• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه ی شخصی نقد کردن چک !

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
خب شما هم حسابش رو شناسایی کردی ... هم اینکه توش کلی پول بوده ! از این اتفاق های خوب 1 در هزار می افته ، به هر حال خوشحالم که به مالتون رسیدین.
نه داداش به این راحتیا هم نبود اصلا نمیدونستم کجا حساب داره ولی با نامه دادگاه بانکها وظیقه دارن بهت بگن چقدر تو حسابشه
10 نامه گرفتم رفتم تمام بانکهای اصلی هر کدوم حساب داشت مسدود کردم وقتی هم نامه رو ببری بانک رییس بانک ملزم میشه بهت بگه اونجا حساب داره یا نه
گفتم فقط این روش در صورتی جواب نمیده که طرف بی چیز باشه یعنی هیچ چیز از قبیل خونه و ماشین و پول نداشته باشه که اون مشکل بوجود میاره وگرنه راحت به پولت میرسی

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
یا زمانی که داراییهایشم از بانک کشیده باشه بیرون و کرده باشه دلار و سکه و ماشین و ملکش هم زده باشه به نام بچه هاش و آشناها و اینا :D
اره دیگه اونم هست منتها کسی این کار رو میکنه که کلا قید همه چیزو بزنه و بیخیال تجارت و کار و اینا بشه که اونم کم پیدا میشه

Bergkamp

Registered User
لایک‌ها
65
منم تو گاوصندوق چند تا چک دارم که هر وقت میبینم داغ دلم تازه میشه

last tango

Registered User
لایک‌ها
101
مملكته داريم چك شده يه كاغذ باطله هيچ ارزشى نداره
من كه ديگه محاله چكى كار كنم

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
منم یه چک 12 میلونی الان دارم نقد کردنش الان 7 ماه طول کشیده اما هنوز 2 میل مونده خیلی سخته تا آتیش نگیری نمیفهمی دوستمون چ میگن

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
ای اقا داغ دلمونو تازه کردید با این تاپیک منم کلی چک یکی دو تومنی تو صندوق دارم...
یدونم دارم 25 هزار تومنه بابت تسویه پایان سال 88 گرفته بودم !!! طرف پر نکرده بود برگشت خورد !! تا چند ماه بعدش زنگ میزد چند برابر وجه چکو بیا بگیر لاشه چکو بده گفتم نمیخوام میخوام یادگاری نگهش دارم که ادمایی هستن که 25 تومن چک میکشن و تازه میزارن برگرده:general107: قاب کردم زدم به دیوار مغازه

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
منم تو گاوصندوق چند تا چک دارم که هر وقت میبینم داغ دلم تازه میشه

مملكته داريم چك شده يه كاغذ باطله هيچ ارزشى نداره
من كه ديگه محاله چكى كار كنم

واقعاً چک حکم ورق پاره داره و متاسفانه تجار مختلف هم کاملاً به این موضوع تسلط دارند و دیگر کمتری کسی برای اعتبار خودش ارزش قائله !

ای اقا داغ دلمونو تازه کردید با این تاپیک منم کلی چک یکی دو تومنی تو صندوق دارم...
یدونم دارم 25 هزار تومنه بابت تسویه پایان سال 88 گرفته بودم !!! طرف پر نکرده بود برگشت خورد !! تا چند ماه بعدش زنگ میزد چند برابر وجه چکو بیا بگیر لاشه چکو بده گفتم نمیخوام میخوام یادگاری نگهش دارم که ادمایی هستن که 25 تومن چک میکشن و تازه میزارن برگرده:general107: قاب کردم زدم به دیوار مغازه

این هم یه کاره نمادین :p

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
نگه دار قاب کن بزن دیوار

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
چون تاریخ چک با مهر زده شده بود کارشناس سفید تاریخ چک را تشخیص داد، خلاصه در آنجا چک ارزش کیفری خودش را از دست داد
در این مورد بیشتر توضیح میدی ؟ مشکل کجا بود که شد حقوقی؟

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
در این مورد بیشتر توضیح میدی ؟ مشکل کجا بود که شد حقوقی؟

بله قربان چرا که نه ؟
اگر صادر کننده ی چک به هر نحوی بتواند ثابت کند که چک وعده دار بوده است بعد کیفری چک منتفی خواهد شد، البته همچنان صادر کننده چک موظف به پرداخت وجه می باشد و فقط بعد کیفری آن از دست می رود.
برای مثال من با شما معامله ای را انجام می دهم و به شما چک 2 ماه دیگر را می دهم و از شما رسید دریافت چک را به تاریخ امروز را دریافت می کنم، این چک وعده دار هستش و چون به روز نبوده پس بعد کیفری خودش را از دست می دهد.
و یا چک صادر شده سفید تاریخ می باشد یعنی در هنگام صدور چک تاریخ بر روی آن درج نشده و بعداً تاریخ بر روی آن درج می گردد. این نیز بعد کیفری خودش را از دست می دهد. کارشناس خط با تعیین تفاوت دست خط بین خط درج شده در متن چک و تاریخ و یا با شناسایی اینکه تاریخ چک بعد از صدور چک بر روی آن درج شده بعد کیفری را نیز از شما می گیرد.

مشکلی هم که من خوردم این بود که تاریخ چک با تاریخ زن ( نومراتور ) بر روی چک درج شده بود که همین باعث شد بعد کیفری چک از بین برود.
هزاران راه برای بازی کردن با این ورق پاره وجود داره ... باز اگر سوالی بود در خدمتم.

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432

Bergkamp

Registered User
لایک‌ها
65
یاد برنامه دیشب ماه عسل افتادم واسه مبالغ 6 میلیونی و حتی کمتر هم نشون میداد زندان رفته بودن

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
چک ماشین نویسی یا مهر شده قابلیت اثبات برای دادگاه کیفری نداره
کارشناس خط به خاطر همین موضوع چک را هنگام صدور سفید تاریخ اعلام کرد و حتی بعد از اعتراض هم کارشناسان دیگر هم همینکار رو کردند متاسفانه !

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
من به واسطه کار پدرم که همیشه با چک انجام میشده و از زمان خیلی قدیم تر ، یعنی از ۱۰ ۱۵ سال پیش دیدم چجوری یه نفر میتونه بدبخت بشه یک دفعه به نقطه نزدیک صفر برسه.
کار با چک از همون موقع هم ریسک داشته چه برسه به الان.
الان یه جوری مثل قمار و شرط بندی هست ، ممکنه ۱ بار ۲ بار بگیری ولی دفعه سوم دیدی برگشت خورد.

اینجور ادمام ۲ نوع هستن یکی که نداره واقعا
یکی که خودشو میزنه به نداشتن در صورتی که با فروش خونه ماشین و دارایی هاش میتونه حساب ها رو بده ولی نمیخواد ضرری که کسی دیگه بهش زده رو از جیب خودش بده.

تو این مملکت اسلامی! هم انقدر راه برای دور زدن و لفت دادنش هست ، باور کنید یا انقدر طرفو بالا پایین میکنن بیخیال میشه یا بعد گذشت اون همه زمان ارزش پول تقریبا نصف میشه.

الانم پدر خودم بعد تقریبا ۲ سال درگیر چک هست.
حالا فكر کن شما طرفش کسی بوده که ازش ۱۰ سال شناخت داشته.

من اصلا به راه قانونی اعتقادی ندارم. خدا شاهده اینجا حق همیشه به طرف مقابلت میدن، دزدو بزنی جرم حساب میشه، پولتو میخورن یارو بری تحویل هم بدی فرداش راست راست بر میگرده سر خونه زندگیش. تازه اگر دیر نجنبی یارو از کشور خارج نشده باشه.
دلیلش هم اینه کل سیستم اصلی فاسده.

یکی ۲ سال پیش اومد یه سند زمین تقلبی رو کرد، ببین چقدر مملکت بی درو پیکره که دادگاه اومده بیخ خر صاحب اصلی زمین رو گرفته با یه اعتراض به حکم طرف. باور کنید برای گرفتن حق خودتون باید اشنا داشته باشید و پول خرج کنید.

به نظرم چارش برخورد فیزیکه، یکیو اجیر میکنی طرفو یک هفته میندازی تو یه خرابه بهش غذا و اب که ندی کل داراییشو برات لیست میکنه. معمولا این ادمیم که نزدیک به ۳ ساله داره وقت تلف کرده خم و چم کارو میدونه‌.

البته خیلی ها الان مخالف این راه حل هستن ولی باور کنین این ارزش پول که داره از بین میره کی برگرده خدا میدونه.

تو این زمونه چقدر کار اونایی که نقدی با مردم کار میکنن مثل فست فود و اب میوه و کافه خوبه، با اینکه کم مبلغ ولی نقد و خیال طرف راحت.

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
من به واسطه کار پدرم که همیشه با چک انجام میشده و از زمان خیلی قدیم تر ، یعنی از ۱۰ ۱۵ سال پیش دیدم چجوری یه نفر میتونه بدبخت بشه یک دفعه به نقطه نزدیک صفر برسه.
کار با چک از همون موقع هم ریسک داشته چه برسه به الان.
الان یه جوری مثل قمار و شرط بندی هست ، ممکنه ۱ بار ۲ بار بگیری ولی دفعه سوم دیدی برگشت خورد.

اینجور ادمام ۲ نوع هستن یکی که نداره واقعا
یکی که خودشو میزنه به نداشتن در صورتی که با فروش خونه ماشین و دارایی هاش میتونه حساب ها رو بده ولی نمیخواد ضرری که کسی دیگه بهش زده رو از جیب خودش بده.

تو این مملکت اسلامی! هم انقدر راه برای دور زدن و لفت دادنش هست ، باور کنید یا انقدر طرفو بالا پایین میکنن بیخیال میشه یا بعد گذشت اون همه زمان ارزش پول تقریبا نصف میشه.

الانم پدر خودم بعد تقریبا ۲ سال درگیر چک هست.
حالا فكر کن شما طرفش کسی بوده که ازش ۱۰ سال شناخت داشته.

من اصلا به راه قانونی اعتقادی ندارم. خدا شاهده اینجا حق همیشه به طرف مقابلت میدن، دزدو بزنی جرم حساب میشه، پولتو میخورن یارو بری تحویل هم بدی فرداش راست راست بر میگرده سر خونه زندگیش. تازه اگر دیر نجنبی یارو از کشور خارج نشده باشه.
دلیلش هم اینه کل سیستم اصلی فاسده.

یکی ۲ سال پیش اومد یه سند زمین تقلبی رو کرد، ببین چقدر مملکت بی درو پیکره که دادگاه اومده بیخ خر صاحب اصلی زمین رو گرفته با یه اعتراض به حکم طرف. باور کنید برای گرفتن حق خودتون باید اشنا داشته باشید و پول خرج کنید.

به نظرم چارش برخورد فیزیکه، یکیو اجیر میکنی طرفو یک هفته میندازی تو یه خرابه بهش غذا و اب که ندی کل داراییشو برات لیست میکنه. معمولا این ادمیم که نزدیک به ۳ ساله داره وقت تلف کرده خم و چم کارو میدونه‌.

البته خیلی ها الان مخالف این راه حل هستن ولی باور کنین این ارزش پول که داره از بین میره کی برگرده خدا میدونه.

تو این زمونه چقدر کار اونایی که نقدی با مردم کار میکنن مثل فست فود و اب میوه و کافه خوبه، با اینکه کم مبلغ ولی نقد و خیال طرف راحت.

چقدر درست می فرمایید دوست عزیز، واقعاً همینطور هست که شما فرمودین ...
من 3 برگ چک دارم از مدیرعامل یک شرکت بسیار بزرگ دولتی، از سال 93 تا الان داره با من بازی می کنه ... واقعاً اگر کسی پایه ی داد و بیداد و این حرفا باشه می تونه حریف اینجور آدمای به ظاهر دین دار بشه ! وگرنه قانون از بس سوراخ داره که جواب گرفتن ازش صبر ایوب می خواد و عمر نوح !

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
چقدر درست می فرمایید دوست عزیز، واقعاً همینطور هست که شما فرمودین ...
من 3 برگ چک دارم از مدیرعامل یک شرکت بسیار بزرگ دولتی، از سال 93 تا الان داره با من بازی می کنه ... واقعاً اگر کسی پایه ی داد و بیداد و این حرفا باشه می تونه حریف اینجور آدمای به ظاهر دین دار بشه ! وگرنه قانون از بس سوراخ داره که جواب گرفتن ازش صبر ایوب می خواد و عمر نوح !

اقا امیدوارم به جایی برسی ولی طرف اگر درست حسابی باشه از شکم زن و بچش میزنه یه مدت یا ماشینشو میفروشه پولو مردمو میده ولی بعضی ها کارشون و سیستمشون اینه.
این کاری هم که گفتم باید حساب شده باشه و ادمشو پیدا کرد و کار هر کی نیست. مخصوصا اینکه طرفت هم به جایی وصل باشه.

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
وقتي از كسي چك داريد و احساس ميكنيد نميخاد بده يا ميخاد وقت كشي كنه
ابتدا بايد دوستانه مخش رو بزني تا پاس كنه چكو
اگه نشد و يا خواست اذيت كنه وكيل بگيريد.

من يه چك از يكي داشتم كه خيلي مودبانه و در ارامش ازش درخواست كردم پاس كنه ايشون وقت خواست و ٦ ماه هم بهش وقت دادم و درنهايت جور كرد پاس شد حتي آدرس خونه جديدش هم بهم داد( ميدونيد كه اينجور مواقع صاحب چك متواري ميشه و آدرسي كه توسيستم بانك ثبت بود آدرس خونه قديمش بود)
ولي خبر دارم نزديك ١١ نفر ديگه مبلغ ٣٠٠ ميليون از اين اقا چك دارن و ايشون هم همه رو داريورت كردن و بعد از ٢ ساله اون ١١ نفر هنوز دنبال نقد كردن چكاشونن ولي نتونستن!

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
تاپیک جذاب. یبار دیگه بالا بیاد بد نیست

بالا