تنها یک سایت همچین صحبتی رو کرده که من دارم برای مطرح کردن خودم این صحبت رو می کنمعجب , موضوع جالب شد....
بنده از اطلاع رسانی شما متشکر هستم...
ولی شما که می فرمایید مدتی طولانی هست از این موضوع اطلاع دارید و تازه یک روز است به اطلاع همه رساندید ,بفرمایید تا حالا چه اقدامی انجام دادید و چه جوابی دریافت کردید...
وقتی تو این مدت به شما جوابی ندادن و شما رو حدس گمان دارید صحبت میکنید و از جزئیات اطلاعی ندارید چطور اینطوری همه را به نگرانی انداختید؟.....
بهتره با سند و مدرک صحبت نمایید ...
اگر با سند و مدرک باشه بنده هم 100 درصد از شما حمایت خواهم کرد...
در ضمن بروید در سایت های دیگر ببنید چه صحبت هایی داره علیه شما انجام میشه...
دارن میگن شما به خاطر مطرح کردن سایتتان دست به این اقدام زدید و دارید استفاده ابزاری می نمایید...
البته من موافق این صحبت ها نیستم و کاملا رد میکنم اینگونه تهمت زدن ها را ...
ولی صحبتی که با سند و مدرک نباشد باعث مطرح شدن این صحبت ها میشود...
خلاصه اگر حرفی زدم که باعث ناراحتی شما شد معذرت می خواهم...
که ادرسش رو در همینجا قرار می دم و اگر شما سایت دیگری رو میشناسید به ما هم لینک بدید
http://e107.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?34125.last
دوستانی هم که بنده رو میشناسن خوب می دون نیازی به این داستان ها ندارم و فقط کافیه روزمه خودم رو اینجا بیام بگم
ولی در مورد اسناد و مدارک
شما پست دوم همین تاپیک رو مطالعه بکن دوتا لینک دادم
درون ان دو ادرس توضیح دادم و این تاپیک رو من استارت نزدم و دوست هم نداشتم در این انجمن همچین موضوعی رو دنبال بکنم و تنها در جواب آقای احسان این پست رو دادم
من دارم با مدیر عامل شرکت وی بی در خصوص نحوه پشتیبانی گرفتن ویبولیتن در ایران صحبت می کنم و لذومی هم نمی بینم بخوام صحبت هایی که بین ماها ردو بدل شده رو بیام بگم
جایی که به شما ها ربط داره رو نقل قول می کنم
در خصوص یک اطلاع رسانی که همان آقای مرگان با من داشت من هم مثل خیلی از شما دوستان متعجب شدم و حتی با 2 تا از دوستان که همه میشناسن این موضوع رو مطرح کردم و سوال کردیم که این موارد از کی شروع میشه و غیره
که هیچ جوابی تا الان نرسیده و باز درخواست دادم و جواب نیومد
در هرحال بنده هم مثل شما دوست ندارم وی بی ایران رو تحریم بکنه و دوست هم ندارم هم وطن های من در ایران و جهان کوچک ترین موردی براشون پیش بیاد
این موضوع رو وقتی دیدم از طرف من نمیشه جواب گرفت اشکار کردم
شما اینطور قبول بکن وقتی این تحریم انجام میشد بنده ناراحت می شدم ،
بهتره شما که سایت های دیگران رو می خونید یک نگاه هم به سایت من می نداختید و یا در خصوص من یک تحقیق کوچیک می کردید
در دنیایی که همه ادم رو میشناسن ، دیگه این سیا بازی ها معنی نداره
من این کارو نکردم تا معروف بشم ، تنها چیزی که نیاز ندارم همین معروف شدنه
( در جواب ان دسته از افراد که می گن معروف می خواستم بشم lol )
در خصوص سند و مدرک هم من نمی دونم دیگه چی رو باید اینجا قرار بدم
تصویری که تیکیت رو داشته ضمیمه کردم ولی شما که نقل صحبت خودت رو هم نگذاشتی
دیگه من باید چیکار بکنم ، قسم بخورم بگم این طور هست یا نیست
یا گوش مرگان رو بگیرم بیارم اینجا بگم یه بار دیگه حرفت رو بزن !!
شما چه سندی می خوای ؟
در هر حال این صحبت شده حالا می خواد هرکی هرجور دوست داره تصمیم بگیره
من واسه حمایت شما و دیگر دوستان اینجا نیومدم ، به اندازه خودم افراد من رو میشناسن
آدرس اون سایت هایی که در خصوص همین مورد که من دارم برای مطرح کردن خودم این مورد رو بیان می کنم رو بدید تا برم و توضیح بدم اینطور نیست
لطفا این ادرس ها فراموش نشه
Last edited: