• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان زبده در کار اعزام : بنده ielts 7 + کارنامه قبولی تو کنکور سراسری + مدرک پیش دانشگاهی دارم .
اما یک مشکلی هست من معدل سال اول و دوم دبیرستانم بالای 19 هست اما سال سوم و پیشم افتضاح و دورو بره 12 13 هست و البته اون هم به دلیل دیابت شدید تو اون زمان هست که سر جلسات افت شدید قند خون پیدا می کردم. حال با این وضعیت و توجیهی که می تونم برای پذیرش به دانشگاه ارائه بدم آیا امیدی برای پذیرش در یکی از دانشگاه های سوئد در رشته های مهندسی هست یا خودم رو الاف این قضیه نکنم؟
با تشکر
سلام
آيا پاس داريد؟
الان مشكل همه پاس و زبان هست
اگر پاس نداريد هيچ راهي نيست به جز اينكه ليسانس را بگيري براي فوق بري يا بري سربازي
موفق باشيد

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
آيا پاس داريد؟
الان مشكل همه پاس و زبان هست
اگر پاس نداريد هيچ راهي نيست به جز اينكه ليسانس را بگيري براي فوق بري يا بري سربازي
موفق باشيد

مشکل پاس هم ندارم چون من کارت معافیت دارم . زبانم که گفتم Ielts 7 دارم.
فقط لطفاً یه پاسخ دقیق به بنده بگید چون من با این وضع معدل سوم و پیش می ترسم کلی دوندگی کنم آخرشم بم پذیرش ندن.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مشکل پاس هم ندارم چون من کارت معافیت دارم . زبانم که گفتم Ielts 7 دارم.
فقط لطفاً یه پاسخ دقیق به بنده بگید چون من با این وضع معدل سوم و پیش می ترسم کلی دوندگی کنم آخرشم بم پذیرش ندن.
خوب در اين مورد آقاي فريد اطلاع دارند و بايد از ايشون كمك بگيريد و يا با دانشگاههاي سوئد مكاتبه كنيد
موفق باشيد

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
دوستان زبده در کار اعزام : بنده ielts 7 + کارنامه قبولی تو کنکور سراسری + مدرک پیش دانشگاهی دارم .
اما یک مشکلی هست من معدل سال اول و دوم دبیرستانم بالای 19 هست اما سال سوم و پیشم افتضاح و دورو بره 12 13 هست و البته اون هم به دلیل دیابت شدید تو اون زمان هست که سر جلسات افت شدید قند خون پیدا می کردم. حال با این وضعیت و توجیهی که می تونم برای پذیرش به دانشگاه ارائه بدم آیا امیدی برای پذیرش در یکی از دانشگاه های سوئد در رشته های مهندسی هست یا خودم رو الاف این قضیه نکنم؟
با تشکر

بایت بیماری متاسفم و امیدوارم الان حالتون خوب باشه یا حداقل بهتر شده باشه .

امیدوارم بتونم بهتون کمک کنم ، فقط فرصت زیادی برای این ترم ندارین ، باهمراهم که در امضام هست تماس بگیرین .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
این مشکل پاس هم برای متقاضیان لیسانس عجب دردسری شده ، خیلی ها با نمرات عالی به ما مراجعه می کنن اما حیف که مشمولن و حتی با پذیرش از بهترین دانشگاه ها هم نمیشه براشون کاری کرد ...

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام فرد عزیز :
من دانشجوی ساله 3 مهندسی برق قدرت هستم دانشگاه آزاد.
معدل دیپلم 18.43
معدل پیش دانشگاهی 16
سربازی معافیت پزشکی دارم

تا ماهی 500000 تومن هم پدرم میتونه کمک کنه.
به نظرت من واستم لیسانس بگیرم بعد واسه سوید اقدام کنم
یا نه؟
من این واسه این رشته"هوا فضا " تو این دانشگاه چقدر شانس دارم؟http://www.ltu.se/edu/program/TKRYG?l=en
باید چه مدارکی رو آماده کنم؟
آزمایشی ielts:5.5
نمرات دیپلمم "ریاضی فیزیک "همه بالای 17 هست.
مرسی
ایمیل:[email protected]

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من اگر خدا بخواد دارم برای کارشناسی مهندسی صنایع تو بوراس سوئد اقدام میکنم اما خیلی خداییش ترس ورم داشته که نکنه یوقت برم افسرده و روان پریش از غربت برگردم همش می ترسم برم و نتونم تحمل کنم و زندگی دور از خانواده و در کنار 4تا آدم سرد سوئدی اونم در این سن وسال کم بشکندم. به نظر شما گذشتن زمان و عادت می تونه حلش کنه یا می تونه معضل بشه. آیا این رفتن ارزشش رو داره؟
آقای DJ fred َشما که تو کار اعزام هستید آیا یه همچین مواردی داشتید که اینقدر به طرف فشار بیاد که برگرده ایران و اصلاً پشیمون شه یا کلاً همه راضی و خشنود بودن؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
دوستان من اگر خدا بخواد دارم برای کارشناسی مهندسی صنایع تو بوراس سوئد اقدام میکنم اما خیلی خداییش ترس ورم داشته که نکنه یوقت برم افسرده و روان پریش از غربت برگردم همش می ترسم برم و نتونم تحمل کنم و زندگی دور از خانواده و در کنار 4تا آدم سرد سوئدی اونم در این سن وسال کم بشکندم. به نظر شما گذشتن زمان و عادت می تونه حلش کنه یا می تونه معضل بشه. آیا این رفتن ارزشش رو داره؟
آقای DJ fred َشما که تو کار اعزام هستید آیا یه همچین مواردی داشتید که اینقدر به طرف فشار بیاد که برگرده ایران و اصلاً پشیمون شه یا کلاً همه راضی و خشنود بودن؟
این مشکل خیلی پیش میاد و همین دلتنگی و عدم ارتباط مناسب با بقیه باعث میشه کم کم ادم دلتنگ بشه و افسرده , در نتیجه طاقت نمیارن و برمیگردن !!

ولی کسایی که میرن و میمونن اونجا , دلیلش این هست که هدف بزرگتری دارن با اینجور چیزا کنار میان !

شما هم اگه فکر میکنی زود هست برا رفتن احتمالا زود هست , دلیلی نداره وقتی شک و شبه داری که طاقت بیاری یا نه , پاشی بری اونجا و 3 ماه بعدش برگردی
003.gif

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
این مشکل خیلی پیش میاد و همین دلتنگی و عدم ارتباط مناسب با بقیه باعث میشه کم کم ادم دلتنگ بشه و افسرده , در نتیجه طاقت نمیارن و برمیگردن !!

ولی کسایی که میرن و میمونن اونجا , دلیلش این هست که هدف بزرگتری دارن با اینجور چیزا کنار میان !

شما هم اگه فکر میکنی زود هست برا رفتن احتمالا زود هست , دلیلی نداره وقتی شک و شبه داری که طاقت بیاری یا نه , پاشی بری اونجا و 3 ماه بعدش برگردی
003.gif

بابا این حرفها چیه؟

دایی من 6 ماهه رفته باکو. رفته که یه ترم بخونه بعد منتقلش کنند فرانسه. زبان انگلیسیش خیلی ضعیفه و به زور هم زبون اونجا رو حرف میزنه. اوایل میگفت دلتنگ میشم. اما حالا چندتا دوست داره و هر وقت میاد تو اینترنت چت میکنیم مثل همیشه شوخی میکنه و از خوبی های اونجا میگه. قراره عاشورا هم بیاد ایران یه سری بزنه و کارهاشو راست و ریس کنه.
من که میگم آدم هرجا هست هرچقدر پول داره هرقدر سنش هست از موقعیت استفاده کنه و لذت ببره!
والا به خدا!!

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
من به جا تو بودم برای کارشناسی (مخصوصا اگر فامیل نداشتم) نمی رفتم، این نظر خصوصی منه! ولی برای کارشناسی ارشد به بالا بری ضرر نمی بینی
-- من یه پیشنهاد می کنم برای دلتنگیت یه دوره دوماه اموزش زبان (مثلا المانی یا انگلیسی ) تو مالزی حدودا دو ملیون و تو کشورای اروپایی مثلا کالج ها المان یا سوئد با زندگی و ... حدود 3 میلیون بلیط و .. در می اید من به هت پیشنهاد می کنم دوماه بری اونجا زندگی کنی چون سختیش چند ماه اول اگر تونستی دوم بیاری که بقیشم می تونی دوم بیاری، هزینه خیلی زیادی هم نکردی
من یکی از آشنایانم این کارو کرد رفت بعد دید با خانومش نمی تونه اونجا چند سال زندگی کنه (به خیلی دلایل) منصرف شد. یکی هم رفت و دید می تونه و ../.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
يه سوال خارج از گود .. البته شرمنده ..

ميخواستم بپرسم با داشتن مدرك كارشناسي فناوري اطلاعات ... از يكي از دانشگاههاي امير كبير يا دانشگاه تهران

با معدل ليسانس 18 ...

در چه حد ميشه بورسهايي گير آورد كه ديگه نياز به خرج از جيب خودت نباشه !؟

كدوم كشورها ؟ با چه شرايطي ؟

/ با مدرك مهندسي مكانيك يا معماري چطور ؟

------------------------

ممنونم . با تشكر!

ali-hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا الان رفتم آموزش دانشگاه، به من گفت: " **** وظیفه جدیدا یه آیین نامه داده که معافیت تحصیلی فقط به افرادی که از طریق کنکور سراسری قبول میشن داده میشه بیخودی این همه هزینه نکن " :( یعنی چی این، ما کلی برنامه ریزی کردیم هزینه کردیم :(:(:(
کسی میتونه صحت اینو تایید کنه؟

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام فرد عزیز :
من دانشجوی ساله 3 مهندسی برق قدرت هستم دانشگاه آزاد.
معدل دیپلم 18.43
معدل پیش دانشگاهی 16
سربازی معافیت پزشکی دارم

تا ماهی 500000 تومن هم پدرم میتونه کمک کنه.
به نظرت من واستم لیسانس بگیرم بعد واسه سوید اقدام کنم
یا نه؟
من این واسه این رشته"هوا فضا " تو این دانشگاه چقدر شانس دارم؟http://www.ltu.se/edu/program/TKRYG?l=en
باید چه مدارکی رو آماده کنم؟
آزمایشی ielts:5.5
نمرات دیپلمم "ریاضی فیزیک "همه بالای 17 هست.
مرسی
ایمیل:[email protected]

e-mail مربوطه را براتون فرستادم ، فرم مشاوره را نکمیل کنین ، باهاتون تماس می گیرم .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116

گویا تلفنی با هم صحبت کردیم و قرار شد که مدارک را تهیه کنین ، یادتون نره کمی باید عجله کنین فرصت کمی باقی مونده .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
آقا الان رفتم آموزش دانشگاه، به من گفت: " **** وظیفه جدیدا یه آیین نامه داده که معافیت تحصیلی فقط به افرادی که از طریق کنکور سراسری قبول میشن داده میشه بیخودی این همه هزینه نکن " :( یعنی چی این، ما کلی برنامه ریزی کردیم هزینه کردیم :(:(:(

از خود **** وظیفه باید بپرسید .

اینجا هر روز یک قانونی تصویب میشه ...

mehdicom623

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من فارغ التحصیل دانشگاه آزاد در رشته کامپیوتر با معدل 14.4 می باشم برای زبان هم دارم امتحان می دهم اگر امکان پذیرش گرفتن برای کشور سوئد را دارم لطفا مرا راهنمایی کنید.
با تشکر

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
منم همچین مشکلی دارم.
کلی زبان خوندم تا پذیرش دانشگاه EMU قبرسو تو رشته IT گرفتم . حالا که پذیرشم اومده رفتم وزارت علوم میگه فقط برای مقطع بالای لیسانس اجازه خارج شدن از کشور رو میدیم ( معافیت تحصیلی )
296.gif

موندم چی کار بکنم
258.gif

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
منم همچین مشکلی دارم.
کلی زبان خوندم تا پذیرش دانشگاه EMU قبرسو تو رشته IT گرفتم . حالا که پذیرشم اومده رفتم وزارت علوم میگه فقط برای مقطع بالای لیسانس اجازه خارج شدن از کشور رو میدیم ( معافیت تحصیلی )
296.gif

موندم چی کار بکنم
258.gif

ایول شما EMU پذیرش گرفتی . اتفاقاً منم می خواستم اگر موفق به گرفتن پذیرش از سوئد نشدم برم EMU .
آقا یک دنیا ممنونت می شم اگر یه توصیف مفصل از این دانشگاه و اعتبارش و امکاناتش و همچنین شهری که توش قرار گرفته کیفت زندگی درش و هزینه هاش و ..... به ما بدی.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منم همچین مشکلی دارم.
موندم چی کار بکنم

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
با سلام خدمت دوستان گل
من یه چندتایی سوال داشتم:
اول اینکه من دانشجوی ترم 4 ( ترم اخر) کاردانی کامپیوتر - نرم افزار دانشگاه غیر انتفاعی هستم . :)
معدل دیپلم 16.46
پیش13.11 :D

میخواستم ببینم ایا به من اولا معافیت تحصیلی میدن ؟

ثانیا کدوم کشورها میتونم پذیرش بگیرم؟

ثالثا برای کشور هند حتما باید معافیت داشت؟

ممنون از پاسخ شما :)

بالا