خوب بهتر نیست شما خودت یکم از نحوه زندگی و شرایط و مخارجش بگی تا بیشتر مطلع بشیم
دوست عزیز در صفحه قبل کامل شرایط و مخارج رو توضیح دادم .
بازم اگر سوالی بود در خدمتم .
خوب بهتر نیست شما خودت یکم از نحوه زندگی و شرایط و مخارجش بگی تا بیشتر مطلع بشیم
سلام.
من فنی و حرفه ای بودم. الان دانشجوی ترم 4 فوق دیپلم رشته ی برق صنعتی هستمو 1 ترم دیگه هم تمام میشم.قصد تغییر رشته برای کارشناسی به گرافیک دارم. می خواستم ببینم این داشگاهها برای پذیرش من مشکلی نداره. یا حتما باید برم کارشناسیه مرتبط بگیرم .حتما باید سوئدی بلد باشیم؟ برای رشته ی fine art
راجب این دو رشته هم میشه یه توضیح مختصری بدین که راجب چی هست ؟
Interaction Design
Transportation Design
اگر بخواين از ليسانس شروع كنيد نمره ديپلم و پيش دانشگاهيتون مد نظر قرار ميگيره، فوق ديپلم در هيچ جايي مدرك معتبري به حساب نمياد و حتما بايد از ليسانس شروع كنيد . با همراهم تماس بگيرين تا راهنماييتون كنم.
برای ادامه از فوق دیپلم به لیسانس استرالیا انتخاب مناسبی هست , چون فوق دیپلم رو قبول دارن
آقا من دیپلم ریاضی دارم.
سوا از خرج و مخارج زندگی در سوئد (همون 400،000 چوق که گفتین - میشه اینو با کار کردن در سوئد درآورد) دیگه چه هزینه ای باید پرداخت کنیم؟ مگه نمیگین تحصیل رایگان در سوئد؟ پس اون 9 میلیون واسه لیسانس و 19 میلیون واسه فوق لیسانس چیه دیگه؟
سلام.
خسته نباشی Dj fred .
یه یشنهاد دارم برات.
این واتارت خیلی یه حالیه از من میشنوی یه دستی به سر و گوشش بکش.
سلام!
من مهندسی الکترونیک دارم و مدرک زبان هم ندارم.
میخواستم راهنمایم کنید که چه طور میتونم برای فوق لیسانس در سوئد اقدام کنم.
با تشکر
اگر امکان دارد در مورد ادامه تحصیل در رشته های تخصصی پزشکی در سوئد کمی توضیح بدهید.ممنون