e-mail مربوطه را براتون فرستادم ، فرم مشاوره را نکمیل کنین ، باهاتون تماس می گیرم .
آقا الان رفتم آموزش دانشگاه، به من گفت: " **** وظیفه جدیدا یه آیین نامه داده که معافیت تحصیلی فقط به افرادی که از طریق کنکور سراسری قبول میشن داده میشه بیخودی این همه هزینه نکن " یعنی چی این، ما کلی برنامه ریزی کردیم هزینه کردیم
کسی میتونه صحت اینو تایید کنه؟
گویا تلفنی با هم صحبت کردیم و قرار شد که مدارک را تهیه کنین ، یادتون نره کمی باید عجله کنین فرصت کمی باقی مونده .
خوب فرصت این ترم هم برای متقاضیان فوق لیسانس تمام شد ، البته فرصت برای ما نسبت به متقاضیا عادی بیشتر هست ، در واقع ما هنوز هم می تونیم اقدام کنیم .
سلام
من دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد شیراز هستم.
معدلم حدود 16.5 هست و سابقه کار عملی (در سطح حرفه ای) به مدت 2سال و کار تحقیقاتی رو دارم.
می خواستم ببینم برای فوق لیسانس می تونم از امکانات سوید استفاده کنم ؟ برای من مهمترین چیز هزینه این دوره هست که تخمین دقیقی از آن می خواهم بدانم.
همچنین در حقیقت اطلاعات زیادی از سوید و دانشگاه های آن ندارم اگر ممکن هست نام چند دانشگاه که در زمینه علوم کامپیوتر و نرم افزار فعالیت می کنند و مورد تایید وزارت هم هستند ذکر کنید.
ممنون از مشاوره شما.
ممنون از جوابتون.
یعنی با احتساب اینکه تازه دانشگاهش مجانی هست، سالی 10 میلیون برای هزینه زندگی فقط لازم هست !؟؟؟
خیلی زیاده که ، چرا اینقدر هزینه زندگی اونجا بالاست ؟؟ مگه اونجا خوابگاه دانشجویی نمی دن ؟؟
به نظرتون شانسی واسه بورس و fund دارم از سوئد؟
خوب سوئد واقعا وسوسه کننده هست . اما هزینه ماهانه 800 دلاری اون (در کل فکر کنم حدود 25000 دلار میشه) ، نسبت به جایی مثل مالزی یه خورده آدم رو به فکر فرو می بره