shahrooz_rahmat
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 7
- لایکها
- 0
سلام به آقای secret_activist
می تونم ازتون بپرسم شما برای گرفتن پذیرش به کدوم موسسه مراجعه کردین؟
تنها دانشگاهی که رشته منو داره همون دانشگاه lund هستش.( من مهندسی علوم و صنایع غذایی می خونم).
البته من معدلم بالاس.و از نظر کارهای پژوهشی و ارائه مقاله در همایش های سراسری وضعیت خوبی دارم .البته نمی دونم این چیزای که گفتم برای دانشگاه های اونجا ملاک میشه یا نه.
فقط مدرک زبان ندارم که دنبالش هستم.
راستی از پولی شدن چه خبر؟هنوز معلوم نشده آیا سال 2009 هم رایگان هست یا نه.
البته من وزارت علوم (قسمت اعزام) که رفته بودم بهم گفتن اگر هم پولی بشه در سال اول برای کسانی این قانون رو وضع میکنن که میخوان از لیسانس شروع کنن وبرای فوق لیسانس ممکنه یک سال بعد از لیسانس این قانون عملی بشه البته همه اینها مشروط به اینه که قانون پولی شدن اجراء بشه(که خدا کنه نشه)
با آروزی موفقیت برای تمام جوانان
شهروز رحمتی
می تونم ازتون بپرسم شما برای گرفتن پذیرش به کدوم موسسه مراجعه کردین؟
تنها دانشگاهی که رشته منو داره همون دانشگاه lund هستش.( من مهندسی علوم و صنایع غذایی می خونم).
البته من معدلم بالاس.و از نظر کارهای پژوهشی و ارائه مقاله در همایش های سراسری وضعیت خوبی دارم .البته نمی دونم این چیزای که گفتم برای دانشگاه های اونجا ملاک میشه یا نه.
فقط مدرک زبان ندارم که دنبالش هستم.
راستی از پولی شدن چه خبر؟هنوز معلوم نشده آیا سال 2009 هم رایگان هست یا نه.
البته من وزارت علوم (قسمت اعزام) که رفته بودم بهم گفتن اگر هم پولی بشه در سال اول برای کسانی این قانون رو وضع میکنن که میخوان از لیسانس شروع کنن وبرای فوق لیسانس ممکنه یک سال بعد از لیسانس این قانون عملی بشه البته همه اینها مشروط به اینه که قانون پولی شدن اجراء بشه(که خدا کنه نشه)
با آروزی موفقیت برای تمام جوانان
شهروز رحمتی