به نقل از Roby :
بعد اونوقت میشه بگید یک میلیونر آمریکایی برای راه اندازی پروژه اش چه نیازی به زدن هایپ داره !!!!
تا جایی که من میدونم سود وامهای بانکی اونجا به مراتب کمتر از سودی هست که این بابا میخاد به اعضای این هایپ پرداخت کنه چرا نمیره وام بگیره
هوایز سایتش هم که مثل طراحی اش ضایع بود
اگه کسی بخاد سرمایه گذاری بکنه حتی بره اوراق مشارکت بخره شرف داره به اینکه توی هایپ ها و اونم یه همچین هایپی پول بزاره
راستی اینم یادم رفت بگم شما که ماهی 1000 دلار میگیری و اون رو سرمایه گذاری می کنی چه نیازی به معرفی لینک رفرالت داشتی
خوب شما از پول بیشتر بدت میاد؟ منم بدم نمیاد همینه که رفرالم رو معرفی کردم.(این یک)
دوم اینکه جنابعالی مثل اینکه به سایت نگاه نکردید! اصلا میدونید کار این سایت چیه؟ الان فکر می کنی الکی یه چیزی نوشته که خالی نباشه اما نه رفیق خوب سایتو بخونی میبینی که اینا تاجر نفتن. اسم westtexas نام یه نوع نفت بسیار مرغوب در جهان هست(نفت west texas). از "محبوبیت پنهان نیمه سیاسی" چیزی میدونی که اینجوری تند حرف زدی؟
تو همون پست اول گفتم که هدف این شرکت چیزی ماورای هایپ و کار با آدمایی مثل ماست (که هرچقدر توضیح بدی باز خودشو میزنه به اون راه که مثلا نشون بده خیلی بارشه:happy: :happy: :happy: ). قسمتی که تو پاراگراف قبلی توی گیومه گذاشتم هدف اصلی این آقا و خانوم هست. پسر خوب داشتن محبوبیت پنهان نیمه سیاسی اونم در منطقه ای نفت خیز مساوی است با معدن طلا برای یک تاجر نفت. فکر نکن که داره الکی یه کاری میکنه اون دکترای اقتصاد داره. اینطوریام نیست که میگی، یه چیزایی بارش هست. منم مثل شما بهش می خندیدم (تا ندیده بودمش) اما بعد از آشنایی باهاش فهمیدم اینارو. فکر می کنی اینا فقط هایپ زدن و بس؟
نه عزیزم دارم میگم که اینا هزینه و سودهای این سایت رو مستقیما از جیب خودشون می دن سودشو 2 سال دیگه می برن.
اگر هدف هایپ بود با 1 هزارم این قیمت یه هایپی خودم براش می زدم که کیف کنه!
اگه شما عقل دارید (که میتونید اینهمه تشخیص بدید:blink: ) یه اقتصاد دان چهل ساله هم مطمئنا یه چیزایی حالیش هست، رفیق.
عجب جواب هایی بهم دادید! مطمئنام هیچ کدومتون تحقیق نکردید و همینجوری دارید نظر می دید(اونم با چه لحنی). خدا رو شکر می کنم که به پول رفرال آدمایی مثل شما نیاز ندارم. صد هزار مرتبه شکر.
فکر کردی من به 1% سود این سایت نیاز دارم که پول توش گذاشتم؟؟؟
فکر کردی وقتمو الکی میام برای مردم اینجا تلف کنم؟؟؟
نه واقعا جون من چجوری داری فکر می کنی؟؟؟
یکمی اقتصاد بخونی میفهمی چرا دارم این کار رو می کنم!!!
نه من به پوا رابرت نیازی دارم (شکر خدا)، نه رابرت به پول من (که التماس کنه تورو خدا بیا تو سایت من پول بذار واله ورشکست می شم)!!!
اون آقایونی هم که در مورد طراحی سایت همش گیر می دن بدونند که آره بابا می دونیم خیلی بلدید!!! (من خودم از شما بیشتر بلدم، اما خودمو هیچ وقت با اینجور حرف و حدیث ها نمیشکنم که بلکه یه مشتری برای طراحی بگیرم!!!)
آقایون ماها هموطنیم نه دشمن همدیگه. یکم بدبینی رو بذارید کنار عاقلانه فکر کنید اگه حق با شما بود من دیگه اینجا نمیام اگه حق با من بود شما باید معذرت خواهی بکنید(خیلی ساده است نه؟)
هنوز الحمدلله اونقدر شرف دارم که به پول هموطنم به اندازه ی پول خودم بها بدم. من دارم از یه فرصت استفاده می کنم نه به خاطر پولش بلکه به خاطر آیندش. همون آینده ای که بیشتر از 3 سال منتظرش بودم.
(در ضمن جهالت بعضی مردم این مملکت باعث نمیشه که من به ایرانی بودنم افتخار نکنم! اگه یه وقت حرفی میزنم کفری میشم واسه همونه.)