به نقل از sascovach :
ظاهرش خیلی ضایعه
سایت کودکستانه؟
در مورد ظاهرش منم موافقم.
اما فکر می کنید اون نمی تونست به طراحش بگه که چجور سایتی می خواد؟
در مورد اون سرمایه هم باید بگم که این مقدار یک مقدار مجازی هست. اگه اقتصاد خونده باشید باید بدونید که شرکت هایی که می خوان سرمایه قبول کنند یا اونایی که می خوان سهام بفروشند نمیان هر چی پول اومد به حساب شرکت تو سایت بنویسند بلکه میان یه میانگین می گیرند و تو سایت میزارن. این عددی که شما تو سایت میبینید همون عدد میانگین هست. البته من دقیقا نمی دونم که حسابدار های این شرکت بر چه اساسی دارن آمار رو آپدیت می کنند اما میدونم که میانگین هست. مثلا ممکنه میانگین ماکسیمم و مینیمم در 2 سال اخیر باشه یا یه همچین چیزی... شایدم واسه خودشون یه فرمول دیگه دارند.
یه نکته ی دیگه در مورد طراحی این سایت:
همه ی ماها می دونیم که طراحی یه سایت پر زرق و برق چیزی نیست که بخواییم اینهمه روش معطل بشیم فوقش یکمی پول اضافی بدی همچین سایتی برات طراحی کنن که حال کنی (کل زندگیت رو بذاری تو اون سایت) اما منظور شما اینه که اگه ظاهر سایتی خوب باشه یعنی درستکاره و اگه نه پس حتما کلاهبرداره؟! شاید حق با شما باشه اما نظر من چیز دیگه ای هست. مشکل ما ایرانیا اینه که فقط با ظاهر کار داریم. فردا یه سایتی بزنن با 100 تا فلش و بنر مردم همه چیشونو میذارن توش بعد که ببنده بره تازه متوجه میشن که کی به کیه!
ساید خنده دار باشه اما برای طراحی این سایت اونا 5 نفر متخصص به کار گرفتند تا فقط بهشون طرح دادن!!!
من خودم خندم گرفت باور نکردم اما بعدا که با رئیس شرکت آشنا شدم فهمیدم که حقیقت داره. ماجرای آشنا شدن با رئیس این شرکت خودش مفصله که الان حسش نیست که توضیح بدم!
فقط اینو بدونید که بعد از آقای علی محمدی (مترجم و وکیل قراردادی رئیس شرکت) من:happy: بالاخره تونستم خودمو بچپونم اون تو و قرارداد مترجمی رابرت (رئیس شرکت) رو بگیرم.
واسه من چیزی فرق نمیکنه چون رابرت ماهانه 1000 دلار بهم میده. منم پول خودشو تو سایت خودش می زارم حال می کنم
. البته به مترجم قبلیش 3000 دلار در ماه میداد (آخه با ایرانیا آشنا نبود) الان که یکمی با ماها آشنا شده همون 1000 تا رو هم به زور میده!!!
خوب دیگه اگه باز سوالی بود در خدمتیم!