• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
بچه ها فکر میکنین فایده داره که من برای ادامه تحصیل تو سوئد اقدام کنم.چون معدلم 13,50 از یه دانشگاه غیر انتفاییه.
اصلا مهم نیست
مهم اینه که مدرک زبان هم داشته باشید
موفق باشید

weblogcenter

Registered User
لایک‌ها
3
ممنونم از همتون آقا. کلی استفاده کردم. فقط آقای (Dj Fred) که فامیلیشون یادم رفت با عرض شرمندگی توضیح ندادن این امکان واسه من وجود داره یا نه. ممنونم پیشاپیش.
در ضمن اون لیست رشته هایی که می شه تو کارشناسی خوند کجاست؟

heical

Registered User
لایک‌ها
4
کسی نگفت به ما که این دانشگاه شما رشته ایمونولوژی هم داره یا نه!

لایک‌ها
0

weblogcenter

Registered User
لایک‌ها
3
البته آقای دبیر این بورسیه ای که می خوام نه فقط واسه سوئد هر کشور اروپایی باشه مخصوصا هلند اشکال نداره. مالزی نمی دونم چطوره.

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

من زنگ زدم به ناجی زاده که آیا من میتونم ادامه تحصیل بدم یا نه.گفت احتمالا نمیتونی چون دانشگاه غیر انتفایی خوندی باید بری وزارت علوم معادل سازی بکنی.این معادل سازی چه صیغه ایه دیگه؟:blink:بعدش کدوم ساختمون وزارت علوم باید برم ؟اگه اصلا راه نداره بی خیال بشم برم سربازی!!:hmm: کسی میتونه راهنمایی بکنه؟

heical

Registered User
لایک‌ها
4
دانشگاهش فرق نمی کنه فقط اولا وزارت علوم قبولش کنه ثانیا تا مقطع phd بشه توش ادامه داد. رشته ایمونولوژی.در ضمن من الآن داروساز هستم این دانشگاههای سوئد مدرک من رو حداقل به عنوان لیسانس قبول می کنند که نه؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
یه سوال با مدارک زیر کجا میتونم ادامه تحصیل بدم البته غیر از ایران. لطفا بگید.

1. دیپلم هنرستان

2. فوق دیپلم کامپیوتر

ممنون از جواب

لایک‌ها
0
سلام

من زنگ زدم به ناجی زاده که آیا من میتونم ادامه تحصیل بدم یا نه.گفت احتمالا نمیتونی چون دانشگاه غیر انتفایی خوندی باید بری وزارت علوم معادل سازی بکنی.این معادل سازی چه صیغه ایه دیگه؟:blink:بعدش کدوم ساختمون وزارت علوم باید برم ....

معادل سازی برای مدرکیه که وزارت علوم صادر نکرده باشه مثلا اگه فردی در خارج از کشور درس خونده باشه بعد بلند شه بیاد اینجا ،مدرکش بازبینی و معادل سازی میشه. شما اگه دانش نامه یا گواهی موقت از دانشگاه گرفته باشی فقط باید ببریشون وزارت علوم پشتشون مهر بزنه تا برای ترجمه بلامانع بشه. مدرک شما احتیاجی به معادل سازی نداره چون دانشگاههای غیر انتفاعی همشون کاملا مورد تایید وزارت علوم هستند و در مدرک شما اسم وزارت علوم تحقیقات و فن آوری درج شده و مهر اونها در پشت کپی برابر با اصلی که زمینه ترجمه هست هم زده میشه پس این مدرک شما در سوئد هم معتبر خواهد بود.
فقط یک قانون جدیدی وضع شده اینه که وقتی بخواین دانش نامه یا گواهی موقت رو ببرید وزارت علوم برای اینکه پشتش مهر بخوره و ترجمه بشه اونها از شما یک مدرک زبان انگلیسی میخوان که نشونشون بدین و گرنه برای ترجمه تایید نمیکنن. این رو ببینید:
http://www.iranscholarship.net/hshakhsi

لایک‌ها
0
دانشگاهش فرق نمی کنه فقط اولا وزارت علوم قبولش کنه ثانیا تا مقطع phd بشه توش ادامه داد. رشته ایمونولوژی.در ضمن من الآن داروساز هستم این دانشگاههای سوئد مدرک من رو حداقل به عنوان لیسانس قبول می کنند که نه؟

شما که دکتر داروساز هستید دیگه برای ارشد نباید اقدام کنید . برای گرفتن تخصص هم سوئد بسیار مشکل و محدوده و بیشتر به زبان سوئدی هست.

aminmkl

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان خواهش میکنم درباره رشته دندانپزشکی توضیح بدید.آیا سوئد برای این رشته مناسبه؟اگر هست کدام دانشگاه ها؟

لایک‌ها
0
دوستان خواهش میکنم درباره رشته دندانپزشکی توضیح بدید.آیا سوئد برای این رشته مناسبه؟اگر هست کدام دانشگاه ها؟

میگن که برای پزشکی و دندانپزشکی خیلی خوبه. اما به زبان سوئدی تدریس میشه و شما قبلش باید در آزمون TISUS شرکت کنید. اینم لینک دانشگاههایی که در اونها دندانپزشکی تدریس میشه:
http://www.studyinsweden.se/templates/cs/CommonPage____8681.aspx

heical

Registered User
لایک‌ها
4
شما که دکتر داروساز هستید دیگه برای ارشد نباید اقدام کنید . برای گرفتن تخصص هم سوئد بسیار مشکل و محدوده و بیشتر به زبان سوئدی هست.

دوست گلم ممنون از محبت شما ولی یک سوال دیگه هم دارم.من واقعا به رشته ایمونولوژی علاقه مند شدم و حتی اگه قرار باشه از اول هم درس بخونم این کار را می کنم!!با این تفاسیر لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید که آیا امکان تحصیل در این رشته در سوئد هست یا نه و اگر نیست شما کدوم کشور را پیشنهاد می کنید؟ آیا این دانشگاهها مدرک من رو قبول می کنن یا نه؟:):D:lol:
سپاسگذارم.
موفق باشید.

لایک‌ها
0
اگر میخواهید از اول شروع کنید که در مقطع لیسانس بیشتر رشته ها به زبان سوئدیه و یادگیری زبان سوئدی هم سخته هم نزدیک یک سال زمان میبره. به هر حال در سطح فوق لیسانس Immunology به زبان انگلیسی هست مثلا در دانشگاه اپسالا در این لینگ:
http://www.ibg.uu.se/en/master/immunology/2007-04-13_100523_649.html?id=2007-04-13_100523_649_page

برای پذیرش در این رشته غیر از مدرک زبان باید لیسانس مرتبط (Biology) داشته باشید که شاید در این لینک بتونید در یکی از دانشگاهها لیسانس بیولوژی به زبان انگلیسی رو پیدا کنید:
http://www.studyinsweden.se/templates/cs/CommonPage____8756.aspx

اینکه کدوم کشور برای ادامه تحصیل بهتره خوب این بستگی به توانایی مالی شما داره و در درجه اول دانشگاههای کشورهای انگلیسی زبان (آمریکا، کانادا، بریتانیا، استرالیا و نیوزلند) در اولویت هستن هم از لحاظ تحصیلی و هم از لحاظ فرصتهای شغلی. مزیت کشور سوئد اینه که تحصیل رایگانه
موفق باشید.​

heical

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزم. پس در حال حاضر بهترین کار اینه که من دنبال مدرک IELTS باشم و بعد از اون هم برم دنبال یادگیری زبان سوئدی!
شما با این دانشگاه اپسالا همکاری می کنید یا نه؟یعنی من اگه بخوام ازش پذیرش بگیرم می تونم به موسسه شما مراجعه کنم؟در ضمن به نظر شما مدرک من به عنوان یک مدرک مرتبط با بیولوژی برای اونها قابل قبوله یا نه؟ از طرف دیگه می خوام بدونم که سطح علمی دانشگاههای سوئد به نظر شما چطوره؟
خیلی متشکرم.
موفق باشید.

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
از نظر درجه ی اعتبار بین المللی کدامیک از دانشگاه آزادهای ایران معتبر هستند؟
دولتی های چطور؟

لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزم. پس در حال حاضر بهترین کار اینه که من دنبال مدرک IELTS باشم و بعد از اون هم برم دنبال یادگیری زبان سوئدی!
شما با این دانشگاه اپسالا همکاری می کنید یا نه؟یعنی من اگه بخوام ازش پذیرش بگیرم می تونم به موسسه شما مراجعه کنم؟در ضمن به نظر شما مدرک من به عنوان یک مدرک مرتبط با بیولوژی برای اونها قابل قبوله یا نه؟ از طرف دیگه می خوام بدونم که سطح علمی دانشگاههای سوئد به نظر شما چطوره؟
خیلی متشکرم.
موفق باشید.

سلام دوست عزیز من با هیچ موسسه ای همکاری نمیکنم. و خودم برای تحصیل به یکی از این موسسه ها پول پرداخت کردم تا بتونن از یکی از دانشگاههای سوئد برای من پذیرش بگیرم.
شما میتونید با موسسات معتبر وزارت علوم در این لینک تماس بگیرید اونها به سئوالات شما پاسخ میدن. مثلا این 3 موسسه در زمینه اعزام دانشجو به سوئد فعالیت میکنند. مؤسسه بين المللي پژوهشهاي مديريت ناجي ، موسسه فرهنگی هنری نیلوفر آبی لوتوس و موسسه ستاره دانش آرمان که در این لینک شماره تلفنهاشون هست:
http://www.iranscholarship.net/paziresh/table.htm

در ضمن وقتی شما باید برید دنبال زبان سوئدی که رشته مورد نظر شما در سطح لیسانس به زبان انگلیسی نباشه و اگه به انگلیسی تدریس میشه اونوقت باید دنبال مدرک تافل و یا IELTS برید و دیگه به یادگرفتن زبان سوئدی و گذراندن آزمون TISUS نیازی نیست.

لایک‌ها
0
بالا