- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
مسئله تحریم به کنار، این کلاه برداریشون سر قوانین جدید لایسنسشون یه طرف.
من هنوز 4 ماه نمیشه پول لایسنس Owned دادم، آقایون قوانین لایسنسینگشون رو عوض کردند و کلا Leased رو حذف کردند!!!
بعد منی که 180 دلار برای لایسنس Owned پول دادم برای گرفتن لایسنس فول نسخه 4 باید دقیقا به اندازه ای کسی پول بدم که لایسنس Leased خریده، یعنی اگر من 4 ماه پیش به جای Owned یه دونه Leased میخریدم هیچ فرقی نمیکرد که هیچ، این 70 80 دلار هم این وسط نمیپرید. من بهشون گفتم حداقل برای کسی که ساله اولشون لایسنس خریدن باید بیشتر تخفیف بدید حالا باز اونی که چندین ساله داره استفاده میکنه یه چیزی، گفتن نمیشه، باز گفتم حداقل فروش لایسنس دائمی رو زودتر متوقف میکردید که یه بدبختی مثل من نخره بازم جواب درست حسابی ندادن! واقعا نمیدونم چیکار کنم... باید 170 دلار برای لایسنس جدید باز پول بدم ...(البته مبلغش دقیق یادم نیست حدود همینه)
به نظر "شخصی" من، کسی که لایسنس owned داشته هزینه دوباره کردن برای خرید vbulletin 4 بی دلیله.
نسخه های 3.8 خیلی خوبن و کامل. این همه هک هم براش وجود داره.
نسخه 4 حالا حالاها کار داره تا کامل بشه و هک های سازگارش درست در همون حجم نسخه های 3.8 بیاد.
ضمن اینکه برای "کاربر" امکانات جدید خاصی نداره. برای "مدیر" هم که تا اینجا که بنده دیدم فقط "دردسرهای جدید" به ارمغان میاره...