• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
معافی شده فقط واسه کارشناسی ارشد و دکتری
بدون کارت معافی یا پایان خدمت پاسپورت نمیدن بدون پاسپورت هم ویزای هیج جا رو نمیشه گرفت.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام اقا دبیر.

من الان دانشجوری ترم 2 داشنگاه آزاد رشته مهندسی کشاورزی گرایش زراعت هستم.
فعلا هم دارم از معافیت دانشجویی واسه سربازی نرفتن استفاده میکنم.

در کدوم کشور میتونم رایگان به تحصیل بپردازم؟؟؟

ali-hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا الان رفتم آموزش دانشگاه، به من گفت: " **** وظیفه جدیدا یه آیین نامه داده که معافیت تحصیلی فقط به افرادی که از طریق کنکور سراسری قبول میشن داده میشه بیخودی این همه هزینه نکن " :( یعنی چی این، ما کلی برنامه ریزی کردیم هزینه کردیم :(:(:(
کسی میتونه صحت اینو تایید کنه؟

جهت اطلاع بقیه رفتم خودم آیین نامه رو ازشون گرفتم خوندم فقط برای موسسه های داخل کشور بوده ظاهرا آموزش قاتی کرده بوده یا میخواسته منو بذاره سر کار. به هر حال همینطور که بقیه دوستان هم گفتن از لیسانس به بالا فعلا مشکلی نداره.:rolleyes:

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
گویا تلفنی با هم صحبت کردیم و قرار شد که مدارک را تهیه کنین ، یادتون نره کمی باید عجله کنین فرصت کمی باقی مونده .

والا آقای دبیر صرف نظر کردم و به همون قرارداد با موسسه ناجی زاده برای بوراس بسنده می کنم چرا که فکر نمی کنم من مدارکی که شما گفتید رو بتونم آماده کنم . شما فرمودید 10 روزه در صورتی که حداقل 15 روز برای پاسپورت طول می کشه. و در ضمن گفتید که باید تا اسفند بری و مدرک آیلتست رو بگیری . اگر من حداقل تا 10 feb برای تهویل مدارک به شما وقت داشتم باز یه چیز و در ضمن مدرک آیلتس رو هم نهایتاً من اردیبهشت می تونم برم ارمنستان بگیرم که دیگه خرداد مدرکش دستم میاد البته اون موقع مطمئناً 6.5 7 آکادمیک رو می تونم بگیرم.
حالا با این تفاسیر اگر باز هم راهی وجود داره بگید که من سریعاً برم دنبال اون مدارکی که فرموده بودید.

weblogcenter

Registered User
لایک‌ها
3
من الان ترم 1 دانشگاه آزاد هستم. و مشمول هم هستم. اگر پذیزش بگیرم با وثیقه می تونم برم؟

ali-hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا سوال

برای گرفتن ویزا دقیقا چقدر پول باید تو بانک بذاریم؟

اگه اونور یکی بخواد قیم بشه چیکار باید بکنه؟ آیا اون هم باید تو بانک پول بذاره؟

جایی سراغ دارین بشه اطلاعات در این مورد پیدا کرد. تو سایت سفارت سوئد که ننوشته بود.

ممنون.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام واسه ویزا دقیقا باید امسال 50 میلیون تومن واسه دوره لیسانس بزارید از 14 فروردین به مدت 3 روز
49 میلیون هم قبول نیست.
برای سال اول ساپورتر مالی از سوئد قبول نیست.
آقای دکتر ناجی هست.انصافا هم کارش درست بود.

www.najizadeh.com

ali_aaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی اطلاع داره
بالاخره سوئد هم پولی شد یا نه برای 2009

MRM.ICP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدير كل امور دانش‌آموختگان وزارت علوم، چگونگي ارزشيابي مدارك تحصيلي دانشجويان دانشگاه‌هاي غيرمعتبر خارجي جهت امكان ادامه تحصيل اين گروه از دانشجويان در داخل كشور اعلام كرد.

به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر يزدان‌پناه با اشاره به امكان ارزشيابي مدارك تحصيلي دانشجويان دانشگاه‌هاي غيرمعتبر خارجي به منظور امكان ادامه تحصيل اين گروه از دانشجويان در داخل كشور گفت: مدارك آن دسته از دانشگاههاي كه از نظر وزارت علوم ايران غيرمعتبر اما از نظر «مرجع قانوني ذيربط» در كشور متبوع خود معتبر هستند، ارزشيابي مي‌شود.

وي در بيان چگونگي ارزشيابي اين دسته از مدارك براساس مقاطع تحصيلي، اظهار كرد:‌ مدارك دوره‌هاي كارداني به شرط دارا بودن ديپلم كامل متوسطه از ايران و يا كشور مربوط، براساس ضوابط و مقررات عمومي ارزشيابي مدارك تحصيلي خارجي به مأخذ كارداني قابل بررسي و ارزشيابي است.

به گفته دكتر يزدان پناه، مدارك دوره‌هاي كارشناسي در صورت احراز يكي از شرايط پيش‌بيني شده و بر اساس ضوابط و مقررات عمومي ارزشيابي مدارك تحصيلي خارجي به مأخذ كارشناسي قابل بررسي و ارزشيابي است.

وي قبولي در تعيين سطح و تكميل واحد از طريق معرفي به يكي از دانشگاه‌هاي دولتي، غيرانتفاعي، پيام نور و جامع علمي – كاربردي جهت تعيين سطح و تكميل واحد (در صورت ضرورت حداكثر تا 40 واحد از دروس اصلي و تخصصي با توجه به نظر دانشگاه پذيرنده)، قبولي در آزمون جامع مربوط به مدارك معادل كارشناسي توسط سازمان سنجش آموزش كشور، شركت در آزمون ورودي كارشناسي ارشد در داخل كشور و كسب حداقل 80 درصد نمره آخرين فرد پذيرفته شده در رشته مربوط را از جمله شرايط جهت ارزشيابي مدارك دوره كارشناسي اعلام كرد.

مدير كل امور دانش‌آموختگان وزارت علوم همچنين ادامه داد: در صورت تمايل متقاضي، مدرك كارشناسي مورد نظر به مأخذ كارداني (يك مقطع پايين‌تر) قابل ارزشيابي است.

دكتر يزدان پناه تأكيد كرد: مصوبه فوق صرفاً ناظر به مدارك صادره از دانشگاه‌هايي است كه از نظر مسئولان ذيربط در كشور خارجي مورد نظر (مانند وزارت علوم) به عنوان يك مؤسسه آموزش عالي معتبر شناسايي شده باشند.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
خوب فرصت این ترم هم برای متقاضیان فوق لیسانس تمام شد ، البته فرصت برای ما نسبت به متقاضیا عادی بیشتر هست ، در واقع ما هنوز هم می تونیم اقدام کنیم .

shahrooz_rahmat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب فرصت این ترم هم برای متقاضیان فوق لیسانس تمام شد ، البته فرصت برای ما نسبت به متقاضیا عادی بیشتر هست ، در واقع ما هنوز هم می تونیم اقدام کنیم .

با عرض سلام وخسته نباشید.
آقای دبیر چند تا سوال ازتون داشتم.
میخواستم بپرسم ما فقط دروسی را که در این سایت اسامیشونو آورده اند میتوانیم برای تحصیل در ترم بهار 2009 انتخاب کنیم؟
https://www.studera.nu/aw/courseGuide.do
چون همانطور که خودتان گفتید ثبت نام این ترم تمام شده است.و از وسط ماه مارس ثبت نام برای ترم آینده شروع میشه.و من الان که این سایت رو نگاه کردم دیدم که اسم رشته ای که من قصد دارم در فوق لیسانس بخوانم نیست.food technology and nutrition
البته این رشته در اگوست 2008 تدریس میشه ولی به گفته ی این سایت برای بهار 2009 دیگه نیست.
آیا این آمار سایت درست است یا نه؟
دومین سوال من این که ما که رشته تحصیلی مان در ایران مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی هست میتوانیم برای فوق لیسانس رشته دیگری مثلا تغذیه انتخاب کنیم یا باید رشته انتخابی عیناً متناسب با رشته لیسانسمان باشد.(البته بسیاری از اساتید دانشگاه ما دارای لیسانس صنایع غذایی و فوق لیسانس و دکترای تغذیه هستند).
با تشکر فراوان شهروز

us911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

شاید کمی خنده دار باشد آیا امکان اعتراض به نمره تافل وجود دارد ؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان بنده برای یکی از دانشگاه های سوئد ثبت نام کردم حالا این دانشگاه یه 10 روز دیگه یه نماینده می فرسته ایران برای انتخاب داوطلبان. که یه تعداد محدودی هم انتخاب می کنه . حالا می خواستم آقای فرید و سایر دوستان که آشنا هستن منو راهنمایی بفرمایند که در روز مصاحبه چه چیزایی رو بگم و دست روشون بزارم که نظر این طرف رو جلب کنم و من حتماً در زمره این افراد قرار بگیرم . چون معدلم که پایینه فقط امیدم به همین مصاحبست.

ممنون می شم نظر خودتون رو بگید

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سلام

من دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد شیراز هستم.
معدلم حدود 16.5 هست و سابقه کار عملی (در سطح حرفه ای) به مدت 2سال و کار تحقیقاتی رو دارم.

می خواستم ببینم برای فوق لیسانس می تونم از امکانات سوید استفاده کنم ؟ برای من مهمترین چیز هزینه این دوره هست که تخمین دقیقی از آن می خواهم بدانم.

همچنین در حقیقت اطلاعات زیادی از سوید و دانشگاه های آن ندارم اگر ممکن هست نام چند دانشگاه که در زمینه علوم کامپیوتر و نرم افزار فعالیت می کنند و مورد تایید وزارت هم هستند ذکر کنید.

ممنون از مشاوره شما.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

من دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد شیراز هستم.
معدلم حدود 16.5 هست و سابقه کار عملی (در سطح حرفه ای) به مدت 2سال و کار تحقیقاتی رو دارم.

می خواستم ببینم برای فوق لیسانس می تونم از امکانات سوید استفاده کنم ؟ برای من مهمترین چیز هزینه این دوره هست که تخمین دقیقی از آن می خواهم بدانم.

همچنین در حقیقت اطلاعات زیادی از سوید و دانشگاه های آن ندارم اگر ممکن هست نام چند دانشگاه که در زمینه علوم کامپیوتر و نرم افزار فعالیت می کنند و مورد تایید وزارت هم هستند ذکر کنید.

ممنون از مشاوره شما.

تونستن که می تونید. اگر از سال دیگه سوئد شهریه ای نشه سالی 10 میلیون سوئد هزینه زندگی فقط داره.
ولی اگر شهربه هم بش اضافه شه باید به این مبلغ 8000 کرون معادل 12 میلیون تومان هم در سال اضافه بفرمایید.
سوئد تقریباً همه دانشگاه هاش مورد تایید وزارت علوم هستند . از این سایت هم شما می تونی تو بخش course finder ببینید کدوم دانشگاه ها رشته شما رو دارند : www.studyinsweden.se و در این سایت هم می تونید رتبه اون دانشگاه مورد نظرتون رو ملاحضه کنید :www.webometric.info

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
ممنون از جوابتون.

یعنی با احتساب اینکه تازه دانشگاهش مجانی هست، سالی 10 میلیون برای هزینه زندگی فقط لازم هست !؟؟؟

خیلی زیاده که ، چرا اینقدر هزینه زندگی اونجا بالاست ؟؟ مگه اونجا خوابگاه دانشجویی نمی دن ؟؟

به نظرتون شانسی واسه بورس و fund دارم از سوئد؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از جوابتون.

یعنی با احتساب اینکه تازه دانشگاهش مجانی هست، سالی 10 میلیون برای هزینه زندگی فقط لازم هست !؟؟؟

خیلی زیاده که ، چرا اینقدر هزینه زندگی اونجا بالاست ؟؟ مگه اونجا خوابگاه دانشجویی نمی دن ؟؟

به نظرتون شانسی واسه بورس و fund دارم از سوئد؟

والا تو شهرهای بزرگ مثل استکهلم هزینه زندگی ماهی 700 800 تومن هست ولی تو شهرهای کوچیک هست دانشگاه هایی که هزینه زندگی نصف این مبلغ هست.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
خوب سوئد واقعا وسوسه کننده هست . اما هزینه ماهانه 800 دلاری اون (در کل فکر کنم حدود 25000 دلار میشه) ، نسبت به جایی مثل مالزی یه خورده آدم رو به فکر فرو می بره

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
خوب سوئد واقعا وسوسه کننده هست . اما هزینه ماهانه 800 دلاری اون (در کل فکر کنم حدود 25000 دلار میشه) ، نسبت به جایی مثل مالزی یه خورده آدم رو به فکر فرو می بره

البته اینم در نظر بگیرید که خیلی از رشته ها در سوئد در مقطع کارشناسی ارشد 1 ساله هستند.

بالا