• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحریم فروش لایسنس به ایران، آری یا خیر؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شرکت Jelsoft نقل مکان از UK به USA کرده و طبعاً فعالیتش تابع قوانین تحریمی آمریکا خوهد بود.

ممکن است امکان خرید از ایران فراهم نباشه یا یک سری محدودیت اعمال بشه. این موارد همه در حد شایعه هست و هیچ چیزی مشخص نیست.

یکی از دوستان لینک سایتی رو داد که ادعا می کرد سند و مدرک داره برای تحریم شدن که فقط یک چت ساده با اپراتور jelsoft بود نه دستورالعمل!!

سوالات شما:

1. لایسنس فعلی من بلوکه میشه؟

جواب: خیر

2. برای خرید چیکار کنم؟

جواب: با مشخصاتی غیر ایرانی خرید انجام بدید!!

3. چند درصد احتمال داره تحریم عملی و اجرایی بشه؟

جواب: با توجه به بحران مالی جهانی مخصوصاً در آمریکا این قضیه عملی نیست و در دراز مدت جواب نمیده و حذف میشه (کاری که خیلی از فروشندگان هاست در آمریکا مجبور شدن انجام بدن)

بروز شده: اساسنامه vbulletin تغییر کرد و بند تحریم درج و ابلاغ شد:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2487697&postcount=33

Last edited:

vbsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احسان جان چرا همان چت ساده و متنی که این خبر رو اعلام کرده بود رو قرار ندادی شما ؟
شما می خواید این مورد رو ساده و بی اثر نشون بدید ، خب مشخصه برای چی ، چون منافع شما با این جور در نمیاد
ولی قرار نیست چند پهلو صحبت بکنید و یک صحبت رسمی که با خود شرکت و مسئول شرکت شده رو ساده بنگرید
من در همان متن که در سایت خودم و وب هاستینگ تالک قرار دادم توضیح دادم در خصوص پشتیبان رسمی داشتم صحبت می کردم و این داستان و ماجرا هم برای دیروز نیست ، نزدیک به 2 ماه هست که دارم صحبت می کنم با این شرکت و شما تنها یک بخش از این صحبت رو شنیدید و دارید قضاوت می کنید که ساده و بی اساس هست
همان طور که شما منافعت زیر سوال میره ، خیلی از کاربران ایرانی نیز بهمین شکل هستن ، بنده هم هیچ وقت همکاران و وب مسترهای ایرانی رو تنها نمیگذارم و برای همین منظور هم این خبر رو اعلام کردم ، منتها کمی بهتره صادقانه به این ماجرا بنگریم نه جنبه در امد داشتن
ما همه ایرانی هست و قرار هست با یک زبان با هم صحبت بکنیم
اگر قرار باشه بخوایم همدیگر رو برای منافع خودمون بفروشیم بهتره اسم خودمون رو از ایرانی بودن برداریم

من در سایت خودم به این ادرس توضیح دادم
http://www.vbskin.ir/forums/thread3170.html
و همین طور در این سایت
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=4721
یکی از همین دوستان هم امد و با مسئول خرید وی بی صحبت کرد و باز صحبت من رو تایید کرد
و تمام صحبت هایی که شما کردید رو همه ما قبلا انجام دادیم
منتها چطور می گید این بی اساس و صحبت ساده ای بوده ؟
شما اسم سایت خودتون رو گذاشتید پشتیبانی ویبولتین در ایران ولی در اصل پشتیبانی خرید محصولات اینترنتی هست و هیچ خبر جدید در این خصوص نمی دید
این چه سایت پشتیبانی هست که در خصوص خبر خرید و تحریم باید عقب باشه ؟
این موضوع رو من 10 روز بیشتر خبر دارم ازش و دارم برسی های لازم رو انجام می دم

بهتره شما صحبت های من با ویبولتین رو ساده تلقی نکنید چون تنها یک ساده اندیش می تونه همچین حماقتی بکنه وقتی هیچ اطلاعاتی نداره

موفق باشید
بهرام

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
احسان جان چرا همان چت ساده و متنی که این خبر رو اعلام کرده بود رو قرار ندادی شما ؟
شما می خواید این مورد رو ساده و بی اثر نشون بدید ، خب مشخصه برای چی ، چون منافع شما با این جور در نمیاد
ولی قرار نیست چند پهلو صحبت بکنید و یک صحبت رسمی که با خود شرکت و مسئول شرکت شده رو ساده بنگرید
من در همان متن که در سایت خودم و وب هاستینگ تالک قرار دادم توضیح دادم در خصوص پشتیبان رسمی داشتم صحبت می کردم و این داستان و ماجرا هم برای دیروز نیست ، نزدیک به 2 ماه هست که دارم صحبت می کنم با این شرکت و شما تنها یک بخش از این صحبت رو شنیدید و دارید قضاوت می کنید که ساده و بی اساس هست
همان طور که شما منافعت زیر سوال میره ، خیلی از کاربران ایرانی نیز بهمین شکل هستن ، بنده هم هیچ وقت همکاران و وب مسترهای ایرانی رو تنها نمیگذارم و برای همین منظور هم این خبر رو اعلام کردم ، منتها کمی بهتره صادقانه به این ماجرا بنگریم نه جنبه در امد داشتن
ما همه ایرانی هست و قرار هست با یک زبان با هم صحبت بکنیم
اگر قرار باشه بخوایم همدیگر رو برای منافع خودمون بفروشیم بهتره اسم خودمون رو از ایرانی بودن برداریم

من در سایت خودم به این ادرس توضیح دادم
http://www.vbskin.ir/forums/thread3170.html
و همین طور در این سایت
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=4721
یکی از همین دوستان هم امد و با مسئول خرید وی بی صحبت کرد و باز صحبت من رو تایید کرد
و تمام صحبت هایی که شما کردید رو همه ما قبلا انجام دادیم
منتها چطور می گید این بی اساس و صحبت ساده ای بوده ؟
شما اسم سایت خودتون رو گذاشتید پشتیبانی ویبولتین در ایران ولی در اصل پشتیبانی خرید محصولات اینترنتی هست و هیچ خبر جدید در این خصوص نمی دید
این چه سایت پشتیبانی هست که در خصوص خبر خرید و تحریم باید عقب باشه ؟
این موضوع رو من 10 روز بیشتر خبر دارم ازش و دارم برسی های لازم رو انجام می دم

بهتره شما صحبت های من با ویبولتین رو ساده تلقی نکنید چون تنها یک ساده اندیش می تونه همچین حماقتی بکنه وقتی هیچ اطلاعاتی نداره

موفق باشید
بهرام

زنده باد ایرانی
من هم با آقا بهرام موافق هستم

skrsoft

Registered User
لایک‌ها
19
آقا بهرام درست ميگند
منم با خودشون تماس گرفتم
اينم متن سواله :

hello

Excuse me if i can not speak english very good .

I am a customer from iran
I heard from my friend : "vbulletin prohibits from selling vbulletin to customers in iran."
if this news is true , Those who have lisence (leased or owned),What are ?

I have one leased lisence and want upgrade to vb4 publishing site .

Can i can do this work (upgrade to vb 4) ?
For me, do not problem ?

I am waiting for your reply .
thanks

واينم پاسخ اونا :

Hello,

Thank you for contacting vBulletin Support. As a U.S. company, we are forbidden from selling software to customers in Iran at this time.

All the best,
Wayne Luke
vBulletin Sales and Support

متاسفانه صحت داره
ولي دقيقا معلوم نيست
ولي چيزي كه تقريبا معلومه فعلا كاري نمي كنند
شايد مي خوان يه مدت ديگه شروع كنند
هيچي معلوم نيست
فقط بايد صبر كرد

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
پس با این اوصاف بازاره هاست وارز داره داغ میشه!

aerocenter_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با vbulletin (با جناب Steve Machol ) امروز مکاتبه کردم و این موضوع رو کاملا رد کرد.
و خبر تحریم را تائید نکرد.
دوستانی که اینقدر از تحریم صحبت می کنند و مکاتبه میکنند بهتره این کار را انجام ندهند و شرکت jelsoft را تحریک نکنند.
چون کاری هم که انها نخواهند انجام بدهند با پافشاری و مکاتبه کردن و سوال پرسیدن با فشار خودمان انجام میدهند...
وقتی خودشان از این موضوع بی خبر هستند و کاری با لایسنس های ایرانی ندارند چرا ما باید کاسه داغ تر از اش بشویم...

Last edited:

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز همه جا این موضوع مطرحه و مساله ی دور از انتظاری هم نیست. کمااینکه قبلا هم نمونه های مشابهش رو دیدیم(سی پنل و ...)
من نمیخوام بگم شما خدای نکرده دروغ میگی، شاید اون اوپراتور در جریان نبوده و هزار شاید و امای دیگه
مساله اینه که خواسته یا ناخواسته ما در وضعیتی قرار داریم که همیشه باید منتظر این جور وقایع باشیم.
در حال حاضر بهترین کار اینه که یا ویبالتین نخریم و یا اگر اصرار به استفاده از اون داریم با مشخصات غیر ایرانی بخریم.
امیدوارم که هیچ تحریمی در کار نباشه ولی اگر هم باشه جای هیچ تعجبی نیست!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
تحریم کنن یا مردم میرن سراغ cms های جایگزین که الان به شدت داره حرفه ای میشه یا همین رو نال استفاده میکنن
هاست خوب برای نال هم زیاده

نفع خودشون بیشتره تا ما (اینجا خیلی از لایسنسها خریده میشه و درست استفاده نمیشه و پول داده میشه ولی 1 تومن هم سودی برای خریدار نداره)

skrsoft

Registered User
لایک‌ها
19
من با vbulletin (با جناب Steve Machol ) امروز مکاتبه کردم و این موضوع رو کاملا رد کرد.
و خبر تحریم را تائید نکرد.
دوستانی که اینقدر از تحریم صحبت می کنند و مکاتبه میکنند بهتره این کار را انجام ندهند و شرکت jelsoft را تحریک نکنند.
چون کاری هم که انها نخواهند انجام بدهند با پافشاری و مکاتبه کردن و سوال پرسیدن با فشار خودمان انجام میدهند...
وقتی خودشان از این موضوع بی خبر هستند و کاری با لایسنس های ایرانی ندارند چرا ما باید کاسه داغ تر از اش بشویم...

دوست من
ما هم كه از خودمون حرف نمي زنيم
من خودم تماس گرفتم ميتونيد توي چند تا پست قبل متن دقيق رو ببينيد
آخرش هم نوشته :

All the best,
Wayne Luke
vBulletin Sales and Support

حالا نميدونم چرا به شما همچين حرفي زدند
ميشه متن دقيق سوال خودتون و جوابي رو كه به شما دادند بنويسيد ؟

aerocenter_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بحث تحریم در رابطه با ایران در همه موضوعات مطرح است کسی هم منکر ان نمیشود.
ولی من هم از خودم حرف نمیزنم...
دوستان گفتن vbulletin قصد داره ایران را تحریم کنه و لایسنس ها را باطل کند.
بنده هم نگران شدم چون 2 لایسنس دارم که تازه خریداری کردم...
فکر هم نکنید که بنده تو کار خرید و فروش vbulletin هستم و دارم بازار گرمی میکنم....
فقط مصرف کننده هستم این هم سایت ما www.aerocenter.ir....
به همین خاطر با vbulletin مکاتبه کردم و به من گفته شد این موضوع تحریم صحت ندارد....
این را هم همان طور که قبلا عرض کردم جناب Steve Machol مدیر پشتیبانی مشتریان به اطلاع بنده رساند....
حالا دیگر نمیدانم....

Greight

Registered User
لایک‌ها
15
بحث تحریم در رابطه با ایران در همه موضوعات مطرح است کسی هم منکر ان نمیشود.
ولی من هم از خودم حرف نمیزنم...
دوستان گفتن vbulletin قصد داره ایران را تحریم کنه و لایسنس ها را باطل کند.
بنده هم نگران شدم چون 2 لایسنس دارم که تازه خریداری کردم...
فکر هم نکنید که بنده تو کار خرید و فروش vbulletin هستم و دارم بازار گرمی میکنم....
فقط مصرف کننده هستم این هم سایت ما www.aerocenter.ir....
به همین خاطر با vbulletin مکاتبه کردم و به من گفته شد این موضوع تحریم صحت ندارد....
این را هم همان طور که قبلا عرض کردم جناب Steve Machol مدیر پشتیبانی مشتریان به اطلاع بنده رساند....
حالا دیگر نمیدانم....
در آخرين تماس من با همين جناب Steve Machol ايشون تنها گفتن كه اطلاعي ندارن و بايد سوال رو به بخش legal شون ارجاع بدن. نمي دونم چطور شما به اين نتيجه رسيديد كه ايشون اين رو تاييد نكردن.

Greight

Registered User
لایک‌ها
15
سوال بنده :
US governments does not allow having financial interactions between its supported or resident companies and some countries that it may consider the bearers of terrorism. Now you have moved to US. So you have to act according to these rules. So will you ban your current active license holders of those countries? Or you just do not give new licenses to the residents of those countries. I hope I have been clear enough.

Regards

پاسخ:

Unfortunately I do not have an answer for you. I will have to forward this to our legal department.

Best regards,
Steve Machol
Customer Support Manager, vBulletin​

Last edited:

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تمام لایسنس هایی که برای خودم و دیگران خریدم رو طبق عادت با مشخصات غیر ایرانی خریداری کرده ام ....

فکر می کنم در تمام خرید های اینترنتی "نرم افزار و کالاهای غیرفیزیکی " تا جایی که امکانش باشه نباید از مشخصات "ایرانی" استفاده کرد .. از تلفن و آدرس الی ....

دیگه این از بدیهیات هست ! مثل استفاده از آی پی های غیر ایرانی .... معمولا به ندرت پیش میاد که با آی پی ایران در اینترنت صفحه ای رو باز کنم ...

سایت با زبان فارسی با مالکیت ایرانی فرق می کنه ... اما به نظرم هر ایرانی که از اینترنت استفاده می کنه در شرایط فعلی باید این موضوع "بدیهی " و نه چندان جدید رو بدونه ...

Last edited:

aerocenter_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در آخرين تماس من با همين جناب Steve Machol ايشون تنها گفتن كه اطلاعي ندارن و بايد سوال رو به بخش legal شون ارجاع بدن. نمي دونم چطور شما به اين نتيجه رسيديد كه ايشون اين رو تاييد نكردن.

این پاسخی هست که به شما دادن...
پاسخی که به شما داده شده را با جوابی که به من داده شده مقایسه نکنید...
شما را به نوعی سر کار گذاشته اند...
والسلام...

vbsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این پاسخی هست که به شما دادن...
پاسخی که به شما داده شده را با جوابی که به من داده شده مقایسه نکنید...
شما را به نوعی سر کار گذاشته اند...
والسلام...
خب شاید شما رو سر کار گذاشتن دوست عزیز ! چطور می تونید این رو ثابت بکنید ؟
در اصل من این ماجرا رو عمومی کردم تا همه به وی بی ایمیل بزنن تا تکلیف مشخص بشه
شما فرض بکن همه لایس تهیه می کردن و بعد باطل میشد
یک شرکت الکی تحریک نمیشه ، مگر اینکه شرکت ایرانی باشه lol
بنظر من زمان مشخص می کنه
ما همه اطلاعاتی که داریم رو در اینجا قرار می دیم و دستوری نمی دیم که کی چی کار بکنه
لایس بخره ، نخره ، بفروشه ، نفروشه
خود شخص می تونه بره تحقیق بکنه و این کار هم خیلی ساده هست
در هنگام خرید قبلش یه تیکیت بزنه و از وی بی بپرسه

راستی یادم رفت بگم
شخصی که این اطلاع رو بهم داد
Ray Morgan
General Manager, vBulletin

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
با این کار خودشون رو تحریم میکنند نه ما رو :دی

aerocenter_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب شاید شما رو سر کار گذاشتن دوست عزیز ! چطور می تونید این رو ثابت بکنید ؟
در اصل من این ماجرا رو عمومی کردم تا همه به وی بی ایمیل بزنن تا تکلیف مشخص بشه
شما فرض بکن همه لایس تهیه می کردن و بعد باطل میشد
یک شرکت الکی تحریک نمیشه ، مگر اینکه شرکت ایرانی باشه lol
بنظر من زمان مشخص می کنه
ما همه اطلاعاتی که داریم رو در اینجا قرار می دیم و دستوری نمی دیم که کی چی کار بکنه
لایس بخره ، نخره ، بفروشه ، نفروشه
خود شخص می تونه بره تحقیق بکنه و این کار هم خیلی ساده هست
در هنگام خرید قبلش یه تیکیت بزنه و از وی بی بپرسه

راستی یادم رفت بگم
شخصی که این اطلاع رو بهم داد
Ray Morgan
General Manager, vBulletin

عجب , موضوع جالب شد....
بنده از اطلاع رسانی شما متشکر هستم...
ولی شما که می فرمایید مدتی طولانی هست از این موضوع اطلاع دارید و تازه یک روز است به اطلاع همه رساندید ,بفرمایید تا حالا چه اقدامی انجام دادید و چه جوابی دریافت کردید...
وقتی تو این مدت به شما جوابی ندادن و شما رو حدس گمان دارید صحبت میکنید و از جزئیات اطلاعی ندارید چطور اینطوری همه را به نگرانی انداختید؟.....
بهتره با سند و مدرک صحبت نمایید ...
اگر با سند و مدرک باشه بنده هم 100 درصد از شما حمایت خواهم کرد...
در ضمن بروید در سایت های دیگر ببنید چه صحبت هایی داره علیه شما انجام میشه...
دارن میگن شما به خاطر مطرح کردن سایتتان دست به این اقدام زدید و دارید استفاده ابزاری می نمایید...
البته من موافق این صحبت ها نیستم و کاملا رد میکنم اینگونه تهمت زدن ها را ...
ولی صحبتی که با سند و مدرک نباشد باعث مطرح شدن این صحبت ها میشود...
خلاصه اگر حرفی زدم که باعث ناراحتی شما شد معذرت می خواهم...

بالا