• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
راستی استرالیا واسه فوق لیسانس اسکالرشیپ نمیده!؟
میده ولی بیخیال شو , یکی دو تا بیشتر نمیده که اونم گردن کلفت ها زود برمیدارن برا خودشون یا میفروشن .
استرالیا برید باید هر روزش کلی پول خرج کنید , اگه "مانی موجود" اونوقت استرالیا رو برا تحصیل انتخاب کنید
126fs3766447.gif
.

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
کسی اینجا دانشگاه معتبری رو میشناسه که دانشجو برای رشته هایی مثل پزشکی یا دندان پزشکی راحت بگیره؟ هر کشوری بود فرقی نمیکنه.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خیلی جاها برای پزشکی و دندون دانشجو میگیرن شما باید بگویی کجا میخواهی بری؟

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
من تمامی 37 صفحه رو خوندم. راستش رو بخواید من هم مدتیه دنبال اینم که توی کانادا تحصیلاتمو توی رشته نرم افزار ادامه بدم. از نظر مالی و سربازی مشکلی ندارم فقط مشکل من اینه که توی دوره لیسانس زیاد جدی نمیگرفتم درس رو به همین خاطر زیاد معدلم جالب نیست. حدود 14. البته رزومه کاریم خیلی خوبه و توی چند تا از پروژه های سطح Enterprise و ملی بعنوان برنامه نویس، تحلیلگر و طراح کار کرده ام. اگر از یکی از دانشگاههای تورنتو پذیرش بگیرم حتی مشکل سکونت من هم حل میشه. خواستم از شماها بخصوص خانم فریدا بپرسم احتمال گرفتن پذیرش از york یا Ryerson چقدره. با توجه به اینکه برای توی تورنتو بودن انتخابها محدود به این دو دانشگاه و U of T میشه و منم Already دانشگاه تورنتو رو کنار گذاشتم.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دوستان پیشنهادهای جدیدی برای این قسمت(تحصیل و دانشگاه) دارم.
باید با برادر سیمور مطرح کنم شاید این بخش از این حالت در بیاد

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقا محمد ..
منم مثل اكثر اين دوستان نياز به راهنمايي دارم ... اول از خودم بگم : 18 سالمه .. ديپلم رياضي - فيزيك با معدل 18.60.. وضع ماليمونم در حد متوسطه شايدم به پايين .. خيلي دوست داشتم درسمو خارج از كشور ادامه بدم ..اما نه ميدونم اول بايد چيكار كنم نه اطلاعات كافي دارم... ميخواستم از شما تقاضا كنم با اين شرايط يه جاي خوب و كم هزينه و با كيفيتو بهم معرفي كنين ... راستي دوست دارم برق و الكترونيك يا معماري بخونم ... كه اين بسته به معتبر بودن مدرك اين رشته توي دانشگاه پيشنهادي شماست .. فقط اگه ممكنه يه مقداري هم راجع به هزينه ها و مدت زمان تحصيلم براي مهندسي و ... برام توضيح بدين ببخشيد تورو خدا اما باور كنين اينايي كه گفتم خيلي برام مهمه​

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام دوست عزیز..
متاسفانه ایرانیان به دلیل بورس نشدن و گذونیه خارج از این کشورهای زیر فقط میتونن فعلا پذیرش بگیرن که اگه شخصی خواست جایی دیگه برود کارش تخصصی میشه و باید زیاد دنبالش بدوه که به نظر من زیر لیسانس اصلا نمصرفه.
(ارمنستان و کشورهای سابق اتحاد جماییر)
هند و مالزی
سوئد
در ضمن دوست عزیزمون آقای ppro شاید بتونه در مورد جاهای دیگه بهتر کمکت کنه.

Stray Dog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کسی لیسانسشو بگیره، می تونه سند بذاره و بدون سربازی بره خارج واسه فوق؟

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقا محمد
با تشكر از راهنماييتون .. :
يه چندتا سوال ديگه داشتم :blush:
اگه ممكنه يه مقدار در رابطه با قيمتها توي سوئد توضيح بدين ... در ضمن از نظر شما با 15 ميليون سرمايه اوليه و ماهي 1000000 تا 1500000 هزار ميتونم به تحصيلاتم توي سوئد ادامه بدم؟ البته توي يه دانشگاه با كيفيت ؟
اين پوليم كه گفتم شامل كل هزينه هامه در ضمن نه اهل سيگارم نه الكل ..
حالا با اين حساب ميتونين راهنماييم كنين؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگه کسی لیسانسشو بگیره، می تونه سند بذاره و بدون سربازی بره خارج واسه فوق؟
بله الان اينطوري شده!
سند نه 15 ميليون تومان
فقط تا ان 6 ماهي كه فرصت داريد خودتون را به سربازي معرفي كنيد!

Stray Dog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله الان اينطوري شده!
سند نه 15 ميليون تومان
فقط تا ان 6 ماهي كه فرصت داريد خودتون را به سربازي معرفي كنيد!

ممنون بابت جوابتون، یه سوال دیگه واسم پیش اومده، در کنار اون 15 میلیون باید گواهی یا برگ پذیرشی از اون دانشگاه تو خارج هم به **** وظیفه بدیم یا همون پول کافیه؟ کلا چه مدارکی **** وظیفه در این مورد از آدم می خواد تا معافی تحصیلی بده؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون بابت جوابتون، یه سوال دیگه واسم پیش اومده، در کنار اون 15 میلیون باید گواهی یا برگ پذیرشی از اون دانشگاه تو خارج هم به **** وظیفه بدیم یا همون پول کافیه؟ کلا چه مدارکی **** وظیفه در این مورد از آدم می خواد تا معافی تحصیلی بده؟
فكر نمي كنم
يكي از دوستان من مي خواست براي كانادا اقدام كنه ولي چون هنوز واحدها را كامل پاس نكرده بود بهش پاس ندادند

دوستم بهم گفت:
شما ريز نمرات را مي گيري ميبري **** وظيفه و مي گي كه من 142 واحد را پاس كردم و مي خوام برم خارج براي ادامه تحصيل!
منم هنوز نرفتم **** وظيفه بپرسم ولي كسي از دوستان اگر اطلاعات بيشتري داره ممنون مي شم اينجا قرار بده!

ولي اين را در نظر داشته باش كه اول بايد از دانشگاه پذيرش بگيري يعني اول با دانشگاه مكاتبه كن و بعد از پذيرش برو دنبال پاس ! و ديگر با دانشگاه كار نداري بايد بري سفارت خانه و كاراتون را انجام بديد و در اخر هم بايد پول ترم را به حساب دانشگاه واريز كني!

Stray Dog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسئله ای که واسه من مبهمه اینه که فرضا یه سفارت خونه که امتحان واسه بورس خودش می گیره از آدم گواهی **** وظیفه می خواد تا بذاره آدم امتحانو بده. در این صورت اگه **** وظیفه هم مدرکی رو از آدم بخواد کسی که هنوز امتحان نداده معلوم نیست اصلا کجا قراره بره که بتونه به **** وظیفه چیزی ارائه بده. پس اون وقت تکلیفش چی میشه؟

Shahab1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به بچه هاي گل اين فروم

حقيقت امر من اين صفحه رو از سرچ گوگل پيدا كردم و ديدم ماشاالله 38 صفحه جلو رفته و من اين فرصت رو ندارم كه همشو مطالعه كنم واسه همين اگه سوال تكراري مي پرسم به بزرگواريتون ببخشيد :)

خوب ,شرايطمو مي گم اميدوارم كه بتونم تو رشته مورد دلخوام درسمو ادامه بدم ( البته در ارمنستان)

من ديپلم رشته تجربي هستم با معدل 17.04 مي خوام در رشته پزشكي در دانشگاه هاي ارمنستان ادامه تحصيل بدم !
اگه ميشه هزينه سالانشو به علاوه هزينه خواب گاه را بگين ؟, البته فكر كنم سالانه 3000$ باشه !
مسئله مهم سربازي هست كه فكرمو سخت مشغول كرده من فقط ميتونم سند خونه به ارزش 100 ميليون بذارم يا سند زمين به ارزش 15 ميليون تومان و پول نقد نميتونم بدم ! :( آيا راهي وجود داره براي اين مسئله !
يه سوالم اينكه آيا از بچه هاي اين فروم كسي براي ادامه تحصيل به دانشگاه ارمنستان رفته يا نه ؟!

منتظر جوابتون هستم اگه لايق بدونين !!

سپاس

شهاب

Shahab1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فكر كنم اين تاپيك خوابيده , من دريا برم خشك ميشه :wacko:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام دوست عزيز.
خسته نباشي.
اگه يه سري به صفحات قبل بزني اطلاعات خوبي توش داده شده.
(من تو روسيه درس ميخونم اگه سوالي هست بعد از خوندن مطالب بپرس)
موفق باشي.
محمد

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقا محمد
با تشكر از راهنماييتون .. :
يه چندتا سوال ديگه داشتم :blush:
اگه ممكنه يه مقدار در رابطه با قيمتها توي سوئد توضيح بدين ... در ضمن از نظر شما با 15 ميليون سرمايه اوليه و ماهي 1000000 تا 1500000 هزار ميتونم به تحصيلاتم توي سوئد ادامه بدم؟ البته توي يه دانشگاه با كيفيت ؟
اين پوليم كه گفتم شامل كل هزينه هامه در ضمن نه اهل سيگارم نه الكل ..
حالا با اين حساب ميتونين راهنماييم كنين؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
البته با ماهي 1ميليون پانصد هزار و 15 ميليون سرمايه اوليه راحت ميتوني بري سوئد جاهاي ديگه هم هست كه ميتوني بري.

بالا