• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحریم فروش لایسنس به ایران، آری یا خیر؟

vbsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب , موضوع جالب شد....
بنده از اطلاع رسانی شما متشکر هستم...
ولی شما که می فرمایید مدتی طولانی هست از این موضوع اطلاع دارید و تازه یک روز است به اطلاع همه رساندید ,بفرمایید تا حالا چه اقدامی انجام دادید و چه جوابی دریافت کردید...
وقتی تو این مدت به شما جوابی ندادن و شما رو حدس گمان دارید صحبت میکنید و از جزئیات اطلاعی ندارید چطور اینطوری همه را به نگرانی انداختید؟.....
بهتره با سند و مدرک صحبت نمایید ...
اگر با سند و مدرک باشه بنده هم 100 درصد از شما حمایت خواهم کرد...
در ضمن بروید در سایت های دیگر ببنید چه صحبت هایی داره علیه شما انجام میشه...
دارن میگن شما به خاطر مطرح کردن سایتتان دست به این اقدام زدید و دارید استفاده ابزاری می نمایید...
البته من موافق این صحبت ها نیستم و کاملا رد میکنم اینگونه تهمت زدن ها را ...
ولی صحبتی که با سند و مدرک نباشد باعث مطرح شدن این صحبت ها میشود...
خلاصه اگر حرفی زدم که باعث ناراحتی شما شد معذرت می خواهم...
تنها یک سایت همچین صحبتی رو کرده که من دارم برای مطرح کردن خودم این صحبت رو می کنم
که ادرسش رو در همینجا قرار می دم و اگر شما سایت دیگری رو میشناسید به ما هم لینک بدید
http://e107.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?34125.last
دوستانی هم که بنده رو میشناسن خوب می دون نیازی به این داستان ها ندارم و فقط کافیه روزمه خودم رو اینجا بیام بگم
ولی در مورد اسناد و مدارک
شما پست دوم همین تاپیک رو مطالعه بکن دوتا لینک دادم
درون ان دو ادرس توضیح دادم و این تاپیک رو من استارت نزدم و دوست هم نداشتم در این انجمن همچین موضوعی رو دنبال بکنم و تنها در جواب آقای احسان این پست رو دادم
من دارم با مدیر عامل شرکت وی بی در خصوص نحوه پشتیبانی گرفتن ویبولیتن در ایران صحبت می کنم و لذومی هم نمی بینم بخوام صحبت هایی که بین ماها ردو بدل شده رو بیام بگم
جایی که به شما ها ربط داره رو نقل قول می کنم
در خصوص یک اطلاع رسانی که همان آقای مرگان با من داشت من هم مثل خیلی از شما دوستان متعجب شدم و حتی با 2 تا از دوستان که همه میشناسن این موضوع رو مطرح کردم و سوال کردیم که این موارد از کی شروع میشه و غیره
که هیچ جوابی تا الان نرسیده و باز درخواست دادم و جواب نیومد
در هرحال بنده هم مثل شما دوست ندارم وی بی ایران رو تحریم بکنه و دوست هم ندارم هم وطن های من در ایران و جهان کوچک ترین موردی براشون پیش بیاد
این موضوع رو وقتی دیدم از طرف من نمیشه جواب گرفت اشکار کردم
شما اینطور قبول بکن وقتی این تحریم انجام میشد بنده ناراحت می شدم ،
بهتره شما که سایت های دیگران رو می خونید یک نگاه هم به سایت من می نداختید و یا در خصوص من یک تحقیق کوچیک می کردید
در دنیایی که همه ادم رو میشناسن ، دیگه این سیا بازی ها معنی نداره
من این کارو نکردم تا معروف بشم ، تنها چیزی که نیاز ندارم همین معروف شدنه
( در جواب ان دسته از افراد که می گن معروف می خواستم بشم lol )

در خصوص سند و مدرک هم من نمی دونم دیگه چی رو باید اینجا قرار بدم
تصویری که تیکیت رو داشته ضمیمه کردم ولی شما که نقل صحبت خودت رو هم نگذاشتی
دیگه من باید چیکار بکنم ، قسم بخورم بگم این طور هست یا نیست
یا گوش مرگان رو بگیرم بیارم اینجا بگم یه بار دیگه حرفت رو بزن !!
شما چه سندی می خوای ؟
در هر حال این صحبت شده حالا می خواد هرکی هرجور دوست داره تصمیم بگیره
من واسه حمایت شما و دیگر دوستان اینجا نیومدم ، به اندازه خودم افراد من رو میشناسن

آدرس اون سایت هایی که در خصوص همین مورد که من دارم برای مطرح کردن خودم این مورد رو بیان می کنم رو بدید تا برم و توضیح بدم اینطور نیست
لطفا این ادرس ها فراموش نشه

Last edited:

aerocenter_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خلاصه اینکه من صحبت خودم را کردم شما هم صحبت خودت را کردی.....
بهتره همین جا خاتمه پیدا کنه ...
انشا الله که هیچ لایسنسی باطل نمیشه و حدس شما اشتباه از اب در میاد...
چون من فرصت بحث های بی مورد ندارم...
به اندازه کافی مشغله کاری دارم ...
خداحافظ..

vbsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خلاصه اینکه من صحبت خودم را کردم شما هم صحبت خودت را کردی.....
بهتره همین جا خاتمه پیدا کنه ...
انشا الله که هیچ لایسنسی باطل نمیشه و حدس شما اشتباه از اب در میاد...
چون من فرصت بحث های بی مورد ندارم...
به اندازه کافی مشغله کاری دارم ...
خداحافظ..
بلخره متوجه نشدیم این بی مورد هست یا با مورد ؟
مهم هست یا مهم نیست برای شما ؟
جالب هست یا جالب نیست ؟
شما تکلیف خودت رو مشخص بکن برادر من
شما هرچی دوست داشتی در پست قبلیت امدی به ما گفتی و فرمودید ( البته به نقل از دیگران ) که من برای مطرح کردن خودم امدم و بهتره برم به دیگران جواب پس بدم و بعد که ازتون درخواست میشه لینک بدید بیخیال میشید
به دیگری میگید ممکنه واسه سرکار گذاشتن بهتون این جواب رو داده باشن
صحبت های من هیچی شما اصلا بهش توجه نکن در خصوص ویبولیتین
یه تصویر از اون صحبت خودت با شرکت ویبولتین دراینجا قرار بده تا حداقل بعضی از دوستان بهتر باورشون بشه چی به چی هست

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
احسان جان چرا همان چت ساده و متنی که این خبر رو اعلام کرده بود رو قرار ندادی شما ؟
شما می خواید این مورد رو ساده و بی اثر نشون بدید ، خب مشخصه برای چی ، چون منافع شما با این جور در نمیاد
ولی قرار نیست چند پهلو صحبت بکنید و یک صحبت رسمی که با خود شرکت و مسئول شرکت شده رو ساده بنگرید
من در همان متن که در سایت خودم و وب هاستینگ تالک قرار دادم توضیح دادم در خصوص پشتیبان رسمی داشتم صحبت می کردم و این داستان و ماجرا هم برای دیروز نیست ، نزدیک به 2 ماه هست که دارم صحبت می کنم با این شرکت و شما تنها یک بخش از این صحبت رو شنیدید و دارید قضاوت می کنید که ساده و بی اساس هست
همان طور که شما منافعت زیر سوال میره ، خیلی از کاربران ایرانی نیز بهمین شکل هستن ، بنده هم هیچ وقت همکاران و وب مسترهای ایرانی رو تنها نمیگذارم و برای همین منظور هم این خبر رو اعلام کردم ، منتها کمی بهتره صادقانه به این ماجرا بنگریم نه جنبه در امد داشتن
ما همه ایرانی هست و قرار هست با یک زبان با هم صحبت بکنیم
اگر قرار باشه بخوایم همدیگر رو برای منافع خودمون بفروشیم بهتره اسم خودمون رو از ایرانی بودن برداریم

من در سایت خودم به این ادرس توضیح دادم
http://www.vbskin.ir/forums/thread3170.html
و همین طور در این سایت
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=4721
یکی از همین دوستان هم امد و با مسئول خرید وی بی صحبت کرد و باز صحبت من رو تایید کرد
و تمام صحبت هایی که شما کردید رو همه ما قبلا انجام دادیم
منتها چطور می گید این بی اساس و صحبت ساده ای بوده ؟
شما اسم سایت خودتون رو گذاشتید پشتیبانی ویبولتین در ایران ولی در اصل پشتیبانی خرید محصولات اینترنتی هست و هیچ خبر جدید در این خصوص نمی دید
این چه سایت پشتیبانی هست که در خصوص خبر خرید و تحریم باید عقب باشه ؟
این موضوع رو من 10 روز بیشتر خبر دارم ازش و دارم برسی های لازم رو انجام می دم

بهتره شما صحبت های من با ویبولتین رو ساده تلقی نکنید چون تنها یک ساده اندیش می تونه همچین حماقتی بکنه وقتی هیچ اطلاعاتی نداره

موفق باشید
بهرام

وقتی شرایط قانونی فروش یک محصول و قوانین تحریمی ش قطعی نیست ما نیازی نمی بینیم بیایم اطلاعیه بدیم و مثل شما اطلاع رسانی کنیم.

1240

Registered User
لایک‌ها
28
دور از انتظار هم نبود که تحریم کنند
نرم افزار و خدمات دیگر هم تحریم خواهند کرد
واقعیتی است

vbsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی شرایط قانونی فروش یک محصول و قوانین تحریمی ش قطعی نیست ما نیازی نمی بینیم بیایم اطلاعیه بدیم و مثل شما اطلاع رسانی کنیم.
حاظرم شرت ببندم شما هیچی از این موضوع نمی دونستید و نمی دونید
چیزی که مشخص هست اینه که این موضوع مطرح شده و حتما باید یک دلیلی داشته باشه که مطرح شده باشه و اگر شما نوشته و صحبت های من رو در اول تاپیک مطرح می کردید خیلی راحت افراد متوجه میشدن ، ولی چرا مطرح نکردید چون شما اصولا از این نوع کار سود می برید ، یعنی از اطلاعات نادرست و کم افراد برای حفظ منافع سایت خودتون استفاده می کنید ، بار ها دیده شده که شما برگشید برای فروش فارسی ساز خودتون که باز همه می دونن چی هست و به خورد مردم می دید برگشتید گفتید هر کسی بیاد و از فارسی ساز بغیر از فارسی ساز ما استفاده بکنه لایسش باطل میشه
لطفا نیاید اینجا دم از اطلاع رسانی بزنید
هنوز هستند افرادی که از شما هیچ اطلاعی ندارن و دوست دارن بدونن تکلیف لایس هایی که خرید کردید و در پنل شما هست و هیچ خبری هم از شما نیست رو مشخص بکن

موفق باشید
بهرام

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
حاظرم شرت ببندم شما هیچی از این موضوع نمی دونستید و نمی دونید
چیزی که مشخص هست اینه که این موضوع مطرح شده و حتما باید یک دلیلی داشته باشه که مطرح شده باشه و اگر شما نوشته و صحبت های من رو در اول تاپیک مطرح می کردید خیلی راحت افراد متوجه میشدن ، ولی چرا مطرح نکردید چون شما اصولا از این نوع کار سود می برید ، یعنی از اطلاعات نادرست و کم افراد برای حفظ منافع سایت خودتون استفاده می کنید ، بار ها دیده شده که شما برگشید برای فروش فارسی ساز خودتون که باز همه می دونن چی هست و به خورد مردم می دید برگشتید گفتید هر کسی بیاد و از فارسی ساز بغیر از فارسی ساز ما استفاده بکنه لایسش باطل میشه
لطفا نیاید اینجا دم از اطلاع رسانی بزنید
هنوز هستند افرادی که از شما هیچ اطلاعی ندارن و دوست دارن بدونن تکلیف لایس هایی که خرید کردید و در پنل شما هست و هیچ خبری هم از شما نیست رو مشخص بکن

موفق باشید
بهرام

بنده هیچ لایسنسی از مشتری در پنل خودم ندارم و هر لایسنسی با ایمیل خودش خرید شده.
وقتی هیچ اطلاعی نداری از نحوه خریدهای ما نیا دروغ بگو . وقتی مشتری ما کپی رایت رو حذف کنه لایسنس اش باطل میشه اونم فارسی سازش نه vb. سعی نکن با بازی با جملات دروغ پراکنی کنی که واقعا زشت و شرم اوره.

دلیلی هم دیگه نمیبینم بیام به دروغ ها و تهمت هایی که در حق دیگران منجمله من روا میداری پاسخی بدم. در این تاپیک چیزی که وجود نداره اطلاع رسانی مفیده اونم از جانب شما.

حالا باز بیا زیر نوشته من داستان بنویس و خودتو خسته کن

Last edited:

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
واقعا چرا؟؟؟؟؟

من موندم .آقا بیاین پیش قدمی کنید به جای اینکه اونا ما رو تحریم کنن ما اونا رو تحریم کنیم
آدم باید از لحاظ ... مشکل داشته باشه اگه بره لایسنس این فروم رو بخره
وقتی نال شدش زودتر از خودش میاد دیگه.....

امید بروزی که هاست داخلی ارزون بشه و سایتهامون روی هاستهای خودمون و دامین خودمون بالا بیاد و صفا کنیم

vbsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده هیچ لایسنسی از مشتری در پنل خودم ندارم و هر لایسنسی با ایمیل خودش خرید شده.
وقتی هیچ اطلاعی نداری از نحوه خریدهای ما نیا دروغ بگو . وقتی مشتری ما کپی رایت رو حذف کنه لایسنس اش باطل میشه اونم فارسی سازش نه vb. سعی نکن با بازی با جملات دروغ پراکنی کنی که واقعا زشت و شرم اوره.

دلیلی هم دیگه نمیبینم بیام به دروغ ها و تهمت هایی که در حق دیگران منجمله من روا میداری پاسخی بدم. در این تاپیک چیزی که وجود نداره اطلاع رسانی مفیده اونم از جانب شما.

حالا باز بیا زیر نوشته من داستان بنویس و خودتو خسته کن
اوکی
چون دروغ گو من رو خطاب می کنی مجبورم می کنی یکمی نامهربانی بخرج بدم
نظرتون چیه اسم ببرم و بگم کدوم لایس رو شما خرید کردی و هیچ خبری هم از مشخصات طرف نیست ؟ و زمانی هم که ایمیل زده میشه می گید نمی دونم و یا می گید کارها رو من انجام میدم واستون ؟
یا شاید بهتره اسم اون سایتی که در همین چند وقت پیش شما با همین ترفند که 60 روز مونده تا لایس سالانه باطل بشه بهش فروخته بودید ، لایس باطل میشه . وقتی طرف ثابت کرد این صحبت که ایشون 60 روز زمان داره تا مابد تفاوت هزینه لایس یک ساله و مادام رو بده تا مادام بشه ، بهش لایس دادید و گفتید مطالبش رو ویرایش بکنه ؟ حتی ان شخص رو هم تحدید کرده بودید اگر فارسی سازی بغیر از فارسی ساز شما استفاده بشه لایس باطل میشه
دوست دارید یه همچین تاپیک هایی براتون باز بکنم تا مشخص بکنم چه کارهایی انجام دادید ؟
لطف بکن و ساکت شو و الکی حرف نزن

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
Haha.... P30cyber ro mige, ke poole license esho khodam dadam ta 60 bejaye 40 nade,,,, akhe in bood raze magoot ? Cheghadr bache gane.....

vbsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیزم
فردا ، پس فردا که ایمیل ها رسید دستت مشخص میشه

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
http://www.vbulletin.com/order/license_agreement.php

13. Export Control
The manufacture and sale of the Software is subject to the export control laws of the United States. You may not use or otherwise export or re-export the Software except as authorized by United States law and the laws of the jurisdiction in which the Software was purchased. In particular, but without limitation, the Software may not be exported or re-exported (a) into any U.S. embargoed countries, or (b) to anyone on the U.S. Treasury Department's list of Specially Designated Nationals or the U.S. Department of Commerce Denied Person’s List or Entity List. By using the Software, you represent and warrant that you are not located in any such country or jurisdiction, or on any such list. You also agree that you will not use these products for any purposes prohibited by United States law or the law of the jurisdiction in which the Software was purchased, including, without limitation, the development, design, manufacture or production of missiles, or nuclear, chemical or biological weapons.

nadaram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بحث ها فایده نداره
این موضوع هم از اونجایی شروع شده که این بهرام بی سواد که تو اطلاعیه درشت بالای سایتش و تو همین نوشته های همینجاش کلی غلط املائی داره به سرش میزنه بره ساپورت وی بی ایران بشه و درخواست میده
جالبه کسی که داره با سایتش به وی بی ضرب میزنه میخواد بشه نماینده
یجا نوشتی همه میشناسن تو رو
من تو رو بهتر میشناسم
یه آدم بیکار تو اینترنت که سایت ارمیا رو پیدا کرد
اونجا میچرخیدی و آموزشهای سایتهای دیگه رو تقلید میزدی و فکر میکردی واردی
بعد سایت زدی برای خودت فارسی ساز ارمیا رو که خودش هم دزدی بود و داستانش اینجا هست
http://forum.persiantools.com/t36867.html
حالا یه آدم بی سواد کپی بردار که هرجا فارسی مینویسه گند میزنه شده متخصص و کل کل میکنه
آدمی که تو اطلاعیه با فونت درشت بالای سایتش غلط املائی داره چطوری چیزی فارسی میکنه و کار فنی میکنه
فقط از تنبلی یه عده که حال یادگرفتن ندارن داره سودجویی میکنه
الانم داره با یه سایت که میخواد کار مجانی کنه کل کل میکنه و میخواد خرابش کنه
خواستی بهتر معرفیت میکنم فعلا با همین بسوز

vbsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--------------------------------------------------------

Last edited:

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
یه جوری حرف از تحریم به میون میاد که هر کی ندونه فکر میکنه داره اورانیوم غنی شده توضیع میشه .

شما خرید و با پی پال و مستر کارت انجام میدید . پس وقتی این 2 شرکت ایران رو تحریم کرده باشند طبیعتا شما باید یه دسترسی دیگری از یه کشور دیگه به این کارت ها داشته باشید .
هاست ها 99% غیر ایران هستند .

حالا شما به من بگو این آقایی که قرار فروش رو به شما تحریم کنه، از کجا قراره بدونه شما کجا زندگی میکنی ؟
آخه یه حرفی بزنید که لااقل با عقل جور در بیاد .
با توجه به قانون تحریم ، وی بی مجاز نیست دفتری رو در ایران داشته باشه و اقدام به فروش مستفیم وی بی به ایرانی ها بکنه .
اما با اون روش قدیمی هم 100% افرادی که خریدن از طریق خرید مستفیم نبوده . پس نه اکانت کسی مسدود میشه نه از این به بعد خواهد شد .

پس بریزید دور این حرف های تحریم و ... رو .

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
مسئله تحریم به کنار، این کلاه برداریشون سر قوانین جدید لایسنسشون یه طرف.
من هنوز 4 ماه نمیشه پول لایسنس Owned دادم، آقایون قوانین لایسنسینگشون رو عوض کردند و کلا Leased رو حذف کردند!!!
بعد منی که 180 دلار برای لایسنس Owned پول دادم برای گرفتن لایسنس فول نسخه 4 باید دقیقا به اندازه ای کسی پول بدم که لایسنس Leased خریده، یعنی اگر من 4 ماه پیش به جای Owned یه دونه Leased میخریدم هیچ فرقی نمیکرد که هیچ، این 70 80 دلار هم این وسط نمیپرید. من بهشون گفتم حداقل برای کسی که ساله اولشون لایسنس خریدن باید بیشتر تخفیف بدید حالا باز اونی که چندین ساله داره استفاده میکنه یه چیزی، گفتن نمیشه، باز گفتم حداقل فروش لایسنس دائمی رو زودتر متوقف میکردید که یه بدبختی مثل من نخره بازم جواب درست حسابی ندادن! واقعا نمیدونم چیکار کنم... باید 170 دلار برای لایسنس جدید باز پول بدم ...(البته مبلغش دقیق یادم نیست حدود همینه)

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
مسئله تحریم به کنار، این کلاه برداریشون سر قوانین جدید لایسنسشون یه طرف.
من هنوز 4 ماه نمیشه پول لایسنس Owned دادم، آقایون قوانین لایسنسینگشون رو عوض کردند و کلا Leased رو حذف کردند!!!
بعد منی که 180 دلار برای لایسنس Owned پول دادم برای گرفتن لایسنس فول نسخه 4 باید دقیقا به اندازه ای کسی پول بدم که لایسنس Leased خریده، یعنی اگر من 4 ماه پیش به جای Owned یه دونه Leased میخریدم هیچ فرقی نمیکرد که هیچ، این 70 80 دلار هم این وسط نمیپرید. من بهشون گفتم حداقل برای کسی که ساله اولشون لایسنس خریدن باید بیشتر تخفیف بدید حالا باز اونی که چندین ساله داره استفاده میکنه یه چیزی، گفتن نمیشه، باز گفتم حداقل فروش لایسنس دائمی رو زودتر متوقف میکردید که یه بدبختی مثل من نخره بازم جواب درست حسابی ندادن! واقعا نمیدونم چیکار کنم... باید 170 دلار برای لایسنس جدید باز پول بدم ...(البته مبلغش دقیق یادم نیست حدود همینه)

داره سرت کلاه میزاره، بهشون بگو وکیل می گیرم سو (محکوم کردن در خارج از کشور) تون می کنم یا پولم رو پس بدین یا لایسنس یک ساله بدین وگرنه اقدام می کنم.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من وارد بحث تخصصی نمی شم ولی ایرانی جماعت وقتی همه چی رو اصلشو نمی خره و میره بدون توجه به قانون کپی رایت تمامی نرم افزارهای اینا رو میخره و استفاده می کنه(خودشون این مسایل رو خوب می دونن و خبر دارن) اونوقت شرکتی مثل مک آفی یه روزی (حدود 3-4 سال پیش فکر کنم) میاد میگه ایران تحریمه اصلا به ایرانی لایسنس نمی دم، بعدشم سرور آپدیت ایران رو از بقیه جدا می کنه که شما به اون وصل شی برای آپدیت و دلت خوش باشه که داری آپدیت میشی، حالا هم نوبت ایناس و گرنه تحریم ایران حتی شرکتهای آمریکایی صرفا نرم افزارهای امنیتی و سیستم عامل هست.
تازه شما تو ایران اینجوری باهات رفتار می کنن شما برو اوروپا و برو نمایندگی همین VB اگر اعتمادش رو جلب کنی میتونی خیلی راحت لایسنس دارش رو بخری، من پارسال یه ویستا Ultimate با Full Suport از مغازه PCworld خریدم از UK ، طرف گفت باید مشخصات وارد کنم ، منم پاسپورتم رو دادم بهش و اونم دید ایرانیم تو کامپیوترم که مشخصات رو زد حتی کشور رو هم ایران زد و ماکروسافت تایید کرد خرید من رو.
می تونست همون موقع بگه نمیشه و ....

Last edited:

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
ای آقا، کل دنیا بهشون اعتراض کردن ککشون هم نگزید.

بالا