنه !
اونوقت تو چند وقت 9788789$ سرمایه گذاری شده :wacko: ؟
نمیدونم چه جوری فکر میکنید

اگه ممکنه چند تا سایت هم معرفی کنید که این سایت رو مونیتور کرده باشه ;)
ممنون

همیشه یک اقتصاد دان خوب اینو به یادش داره که باید 90% سرمایتو صرف تبلیغ کنی بقیشو سرمایه نگهداری. این سایتم واسه همین قسمت تبلیغات داشت. ولی به دلیل اینکه ترافیک زیادی بر روی سرور اعمال می کنه الان یه چند روزیه که اون قسمت رو حذف کردند. (شما از قدرت تبلیغات اطلاع ندارید، میلیون ها انسان مشتاق این هستند که یه جایی برای تبلیغ اونم با این قیمتی که این سایت داده بود داشته باشند، اما متاسفانه نشد. حالا من باز از ایرانیا بد بگم شما ایراد میگیری:happy: ) ممکنه برای بعضی از کاربران هنوز اون قسمت نشون داده بشه این کاربرا باید history رو کاملا پاک کنند بعد صفحه رو با ctrl + F5 ( نه فقط F5) دوباره لود کنند.;)

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Roby :
بعد اونوقت میشه بگید یک میلیونر آمریکایی برای راه اندازی پروژه اش چه نیازی به زدن هایپ داره !!!!
تا جایی که من میدونم سود وامهای بانکی اونجا به مراتب کمتر از سودی هست که این بابا میخاد به اعضای این هایپ پرداخت کنه چرا نمیره وام بگیره
هوایز سایتش هم که مثل طراحی اش ضایع بود
اگه کسی بخاد سرمایه گذاری بکنه حتی بره اوراق مشارکت بخره شرف داره به اینکه توی هایپ ها و اونم یه همچین هایپی پول بزاره
راستی اینم یادم رفت بگم شما که ماهی 1000 دلار میگیری و اون رو سرمایه گذاری می کنی چه نیازی به معرفی لینک رفرالت داشتی

خوب شما از پول بیشتر بدت میاد؟ منم بدم نمیاد همینه که رفرالم رو معرفی کردم.(این یک)
دوم اینکه جنابعالی مثل اینکه به سایت نگاه نکردید! اصلا میدونید کار این سایت چیه؟ الان فکر می کنی الکی یه چیزی نوشته که خالی نباشه اما نه رفیق خوب سایتو بخونی میبینی که اینا تاجر نفتن. اسم westtexas نام یه نوع نفت بسیار مرغوب در جهان هست(نفت west texas). از "محبوبیت پنهان نیمه سیاسی" چیزی میدونی که اینجوری تند حرف زدی؟
تو همون پست اول گفتم که هدف این شرکت چیزی ماورای هایپ و کار با آدمایی مثل ماست (که هرچقدر توضیح بدی باز خودشو میزنه به اون راه که مثلا نشون بده خیلی بارشه:happy: :happy: :happy: ). قسمتی که تو پاراگراف قبلی توی گیومه گذاشتم هدف اصلی این آقا و خانوم هست. پسر خوب داشتن محبوبیت پنهان نیمه سیاسی اونم در منطقه ای نفت خیز مساوی است با معدن طلا برای یک تاجر نفت. فکر نکن که داره الکی یه کاری میکنه اون دکترای اقتصاد داره. اینطوریام نیست که میگی، یه چیزایی بارش هست. منم مثل شما بهش می خندیدم (تا ندیده بودمش) اما بعد از آشنایی باهاش فهمیدم اینارو. فکر می کنی اینا فقط هایپ زدن و بس؟
نه عزیزم دارم میگم که اینا هزینه و سودهای این سایت رو مستقیما از جیب خودشون می دن سودشو 2 سال دیگه می برن.
اگر هدف هایپ بود با 1 هزارم این قیمت یه هایپی خودم براش می زدم که کیف کنه!
اگه شما عقل دارید (که میتونید اینهمه تشخیص بدید:blink: ) یه اقتصاد دان چهل ساله هم مطمئنا یه چیزایی حالیش هست، رفیق.
عجب جواب هایی بهم دادید! مطمئنام هیچ کدومتون تحقیق نکردید و همینجوری دارید نظر می دید(اونم با چه لحنی). خدا رو شکر می کنم که به پول رفرال آدمایی مثل شما نیاز ندارم. صد هزار مرتبه شکر.

فکر کردی من به 1% سود این سایت نیاز دارم که پول توش گذاشتم؟؟؟
فکر کردی وقتمو الکی میام برای مردم اینجا تلف کنم؟؟؟
نه واقعا جون من چجوری داری فکر می کنی؟؟؟
یکمی اقتصاد بخونی میفهمی چرا دارم این کار رو می کنم!!!
نه من به پوا رابرت نیازی دارم (شکر خدا)، نه رابرت به پول من (که التماس کنه تورو خدا بیا تو سایت من پول بذار واله ورشکست می شم)!!!

اون آقایونی هم که در مورد طراحی سایت همش گیر می دن بدونند که آره بابا می دونیم خیلی بلدید!!! (من خودم از شما بیشتر بلدم، اما خودمو هیچ وقت با اینجور حرف و حدیث ها نمیشکنم که بلکه یه مشتری برای طراحی بگیرم!!!)

آقایون ماها هموطنیم نه دشمن همدیگه. یکم بدبینی رو بذارید کنار عاقلانه فکر کنید اگه حق با شما بود من دیگه اینجا نمیام اگه حق با من بود شما باید معذرت خواهی بکنید(خیلی ساده است نه؟)

هنوز الحمدلله اونقدر شرف دارم که به پول هموطنم به اندازه ی پول خودم بها بدم. من دارم از یه فرصت استفاده می کنم نه به خاطر پولش بلکه به خاطر آیندش. همون آینده ای که بیشتر از 3 سال منتظرش بودم.

(در ضمن جهالت بعضی مردم این مملکت باعث نمیشه که من به ایرانی بودنم افتخار نکنم! اگه یه وقت حرفی میزنم کفری میشم واسه همونه.)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fotocopy :
این که ساختگیه
منظورم نوشته هاییه که بعدا با فتوشاپ اضافه شده
بله دوست من ساختگیه. همه ی کارای بشر ساخته ی دست خودشن!!!
پس می خواستی تو قرن 21 ام یه 100000 تا فاکتور چاپ کنه و برای هر دپوزیتی که مردم مذارن یه برگ فاکتور بده بعد بشینه دونه دونه اینارو مهر بزنه بعد یه بار دیگه امضاء بزنه؟؟؟
مگه اون مخش عیب برداشته که به جای اینکه اسنادش رو تو کامپیوتر ذخیره کنه بیاد رو کاغذ توی کمد نگه داره؟
فردا یکی اعتراض بکنه چجوری میخواد از بین چندین هزار برگ کاغذ یه دونه رو پیدا بکنه؟؟؟
رفیق، اینا یه بار فرم رو اسکن می کنند بعدش همیشه اطلاعات رو وارد می کنند و میل می زنند. خود رئیس که همیشه اونجا نیست که مهر بزنه (مهر رو به هیچ کسی نمیده) و امضاء کنه. اون تو خونه نمیشینه که برات امضای اصل بزنه.

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نقل از aref1364 :
خوب شما از پول بیشتر بدت میاد؟ منم بدم نمیاد همینه که رفرالم رو معرفی کردم.(این یک)
دوم اینکه جنابعالی مثل اینکه به سایت نگاه نکردید! اصلا میدونید کار این سایت چیه؟ الان فکر می کنی الکی یه چیزی نوشته که خالی نباشه اما نه رفیق خوب سایتو بخونی میبینی که اینا تاجر نفتن. اسم westtexas نام یه نوع نفت بسیار مرغوب در جهان هست(نفت west texas). از "محبوبیت پنهان نیمه سیاسی" چیزی میدونی که اینجوری تند حرف زدی؟
تو همون پست اول گفتم که هدف این شرکت چیزی ماورای هایپ و کار با آدمایی مثل ماست (که هرچقدر توضیح بدی باز خودشو میزنه به اون راه که مثلا نشون بده خیلی بارشه:happy: :happy: :happy: ). قسمتی که تو پاراگراف قبلی توی گیومه گذاشتم هدف اصلی این آقا و خانوم هست. پسر خوب داشتن محبوبیت پنهان نیمه سیاسی اونم در منطقه ای نفت خیز مساوی است با معدن طلا برای یک تاجر نفت. فکر نکن که داره الکی یه کاری میکنه اون دکترای اقتصاد داره. اینطوریام نیست که میگی، یه چیزایی بارش هست. منم مثل شما بهش می خندیدم (تا ندیده بودمش) اما بعد از آشنایی باهاش فهمیدم اینارو. فکر می کنی اینا فقط هایپ زدن و بس؟
نه عزیزم دارم میگم که اینا هزینه و سودهای این سایت رو مستقیما از جیب خودشون می دن سودشو 2 سال دیگه می برن.
اگر هدف هایپ بود با 1 هزارم این قیمت یه هایپی خودم براش می زدم که کیف کنه!
اگه شما عقل دارید (که میتونید اینهمه تشخیص بدید:blink: ) یه اقتصاد دان چهل ساله هم مطمئنا یه چیزایی حالیش هست، رفیق.
عجب جواب هایی بهم دادید! مطمئنام هیچ کدومتون تحقیق نکردید و همینجوری دارید نظر می دید(اونم با چه لحنی). خدا رو شکر می کنم که به پول رفرال آدمایی مثل شما نیاز ندارم. صد هزار مرتبه شکر.

فکر کردی من به 1% سود این سایت نیاز دارم که پول توش گذاشتم؟؟؟
فکر کردی وقتمو الکی میام برای مردم اینجا تلف کنم؟؟؟
نه واقعا جون من چجوری داری فکر می کنی؟؟؟
یکمی اقتصاد بخونی میفهمی چرا دارم این کار رو می کنم!!!
نه من به پوا رابرت نیازی دارم (شکر خدا)، نه رابرت به پول من (که التماس کنه تورو خدا بیا تو سایت من پول بذار واله ورشکست می شم)!!!

اون آقایونی هم که در مورد طراحی سایت همش گیر می دن بدونند که آره بابا می دونیم خیلی بلدید!!! (من خودم از شما بیشتر بلدم، اما خودمو هیچ وقت با اینجور حرف و حدیث ها نمیشکنم که بلکه یه مشتری برای طراحی بگیرم!!!)

آقایون ماها هموطنیم نه دشمن همدیگه. یکم بدبینی رو بذارید کنار عاقلانه فکر کنید اگه حق با شما بود من دیگه اینجا نمیام اگه حق با من بود شما باید معذرت خواهی بکنید(خیلی ساده است نه؟)

هنوز الحمدلله اونقدر شرف دارم که به پول هموطنم به اندازه ی پول خودم بها بدم. من دارم از یه فرصت استفاده می کنم نه به خاطر پولش بلکه به خاطر آیندش. همون آینده ای که بیشتر از 3 سال منتظرش بودم.

(در ضمن جهالت بعضی مردم این مملکت باعث نمیشه که من به ایرانی بودنم افتخار نکنم! اگه یه وقت حرفی میزنم کفری میشم واسه همونه.)

اولا شما از پول بیشتر خوشت نمیاد از پول مفت که از طریق کلاه گذاشتن سر هموطنانت بدست بیاد خوشت میاد که اومدی لینک معرفی کردی بگذریم که اینکارتون هم نقض مقررات فاروم هست و مدیر این سایت میتونست تاپیک شما رو ببنده و لینک رفرالت رو هم پاک کنه که ظاهرا بهتون لطف کردند این یک
از این بازیها هم اگه شما کم دیدید ما فراوون دیدیدم دوست عزیز یکی تاجر نفته یکی تاجر الماسه یکی تاجر فارکسه هیچ کس نمیاد بکه من دزد اینترنتی ام این دو
شما این همه چوش زدی و به همه هرچی دلت خواست گفتی ولی حتی نتونستی به یکی از سواالات جواب بدی واقعا که از معلوماتتون حظ کردیم اینم سه

راجع به بدبینی هم من فکر می کنم که شما یا تازه اسم هایپ به گوشت خورده یا خودت رو زدی به اون راه میدونی چند نفر تا بحال چقدر پول بی زبون تو این سایت ها از دست دادن اونوقت شما انتظار دارید چون خودت میگی این یک سایت عالی هست و من با مالکش در ازتباطم و ... ملت بیاند با حماقت یا بقول شما خوش بینی پولاشون رو بزارن تو این هایپ درپیت که شما سود رفرالش رو بگیری نه داداش از این خبرا نیست دیگه همه برای پول گذاشتن کلی وسواس به خرج میدند اینم چهار

شما حتی اگه بخای پولت رو به یک شخص حقیقی بدی تا کلی تضمین و چک و سفته نگیری نمیدید حتی گه قرار باشه با پولت کار کنه و بهت سود بده بعد چطور انتظار دارید بیایم و پولمون رو تو یک سایتی بزاریم که نه آدرس داره نه تلفن نه اطلاعات هو ایزش واقعیه نه حتی سرمایه گذاری از طریق بانک رو قبول میکنه

و اگه شما از حماقت هر کسی که همینطور چشم و گوش بسته حرفتون رو قبل نمیکنه ناراحت میشید بنده هم از کلاه برداری ایرانی از ایرانی دلم می سوزه و تا بحال هیچ وقت هم در یک هایپ ایرانی سرمایه گذاری نکردم و نخواهم کرد میهاد مال آقای رابرت باشه میخاد مال هر کس دیگه ای
دفعه دیگم هم اگه خواستی هایپ معرفی کنی لطف کن برو تا تاپیک مربوطه معریف کن و همینطور هر جا رسیدی ...

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Roby :
اولا شما از پول بیشتر خوشت نمیاد از پول مفت که از طریق کلاه گذاشتن سر هموطنانت بدست بیاد خوشت میاد که اومدی لینک معرفی کردی بگذریم که اینکارتون هم نقض مقررات فاروم هست و مدیر این سایت میتونست تاپیک شما رو ببنده و لینک رفرالت رو هم پاک کنه که ظاهرا بهتون لطف کردند این یک
از این بازیها هم اگه شما کم دیدید ما فراوون دیدیدم دوست عزیز یکی تاجر نفته یکی تاجر الماسه یکی تاجر فارکسه هیچ کس نمیاد بکه من دزد اینترنتی ام این دو
شما این همه چوش زدی و به همه هرچی دلت خواست گفتی ولی حتی نتونستی به یکی از سواالات جواب بدی واقعا که از معلوماتتون حظ کردیم اینم سه

راجع به بدبینی هم من فکر می کنم که شما یا تازه اسم هایپ به گوشت خورده یا خودت رو زدی به اون راه میدونی چند نفر تا بحال چقدر پول بی زبون تو این سایت ها از دست دادن اونوقت شما انتظار دارید چون خودت میگی این یک سایت عالی هست و من با مالکش در ازتباطم و ... ملت بیاند با حماقت یا بقول شما خوش بینی پولاشون رو بزارن تو این هایپ درپیت که شما سود رفرالش رو بگیری نه داداش از این خبرا نیست دیگه همه برای پول گذاشتن کلی وسواس به خرج میدند اینم چهار

شما حتی اگه بخای پولت رو به یک شخص حقیقی بدی تا کلی تضمین و چک و سفته نگیری نمیدید حتی گه قرار باشه با پولت کار کنه و بهت سود بده بعد چطور انتظار دارید بیایم و پولمون رو تو یک سایتی بزاریم که نه آدرس داره نه تلفن نه اطلاعات هو ایزش واقعیه نه حتی سرمایه گذاری از طریق بانک رو قبول میکنه

و اگه شما از حماقت هر کسی که همینطور چشم و گوش بسته حرفتون رو قبل نمیکنه ناراحت میشید بنده هم از کلاه برداری ایرانی از ایرانی دلم می سوزه و تا بحال هیچ وقت هم در یک هایپ ایرانی سرمایه گذاری نکردم و نخواهم کرد میهاد مال آقای رابرت باشه میخاد مال هر کس دیگه ای
دفعه دیگم هم اگه خواستی هایپ معرفی کنی لطف کن برو تا تاپیک مربوطه معریف کن و همینطور هر جا رسیدی ...

خوب من کجا هر چی دلم خواست گفتم این شمایی که همچین کاری کردی(این یک)
تو پست قبلی هم گفتم (اما مثل اینکه متوجه نشدی) من به 5% جنابعالی یا امثال شما نیازی ندارم. حالا هی خودتو جر بده بگو رفرال می خوای!!! (این دو)
منظورت از هایپ ایرانی چیه؟ کدوم هایپ ایرانی؟(این سه)
دوست عزیز کسی بهت التماس نکرده که با رفرال من پول بذاری یا با هر رفرال دیگه ای (اینم چهار)
پنجم اینکه وقتی جنابعالی داشتی پفک می خوردی من داشتم از هایپ های حتی کلاهبردار پول می گرفتم!
داری از ایرانی بودنت صحبت می کنی اما این طرز جواب دادنته، واقعه که!!!

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
والا من همش رو کار کردم ولی سود درست حسابی فقط از آفشر گرفتم یه خورده هم از گلدن ولی بعد از اون دیگه با هایپ و پی تی سی و ... دیگه کار نکردم چون همشون بدون استثناء یه روز به تاپیک بنده اضافه میشن (اسکم لیست) به هر حال اگر نظر من رو بخواین بهترین راه کسب درآمد ، بازارهای الکترونیک مثل بازارهای تجارت ارز(فارکس) طلا، فلزات ، نفت و .. در این زمینه هم خیلی کار کردم ولی واقعاً باید در این بازارها حرفه ای باشی تا بتونی گلیمت رو از آب بیرون بکشی بنده اگر خدا بخواد کتابی رو برای ترجمه(در زمینه فارکس) انتخاب کردم که 75 دلار هزینه نسخه اصلیش به همراه پستش هست البته بزودی وقتم زیاد میشه و این کتاب رو برای ترجمه با کمک یکی از اساتید آماده میکنم ، و سعی میکنم تا نمایشگاه بین المللی کتاب در سال آینده تمومش کنم چون واقعاً منابع برای فارکس در ایران به اون صورت نیست البته تحلیل تکنیکال نوشته جان مورفی خیلی عالی ولی این کتابی که ما روش زوم کردیم خوبیش اینه که نخصصی کار کرده یعنی فقط در زمینه فارکس مطالبش رو بسط داده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میدونی دوستان من

خوب یا بد بودن این سیستمها یه امر نسبیه

مثلا یکی تو هایپ پول میذاره سود می کنه میگه خوبه و یکی هم ضرر می کنه میگه بده.
یکی تو نتورکها پول میذاره - کار می کنه و میلیونر میشه. یکی هم پول میذاره ولی کار نمی کنه و بعد میگه نتورک ضرر داره.

شما به عنوان یه اینوستور - وقتی داری تو هایپ پول میذاری باید با قوانینش آشنا باشی. همه ما میدونیم که هر هایپی بالاخره یه روزی اسکم میشه. اون وسط کسی برنده است که بتونه پیش بینی کنه که کی هایپ بسته میشه.

من دوستی دارم که با 100 دلار شروع کرد و الان بیش از 30000 تا داره. در عرض کمتر از یک سال. زیاده نه؟؟
جالبه که بهتون بگم که 3-4 هزار تا در گلدن استار ضرر کرد اما متوقف نشد.
خب طرف بلده کار کنه سودش رو هم میبره. تازه میگفت الان خیلی بهتر شده چون هایپ ها زیاد تر شدن. درسته که عمرشون پایین اومده اما تنوع بالا رفته و اینکه چون پول در سایتهای بیشتری پخش میشه امکان از دست دادن یکباره سرمایه پایین اومده.

در کل مخلص کلام : به قول بچه ها ، سود بالا == ضرر بالا
اگه میخوای زیاد سود کنی باید ضررش رو هم قبول کنی.

------------------------------------
اما در کل من نتورک ها رو قبول دارم البته به شرطی که بتونی از رو وب سایت یا وبلاگ براش عضو بگیری

نتورک هایی که پول کم می خوان - در حد 10 یا 15 دلار نتورک های خوبین.
لااقلش اینه که اگه نتونی کار کنی چیز زیادی رو از دست ندادی

تا اونجاییکه میتونید زیر مجموعه خارجی بگیرید. چون با این کارتون هم ارز وارد کشور میشه و هم اینکه دردسر زیرمجموعه ایرانی رو ندارید.

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehrdad201 :
میدونی دوستان من

خوب یا بد بودن این سیستمها یه امر نسبیه

مثلا یکی تو هایپ پول میذاره سود می کنه میگه خوبه و یکی هم ضرر می کنه میگه بده.
یکی تو نتورکها پول میذاره - کار می کنه و میلیونر میشه. یکی هم پول میذاره ولی کار نمی کنه و بعد میگه نتورک ضرر داره.

شما به عنوان یه اینوستور - وقتی داری تو هایپ پول میذاری باید با قوانینش آشنا باشی. همه ما میدونیم که هر هایپی بالاخره یه روزی اسپم میشه. اون وسط کسی برنده است که بتونه پیش بینی کنه که کی هایپ بسته میشه.

من دوستی دارم که با 100 دلار شروع کرد و الان بیش از 30000 تا داره. در عرض کمتر از یک سال. زیاده نه؟؟
جالبه که بهتون بگم که 3-4 هزار تا در گلدن استار ضرر کرد اما متوقف نشد.
خب طرف بلده کار کنه سودش رو هم میبره. تازه میگفت الان خیلی بهتر شده چون هایپ ها زیاد تر شدن. درسته که عمرشون پایین اومده اما تنوع بالا رفته و اینکه چون پول در سایتهای بیشتری پخش میشه امکان از دست دادن یکباره سرمایه پایین اومده.

در کل مخلص کلام : به قول بچه ها ، سود بالا == ضرر بالا
اگه میخوای زیاد سود کنی باید ضررش رو هم قبول کنی.

------------------------------------
اما در کل من نتورک ها رو قبول دارم البته به شرطی که بتونی از رو وب سایت یا وبلاگ براش عضو بگیری

نتورک هایی که پول کم می خوان - در حد 10 یا 15 دلار نتورک های خوبین.
لااقلش اینه که اگه نتونی کار کنی چیز زیادی رو از دست ندادی

تا اونجاییکه میتونید زیر مجموعه خارجی بگیرید. چون با این کارتون هم ارز وارد کشور میشه و هم اینکه دردسر زیرمجموعه ایرانی رو ندارید.

قربون آدم چیز فهم!
منم همین نظر رو دارم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنون از نظرتون

آدم وقتی درباره چیزی یا کسی یا شغلی حرف میزنه باید

1- همه جوانب رو در نظر بگیره
2- یه طرفه سمت قاضی نره
3- اطلاعات کامل داشته باشه
4- منطقی باشه
5- خودخواه هم نباشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست من شما اگه قبلا یه مقدار مطالعه میکردی متوجه میشدی که هایپ کارها یه تیم دارن.

مثلا یه هایپ میمزنن و با تیمشون میان در فرومهای مختلف مثل تالک گلد یا مانی میکر شلوغ می کنن تا بتونن از آب گل آلود ماهی بگیرن.

حتی بعضی از بچه های هایپ کار ایران هم این تیمها رو دارن.

به هر حال خوشحالم که تونستید راه درست رو پیدا کنید.

در ضمن شما که داری تبلیغ 7dolllas magic رو میکنی

1- اولا پالیسی و توافقنامش رو کامل خوندی (اصلا پالیسی داره)
2- میدونی که این سیستم مال چه کشوریه ؟؟؟؟ البته من فکر کنم بشه حدس زد

موفق باشید

trader2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aref1364 :
پس می خواستی تو قرن 21 ام یه 100000 تا فاکتور چاپ کنه و برای هر دپوزیتی که مردم مذارن یه برگ فاکتور بده بعد بشینه دونه دونه اینارو مهر بزنه بعد یه بار دیگه امضاء بزنه؟؟؟
مگه اون مخش عیب برداشته که به جای اینکه اسنادش رو تو کامپیوتر ذخیره کنه بیاد رو کاغذ توی کمد نگه داره؟
فردا یکی اعتراض بکنه چجوری میخواد از بین چندین هزار برگ کاغذ یه دونه رو پیدا بکنه؟؟؟
رفیق، اینا یه بار فرم رو اسکن می کنند بعدش همیشه اطلاعات رو وارد می کنند و میل می زنند. خود رئیس که همیشه اونجا نیست که مهر بزنه (مهر رو به هیچ کسی نمیده) و امضاء کنه. اون تو خونه نمیشینه که برات امضای اصل بزنه.

سلام به همه.من امروز میخواهم چهره واقعی این آقا عارف رو نشون بدم.من عارف رو از پارسال که تو چت با هم آشنا شدیم میشناسم.بچه خوی هستش. این سایت که داره تبلیغشو میکنه کاره خودشه. من از همه چیز خبر دارم.میخواست سر منم کلاه بزاره که نتونست.این هاستی هم که داره تو شهره خودشه و با هم همدستن.متن چت ها هم هست که اینجا جاش نمیشه.

trader2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aref1364 :

سلام به همه.من امروز میخواهم چهره واقعی این آقا عارف رو نشون بدم.من عارف رو از پارسال که تو چت با هم آشنا شدیم میشناسم.بچه خوی هستش. این سایت که داره تبلیغشو میکنه کاره خودشه. من از همه چیز خبر دارم.میخواست سر منم کلاه بزاره که نتونست.این هاستی هم که داره تو شهره خودشه و با هم همدستن.متن چت ها هم هست که اینجا جاش نمیشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا