عادل
مدیر بازنشسته
<< بسم الله الرّحمن الرّحیم >>
در این تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به تجهیزات ارتباطی و شبکه و ... را مطرح می کنیم.:happy:
Bluetooth, LAN, Wireless, IrDA, ...
به احتمال زیاد موبایل شما، در تنظیمات بلوتوثش hidden انتخاب شده ییا بلوتوثش خاموش است. بعضی برنده و مدلها امکان اتصال بیش از یک دستگاه به بلوتوث را فراهم نمی کنند! یعنی اگر با هندزفری بی سیم (بلوتوث) به موبایلتا وصل است آنرا قطع کنید! موبایلتان را در قسمت show my phone روی show to all یا گزینه های مشابه )visible) تنظیم کنید!مطمئن شوید بلوتوث روشن است. روی آیکن بلوتوث در سمت راست taskbar راست کلیک و add device را انتخاب کنید. گزینه ی My device is set up and ready to be found. را انتخاب کنید. روی next کلیک کنید. حال صبر کنید تا موبایلتان در لیست وسایل شناخته شده، ظاهر شود و حال روی موبایلتان را انتخاب کنیدو روی next کلیک کنید. حال گزینه ی let me choose my own passkey را انتخاب کنید و رمز تان را انتخاب کنید و next را بزنید. حال صبر کنید تا روی موبایلتان پیام ظاهر شود و بعد از شما رمز را می خواهد و ادامه کار که ساده است!
البته موبایل های نوکیا راحت تر است و این روش کلی بود که من گفتم!
مدل لپ تاپ من dell inspirone 6400 هست.ولي برنامه يا درايوري كه مربوط به بلوتوث باشه فكر نميكنم روش نصب باشه.چون من لپ تاپ رو تازه گرفتم همون ويندوزي كه به صورت فابريك روش نصب بوده با همون درايور ها هست و هيچ تغييري توش ندادم.و در ضمن رو كليد هاي تركيبيش هم چيزي از بلو توث نيست.(فقط wifi هست).
اصلا بلوتوث داره؟
این ها رو چک کن...
1- اگر درایورش نصب شده باشه توی my computer یه گزینه my bletooth places باید باشه. فایل اجرای بلوتوث هم در مسیر C:\Program Files\Dell\Bluetooth Software\BTTray.exe هست
2- در زمان فعال سازی بلوتوث به وسیله fn+f2 توی قسمت device manager باید چیزی مثل این ببینی
اگر هم درایورش نصب نشده باشه، سی دی درایور ها رو که بذاری خودش تشخیص می ده که مدل درایورش چیه و بعد می تونی نصب کنی.
ببين كليد Fn رو نگه ميداري و رو يكي از كليدها كه فكر كنم F3 باشه يه A هست كه روش علامت موج هسسلام
میخواستم بدونم چطور میشه بلوتوث رو در لپ تاپ فعال کرد.
و یا اینکه از طریق بلوتوث به موبایل متصل شد.
ببين كليد Fn رو نگه ميداري و رو يكي از كليدها كه فكر كنم F3 باشه يه A هست كه روش علامت موج هس
اينشكلي: ((A)) كه وقتي اين دوتا كليد تركيبي رو ميزني واي فاي و بلوتوس همزمان روشن ميشه كه نشانه اش هم اينه
كه علامت بلوتوس به رنگ آبي بالاي صفحه كليد لپ تاپ روشن ميشه
الان شما مشکلتان در چیست؟بابا اگه جواب سوال منو کسی نمیده حداقل یه سایت تخصصی در مورد لپ تاپ معرفی کنید جواب سوالم رو از اونجا بگیرم.
بابا اگه جواب سوال منو کسی نمیده حداقل یه سایت تخصصی در مورد لپ تاپ معرفی کنید جواب سوالم رو از اونجا بگیرم.