sasan_blue
Registered User
دانشگاههای آزاد چطور؟
یا فقط دولتیها معتبر هستند؟
یا فقط دولتیها معتبر هستند؟
با سلام
من میخواستم امتحان تافل ازمایشی بدم یه امتحان تو امیر بهادر ثبت نام کردم اما یه دونه کمه اگه از دوستان محلی برای تست ازمایشی و فقط با کامپیوتر باشه و نه به روش paper معرفی کنن ممنون میشم
اصلا مهم نیست
مهم اینه که مدرک زبان هم داشته باشید
موفق باشید
میگن که برای پزشکی و دندانپزشکی خیلی خوبه. اما به زبان سوئدی تدریس میشه و شما قبلش باید در آزمون TISUS شرکت کنید. اینم لینک دانشگاههایی که در اونها دندانپزشکی تدریس میشه:
http://www.studyinsweden.se/templates/cs/CommonPage____8681.aspx
من همه اينها را ميدونماگر اینطور بود که خیلی خوب می شد ، رقابت خیلی شدیده ، معدل ، توصیه نامه ، SOP ، Proposal و ... همه تاثیر دارند در پذیرش .
اگر اینقدر راحت بود که ما دیگه اخذ پذیرش رو تو دفتر ادامه نمی دادیم چون هر کسی می تونست بگیره ، همین آقای secret Activist هم با اینکه اطلاعات خوبی دارند می بینید که کارشون را به یک موسسه اعزام سپردند .
امیدوارم سال دیگه برای پذیرش تو موسسه نبینمتون
الان ديگه تافل نمي توانيد انجا امتحان بديد يعني ديگه ثبت نام نمي كنندtest Center امیر بهادر مشکل دار شده ، فعلا از ثبت نام در این محل خودداری کنید .
حتی متقاضیان آزمونی که ثبت نام کرده بودند قبل باید جای دیگری آزمون بدند .
آقای monomid شما که اونجا ثبت نام کردید بگین چه خبر شده ؟ من شنیدم تو آزمون تقلب کردن ETS هم suspend کرده .
الان ديگه تافل نمي توانيد انجا امتحان بديد يعني ديگه ثبت نام نمي كنند
براي ثبت نام به قسمت ثبت نام تافل مراجعه كنيد
امتحان آزمايشي انجا هم زياد خوب نيست
چون نحوه امتحان دادن استاندارد نيست
موفق باشيد
بله من امتحان آزمايش دادمبا سلام
شما ایا به شخصه اتحان ازمایشی تافل در مرکز امیر بهادر دادید ؟ در ضمن ایا مرکزی که به صورت رسمی امتحان تافل ای بی تی برگزار کنه سراغ دارید ؟
بله من امتحان آزمايش دادم
ولي قسمت از نظر موضوع امتحاني به امتحان اصلي نزديك نبود
ولي از نظر reading , speaking, writing خوب بود ولي listening خير(چون سوالات را هنگام گوش دادن داريد مي بينيد يعني سوالات جلوي شما بود)
سوالاش هم از بعضي كتابها بود
ولي براي وضعيت امتحان دادن و ... جاي خوبي هست
من فكر نمي كنم بهتر از اينجا جايي را پيدا كنيد
من پيشنهاد مي كنم يك نمونه از امتحاناش شركت كنيد!
براي من و ديگر دوستاني كه آن روز امتحان داديم اينگونه نبودبا سلام خدمت شما وممنون از پاسخگویی شما
من به شخصه در امتحان ازمایشی امیر بهادر شرکت کردم ولی قسمت listening که شما میفرمائید که موقع گوش دادن سوالها روبروتون بود اصلا در امتحان بنده به این صورت نبود و بعد از اتمام گوش دادن سوالهای راجع به گفتگو بر روی صفحه ظاهر میشد من در کل از امتحانش راضی بودم (در ضمن فکر کنم سوالهاش به صورت تست آزمایشی از نرم افزار long man ibt بود چون من سی دی و کتابش رو دارم)
موفق باشی
حالا يه سؤال
این مطالب که ميگيد فقط برای کسانی که مدرک سربازی دارن ¿
يا این که ما هم که ترم آخريم و بايد بريم سربازی هم ميشه کاری کرد