• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

mehrzad_reaktor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام به دوستان عزیز

من 24 ساله دارای کارشناسی ناپیوسته از آزاد لاهیجان در رشته الکترونیک با معدل 15 و دارای کارت پایان خدمت هستم ... دو سال پیش IELTS پنج گرفتم ولی الان دارم برای IBT میخوانم

آیا می تونم با شرایط فوق برای FINLAND یا SWEDEN اقدام کنم ؟ در صد موفقیت چقدر است؟

متشکرم.

sanaz tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز تو لینک زیر تمام مراحل ثبت نام آنلاین iBT توضیح داده شده و نحوه وارد کردن کد هم توضیح داده شده ، حالا منم برات میگم. ببین تو قسمت recipient code کد چهار رقمی رو بزن و بعد سمت راستش رو سرچ کلیک کن، بعد تو لیست پایین زیرsearch result اسم اون دانشگاهو می نویسه که سمت راستش select رو بزن، صفحه بعدش اول می پرسه برای چه مقطعی می خوای که اگه برا لیسانسه بزن undergraduate و اگه فوق بزن graduate ، بعد می پرسه کدوم دپارتمان که اگه تو لیستش نبود که مثلا رشته های فنی و مهندسی نیست بزن Departemant not listed، همین طوری تا چهار تا کد می تونی وارد کنی. تا یه هفته یا شاید م سه روز قبل امتحان وقت داری این کدها رو 1000 باز عوض کنی.پس نگران نباش، لینکو حتما بخون همه چیز رو توضیح داده. اگه بازم مشکلی داشتی بگو
http://www.ets.org/Media/Tests/TOEFL/pdf/4677_TOEFL_Reg_Guide.pdf

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

من 24 ساله دارای کارشناسی ناپیوسته از آزاد لاهیجان در رشته الکترونیک با معدل 15 و دارای کارت پایان خدمت هستم ... دو سال پیش IELTS پنج گرفتم ولی الان دارم برای IBT میخوانم

آیا می تونم با شرایط فوق برای FINLAND یا SWEDEN اقدام کنم ؟ در صد موفقیت چقدر است؟

متشکرم.
بله احتمال موفقيت هست
اگر سال ديگه سوئد پولي نشد كه اقدام كنيد اگر هم شد كه ديگه با خودتون هست
موفق باشيد

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
سطح علمی دانشگاههای سوئد چطوره؟
نسبت به دانشگاههای معروف خودمون مثل شریف و تهران و خواجه نصیر؟
برای رشته مکانیک؟
زبانش انگلیسیه؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
سطح علمی دانشگاههای سوئد چطوره؟
نسبت به دانشگاههای معروف خودمون مثل شریف و تهران و خواجه نصیر؟
برای رشته مکانیک؟
زبانش انگلیسیه؟
اينجا نمي توني بري ببيني:
http://www.topuniversities.com/worlduniversityrankings/
چند تا از دانشگاههاش زير 200 رتبه شالن هست
بله براي فوق به انگليسي تدريس مي شود
مطمئن باش از دانشگاههاي ايران بهتر هست

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116

متشکرم.

به این اندازه که شرح دادین پروندتون 2 تا ضعف داره :

1) نا پیوسته بودن مدرکتون هست .

2) نمره IELTS که پایی هست و البته قابل جبران .

IELTSتون Academic هست ؟ اگر TOEFL زود ثبت نام کنین به احتمال زیاد می تونیم پدیرشتون رو بگیریم .

برای بعضی دوستان هم که می خواهند اقدام کنند شرکت پکیج اطلاعات آماده به زبان انگلیسی و توضیحات فارسی دارد که شامل نمونه های آماده از انگیزه نامه ، پروپوزال ، توصیه نامه کاری و تحصیلی ، رزومه و ... در رشته مربوط به شما را آماده کرده و برای فروش گذاشته ، این پکیج برای دانشجویانی که با شرکت قرارداد می بندند رایگان و برای دوستان دیگه هزینه دارد . دقت شود که مدارک استاندارد و با فرمت مطلوب دانشگاه شانس پذیرفته شدن دانشجوها را به مراتب بالا می برد . برای دریافت این پکیج با دفتر تماس بگیرین ( شماره تلفن در امضا هست )

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
الان برای ثبت نام IELTS یا TOEFL تا قبل از اول February کسی جایی چه داخل چه خارج از کشور میشناسه ؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

من ليسانس عمران شريف هستم. iBT هم 93 شدم از 120. فقط معدلم براي گرفتم فلوشيپ خوب نيست(14.5). بنظرتون چه گزينه اي برام خوبه(چه كشوري يا چه دانشگاهي). ترجيحا بورس ميخوام يا جايي كه هزينه زندگي زيادي به آدم تحميل نشه(مثل سوئد). رشته اي كه دوست دارم براي Masters بخونم Transportation هست.

mehrzad_reaktor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدرک ielts من academic بود..آیا این مدرک بدرد می خورد؟؟
در مورد مدرکم که ناپیوسته است باید چه کار کنم؟

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام

من ليسانس عمران شريف هستم. iBT هم 93 شدم از 120. فقط معدلم براي گرفتم فلوشيپ خوب نيست(14.5). بنظرتون چه گزينه اي برام خوبه(چه كشوري يا چه دانشگاهي). ترجيحا بورس ميخوام يا جايي كه هزينه زندگي زيادي به آدم تحميل نشه(مثل سوئد). رشته اي كه دوست دارم براي Masters بخونم Transportation هست.

از معدل مهمتر ، ریز نمرات اختصاصی هست که مربوط میشه به رشته مورد نظرتون یعنی حمل و نقل . برای معدلتون میشه کاری کرد .ترم قبل برای یکی از بچه های شریف پدیرش گرفتیم، این ترم هم یک نفر از شریف داریم . می تونین با همراهم در لینک امضام تماس بگیرین تا راهنماییتون کنم .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
مدرک ielts من academic بود..آیا این مدرک بدرد می خورد؟؟
در مورد مدرکم که ناپیوسته است باید چه کار کنم؟

بله همین مدرک را لازم دارید منتها نباید بیشتر از دو سال از آزمئن گذشته باشد و نمره اخذ شده باید بالای 6 باشد .

مدرکتون ممکنه به مشکل بر بخوره ممکن هم هست نه ، به دو دانشگاهی که داخلشون درس خوندین هم بستگی داره .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116

ali-hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

من آزمون TOEFL نتونستم زودتر از February ثبت نام کنم، الان تاریخ امتحان من 2 Feb هست. طبق گفته ets ارسال نتیجه ها 15 روز کاری طول میکشه، یعنی نتایج چند روز بعد از 15feb)deadline) به سوئد میرسه. آیا نتیجه آزمون رو قبول میکنند؟ یا اصلا application رو قبول نمیکنند؟
ّبا تشکر.

neoboy2010

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و یک سوال مدرک لیسانسه ایران رو قبول میکنن یا باید یک سری واحد اضافه هم پاس کرد تا لیسانس رو قبول کنن

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
آزمون تافل زودتر هم الان داریم برای ثبت نام .

مدرک لیسانس ایران هم قبول بسته به اینکه کدام دانشگاه فارغ التحصیل شده باشید و

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
برای کدوم شهر؟ از طریق ets میشه خرید؟
با اینحال میخواستم بدونم دو سه روز دیرتر برسه قبول میکنن؟

باید تو خود سایت ets بگردین ، دانشجوی من 2 روز پیش ثبت نام کرد ، تهران ، علامه سخن .

1 ساعت هم معمولا دیرتر نباید برسه ، سوئدی ها بیش از اندازه دقیق هستند . البته موسسه با روابطی که داره خیلی از غیر ممکن ها رو ممکن کردیم .

ali-hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من دو هفته پیش هرچی تو ets جستجو کردم زودتر از این گیرم نیومد، متاسفانه پولشم با هزار بدبختی ریختم ثبت نام کردم کلی هم خوشهال بودم واسه خودم.

من همین الان search کردم برای march به بعد جا میده:(.

شما واقعا میتونین کارمو راه بندازین؟ منظورم 100%

neoboy2010

Registered User
لایک‌ها
0
من کامپیوتر آزاد گرمسار خوندم و میخوام IT شبکه بخونم مدرک شبکه هم دارم از microsoft , cisco آیا تاثیر داره
toefl ibt هم دارم می تونم ؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان زبده در کار اعزام : بنده ielts 7 + کارنامه قبولی تو کنکور سراسری + مدرک پیش دانشگاهی دارم .
اما یک مشکلی هست من معدل سال اول و دوم دبیرستانم بالای 19 هست اما سال سوم و پیشم افتضاح و دورو بره 12 13 هست و البته اون هم به دلیل دیابت شدید تو اون زمان هست که سر جلسات افت شدید قند خون پیدا می کردم. حال با این وضعیت و توجیهی که می تونم برای پذیرش به دانشگاه ارائه بدم آیا امیدی برای پذیرش در یکی از دانشگاه های سوئد در رشته های مهندسی هست یا خودم رو الاف این قضیه نکنم؟
با تشکر

بالا