• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
میدونم ولی اینکه شما کارشناسیتون را در ازاد یا حتی شریف(اخه به شریفی ها هم به این راحتی ها نمیدن مثلا پارسال 3 نفر برق داد)برای شما بد است.چون دانشگاه شما ام ای تی هست حتی مدارک دبیرستانتون را هم مد نظر قرار میدن چه برسه به این که کارشناسیتون را کجا خوندین.

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
دوستان یه سوال داشتم
اگر کسی بعد از لیسانس برای ادامه تحصیل بخواد بره خارج، باید سربازی رفته باشه؟؟؟؟!
(فرض کنید در فرجه 6 ماهه هستم)

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
فکر کنم بایدرفته باشه !
همیشه آخرین معدل مهمترینه ! مثلا اگر دکترا میری معدل فوقت مهمه همچین به دیپلم و لیسانش نگاه نمیکنن !
اما این مشخصه که تحصیل تو اونجا خیلی راحت تر از اینجاست ! می تونی تا وقتی فکر دادن مقاله باشی که شانستو خیلی میبره بالا !
اونجا اگر با استادا در ارتباط باشی درکت میکنن و اگر صلا ح دونستن بهت بورس میدن !
من همین 2 هفته پیش زن پسر خالم رفت دانشگاه نیویورک !
این دولت الان بد *** تو مملکت ! الان خیلی سخت ویزا میدن ! فقط ویزاش سخته اگر اون رو بگیری همه چیز تمومه
البته زن پسر خالم معدلش بالا بود بورس گرفت

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته جاهای عالی مثله ام آی تی 100% روی معدل دیپلم شما هم کار دارند ! میدونی برای چی ؟ برای اینکه تراکم در خواست زیاده از همه جای دنیا میخوان برن اونجا !واسه همین اونا میگن کسی که خوب باشه همه جا خوبه چه موقع بیماری ...خوشحالی و ... در همه حال و اونا بهترین هارو بر میدارن ! ام آی تی دانشگاه نیست یعنی هست اما کالج دانشگاه هست و خیلی گرونه چون دولتی نیست و موسسه هست فکر کنم ترمی یا سالی اما فکر کنم ترمی 40000 دلار باشه !
مگه اینکه اینقدر خوب باشی مقاله بین المللی داشته باشی و یا اختراع یا مدال المپیاد که حتی بورس هم بهت میدن !

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام به همگی.
انگار نبودم خیلی سوال پرسیده شده.
ببینید دوستان من یه سوال دارم.شما جواب بدبد شاید اینطوری منظورم را بفهمید.
اقا آمدیم و شما از MIT یا از حتی HARVARD ورودی گرفتید .به نظرتون دولت آمریکا بهتون وبزا میده.
بعضیها میگند میشه از ترکیه یا دبی رفت اما اصلا شما اگه برای مسافرت برای دیدن اقوام درجه یک هم بخواهید برید اونجا باید از یه کشور خارجی برید.یکی از دوستان تو اصفهان چاپ کرده بود تحصیل در آمریکا فردا باهاش قرار ملاقات دارم.حتما نتیجه اش را میزارم.
قربان همگی .
خداحافظ

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
نمایشگاه بین المللی دانشگاهها و موسسات آموزش از 13 تا 18 شهریور در محل دائمی نمایشگاهها در تهران ربقرار شد.حتما برید

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ویزا خیلی خیلی سخته ! همون روزی که زن پسر خالم رفتن برای ویزا می گفت تو اون دو روز که زن پسر خالم رفتن فقط به اون اونم به بدبختی دادن یعنی هنوز پسر خالم ایرانه اگر می خواست بره باید F2 میرفت یعنی نه می تونست کار کنه نه تحصیل فقط همراه !
می گفت تو اون دو روز حداقل 26 27 نفر از شریف بودن که اصلا ویزا نمیدادن ! خیلی سخته ! فقط اینورش سخته !
مصاحبه برای ویزا هم 1 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ! واقعا مصاحبه گرا روانشناس حرفه ای هستن !

shahabyazdi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من ترم 4 رشته عمران از دانشگاه دولتی هستم . معدلمم 13 و خورده ایه .
آقا محمد حالا شما کدام دانشگاه را به من پسشنهاد میکنید؟
با تشکر

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان یه سوال داشتم
اگر کسی بعد از لیسانس برای ادامه تحصیل بخواد بره خارج، باید سربازی رفته باشه؟؟؟؟!
(فرض کنید در فرجه 6 ماهه هستم)

باید وثیقه بزاری. 15 میلیون پول یا سند.

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
یه خبرهایی هست که اگه 15 میلیون هم بزاری فقط به کشورهای زیارتی میتوانی بری!!!!!

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی اگه از mit هم داشته باشی بهت ویزا نمیدن؟؟؟؟؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام به همگی.خسته نباشید.
میگما.منظوزتون بعد از لیسانس یعنی چه؟حب اون موقع باید بروی سربازی بعد بهت پاس میدن.اما اگه در حین تحصیلی , میشه با گذاشتن 15 میلیون پول نقد و یا ضمانت بانکی از کشور ویزای تحصیلی گرفت.
تو هفته پیش بحثش بود همه جا میتونی بری نه فقط برای زیارت

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
اقا محمد مگه قرار نبود در مورد امریکا یه کارایی بکنی جان مادرت بکن دیگه ما منتظریم در ضمن اندر گراند و دبیرستان فراموش نشه لطفا

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
فنم یه نگاه بنداز نه اینکه خودتو بکشی!!!بابا کجایین با همتونم !!!چی کار میکنیم دره این بخش رو باید بست!!!یه ذره به غیرتتون بر بخوره بابا!!!من منتظرم!!!!!:( ;)

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
بابا من ایران نیستم فعلا.فراز اگهمیتونی لطفا برام تلفن بزار یه چیزایی گرفتم.برام بفرست.باهات تماس میگیرم.
اینقدر هم قاط نزن عزیز.خدایش وقت ندارم.الانمتو کافی نتم.

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
چی شد ما که نفهمیدیم.من شماره برارم اونوت شما یه چیزی فهمیدی اونوت من یه چیزیایی به شما بدم.برات پیغام فرستادم.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دوستان عزیز کسانی که سریع جواب میخاند به صورت خصوصی شماره تلفنشان را بزارند.

بالا