• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجهیزات ارتباطی و شبکه Bluetooth, LAN, Wireless, IrDA, ...

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
<< بسم الله الرّحمن الرّحیم >>​

در این تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به تجهیزات ارتباطی و شبکه و ... را مطرح می کنیم.:happy:

Bluetooth, LAN, Wireless, IrDA, ...​

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
میخواستم بدونم چطور میشه بلوتوث رو در لپ تاپ فعال کرد.
و یا اینکه از طریق بلوتوث به موبایل متصل شد.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سابقاً یه تاپیک برای این مسائل بود ولی مثل این که از بس کسی توش پستی نزد به تاریخ پیوست...

حالا همین جا ادامه می دیم تا دکتر تصمیم بگیره...

شما داریور رو که نصب کردی؟ در ضمن آیا برنامه ای که مال شرکت سازنده برای ارتباطات بلوتوث باشه روی سیستمتون دارید؟ اصلاً مدل لپ تاپ شما چیه؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام...

اگر در روی نوت بوکتان بلوتوث نصب است. باید اولا بلوتث را فعال کنید. که در برند های مختلف، رئشی متفاوت دارد.
مثلا در نوت بوک های دل، باید از کلید ترکیبی ای که در صفحه کلید است استفاده کنید. یا در بعضی برند ها باید کلید مجزا در نظر کگرفته شده را فشار دهید.

در نوت بوک های ایسر، مثلا در جلوی دستگاه کلیدی وجود دارد که با فشردن آن بلوتوث روشن می شود.

در ضمن این متن را هم بخوانید:
به احتمال زیاد موبایل شما، در تنظیمات بلوتوثش hidden انتخاب شده ییا بلوتوثش خاموش است. بعضی برنده و مدلها امکان اتصال بیش از یک دستگاه به بلوتوث را فراهم نمی کنند! یعنی اگر با هندزفری بی سیم (بلوتوث) به موبایلتا وصل است آنرا قطع کنید! موبایلتان را در قسمت show my phone روی show to all یا گزینه های مشابه )visible) تنظیم کنید!مطمئن شوید بلوتوث روشن است. روی آیکن بلوتوث در سمت راست taskbar راست کلیک و add device را انتخاب کنید. گزینه ی My device is set up and ready to be found. را انتخاب کنید. روی next کلیک کنید. حال صبر کنید تا موبایلتان در لیست وسایل شناخته شده، ظاهر شود و حال روی موبایلتان را انتخاب کنیدو روی next کلیک کنید. حال گزینه ی let me choose my own passkey را انتخاب کنید و رمز تان را انتخاب کنید و next را بزنید. حال صبر کنید تا روی موبایلتان پیام ظاهر شود و بعد از شما رمز را می خواهد و ادامه کار که ساده است!
البته موبایل های نوکیا راحت تر است و این روش کلی بود که من گفتم!

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مدل لپ تاپ من dell inspirone 6400 هست.ولي برنامه يا درايوري كه مربوط به بلوتوث باشه فكر نميكنم روش نصب باشه.چون من لپ تاپ رو تازه گرفتم همون ويندوزي كه به صورت فابريك روش نصب بوده با همون درايور ها هست و هيچ تغييري توش ندادم.و در ضمن رو كليد هاي تركيبيش هم چيزي از بلو توث نيست.(فقط wifi هست).

gba

Registered User
لایک‌ها
25
مدل لپ تاپ من dell inspirone 6400 هست.ولي برنامه يا درايوري كه مربوط به بلوتوث باشه فكر نميكنم روش نصب باشه.چون من لپ تاپ رو تازه گرفتم همون ويندوزي كه به صورت فابريك روش نصب بوده با همون درايور ها هست و هيچ تغييري توش ندادم.و در ضمن رو كليد هاي تركيبيش هم چيزي از بلو توث نيست.(فقط wifi هست).

اصلا بلوتوث داره؟
confused.gif

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توی لپ تاپ های دل fn+f2 فعال ساز کلاً وایرلس هست که شامل بلوتوث هم می شه. بزن ببین چی میگه....

با عرض معذرت من امتحان دارم و طی چند روز دیگه شاید نیام ولی بهنام می تونه مستقیماً کمکت کنه چون 6400 داره ;)

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
fn+f2یرای فعال کردن wifi هست.
آقا بهنام شما کمک کن.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این ها رو چک کن...

1- اگر درایورش نصب شده باشه توی my computer یه گزینه my bletooth places باید باشه. فایل اجرای بلوتوث هم در مسیر C:\Program Files\Dell\Bluetooth Software\BTTray.exe هست

2- در زمان فعال سازی بلوتوث به وسیله fn+f2 توی قسمت device manager باید چیزی مثل این ببینی

Bluetooth.JPG

اگر هم درایورش نصب نشده باشه، سی دی درایور ها رو که بذاری خودش تشخیص می ده که مدل درایورش چیه و بعد می تونی نصب کنی.

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این ها رو چک کن...

1- اگر درایورش نصب شده باشه توی my computer یه گزینه my bletooth places باید باشه. فایل اجرای بلوتوث هم در مسیر C:\Program Files\Dell\Bluetooth Software\BTTray.exe هست

2- در زمان فعال سازی بلوتوث به وسیله fn+f2 توی قسمت device manager باید چیزی مثل این ببینی

Bluetooth.JPG

اگر هم درایورش نصب نشده باشه، سی دی درایور ها رو که بذاری خودش تشخیص می ده که مدل درایورش چیه و بعد می تونی نصب کنی.

آقا من وقتي تو ديوايس منيجر ميرم اصلا چيزي به اسم بلوتوث ديوايس نميبينم.وقتي كليد fn+2 رو هم ميزنم فقط چراغ wifi روشن ميشه و چراغ نشانگر بلوتوث هنوز خاموشه.و وقتي cd dirver رو ميزارم چيزي راجع به نصب درايور بلوتوث هم نداره. cd dirver رو وقتي ميزارم system model رو ME051 نشون ميده.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
میخواستم بدونم چطور میشه بلوتوث رو در لپ تاپ فعال کرد.
و یا اینکه از طریق بلوتوث به موبایل متصل شد.
ببين كليد Fn رو نگه ميداري و رو يكي از كليدها كه فكر كنم F3 باشه يه A هست كه روش علامت موج هس

اينشكلي: ((A)) كه وقتي اين دوتا كليد تركيبي رو ميزني واي فاي و بلوتوس همزمان روشن ميشه كه نشانه اش هم اينه

كه علامت بلوتوس به رنگ آبي بالاي صفحه كليد لپ تاپ روشن ميشه

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ببين كليد Fn رو نگه ميداري و رو يكي از كليدها كه فكر كنم F3 باشه يه A هست كه روش علامت موج هس

اينشكلي: ((A)) كه وقتي اين دوتا كليد تركيبي رو ميزني واي فاي و بلوتوس همزمان روشن ميشه كه نشانه اش هم اينه

كه علامت بلوتوس به رنگ آبي بالاي صفحه كليد لپ تاپ روشن ميشه

کلید fn+f2 هست که وقتی میزنم فقط چراغ wifi روشن میشه.چراغ بلوتوث روشن نمیشه.!!!!!

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بابا اگه جواب سوال منو کسی نمیده حداقل یه سایت تخصصی در مورد لپ تاپ معرفی کنید جواب سوالم رو از اونجا بگیرم.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
بابا اگه جواب سوال منو کسی نمیده حداقل یه سایت تخصصی در مورد لپ تاپ معرفی کنید جواب سوالم رو از اونجا بگیرم.
الان شما مشکلتان در چیست؟

می خواهید ببینید که نوت بوکتان بلوتوث دارد یانه؟ یا .....

ببینید در زیر نوت بوک شما هیچ مشخصه از بلوتوث هست یا نه؟ یا در روی برگه گارانتی یا رویجعبه نوت بوک نگاه کنید؟

در ضمن در نوت بوک دل من کلید Fn+F2 مربوط به دستگاه های بی سیم بود! یعنی هم برای WiFi و هم Bluetooth....

در ضمن بعضی از برند ها، به گونه ای نوت بوکشان را طراحی می کنند که با فشردن کلید بلوتوث، بلوتوث کلا خارج شده و ویندوز آن را تشخیص نمی دهد و از لیست device manager حذف می شود! این نکته در برند ایسر وجود دارد ولی در مورد دل نمی دانم!

شما به هر سایتی بروید، نمی تواند بگوید که نوت بوک شما بلوتوث دارد یا نه! شاید سایت خود دل که واقعا توضیحات کاملی دارد. و با وارد کردن سرویس تگ به شما اعلام می کند که نوت بوک شما بلوتوث دارد یا نه!

به هر حال هر گونه توضیحی در این لینک درباره 6400 وجود دارد: http://support.dell.com/support/edocs/systems/ins6400/en/sm/index.htm

و آخرین راه برای فهمیدن این است، که یا دفترچه راهنما را بخوانید و محل بلوتوث را باز کنید و ببینید بلوتوثی هست یا نه! یا به این لینک بنگرید!
http://support.dell.com/support/edocs/systems/ins6400/en/sm/btooth.htm#wp1008879

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

نمی دونم چرا این جا هر چند وقت یه بار مسدود میشه... بگذریم...

من قبلاً هم گفتم...باز هم می گم به اضافه چند نکته:
1- خود ویندوز درایور بلوتوث داره. من یه بار خواستم بدون نصب درایور بلوتوث امتحان کنم. وقتی که آنتن رو فعال کردم ویندوز گفت که یه چیز هایی رو پیدا کرده و درایورشو نصب کرد. البته کار کردن با خود درایور ویندوز یه ذره سخته

2- وقتی که چراغ وایرلس روشن می شه بلوتوث هم فعال میشه. با موبایل یه سرچ بکن می بینی که پیداش میکنه...

3- با این که قبلاً هم گفتم که همه درایورها از جمله بلوتوث (در صورتی که سیستم بلوتوث داشته باشه) توی سی دی درایورها وجود داره ولی می تونی از سایتش هم دانلود کنی

همه موارد لازم توی دفترچه هست.. اینکه اصلا بلوتوث داره یا نه... چه جوری درایورشو نصب کنی... اشکال زدایی کنی...

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا دست شما درد نکنه مشکلم حل شد.

بالا