• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام
من تابستون حتماٌ میخوام بیام سنت پیترزبورگ.واقعاٌ بهشته.خیلی قشنگه.من دوستام فیلم گرفتن از اونجا خیلی قشنگ بود.
در مورد آلمان هم والا من چیزی که با چشمای خودم دیدم نوشتم.
اینجام گرجستانی زیاده.با همه دعوا دارن.
اما به قول شما درس خوندن تو ایران بهتره تا اینکه بیان اینجاها.الان دیگه خیلی گرون شده.
پول بازیم که زیاده.تا زمانی که این کشورای روسی رشوه گیری رو قطع نکنن پیشرفت نمیکنن.
من دوستم رفت مسکو بعد ار 5ماه با فوق لیسانس از دانشگاه مسکو اومد.از حالا مدرک واسه چند سال بعد صادر کردن. اوکراین 2 ساله فوق العاده گرون شده.من الان خونه دوخوابه کرایه کردم ماهی 600$.فقط یه تلویزیون با یخچال داره.
کلاٌ بین کشور های اروپای شرق دانشگاه های مسکو و پیتر معروف ترند و از نظر اعتبار هم بیشترین اعتبار رو دارند.

جدی ماهی 600 تا میدی...از کجا میاری.اگه اینهمه میدی خب چرا تو اوکراین مونده ای. بابا برو. اروپای غربی

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
سلام
در مورد تحصیل در آلمان باید بگم که دیگه الان به آرزو تبدیل شده.چون خودم 4ماه تمام اثیر سفارت آلمان شدم و یک جوابی ازشون گرفتم که تا 100 سال دیگه پامو طرف سفارت آلمان نمیذارم.
من الان تمام مراحلی که خودم طی کردم رو برات میگم امیدورام که جواب سوالتون رو داده باشم.
من حدود 6 سال میشه از ایران اومدم بیرون.روسیه بودم.فعلاٌ هم گیر این اوکراین هستم.من چون اقامت دارم میتونستم برای ویزای تحصیلی از همینجا اقدام کنم.
رفتم سفارت آلمان.بهم فقط یه کاغذ دادن که روش لیست مدارک رو نوشته بود.اما خوده کارمند سفارت بهم گفت که بورو یه وکیل بگیر که بدون وکیل فکر نکنم موفق شی.
من یک وکیل گرفتم.کامل سیستم کار رو برام توضیح داد.
به اینصورت که :
ما زبان آلمانی بلد نیستیم.پس اول باید از یه کالج زبان خصوصی تو آلمان دعوتنامه بگیریم که این کار خیلی ساده ای هستش.قیمتش کالج هم بستگی به شرایط خودتون داره.بعد که وارد کالج شدید بعد از 7-8 ماه امتحان زبان آلمانی میگیرن که اگر قبول شید میتونید در دانشگاه های آلمان ثبت نام کنید.حدوده 1.5 سال پیش گفتن شهریه یه دانشگاه متوسط برار هست با هر 3ماه 700$
اما مرحله اصلی ویزا گرفتنه
از من سفارت آلمان 12000$ ضمانت خواست + تمامی سند ملکی و شرکت که به نام اقوام درجه یکم هست.
بهم گفتن که تمامی این مدارک رو بیار تا کنسول ببینه.جالب اینجا بود که همزمان با من 2 نفر از ترکیه + 1 روس بودند که به اونها گفتند باهاتون تماس میگیریم که بیاید پاسپورت ویزا خورده تحویل بگیرید.اما من چون ایرانیم باید کنسول ارزیابی کنه.
البته خوب حق دارن.من خیلی هارو میشناسم که با همین ویزا دانشجویی میرن تو خاک آلمان.یعد با یه دختر آلمانی ازدواج صوری میکنن.فوری هم میشن تبعه آلمان و شروع میکنند کار کردن و پول دراوردن.بیخیال درس میشن.
سفارت هم برای اینکه جولوی اینکارو بگیره به همه ویزا نمیده.به یه % خاصی.
خلاصه انقدر امروز فردا کردن که من خودم بیخیال شدم.
البته من نمیدونم شرایط سفارت آلمان تو ایران چطوره از نظر نحوه برخورد و ...
اما اگر از نظر مالی بتونی بهشون ثابت کنید و مثلاٌ جای 12000$ براشون استعلام بانک ببری که نشون بده تو حساب 50و000$ خوابیده اینتوری آسون میگیرن.
وکیل خوب هم خیلی تاثیر داره.بعضی وکیل ها نفوظ بالا دارن تو سفارت ها.
این کلمه هم فراموش نکنید شانس بعضی مواقع تو مصاحبه ازتون سوالی میپرسند که ممکنه در هر موردی باشه .اما شما جوابی میدید که به دل طرف نمیشینه.سر همین یه جواب ساده بهتون ویزا نمیدن.در کل خواستید اگر جایی برید و سفارت اون کشور ازتون خواست مصاحبه کنه سعی کنید از روزای قبل برید اطراف سفارت و از مراجعه کننده های اون روز ببرسید که سوال ها در چه زمینه ای هست که این بستگی به تیزبودن خودتون داره.
خلاصه از نظر شخصی من اینه که اگر کسی وضغ مالی خوب داره و مطمعن هست که هر زمان که نیاز به ساپورت مالی داشته باشه بدون هیچ مشکلی ساپورت میشه آلمان و انگلیس راحت میتونند برای تحصیل اقدام کنند.یک سری افراد هم هستند که بودجه بالا ندارن برای مثال 20 میلیون پول دارند و استارت اقدام میکنند برای تحصیل در کشورهای دیگه اما در کورس 2-3 میبینند که دیگه پولی نیست که ساپورتشون کنه و مجبورند برگردند ایران.
در کل امیدوارم که یک جواریی جواب سوال دستگیرتون شده باشه.اگر سوالی دیگه در این زمینه داشتید بگید تا جواب رو براتون پیدا کنم.
شرمنده که یکم طولانی شد.
یا حق

سلام دوست عزیزم

بسیار بسیار ممنون و متشکر هستم از این همه وقتی که گذاشتین و به این خوبی پاسخ دادین

متشکرم

البته شما نگفتین که رشته تون چی بوده . ممنون میشم بگین .

بنده میخوام برای فوق کامپیوتر برم . آلمانی رو هم تازه شروع کردم یاد گرفتن و البته اگر شد هم همونجا بمونم.

صحبتهایی شنیده بودم در مورد رایگان بودن دانشگاهها در آلمان . و البته پاسخهایی ضد و نقیض.
بعضی ها میگویند رایگان است و بعضی هم میگویند رایگان نیست ..

تا جایی که از سخنان شما متوجه شدم ، مهمترین چیز گرفتن ویزا است . درسته ؟

iran23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدی ماهی 600 تا میدی...از کجا میاری.اگه اینهمه میدی خب چرا تو اوکراین مونده ای. بابا برو. اروپای غربی

سلام
باور کن ماهی 600$.تازه خونه نه به قول خودشون ریمونت هستش نه چیزی.
چه جوری برم.راهشو بگو همین فردا میرم:lol:
اینجا هستن شرکتهایی که تو کار مهاجرت هستند.اما هیچ کدوم گارانتی نمیدن.
اروپا غرب خیلی سخت میشه رفت.غیرقانونی میشه خیلی خیلی راحت رفت.اما خدانکنه گیر پلیس بیفته ادم.
فعلا اینجاییم تا ببینیم بعداٌ چه راهی پیدا میکنیم.
اونجا چه جوریه قیمت ها؟ راضی هستید؟

iran23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیزم

بسیار بسیار ممنون و متشکر هستم از این همه وقتی که گذاشتین و به این خوبی پاسخ دادین

متشکرم

بنده میخوام برای فوق کامپیوتر برم . آلمانی رو هم تازه شروع کردم یاد گرفتن و البته اگر شد هم همونجا بمونم.

صحبتهایی شنیده بودم در مورد رایگان بودن دانشگاهها در آلمان . و البته پاسخهایی ضد و نقیض.

سلام
خواهش میکنم . وظیفه بود.
من قصد داشتم برای IT برم.
ویزا مهمترین چیزه.
بهترین کار اینه که شما برید اونجا کالج زبان ثبت نام کنید.1سال زبان بخونید تا مدرک زبان آلمانی رو بگیرید.بعدش دیگه راحت ثبت نام میکنید.از نظر قیمت هم هر 3-4 ماه یه 700$ باید باشه.
این بهترین راه ورود به آلمان هستش.چون در حال حاضر تعداد بالایی کالج خصوصی وجود داره که راحت دعوتنامه میدن برای خارجی ها.
اگر زرنگ باشید وقتی پاتون باز شد اونجا فوری یه دختر آلمانی پیدا میکنید 3سوته میرید محضر ازدواج.این روش رو 90% انجام میدند.چون دیگه واقعاٌ راحت میشه ادم.
بعدشم دیگه همه چی حله.میشی آلمانی.برای دعوتنامه شاید بتونم از وکیلی که پیگیر کارهای من بود ببرسم که آیا برای ایرانیها مه در ایران هستند رو میتونه فوری دعوت بگیره از دانشگاه یا نه.
اگر هم میتونید 20-25 میلیون خرج کنید بگید تا راحه دیگه ای رو بهتون بگم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام برادر شيرازی

ببخشيد من يه کم فضولی کنم:blush:. چرا نميآين کانادا؟ با توجه به رشته و مدارک تون و حتماً معدل بالا راحت ميتونين پذيرش و fund بگيرين که مجانی هم براتون در ميآد و بعد 2 سال هم ميتونين درخاست مهاجرت کنين و مشگل زبان هم نداشته باشين:eek:. البته فقط يه پيشنهاد بود.:blush:

اگه کمکی خاستين من در خدمتم.:happy:

------------------------------------------
راستی قبل از اينکه غلط ديکته اي های من رو هم تو تاپيک تون بنويسين (2 تا غلط ديکته اي رو دارم ميبينم:( ) بگم که منم از فارسی ساز استفاده ميکنم:wacko: ولی کلاً با کتابی نوشتن مشگل دارم و دوست دارم خودمونی بنويسم:p.

iran23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیزم

متشکرم

سلام
یک سری اطلاعات دیگه درمورد آلمان
از شما سفارت آلمان این مدارک رو برای ویزا میخواهد :
(این مدارک رو من از وکیلی که برای ویزای دانشجویی المان فعالیت میکنه پرسیدم)
1-پاسپورت
2-دعوتنامه از دانشگاه
3-برگه از بانک بابت ضمانت مالی
4-3 تا عکس 3x4
5-سه تا فرم که باید از سفارت بگیرید
6-بیمه پزشکی
7-اطلاعات مربوط به نحوه تحصیل
8-نامه ای که شما باید بنیویسید هدفتون از تحصیل در آلمان چیه و در آینده قصد چه کاری رو دارید و همچنین برنامه بعد از تحصیل شما چیه.
==================================================
شما باید به سفارت آلمان ثابت کنبد که توانایی خرج کردن ماهی 600 یورو یا حداقل 7200 یورو در سال رو دارید که این رقم به مرور زمان تغییر میکنه.بستگی به سفارت داره.بعضی مواقع میگن از بانک نامه بیارید بعضی مواقع میگن باید به المان منتقل کنید.برای همین این رو برید از سفارت آلمان ببرسید.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
من تو پاولوف درس میخونم سخت و گرون وسرد.یه مقدارم نسبتا چی بگم بعضیهاشون مثله فاشیزماند.
اما در کل خوبه امکانات دانشگاه که توپه. اما اینجا (دووشکا) به روسی نوشتم زیاده...
آقا اینها بعضیهاشون با یه آدامس هم راضیند.اونجا چطور

iran23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو پاولوف درس میخونم سخت و گرون وسرد.یه مقدارم نسبتا چی بگم بعضیهاشون مثله فاشیزماند.
اما در کل خوبه امکانات دانشگاه که توپه. اما اینجا (دووشکا) به روسی نوشتم زیاده...
آقا اینها بعضیهاشون با یه آدامس هم راضیند.اونجا چطور

سلام
:lol:
اینجام دستکمی از اونجا نداره.بقول بچه ها تو1 ساعت میشه یه 10تن دووشکا بار زد.
اینجا یه چندتا دیسکو هستند اونا اکثراٌٌ اونجا هستند.بیشتر فقیراشون اینتوری هستند.
کیف هم خوب داره پیشرفت میکنه.یه جوری کم کم گشنه هاشون داره کم میشه.
منم شنیدم تو پیتر خارجی هارو خیلی اذیت میکنند.مواظب خودتون باشید.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
در مورده این انتقالی به ایران چیزی نمیدونی.من خیلی دلم میخواد بیام همینجا ادامه بدم...البته اینجا خیلی معروفه...اما آخرش بعد از مدتی میبینی زیاد حال نمیده.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
آلمانم که بری همین وضعه ... آخرش یا باید بری آمریکا یا ایران

iran23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
سلام برادر شيرازی

ببخشيد من يه کم فضولی کنم:blush:. چرا نميآين کانادا؟ با توجه به رشته و مدارک تون و حتماً معدل بالا راحت ميتونين پذيرش و fund بگيرين که مجانی هم براتون در ميآد و بعد 2 سال هم ميتونين درخاست مهاجرت کنين و مشگل زبان هم نداشته باشين:eek:. البته فقط يه پيشنهاد بود.:blush:

اگه کمکی خاستين من در خدمتم.:happy:

------------------------------------------
راستی قبل از اينکه غلط ديکته اي های من رو هم تو تاپيک تون بنويسين (2 تا غلط ديکته اي رو دارم ميبينم:( ) بگم که منم از فارسی ساز استفاده ميکنم:wacko: ولی کلاً با کتابی نوشتن مشگل دارم و دوست دارم خودمونی بنويسم:p.

سلام دوست مهربانم

منظورتون از معدل بالا یعنی از چند به بالا ؟؟ :) :)

بنده مشکل زبان هم ندارم

تا جایی که این بنده حقیر میدانم مخارج کانادا بسیار بالا است. ( اصلی ترین مشکل !!!) هرچند مخارج آلمان و ... هم پایین نیست ...

ممنون میشوم بیشتر راهنمایی کنید . ضمنا ، شما الان کانادا هستین ؟

با تشکر ویژه از شما ، آقا محمد و Iran23 که این همه زحمت میکشند و اطلاعات خودشون رو در اختیار بچه ها میگذارند

میشود در مورد مخارج راهنمایی کنید ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوست مهربانم
منظورتون از معدل بالا یعنی از چند به بالا ؟؟ :) :)
بنده مشکل زبان هم ندارم. تا جایی که این بنده حقیر میدانم مخارج کانادا بسیار بالا است. ( اصلی ترین مشکل !!!) هرچند مخارج آلمان و ... هم پایین نیست ...
ممنون میشوم بیشتر راهنمایی کنید . ضمنا ، شما الان کانادا هستین ؟
تا جایی که من اطلاع دارم هزینه تحصیل در کانادا خیلی بیشتر از اروپا در میاد و ابتدای کار هم بورس نمیکنن بعد از حداقل یک ترم و اون هم بصورت بخشی از هزنیه تحصیل که زیاد هم نیست !
شما میشه لطف کنید یکی از این Fund های مجانی رو معرفی کنید
فرض رو بر این بزارید که من دانشجوی ممتاز دانشگاه تهران هستم ielts 7.5 دارم و برای فوق لیسانس هم پذیرش گرفتم. لطفا یکی اش رو بفرمایید ؟ ممنون
سلام برادرا :)

من تک تک جواب سوال هاتون رو بدم:

بله من کانادا هستم و دارم دکترای مکانيک ميگيرم.

در مورد معدل, دانشگاه های مختلف معيار های مختلف دارن ولی دانشگاه من university of victoria يا uvic که از نظر رتبه بندی هم امسال از رتبه يه 2 به 1 رسيد، شرط معدلش برای ما ميشه بالای 15. ولی حالت رقابتی داره، يعنی بين دانشجويانی که درخاست دادن هر کی معدلش بالاتر باشه رو بر ميدارن ولی اين يه امای بزرگ داره که متاسفانه تعداد خيلی معدودی از بچه های ايران اينو ميدونن.:(

اين نوشته های من از اينجاا به بعد فقط مربوط به کسانی ميشه که برای فوق يا دکترا ميخوان بيان اينور.

تو کانادا پذيرش دانشگاه فقط يه قسمت اوليه کار هست. يعنی شما شرط معدل رو دارين، toefl يا مدرک زبان معادل اون رو هم دارين، که به اين ترتيب دانشگاه به شما پذيرش ميده، ولی اين پذيرش تا شما استاد راهنما نداشته باشين فاقد هر گونه ارزشی هست. يعنی شماا ميتونين بيان تو اين دانشگاه درس بخونين ولی کسی به شما مدرکی نميده. به خاطر همين مهمترين قزيه پيدا کردن يه استاد راهنما هست. که شماا بايد اينو ديگه خودتون زحمت بکشين ليست استاد ها رو در بيارين و با اونايی که در ضمينه تخصصی شماا فعاليت ميکنن نامه نگاری کنين و در صورتی که اون استاد موافقت کنه، دانشگاه ديگه هيچ حرفی نداره و کار تموم شدس.

و اما مسئله fund

fund پولی هست که استاد ها از دولت يا شرکت ها برای تحقيقاتشون ميگيرن و با بورس و بقيه چيز ها متفاوته! اگه شماا نخواين پولی از استادتون بگيرين که خيلی راحت همه قبولتون ميکنن ولی توی همون صحبت هايی که با استاد ها ميکنين، اگه نظرش مصاعد بود مطرح ميکنين که من پول ندارم و آيا شماا ميتونين کمک کنين يا نه؟ که در صورت موافقتش البته بستگی داره چقدر پول تو دستش باشه، اکثراً اين پول تمام شهريه دانشگاه و يه کمی از هزينه زندگی يه شماا رو پوشش ميده و شماا با يه مقدار پول کمکی راحت ميتونين اينجاا درس بخونين. در ضمن اين رو هم در نظر دارين که شما تو دانشگاه TA يا TR ميشين و يه حقوق مستضعفی هم از اونجا دارين.:p

و اما اينکه اين کار شدنيه يا نه؟ 100%

نصف دپارتمان برق و کامپيوتر دانشگاه من بچه های ايرانی هستن و همه fund گرفتن و اومدن حالا کم يا زياد. ولی هيچ کس از جيب خودش پول خرج نميکنه. اين ماجرا در مورد دانشگاه های امريکا هم مصداق داره. فقط نکته آخرش اينه که سفارت بهتون ويزا بده يا نه؟! چون شنيدم جديداً سخت گيری ميکنن ولی همين ترم پيش ما 4 نفر دانشجوی ايرانی جديد داشتيم پس هنوز ميدن، نگين نميشه!:cool:

در مورد مخارج، من تو گرونترين شهر کانادا زندگی ميکنم ولی به جاش ارزون ترين دانشگاه کل north america رو داره!:D شهريه دانشگاه شما از ترمی 2500 دلار بيشتر نميشه. ولی اگه برين مثلاً university of totonto ممکنه شهريه تون بشه 5000 دلار يا بيشتر ولی به همون نسبت مقدار fund اي ک بهتون ميدون و حقوق تون هم بيشتر ميشه.:happy:

در مورد مخارج زندگی: برای يه نفر بخور و نمير، ماهی 1000-1200 دلار برای اين شهری که من توش هستم.

خوب پس ميبينين که خيلی راحت و شدنی هست. به شرط اينکه معدتون بالا باشه و بتونین اون استاده رو قانع کنين که شما دانشجوی خوبی هستين.

چقدر حرف زدم ...

خوب سوال ديگه اي دارين؟;)

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
میگم کسی تو کشورهای روسی زبان کار نمیکنه.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
سلام برادرا :)

من تک تک جواب سوال هاتون رو بدم:

بله من کانادا هستم و دارم دکترای مکانيک ميگيرم.

در مورد معدل, دانشگاه های مختلف معيار های مختلف دارن ولی دانشگاه من university of victoria يا uvic که از نظر رتبه بندی هم امسال از رتبه يه 2 به 1 رسيد، شرط معدلش برای ما ميشه بالای 15. ولی حالت رقابتی داره، يعنی بين دانشجويانی که درخاست دادن هر کی معدلش بالاتر باشه رو بر ميدارن ولی اين يه امای بزرگ داره که متاسفانه تعداد خيلی معدودی از بچه های ايران اينو ميدونن.:(

اين نوشته های من از اينجاا به بعد فقط مربوط به کسانی ميشه که برای فوق يا دکترا ميخوان بيان اينور.

تو کانادا پذيرش دانشگاه فقط يه قسمت اوليه کار هست. يعنی شما شرط معدل رو دارين، toefl يا مدرک زبان معادل اون رو هم دارين، که به اين ترتيب دانشگاه به شما پذيرش ميده، ولی اين پذيرش تا شما استاد راهنما نداشته باشين فاقد هر گونه ارزشی هست. يعنی شماا ميتونين بيان تو اين دانشگاه درس بخونين ولی کسی به شما مدرکی نميده. به خاطر همين مهمترين قزيه پيدا کردن يه استاد راهنما هست. که شماا بايد اينو ديگه خودتون زحمت بکشين ليست استاد ها رو در بيارين و با اونايی که در ضمينه تخصصی شماا فعاليت ميکنن نامه نگاری کنين و در صورتی که اون استاد موافقت کنه، دانشگاه ديگه هيچ حرفی نداره و کار تموم شدس.

و اما مسئله fund

fund پولی هست که استاد ها از دولت يا شرکت ها برای تحقيقاتشون ميگيرن و با بورس و بقيه چيز ها متفاوته! اگه شماا نخواين پولی از استادتون بگيرين که خيلی راحت همه قبولتون ميکنن ولی توی همون صحبت هايی که با استاد ها ميکنين، اگه نظرش مصاعد بود مطرح ميکنين که من پول ندارم و آيا شماا ميتونين کمک کنين يا نه؟ که در صورت موافقتش البته بستگی داره چقدر پول تو دستش باشه، اکثراً اين پول تمام شهريه دانشگاه و يه کمی از هزينه زندگی يه شماا رو پوشش ميده و شماا با يه مقدار پول کمکی راحت ميتونين اينجاا درس بخونين. در ضمن اين رو هم در نظر دارين که شما تو دانشگاه TA يا TR ميشين و يه حقوق مستضعفی هم از اونجا دارين.:p

و اما اينکه اين کار شدنيه يا نه؟ 100%

نصف دپارتمان برق و کامپيوتر دانشگاه من بچه های ايرانی هستن و همه fund گرفتن و اومدن حالا کم يا زياد. ولی هيچ کس از جيب خودش پول خرج نميکنه. اين ماجرا در مورد دانشگاه های امريکا هم مصداق داره. فقط نکته آخرش اينه که سفارت بهتون ويزا بده يا نه؟! چون شنيدم جديداً سخت گيری ميکنن ولی همين ترم پيش ما 4 نفر دانشجوی ايرانی جديد داشتيم پس هنوز ميدن، نگين نميشه!:cool:

در مورد مخارج، من تو گرونترين شهر کانادا زندگی ميکنم ولی به جاش ارزون ترين دانشگاه کل north america رو داره!:D شهريه دانشگاه شما از ترمی 2500 دلار بيشتر نميشه. ولی اگه برين مثلاً university of totonto ممکنه شهريه تون بشه 5000 دلار يا بيشتر ولی به همون نسبت مقدار fund اي ک بهتون ميدون و حقوق تون هم بيشتر ميشه.:happy:

در مورد مخارج زندگی: برای يه نفر بخور و نمير، ماهی 1000-1200 دلار برای اين شهری که من توش هستم.

خوب پس ميبينين که خيلی راحت و شدنی هست. به شرط اينکه معدتون بالا باشه و بتونین اون استاده رو قانع کنين که شما دانشجوی خوبی هستين.

چقدر حرف زدم ...

خوب سوال ديگه اي دارين؟;)

ممنون و متشکر دوست عزیزم

لطف و کمک بسیار بزرگی کردید

البته سوال من این است که با همان معدل 15 میشود امیدی داشت یا نه ؟؟

ضمنا
1- ممنون میشوم اگر مراحل دریافت پذیرش را قدم به قدم برای بنده و دیگر دوستان شرح بدین (بنده خودم در اینجا http://www.uvic.ca/prospect/index.html مراحل را میبینم ولی توضیحات شما را هم بشنوم بسیار عالی میشود)

2- ممکن است بگویید ، برای صحبت با اساتید و ... آیا حتما باید به کانادا بیاییم یا این که با نامه نگاری و .. هم میتوانیم

3- داشتن مدارک بین المللی مثل MCSD و MCSE و BrainBench و ... تا چه اندازه موثر است ؟

4- مدرک لازم تافل است یا IELTS ؟؟؟ نمره بالا در این آزمونها چقدر کمک میکند ؟؟؟

هزاران سوال از شما دارم که به تدریج خواهم پرسید .

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
International Students, 2005-2006 Tuition Fees,

لیست هزینه تحصیل در چند ایالت کانادا

Province
Undergraduate
Graduate

Newfoundland
$8,780
$1,895 - $3,550

Prince Edward Island
$8,430
$4,560 - $6,845

Nova Scotia
$9,490 - $13,810
$4,610 - $16,335

New Brunswick
$7,625 - $12,200
$7,080 - $9,145

Quebec
$9,770 - $11,970
$8,810 - $20,000

Ontario
$6,900 - $16,245
$5,500 - $36,035

Manitoba
$5,575 - $6,300
$4,170 - $7,935

Saskatchewan
$8,490 - $11,480
$2,650 - $5,625

Alberta
$7,130 - $20,980
$5,880 - $33,500

British Columbia
$13,995 - $16,535
$2,500 - $33,000

Source: Statistics Canada

ارزون ترین دانشگاه کانادا کدومه ؟ جناب دکتر راهنمایی کنید ؟

ممنون

بالا