اصلا مهم نیستسلام
بچه ها فکر میکنین فایده داره که من برای ادامه تحصیل تو سوئد اقدام کنم.چون معدلم 13,50 از یه دانشگاه غیر انتفاییه.
مهم اینه که مدرک زبان هم داشته باشید
موفق باشید
اصلا مهم نیستسلام
بچه ها فکر میکنین فایده داره که من برای ادامه تحصیل تو سوئد اقدام کنم.چون معدلم 13,50 از یه دانشگاه غیر انتفاییه.
کسی نگفت به ما که این دانشگاه شما رشته ایمونولوژی هم داره یا نه!
... در ضمن اون لیست رشته هایی که می شه تو کارشناسی خوند کجاست؟
سلام
من زنگ زدم به ناجی زاده که آیا من میتونم ادامه تحصیل بدم یا نه.گفت احتمالا نمیتونی چون دانشگاه غیر انتفایی خوندی باید بری وزارت علوم معادل سازی بکنی.این معادل سازی چه صیغه ایه دیگه؟:blink:بعدش کدوم ساختمون وزارت علوم باید برم ....
دانشگاهش فرق نمی کنه فقط اولا وزارت علوم قبولش کنه ثانیا تا مقطع phd بشه توش ادامه داد. رشته ایمونولوژی.در ضمن من الآن داروساز هستم این دانشگاههای سوئد مدرک من رو حداقل به عنوان لیسانس قبول می کنند که نه؟
دوستان خواهش میکنم درباره رشته دندانپزشکی توضیح بدید.آیا سوئد برای این رشته مناسبه؟اگر هست کدام دانشگاه ها؟
شما که دکتر داروساز هستید دیگه برای ارشد نباید اقدام کنید . برای گرفتن تخصص هم سوئد بسیار مشکل و محدوده و بیشتر به زبان سوئدی هست.
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزم. پس در حال حاضر بهترین کار اینه که من دنبال مدرک IELTS باشم و بعد از اون هم برم دنبال یادگیری زبان سوئدی!
شما با این دانشگاه اپسالا همکاری می کنید یا نه؟یعنی من اگه بخوام ازش پذیرش بگیرم می تونم به موسسه شما مراجعه کنم؟در ضمن به نظر شما مدرک من به عنوان یک مدرک مرتبط با بیولوژی برای اونها قابل قبوله یا نه؟ از طرف دیگه می خوام بدونم که سطح علمی دانشگاههای سوئد به نظر شما چطوره؟
خیلی متشکرم.
موفق باشید.
تمام دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم در ایران از نظر بین المللی مورد تایید هستند.از نظر درجه ی اعتبار بین المللی کدامیک از دانشگاه آزادهای ایران معتبر هستند؟
دولتی های چطور؟