• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجهیزات ارتباطی و شبکه Bluetooth, LAN, Wireless, IrDA, ...

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
برای من هم اون شکلی که کنار wifi هست وجود داره و هم شکل ((A)) , که اين دومی بالا سمته چپ laptop وجود داره يعنی رو کليد f2 شکلش کشيده نشده .

حضوری من کجا بايد بيام؟
هزينش چقدر هست؟

سلام
تماس بگیرید.
شماره تماس در سایت امضا آمده است.

century21co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

من یک لپ تاپ Dell Insprion 1525 خریدم... یک کلید سمت راست کنار DVD-Rom هستش برای فعال کردن بلوتوث و وایرلس... مشکل اینجاست که وقتی اون کلید رو میزنم بلوتوث فعال میشه اما وایرلس فعال نمیشه... البته این رو بگم قبلاً یکبار فعال شده بود و چراغ wifi هم روشن شده بود و جستجو هم کرده بود... اما الان چراغ wifi هم روشن نمیشه... کلید تریبی خاصی هستش یا تو ویندوز جایی هست که تنظیم خاصی داشته باشه؟ من که هرچی گشتم پیدا نکردم... ویندوز اصلیش vista هستش که من گفتم شاید مشکل ویندوز باشه xp هم نصب کردم باز مشکل برطرف نشد... البته قبل از بوت شدن ویندوز چراغ wifi یکبار خاموش و روشن میشه... پس مشکل باید فقط با ویندوز و تنظیم خاص باشه... در ضمن درایورش هم مشکل نداره چون رو ویندوز ویستای اورژینال خودش هم این مشکل هست...

با تشکر
مجید

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
سلام،
لپ تاپ من هست Dell Inspiron 6400 - E 1505
من قبلا با ساختن اکانت ad-hoc برای استفاده لپ تاپ دیگه از اینترنت لپ تاپ خودم مشکلی نداشتم.
قبلا یه ویندوز7 نصب کرده بودم و خیلی راحت تر از ویستا میشد باهاش یوزر ad-hoc ساخت و ازش استفاده کرد.
حالا باز یه ویندوز7 دیگه ( همون ویندوز7 رو ! ) از نو نصب کردم ولی وقتی می خوام ad-hoc رو بسازم ارور میده و میگه Could not set up connection
کسی می دونه راه حلش چیه ؟ درایور WLan رو هم از خود Dell دانلود کردم.
( در ضمن قسمت Network ویستا با Seven فرقی نداره )

در ضمن یه چیز دیگه رو هم اضافه کنم، وقتی Fn + F2 رو می زنم چراغ بلوتوث خاموش روشن میشه ولی چراق Wi Fi خاموشه.

Last edited:
بالا