• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجهیزات ارتباطی و شبکه Bluetooth, LAN, Wireless, IrDA, ...

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
میخواستم بدونم کارت بلوتوث از کجا میتونم تهیه کنم؟؟وقیمتش چنده؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
میخواستم بدونم کارت بلوتوث از کجا میتونم تهیه کنم؟؟وقیمتش چنده؟

چند ماه پیش من توی بازار رضا دیدم 20000 تومن... سهیل رایانه؟؟ یه همچین چیزی... تا الان قطعاً قیمتش پایینتر اومده... حتماً بازار پایتخت هم هست ولی من اینجا رو با چشم خودم دیدم...

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه عزیزان پی تی

من میخواستم بدون که قیمتpc card bluetoothچقدر است؟

با تشکر

ihce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان روی بعضی مدل های دل 6400 بلوتوث نیست و کلا این لپ تاپ ها قطعات متفاوتی دارند
در این مدل اگر باطری دستگاه را در بیاورید یک دریچه در قسمت حاشیه سمت راست محل قرار گیری باطری می بینید که BT زیر آن واقع شده

s_sajjad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید
من چطور می تونم لب تاپمو با یکی دیگه شبکه کنم ؟

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام خسته نباشید
من چطور می تونم لب تاپمو با یکی دیگه شبکه کنم ؟

راه های زیادی هست!
من امشب لپتاپم رو به PC با یه کابل Cross وصل کردم!از طریق LAN کارت های روی دو دستگاه!فقط IP باید ست کنید!

من راه دیگه و خوبی اگر پیدا کردم امتحان می کنم و می نویسم براتون!

پیروز باشید و سربلند

s_sajjad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راه های زیادی هست!
من امشب لپتاپم رو به PC با یه کابل Cross وصل کردم!از طریق LAN کارت های روی دو دستگاه!فقط IP باید ست کنید!

من راه دیگه و خوبی اگر پیدا کردم امتحان می کنم و می نویسم براتون!

پیروز باشید و سربلند

دوست عزیز من تا حالا نیازی به شبکه کردن نداشتم به خاطر همین بیغم . فقط میدونم pc desktop کارت شبکه میخواد ولی لپ تاپ خودش داره همین ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
دوست عزیز من تا حالا نیازی به شبکه کردن نداشتم به خاطر همین بیغم . فقط میدونم pc desktop کارت شبکه میخواد ولی لپ تاپ خودش داره همین ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
اکثر مادربورد های امروزی کارت شبکه رو بصورت OnBoard دارن. لپتاپ ها هم که همگی دارن. الان PC شما شبکه داره یا نه ؟ اگه نداره یه کارت باید بگیرید و بعد همونطور که دوستمون گفتن با کابل Cross به هم وصل کنید . کابل Cross هم آماده اش هست و هم می تونید سفارش بدید مثلا n متری براتون درست کنن . جدیدا هم کابل شبکه کردن با USB اومده که متاسفانه اطلاعات بیشتری در این مورد ندارم .

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
من می خوام توسط ایرانسل به اینترنت وسل شم اما نمی شه !

hasanh

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
برای یکی از آشناها می خواستیم از گوشی موبایل ( N95 ) به لپتاپ ( DELL 6400 ) فایل انتقال بدیم و برعکس. هم از طریق بلوتوث و هم از طریق WLAN تست کردیم ولی نتوانستیم. در بلوتوث سیستمها یکدیگر را شناسایی کردند و در WLAN یک شبکه از نوع adhoc در لپتاپ درست کردیم و موبایل آنرا شناخت اما نکته اینه که متاسفانه در هیچکدام از این حالتها اصلا نتوانستیم فایلی یا چیزی منتقل کنیم.
کسی از دوستان میتونه لطف کنه یه توضیح برای اینکار بفرسته تا مشکل ما حل بشه ؟

با تشکر

demon_da

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال از دوستان دارم می خواستم لپتاپ بخرم ولی گیر کردم! می خواستم بدونم لپتاپ HP F550، "کارد ریدر" و بلوتوث رو داره باهم؟ و می ارزه که 100 تومن ارزونتر از سونی N220 بگیرم؟

ممنون.

r333

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام
برای نصب بلوتوث Toshiba Tecra M2مشکل برخوردم بعد از عوض کردن ویندوز و نصب Windows XP SP2 بلوتوث فعال نمیشه درایور هم نصبه ولی کلید fn+f8 که برای فعال کردن بلوتثه وقتی میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته از دی وی دی ریکاوری ویندوز خودش که سرویس پک یکه رو نصب کردم ولی باز بلوتوث کار نمکنه نمیدونم مشکل از کجاست آیا ممکنه بلوتوث از لحاظ سخت افزاری مشکل پیدا کرده باشه راهی برای تستش هست ؟ از اینجا هم درایور جدید رو دانلود کردم وقتی این برنامه رو نصب میکنم در یک مرحله نمیتونه بلوتوث رو پیدا کنه و بعد از ریستارد شدن برنامه بلوتوث مانیتور از نبودن بلوتوث خبر میده از دوستانی که تجربه ای تو این زمینه دارن خواهش میکنم منو راهنمایی کنند.​

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سوال من در مورد firewire لپ تاپ هستش.
از دوستانی که آگاهی دارند میخواستم در مورد فایر وایر لپ تاپ توضیح بند.
ممنون.:cool:

یکم دیره:rolleyes:اما firewire در واقع USB با سرعت بیشتر هست! هاردهای external دیگه دارن به سمت firewire پیش میرن به خاطر سرعت بالاتر انتقال اطلاعات نسبت به usb

SMDA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وخسته نباشید خدمت تمامی عزیزان

من یه مشکلی در مورد wifi آیفون و shear کردن اینترنت لب تاپ با آیفون رو دارم از طریق wifi :

مشکل از این قراره :

من با wifi لب تاپم به آیفون کانکت میشم هم گوشی لب تاپ رو پیدا میکنه (منظور wifi یا همون اسمه کانکشنی

که ساختم ) هم wifi لب تاپ کانکت میشه به آیفون، با لب تاپ به اینترنت وصل میشم و میخوام از طریق wifi آیفون

هم به اینترنت وصل بشم عملیات shear کردن رو انجام میدم ولی هر کاری میکنم گوشی به اینترنت وصل نمیشه و

این پیغام رو میده : unable to join network ، برای اطمینان از shear شدن به دوستم که لب تاپ داره گفتم بیاد و

تست کنیم که به راحتی تونستیم اینترنت رو shear کنیم و دوستم بدونه مشکل و از طریقه wifi به اینترنت وصل

شد .

خواهش میکنم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟؟؟؟؟

با تشکر

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
من يه لپتاپ 1520 دل دارم که با fn و f2 bluetooth روشن نميشه
وقتی هم که از Bluetooth Devices قسمت Option تيک Allow Bluetooth devices to find this computer رو ميزنم اين error رو ميده:
An error occured while windows was saving your settings. The Bluetooth device might be unplugged.

The following settings were not saved:

Discoverability settings connection settings

با cd recovery اومدم نصب کنم ولی تو اين قسمت ميمونه:
activate bluetooth using fn+f2 or radio on/off switch
که fnو f2 رو ميزنم هيچی نميشه،چراغ bluetooth هم روشن نميشه
هم هميشه روشن هست!!

ويندوزمم VB هست

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
من يه لپتاپ 1520 دل دارم که با fn و f2 bluetooth روشن نميشه
وقتی هم که از Bluetooth Devices قسمت Option تيک Allow Bluetooth devices to find this computer رو ميزنم اين error رو ميده:
An error occured while windows was saving your settings. The Bluetooth device might be unplugged.

The following settings were not saved:

Discoverability settings connection settings

با cd recovery اومدم نصب کنم ولی تو اين قسمت ميمونه:
activate bluetooth using fn+f2 or radio on/off switch
که fnو f2 رو ميزنم هيچی نميشه،چراغ bluetooth هم روشن نميشه
هم هميشه روشن هست!!

ويندوزمم VB هست

سلام
مشکل از درایور بلوتوث است. حتی درایوری که در سی دی ریکاوری لپ تاپتان هست هم متعلق به بلوتوثتان نیست.
اگر خواستید حضورا بیایید تا برایتان نصب شود.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
مشکل از درایور بلوتوث است. حتی درایوری که در سی دی ریکاوری لپ تاپتان هست هم متعلق به بلوتوثتان نیست.
اگر خواستید حضورا بیایید تا برایتان نصب شود.

سلام
ممنون از راهنمايی شما
من از يکی پرسيدم گفت 1520 با باطری9cell bluetooth نداره و بايد براش bluetoorh external بگيرم
بعد من منظورتنو از " اگر خواستید حضورا بیایید تا برایتان نصب شود" متوجه نشدم?
کجا بايد بيام؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
ممنون از راهنمايی شما
من از يکی پرسيدم گفت 1520 با باطری9cell bluetooth نداره و بايد براش bluetoorh external بگيرم
بعد من منظورتنو از " اگر خواستید حضورا بیایید تا برایتان نصب شود" متوجه نشدم?
کجا بايد بيام؟

سلام
معمولا سری 1520 بلوتوث دارند. در لپ تاپهای بلوتوث دار معمولا مشخصات بلوتوث روی یک برچسب در قسمت زیرین لپ تاپ چسبانیده شده است. همچنین چراغ LED مربوط به بلوتوث بر روی لپ تاپهای بلوتوث دار وجود دارد.
از آنجاییکه معمولا اکثر کسانیکه لپ تاپ دل دارند در نصب مجدد بلوتوث با مشکل مواجه می شوند به این علت گفتم اگر تمایل دارید حضوری تشریف بیاورید تا برایتان نصب شود.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
معمولا سری 1520 بلوتوث دارند. در لپ تاپهای بلوتوث دار معمولا مشخصات بلوتوث روی یک برچسب در قسمت زیرین لپ تاپ چسبانیده شده است. همچنین چراغ LED مربوط به بلوتوث بر روی لپ تاپهای بلوتوث دار وجود دارد.
از آنجاییکه معمولا اکثر کسانیکه لپ تاپ دل دارند در نصب مجدد بلوتوث با مشکل مواجه می شوند به این علت گفتم اگر تمایل دارید حضوری تشریف بیاورید تا برایتان نصب شود.

برای من هم اون شکلی که کنار wifi هست وجود داره و هم شکل ((A)) , که اين دومی بالا سمته چپ laptop وجود داره يعنی رو کليد f2 شکلش کشيده نشده .

حضوری من کجا بايد بيام؟
هزينش چقدر هست؟

بالا