• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه شما از سرمایه گذاری در اینترنت !؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
دیود جان من یکی خودم مشکلم با سایتهای تبلیغاتی اینه که آدرس تو خارج ندارم ( برای فرستادن چک )
مخصوصاً برای گوگل
این مشکل برای همه سایتهای تبلیغاتی هستش یا نه ؟؟؟
به نظرتون الآن چه موضوعاتی بیننده زیاد داره برای زدن سایت ؟
:)

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکی از سایتهام حدود 10-15 هزار پیج ویو در روز داره
ويزيتورهاش خارجين؟ يا حداقل چند درصدشون خارجين ؟
چون خيلي مهمه كه ويزيتور از كجا باشه
موضوع سايت هم خيلي مهمه
مثلا يه پسر 19 ساله خارجي با وبلاگش روزي بين 5000 تا 6000 دلار درآمد داره يعني ماهيانه چيزي حدود 150000 دلار
و خيلي از سايتهاي ديگه كه top search keyword توشون به كار رفته و موضوعشون كلا در مورد همون هسات
در آمد باور نكردني دارن

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از davidmors :
من حدودا 2-3 ملین گذاشتم و حدود 10 میلیون سود کردم ولی حدود 5 میلیون هم از دست دادم.
الان حدودا 12-13 میلیونی دارم.
آخه دیوید جون تو که این همه پول از این راها به دست آوردی چرا می گی "من به این جور کارا به چشم سرگرمی نگاه می کنم"؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از vkamali :
آخه دیوید جون تو که این همه پول از این راها به دست آوردی چرا می گی "من به این جور کارا به چشم سرگرمی نگاه می کنم"؟
من شغل اصلیم صنعت هست

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از farhad12 :
ويزيتورهاش خارجين؟ يا حداقل چند درصدشون خارجين ؟
چون خيلي مهمه كه ويزيتور از كجا باشه
موضوع سايت هم خيلي مهمه
مثلا يه پسر 19 ساله خارجي با وبلاگش روزي بين 5000 تا 6000 دلار درآمد داره يعني ماهيانه چيزي حدود 150000 دلار
و خيلي از سايتهاي ديگه كه top search keyword توشون به كار رفته و موضوعشون كلا در مورد همون هسات
در آمد باور نكردني دارن
یک وبسایت هست که ویزیتور هاش ایرانی نیستند.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نظر من سايت هاي سرمايه گذاري كلاهبرداريند!!!!!!!!!!!11:)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از tablighat :
خر من كه از كرگي دم نداشت !!!
900 دلار تو گلدن استار پروندم ...
150 تا تو پاكس ميكس !!
100 دلار هم توي دوبلر ها !!!
جديدا هم كه امپاوريسم هم داره ادا در مياره جون آدم را بالا مياره تا ميخواد پورسانت بده !!!
نتورك درست و حسابي هم كه گير نمياد !!!!
آقا جايي سراغ ندارين من ازش خودمو پرت كنم پايين !!!!! :wacko:
من که به شانس خیلی اعتقاد دارم.
امپاوریسم چش شده؟!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از davidmors :
ببینید جالبه که ساختار هایپ ها اینه که در آخر کلاه بردار از آب درمیان.
حالا جالب تر اینه که بچه های پی تی به سایت هایی که پیر هستند اعتماد میکنند.
البته من خودم خیلی تا حالا ضرر کردم.
اما از اعتماد به سایت های جوون بیشتر نتیجه گرفتم تا سایت های پیر.
یک چیز مهم اینه که تخم مرغ ها رو توی یک سبد نذارید.
بعضی دوستان میان و یه دفه 1000دلار تو یک سایت میذارن.
این باعث ضرر های بزرگ میشه.
و اینکه سایت های ponzi هم خوب هستند ولی باید زرنگ و سریع بود.
مثلا همین گلدن رو که کلاه بردار بود اگه زود سرمایه گذاری میکردید...
و اینکه هیچ وقت دنبال زیر مجموعه ایرانی نبودم چون بعد کلی منت میاره 10$ از رف لینکت میذاره و خدا نکنه که سایت ببنده.
و اینکه معمولا هایپی که جواب میداده تا آخر عمر ولش نمیکردم.
آخه مشکل همین تشخیص طول عمر سایته، مثلا گلدن استار بیشتر از یک سال کار کرد ولی یه سایت با همین پلن یا حتی سود کمتر میبینیم یه ماه هم کار نمیکنه و همین که پول توش میذاریم جمع میکنه و میره.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
من400 دلار سرمایه گذاشتم 350 دلار ضرر کردم

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
خب همینه دیگه
همه تخم مرغ ها رو توی یک سبد میذارید.

salar20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ادیت شد. هایپ فقط در تاپیک مربوط به خودش.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
من که به شانس خیلی اعتقاد دارم.
امپاوریسم چش شده؟!

ایمپاوریسم چیزیش نشده.یک سری ازدوستان بلد نیستند کار کنند گناه را گردن سایت می اندازند.من که این همه با سایتهای مختلف کار کردم سیستمی را به راحتی و درآمد زایی ایمپاوریسم در هیچ کدوم از نتورک ها ندیدم.(البته نظر شخصی من اینه)

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
حالا اینم بتون بگم همه ی هایپ ها بد نیستند :D

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
من با 100000 تومان شروع کردم توی 6 ماه اونو به 1500000 تومان رسوندم. یه مشکل شما اینه که با عرض شرمندگی طمعتون یکمی زیاده (خیلی معذرت می خوام). من از هر سایتی تا یه مدتی سود کردم بعد که حس کردم دیگه باید ولش کنم دیگه ولش می کردم. من یه مدتی بود که سرمایه گذاری اینترنتی رو گذاشته بودم کنار اما با جریاناتی که پیش اومد یه بار دیگه اومدم. یه سایتی هست به اسم کمپانی نفت تگزاس غربی (http://www.westtexasco.biz) اگه به whois این سایت نگاه کنید ممکنه تعجب کنید (مثل همه). این یکی از آخرین سیاست های آمریکایی هاست. می تونید همه ی ماجرا رو از هاست این کمپانی سوال کنید. اگه جواب ندادن به من بگید براتون همینجا همه چی رو شرح بدم.
من یقین دارم که این سایت حالا حالا ها اسپم نخواهد شد (حتی ممکنه هیچ وقت نشه، اما بازم احتیاط باید کرد به هر حال). میتونید از این سایت تا یه مدتی استفاده کنید. رفقا رئیس این کمپانی در صدد انجام یک پروژه ی فوق العاده عظیم هست که برای رسیدن به هدفش (به طور قانونی) سیاست بسیار جالبی رو به کار برده. همونطور که گفتم اگه به whois این سایت یه نیم نگاهی بکنید همه چی دستگیرتون میشه.

سوالی داشتید من در خدمتم،
موفق باشید.
یاهو آی دی: aref1364

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
یادم رفت که بگم رفرال من در این سایت aref1364 هست. این سایت در مورد رفرال جایزه هم داره (علاوه بر 5% که برای هر دپوزیت رفرال هاتون به شما میده)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از aref1364 :
من با 100000 تومان شروع کردم توی 6 ماه اونو به 1500000 تومان رسوندم. یه مشکل شما اینه که با عرض شرمندگی طمعتون یکمی زیاده (خیلی معذرت می خوام). من از هر سایتی تا یه مدتی سود کردم بعد که حس کردم دیگه باید ولش کنم دیگه ولش می کردم. من یه مدتی بود که سرمایه گذاری اینترنتی رو گذاشته بودم کنار اما با جریاناتی که پیش اومد یه بار دیگه اومدم. یه سایتی هست به اسم کمپانی نفت تگزاس غربی (http://www.westtexasco.biz) اگه به whois این سایت نگاه کنید ممکنه تعجب کنید (مثل همه). این یکی از آخرین سیاست های آمریکایی هاست. می تونید همه ی ماجرا رو از هاست این کمپانی سوال کنید. اگه جواب ندادن به من بگید براتون همینجا همه چی رو شرح بدم.
من یقین دارم که این سایت حالا حالا ها اسپم نخواهد شد (حتی ممکنه هیچ وقت نشه، اما بازم احتیاط باید کرد به هر حال). میتونید از این سایت تا یه مدتی استفاده کنید. رفقا رئیس این کمپانی در صدد انجام یک پروژه ی فوق العاده عظیم هست که برای رسیدن به هدفش (به طور قانونی) سیاست بسیار جالبی رو به کار برده. همونطور که گفتم اگه به whois این سایت یه نیم نگاهی بکنید همه چی دستگیرتون میشه.

موفق باشید.
بيشتر توضيح بده در رابطه با اين سايتی که میگی

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
رئیس این کمپانی در صدد انجام یک پروژه ی فوق العاده عظیم هست که برای رسیدن به هدفش (به طور قانونی) سیاست بسیار جالبی رو به کار برده.

سلام
نمیخوام از سایت بد بگم ولی کسی که در صدد انجام یک پروژه فوق العاده عظیم هست لااقل چیزای ابتدایی رو رعایت می کنه!
این سایت طراحیش در حد ابتدایه !
ssl که نداره ! تبلیغ هم که قبول میکنه !
اونوقت تو چند وقت 9788789$ سرمایه گذاری شده :wacko: ؟
نمیدونم چه جوری فکر میکنید

یقین دارم که این سایت حالا حالا ها اسپم نخواهد شد (حتی ممکنه هیچ وقت نشه)

اگه ممکنه چند تا سایت هم معرفی کنید که این سایت رو مونیتور کرده باشه ;)
ممنون

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از aref1364 :

موفق باشید.
ظاهرش خیلی ضایعه
سایت کودکستانه؟

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از sascovach :
ظاهرش خیلی ضایعه
سایت کودکستانه؟
در مورد ظاهرش منم موافقم.
اما فکر می کنید اون نمی تونست به طراحش بگه که چجور سایتی می خواد؟
در مورد اون سرمایه هم باید بگم که این مقدار یک مقدار مجازی هست. اگه اقتصاد خونده باشید باید بدونید که شرکت هایی که می خوان سرمایه قبول کنند یا اونایی که می خوان سهام بفروشند نمیان هر چی پول اومد به حساب شرکت تو سایت بنویسند بلکه میان یه میانگین می گیرند و تو سایت میزارن. این عددی که شما تو سایت میبینید همون عدد میانگین هست. البته من دقیقا نمی دونم که حسابدار های این شرکت بر چه اساسی دارن آمار رو آپدیت می کنند اما میدونم که میانگین هست. مثلا ممکنه میانگین ماکسیمم و مینیمم در 2 سال اخیر باشه یا یه همچین چیزی... شایدم واسه خودشون یه فرمول دیگه دارند.

یه نکته ی دیگه در مورد طراحی این سایت:
همه ی ماها می دونیم که طراحی یه سایت پر زرق و برق چیزی نیست که بخواییم اینهمه روش معطل بشیم فوقش یکمی پول اضافی بدی همچین سایتی برات طراحی کنن که حال کنی (کل زندگیت رو بذاری تو اون سایت) اما منظور شما اینه که اگه ظاهر سایتی خوب باشه یعنی درستکاره و اگه نه پس حتما کلاهبرداره؟! شاید حق با شما باشه اما نظر من چیز دیگه ای هست. مشکل ما ایرانیا اینه که فقط با ظاهر کار داریم. فردا یه سایتی بزنن با 100 تا فلش و بنر مردم همه چیشونو میذارن توش بعد که ببنده بره تازه متوجه میشن که کی به کیه!
ساید خنده دار باشه اما برای طراحی این سایت اونا 5 نفر متخصص به کار گرفتند تا فقط بهشون طرح دادن!!!
من خودم خندم گرفت باور نکردم اما بعدا که با رئیس شرکت آشنا شدم فهمیدم که حقیقت داره. ماجرای آشنا شدن با رئیس این شرکت خودش مفصله که الان حسش نیست که توضیح بدم!
فقط اینو بدونید که بعد از آقای علی محمدی (مترجم و وکیل قراردادی رئیس شرکت) من:happy: بالاخره تونستم خودمو بچپونم اون تو و قرارداد مترجمی رابرت (رئیس شرکت) رو بگیرم.
واسه من چیزی فرق نمیکنه چون رابرت ماهانه 1000 دلار بهم میده. منم پول خودشو تو سایت خودش می زارم حال می کنم:D . البته به مترجم قبلیش 3000 دلار در ماه میداد (آخه با ایرانیا آشنا نبود) الان که یکمی با ماها آشنا شده همون 1000 تا رو هم به زور میده!!!

خوب دیگه اگه باز سوالی بود در خدمتیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا