تشکر بابت پاسخگویی.
دوتا متاسفانه گنده دادی بهم
خب در مورد اول، کالج هم یکی از حالت هاست، شاید از طریق تحصیلی با این روش بشه. و اتفاقا جالب هم میشه چون کل کالجو قورت میدم
فقط نمیدونم میشه به طریقی بورس شد یا اینکه مهاجرت کرد و بخاطر کالج اقامت گرفت؟! (فکر میکنم آمریکا نشه ولی آلمان احتمالش بیشتره) درسته؟
و در مورد کار، من خیلی شنیدم حتی از زبون مدیران ارشد شرکت های بزرگ مثل گوگل و اپل و... که برای کار در رشته های کامپیوتری از برنامه نویسی تا هوش مصنوعی و کلا رشته های تکنولوژی، مدرک داشتن هیچ تاثیری توی شرایط استخدام نداره. شما ده تا فوق لیسانس داشته باشی ولی نتونی تستشون رو انجام بدی و نتونی کار کنی، بدرد نمیخوره، و اگه شما مستخدم و دربون باشی ولی بتونی مسائل کاری رو حل کنی بهت کار رو میدن. منم روی این قضیه حساب باز کردم.
تعریف از خود اصلا خوب نیست ولی یه ذره بگم که من هیچ مدرکی ندارم چون دنبال هیچ مدرکی نرفتم نه دانشگاهی نه بصورت آزاد، و تقریبا هر ماه دارم پایان نامه و پروژه های دانشگاهی اشخاصی رو انجام میدم که دارن توی رشته های تکنولوژی (آی تی، وب، برنامه نویسی و...) درس میخونن. یعنی توانایی هام توی رشته ی خودم در حدیه که از دانشجویی که ۶ سال درسش رو هرروز خونده بیشتره و مهمتر اینکه کار رو میتونم انجام بدم و با بازارش هم آشنا ام نه فقط تئوری حفظ کرده باشم. این همه ی مهارتیه که من روش حساب کردم
برای کار توی اروپا یا آمریکا. اعتقاد داشتم مدرک اهمیتی نداره و توی این سالها عملا به چشم خودم دیدم که مدرک اهمیتی نداره. قطعا مدیران کسب و کار توی جهان اول هم اینو متوجه شدن دیگه.
فقط الان باید راهش رو پیدا کنم.
یه سوالی خدمت شما داشتم اونم اینه که آیا میشه از اینجا رزومه و همین شرایط رو برای شرکت یا کمپانی یا دانشگاه های پژوهشی، فرستاد و مهاجرت و کار رو از این طریق انجام داد؟