• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحریم فروش لایسنس به ایران، آری یا خیر؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
مسئله تحریم به کنار، این کلاه برداریشون سر قوانین جدید لایسنسشون یه طرف.
من هنوز 4 ماه نمیشه پول لایسنس Owned دادم، آقایون قوانین لایسنسینگشون رو عوض کردند و کلا Leased رو حذف کردند!!!
بعد منی که 180 دلار برای لایسنس Owned پول دادم برای گرفتن لایسنس فول نسخه 4 باید دقیقا به اندازه ای کسی پول بدم که لایسنس Leased خریده، یعنی اگر من 4 ماه پیش به جای Owned یه دونه Leased میخریدم هیچ فرقی نمیکرد که هیچ، این 70 80 دلار هم این وسط نمیپرید. من بهشون گفتم حداقل برای کسی که ساله اولشون لایسنس خریدن باید بیشتر تخفیف بدید حالا باز اونی که چندین ساله داره استفاده میکنه یه چیزی، گفتن نمیشه، باز گفتم حداقل فروش لایسنس دائمی رو زودتر متوقف میکردید که یه بدبختی مثل من نخره بازم جواب درست حسابی ندادن! واقعا نمیدونم چیکار کنم... باید 170 دلار برای لایسنس جدید باز پول بدم ...(البته مبلغش دقیق یادم نیست حدود همینه)

به نظر "شخصی" من، کسی که لایسنس owned داشته هزینه دوباره کردن برای خرید vbulletin 4 بی دلیله.
نسخه های 3.8 خیلی خوبن و کامل. این همه هک هم براش وجود داره.

نسخه 4 حالا حالاها کار داره تا کامل بشه و هک های سازگارش درست در همون حجم نسخه های 3.8 بیاد.
ضمن اینکه برای "کاربر" امکانات جدید خاصی نداره. برای "مدیر" هم که تا اینجا که بنده دیدم فقط "دردسرهای جدید" به ارمغان میاره...

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
بله مسلما الان لازم نیست، ولی بعدها بخوایم نخوایم باید بریم vB 4 . خلاصه سر ملت رو بدجور کلاه گذاشتن. ولی قوانین لایسنس جدیدشون خیلی بهتر از قبلیه ست. دیگه مجبور نیستی سال بعد دوباره تمدید کنی. ای کاش اون موقع حداقل Leased میخریدم. سرم کلاه رفت

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شما میتونید نسخه 3.8.4 رو نامحدود استفاده کنید بدون پرداخت هزینه، این که خیلی خوبه.
الان اگر یکساله داشتی، سالش تموم شده بود و تازه باید لایسنس 195 دلاری میخریدی. الان که بهتره شرایط شما.

اجباری در کار نیست که حتما بری روی 4. میل خودتونه. من انجمنهایی رو میشناسم که 3.5.4 دارن استفاده می کنند و هیچ مشکلی هم ندارند.

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
شما میتونید نسخه 3.8.4 رو نامحدود استفاده کنید بدون پرداخت هزینه، این که خیلی خوبه.
الان اگر یکساله داشتی، سالش تموم شده بود و تازه باید لایسنس 195 دلاری میخریدی. الان که بهتره شرایط شما.

اجباری در کار نیست که حتما بری روی 4. میل خودتونه. من انجمنهایی رو میشناسم که 3.5.4 دارن استفاده می کنند و هیچ مشکلی هم ندارند.
نه دوست من شما یه چیز رو در نظر نمیگیری، وقتی ورژن جدید یه نرم افزار بیاد بخوای نخوای باید تو هم باید با جریان پیش بری و آپگرید کنی، حالا شاید چند ماه این ور اون ور بشه ولی حتما آخرش میری، الان مثلا کی دیگه از phpBB 2 استفاده میکنه؟!
در عمل وقتی ورژن جدید بیاد لایسنس لایف تایم وژن قدیم بدرد هیچی نمیخوره!!! البته مسئولین vB هم اینو خوب فهمیدن!
اصلا ببینم کی مغز خر خورده 175 دلار بده برای آپگرید؟! یهو 20 دلار میزاره روش میره یه ورژن جدید میخره!!! دو تا لایسنس هم داره اینجوری!!!
شما الان این لایسنس منو میخری سه ماه ازش گذشته؟ Owned هم هست.

بالا