• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان عزیز عید همگیتون مبارک

امیدوارم کسانی که اینجا این ترم تلاش کردند با رفتن به کشور سوئد زندگی و تحصیلات بهتری را تجربه کنند ، سال نوی آینده را در سوئد جشن بگیرند .

همتون موفق باشین .

بنده هم عید رو قربان تبریک می گم به شما . امیدوارم اول سالی از ما دلگیر نباشی ;)

Parastou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگي
من به تازگي عضو سايت شما شدم.
ضمن تشكر از فروم خوبتون چند تا سوال دارم:
1-من و شوهرم ليساتس الكترونيك از دانشگاه گيلان با معدل 14.5و 13.6 داريم و مدرك ايلتس هم نداريم.
آيا ميتونيم پذيرش تحصيلي رايگان از يك دانشگاه معتبرسوئد بگيريم؟ از دانشگاههايي مثل
ROYAL INSTITUTE OF TECHNOLOGY
UPPSALA UNIVERSITY
LINKOPING UNIVERSITY
LUND UNIVERSITY
CHALMERS UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
GOTEBORG UNIVERSITY
UMEA UNIVERSITY
STOCKHOLM UNIVERSITY
LUND INSTITUTE OF TECHNOLOGY LUND UNIVERSITY
KAROLINSKA INSTITUTE
SWEDISH UNIVERSITY OF AGRICULTURAL SCIENCES
OREBRO UNIVERSITY
LULEA UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
MALARDALEN UNIVERSITY
MALMO UNIVERSITY
STOCKHOLM SCHOOL OF ECONOMICS
كه داراي رتبه زير 1000 در دنيا هستند؟

2- هزينه زندگي با كار دانشجويي در مي آد؟ يا لازمه از اينجا پول ببريم؟
اگر دو نفري فشرده كار كنيم مي تونيم پس انداز هم بكنيم؟

3- دادن ضمانت بانكي هم لازمه؟

4- كل زمان پروسه از اقدام اوليه تا نهايي شدن و رفتن چقدر طول مي كشه؟

خيلي ممنون از راهنماييتون....!

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگي
من به تازگي عضو سايت شما شدم.
ضمن تشكر از فروم خوبتون چند تا سوال دارم:
1-من و شوهرم ليساتس الكترونيك از دانشگاه گيلان با معدل 14.5و 13.6 داريم و مدرك ايلتس هم نداريم.
آيا ميتونيم پذيرش تحصيلي رايگان از يك دانشگاه معتبرسوئد بگيريم؟ از دانشگاههايي مثل
ROYAL INSTITUTE OF TECHNOLOGY
UPPSALA UNIVERSITY
LINKOPING UNIVERSITY
LUND UNIVERSITY
CHALMERS UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
GOTEBORG UNIVERSITY
UMEA UNIVERSITY
STOCKHOLM UNIVERSITY
LUND INSTITUTE OF TECHNOLOGY LUND UNIVERSITY
KAROLINSKA INSTITUTE
SWEDISH UNIVERSITY OF AGRICULTURAL SCIENCES
OREBRO UNIVERSITY
LULEA UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
MALARDALEN UNIVERSITY
MALMO UNIVERSITY
STOCKHOLM SCHOOL OF ECONOMICS
كه داراي رتبه زير 1000 در دنيا هستند؟

2- هزينه زندگي با كار دانشجويي در مي آد؟ يا لازمه از اينجا پول ببريم؟
اگر دو نفري فشرده كار كنيم مي تونيم پس انداز هم بكنيم؟

3- دادن ضمانت بانكي هم لازمه؟

4- كل زمان پروسه از اقدام اوليه تا نهايي شدن و رفتن چقدر طول مي كشه؟

خيلي ممنون از راهنماييتون....!

سوال های من هم مشابه خانم پرستو اه. من لیسانس مخابرات دارم از دانشگاه سراسری با معدل 16.40 و البته مقاله هم دارم. IELTS و GRE هم می خوام بدم. وضع زبانم خوبه و از اون نظر مشکلی نیست.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
زمان پذیرش واسه ترم جدید تموم شده
و واسه دوره فوق لیسانس داشتن IELTS الزامی است با نمره 6
معدل لیسانس فکر کنم حداقل 14 باید باشه .
و اینکه برای گرفتن ویزا باید 50 میلیون رو واسه 3 -7 روز در بانک داشته باشید برای هر نفر البته فکر کنم واسه فوق 25 میلیون هست
هزینه زندگی دانشجویی بین 550 تا 750 هزار تومان که با توجه به پایین آمدن ارزش پول ما هر روزه بیشتر هم میشه

در ضمن ساله بعد به احتمال زیاد دانشگاه ها پولی خواهند شد .
ویزا هم بیشتر از 1 سال نمیدن و باید دوباره بعد از یک سال تمدید بشه.
ولی خوب این دانشگاه ها که شما گفتین همه زیره 1000 رتبه دارن و فوق العاده هستن!
موفق باشید!

JavierB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از hsmid123 عزیز که به سوال بنده پاسخ دادن.
میخواستم ببیینم ایا کسی اینجا برای دانشگاه گوتبورگ یا چالمرز اقدام کرده و ایا تا حالا جوابشون رسیده یا نه. چون تو سایتشون نوشتن از اواسط اوریل جواب ها میان و دوست بنده خبری بهش نرسیده هنوز.دیگه واقعا نگرانیم...:(
مرسی
پ.ن: اقای فرید اینجا یه فوروم ازاد برای سوال پرسیدن شما لطف میکنین تعیین نکنین کی چی بپرسه !

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
برید داخل سایت مربوط به ثبت نام هست و از اونجا روند انجام کار رو نوشته.
امروز که تازه 20 اوریل هست
انشالله جوابش میاد!

JavierB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایتش رو دیدیم. نوشته از اواسط اوریل به بعد. یه دوستی گفت جوابش خرداد ماه اومده بود پارسال که باورنکردنی به نظر میرسه. می خواستم ببینم ایا کسی اینجا برا این دانشگاه اقدام کرده امسال و یا سال های قبل و جوابشون کی اومده...؟

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
منظوره من سایت دانشگاه نیست .
سایتی هست که مدارک رو واسه اون فرستادن.منظور این سایت هست www.studera.nu
و ثبت نام انجام دادند. اگر از طریق موسسه انجام دادند یوزرنیم و پسورد رو بگیرند و وارد بشند
در اینجا روند انجام کارشون هست.
موفق باشید

masih 519

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه در رشته کارشناسی مکانیک گرایش ساخت وتولید فارغ التحصیل شدم می خواستم برای ادامه تحصیل به مالزی برم درباره هزینه ها می خواستم راهنماییم کنید البته از دانشگاه ازاد
تحصیل در المان از نظر هزینه به چه صورته؟

ALI ERFANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من فارغ التحصیل رشته عمران سال 80 دانشگاه آزاد مشهد هستم. زبان انگلیسیم خوبه و واسه امتحان IELTS ثبت نام کردم. ممکن در مورد ادامه تحصیل در سوئد و نحوه گرفتن پذیرش در مقطع فوق لیسانس و سایر شرایط به من اطلاعات بدین؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام و تشکر از hsmid123 عزیز که به سوال بنده پاسخ دادن.
میخواستم ببیینم ایا کسی اینجا برای دانشگاه گوتبورگ یا چالمرز اقدام کرده و ایا تا حالا جوابشون رسیده یا نه. چون تو سایتشون نوشتن از اواسط اوریل جواب ها میان و دوست بنده خبری بهش نرسیده هنوز.دیگه واقعا نگرانیم...:(
مرسی
پ.ن: اقای فرید اینجا یه فوروم ازاد برای سوال پرسیدن شما لطف میکنین تعیین نکنین کی چی بپرسه !

javier جان فکر می کنم که دیگه جدی جدی باید نگران بشی .

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من تازه در رشته کارشناسی مکانیک گرایش ساخت وتولید فارغ التحصیل شدم می خواستم برای ادامه تحصیل به مالزی برم درباره هزینه ها می خواستم راهنماییم کنید البته از دانشگاه ازاد
تحصیل در المان از نظر هزینه به چه صورته؟

مالزی هزینه زندگی ماهی حدوداً 300 تومان هزینه دانشگاهم حدوداً سالی 2 3 تومن
آلمان هزینه زندگی ماهی 800 یورو و شهریه دانشگاه ها هم ترمی 700 800 یورو . البته برای آلمان حتماً باید آلمانیت فول باشه که اگر واقعاً شرایط مالی رفتن به آلمان رو داری می تونی تو این دوره های 3ماهه آموزش زبان آلمانی در خود آلمان شرکت کنی که فکر کنم یه 5 6 تومنی رو دستت خرج می ذاره ولی واقعاً ارزشش رو داره بعد دیگه می تونی از آلمان سوئیس و اتریش که شرایط همشونم مثل همه پذیرش بگیری.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همگی
من فارغ التحصیل رشته عمران سال 80 دانشگاه آزاد مشهد هستم. زبان انگلیسیم خوبه و واسه امتحان IELTS ثبت نام کردم. ممکن در مورد ادامه تحصیل در سوئد و نحوه گرفتن پذیرش در مقطع فوق لیسانس و سایر شرایط به من اطلاعات بدین؟

دوست عزیز همون طور که دوست خوبمون آقا محسن هم گفتن شما مدرک آیلتس 6 نیاز دارین و معدلتون هم باید بالای 14 15 باشه. هزینه زندگی تو سوئد ماهی 800 تا یک تومن هست. و فعلاً هم دانشگاه ها مجانین . شما اگر مایل هستید می تونید از طریق این سایت www.studyinsweden.se سرچ کنید کدام دانشگاه ها رشته شما رو دارن و بعد از طریق این سایت www.studera.nu از دی تا اواسط اسفند امسال ثبت نام کنید برای دانشگاه مورد نظرتون و بعد که پذیرش رو براتون ارسال کردن می رید سفارت با یه نامه بانکی مبنی بر داشتن 50 میلیون تومن در حسابتون که لازمه تا 1 هفته تو حسابتون این مبلغ باشه تا نامه داده شه. بعد که ویزا هم صادر شد بلیط هواپیما تون هم می گیرید و ایشالا اواخر مرداد سال دیگه عازم سوئد می شید.
امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه .

ALI ERFANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز همون طور که دوست خوبمون آقا محسن هم گفتن شما مدرک آیلتس 6 نیاز دارین و معدلتون هم باید بالای 14 15 باشه. هزینه زندگی تو سوئد ماهی 800 تا یک تومن هست. و فعلاً هم دانشگاه ها مجانین . شما اگر مایل هستید می تونید از طریق این سایت www.studyinsweden.se سرچ کنید کدام دانشگاه ها رشته شما رو دارن و بعد از طریق این سایت www.studera.nu از دی تا اواسط اسفند امسال ثبت نام کنید برای دانشگاه مورد نظرتون و بعد که پذیرش رو براتون ارسال کردن می رید سفارت با یه نامه بانکی مبنی بر داشتن 50 میلیون تومن در حسابتون که لازمه تا 1 هفته تو حسابتون این مبلغ باشه تا نامه داده شه. بعد که ویزا هم صادر شد بلیط هواپیما تون هم می گیرید و ایشالا اواخر مرداد سال دیگه عازم سوئد می شید.
امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه .
با عرض سلام و تشکر فراوان ازتو دوست عزیز بخاطر پاسخ به سوال بنده.
لطفا بفرمایید:
1- واسه بنده که معدلم 65/13 است راه حلی برای گرفتن پذیرش هست یا نه؟
2- مدرک IELTS و سایر مدارک رو تا بهمن قبول نمیکنن؟
3- ظاهرا طبق گفته شما میشه به صورت شخصی اقدام کرد؟
4- تو سفارت در صورت پذیرش امتحان خاصی میگیرن ؟
با تشکر

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
با عرض سلام و تشکر فراوان ازتو دوست عزیز بخاطر پاسخ به سوال بنده.
لطفا بفرمایید:
1- واسه بنده که معدلم 65/13 است راه حلی برای گرفتن پذیرش هست یا نه؟
2- مدرک IELTS و سایر مدارک رو تا بهمن قبول نمیکنن؟
3- ظاهرا طبق گفته شما میشه به صورت شخصی اقدام کرد؟
4- تو سفارت در صورت پذیرش امتحان خاصی میگیرن ؟
با تشکر

1- حالا شما برای تمام دانشگاه هایی که رشته شمارو دارن اقدام بفرمایید ایشالا که به هر حال یه کدومشون با همین معدل هم پذیرش بدن . فقط برای دانشگاه های فنلاند هم که رشته شما رو دارن ثبت نام بفرمایید فنلاند هم شرایط کاملاً مشابه سوئد هست . www.studyinfinland.fi
در ضمن اگر مقاله ای یا سابقه کار مرتبط با رشتتون یا هرچیز به درد بخوره دیگه ای هم که دارین ترجمه رسمی بفرمایید و ضمیمه مدارکتون بکنید .

2- اگر منظورتون بهمن همین امسال هست بله بنده که عرض کردم از دی تا اسفند فرصت هست برای ثبت نام شما تا بهمن که مدرک آیلتستون رو دریافت کردید برید تو سایت و ثبت نامتون رو انجام بدید.

3- بله به صورت شخصی می شه هیچ نیازی هم به موسسه ای نیست. البته بعضی موسسات چون معتبر هستند و دانشگاه هم می شناستشون اگر از طریق اونها اقدام بفرمایید راحت تر می تونید پذیرش بگیرید ولی خوب یکی دو تومن می گیرن دیگه. حالا باز اگر خواستید به بنده بگید تا اسم چند تا از این موسسات رو تو پیغام خصوصی براتون بزارم.

4- خیر امتحان خاصی نمی گیرن فقط همون نامه بانکی هست + 150 هزار تومن که به سفارت باید بدید برای ویزا.

ALI ERFANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
خیلی ممنون و متشکر
پس لطفا اسم چندتا موسسه معتبر رو که البته اگه تو مشهد باشند خیلی بهتره رو واسم بفرست.
در نهایت پس من باید تا تقریبا دی ماه صبر کنم و مدارک دانشگاهی مو آماده و مدرک IELTS رو بگیرم اونوقت تو سایت ثبت نام کنم و منتظرباشم که اگه پذیرش دادن برم سفارت واسه گرفتن ویزا ؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
خیلی ممنون و متشکر
پس لطفا اسم چندتا موسسه معتبر رو که البته اگه تو مشهد باشند خیلی بهتره رو واسم بفرست.
در نهایت پس من باید تا تقریبا دی ماه صبر کنم و مدارک دانشگاهی مو آماده و مدرک IELTS رو بگیرم اونوقت تو سایت ثبت نام کنم و منتظرباشم که اگه پذیرش دادن برم سفارت واسه گرفتن ویزا ؟

بله کاملاً درسته
اسم موسسه رو هم براتون پیغام گذاشتم

nima6039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam doste aziz.lotfan age mishe esme chandta az in moaseseharo ham baraye man beferestid mamnon misham.

Amirardallan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . میشه لطفا برای من هم بفرستید .
یک سوال هم دارم . من در کشور اذربایجان کامپیوتر خوندم. ایا می تونم با مدرک اذربایجان برای سوید اقدام کنم ؟​

بالا