• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

shahrooz_rahmat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به آقای secret_activist
می تونم ازتون بپرسم شما برای گرفتن پذیرش به کدوم موسسه مراجعه کردین؟
تنها دانشگاهی که رشته منو داره همون دانشگاه lund هستش.( من مهندسی علوم و صنایع غذایی می خونم).
البته من معدلم بالاس.و از نظر کارهای پژوهشی و ارائه مقاله در همایش های سراسری وضعیت خوبی دارم .البته نمی دونم این چیزای که گفتم برای دانشگاه های اونجا ملاک میشه یا نه.
فقط مدرک زبان ندارم که دنبالش هستم.
راستی از پولی شدن چه خبر؟هنوز معلوم نشده آیا سال 2009 هم رایگان هست یا نه.
البته من وزارت علوم (قسمت اعزام) که رفته بودم بهم گفتن اگر هم پولی بشه در سال اول برای کسانی این قانون رو وضع میکنن که میخوان از لیسانس شروع کنن وبرای فوق لیسانس ممکنه یک سال بعد از لیسانس این قانون عملی بشه البته همه اینها مشروط به اینه که قانون پولی شدن اجراء بشه(که خدا کنه نشه:rolleyes:)
با آروزی موفقیت برای تمام جوانان
شهروز رحمتی

لایک‌ها
0
سلام به آقای secret_activist
می تونم ازتون بپرسم شما برای گرفتن پذیرش به کدوم موسسه مراجعه کردین؟
تنها دانشگاهی که رشته منو داره همون دانشگاه lund هستش.( من مهندسی علوم و صنایع غذایی می خونم).
البته من معدلم بالاس.و از نظر کارهای پژوهشی و ارائه مقاله در همایش های سراسری وضعیت خوبی دارم .البته نمی دونم این چیزای که گفتم برای دانشگاه های اونجا ملاک میشه یا نه.
فقط مدرک زبان ندارم که دنبالش هستم.
راستی از پولی شدن چه خبر؟ ...

سلام دوست عزیز. ببینید من برای پیدا کردن این موسسات به سایت خود وزارت علوم رفتم. این آدرس:
http://www.iranscholarship.net/paziresh/table.htm
توی لیست دو تا موسسه معتبر هست که با سوئد کار میکنن(فقط در تهران) یکیش موسسه ناجی هستش که توسط همون آقای ناجی زاده اداره میشه که بیشتر با دانشگاه بوراس همکاری داره.
اون یکی دیگه هم موسسه ستاره دانش آرمان هست که من با اونها قرارداد بستم. این هم شماره تلفنهای جدیدشون:
77513949 و 77513950
شما میتویند باهاشون تماس بگیرید و یا حضوری همه چیز رو ازشون بپرسید مشاوره رایگانه.
حتماً دنبال مدرک زبان برید که از همه چی مهمتره. تمام کارهای پژوهشی و مقاله ها و سوابق علمی و کاری خودتون رو در CV ذکر کنید و برای ویرایش و اصلاح CV و motivation letter از یک متخصص زبان کمک بگیرید.
در مورد پولی شدن فعلا معلوم نیست اما احتمالا از سال 2009 به بعد

لایک‌ها
0
در ضمن موسسه فرهنگي هنري نيلوفرآبي لوتوس هم که توی اون لیست هست در زمینه اعزام دانشجو به سوئد فعالیت میکنند.

weblogcenter

Registered User
لایک‌ها
3
کسی نمی تونه یه توضیحی به من بده و راهنماییم کنه؟

mohamnag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می شه یه کمکی هم به من بکنید. من بعد از اینکه واسه کنکور کلی زحمت کشیدم دانشگاه آزاد رشته مهندسی برق مخابرات شیراز قبول شدم و واسه من که عشق IT هستم خیلی خسته کنندس. می دونم واسه لیسانس زیاد به صرفه نیست. می خوام بدونم آیا امکان گرفتن بورسیه وجود داره. چون با اینکه پدرم استاد دانشگاهه ولی خوب هزینه های تحصیل در خارج بالاست.
من مدرسه تیزهوشان درس خوندم و معدلم 17.5 هست.
مشکل سربازیمو می تونم حل کنم.
چند تا مقام کشوری و یه مقام جهانی در کامپیوتر و گرافیک کامپیوتری دارم.
19 سالمه و تقریبا 4 سال سابقه کار تو 2 تا شرکت دارم. 6 سال که طراحی سایت و گرافیک رو شروع کردم.
مدرک زبان ندارم ولی زبانم خوبه و علاقه و توانایی خوبی در یادگیری زبان دارم. و در مدت کم می تونم حلش کنم.

نمی دونم دقیق ولی دیدم که مثلا اینکه تو مدرسه تیزهوشان درس خوندن بعضیا امتیاز مثبت داشته واسشون. اگه چیز دیگه ای هم لازمه بگید بگم. می خوام رشته ای در زمینه کامپیوتر و IT باشه. کار هم می تونم بکنم با توجه به سابقه و تجربم.

ممنونم
سلام
شما از همین الان برو دنبال زبان وقتی اونو گرفتی می تونی فکر کنی که کجا بری، از من می شنوی تا قبل از اینکه رفتنت قطعی نشده به هیچ عنوان لیسانست رو تموم نکن که گرفتار سربازی می شی حتما یک درس نگه دار.
زبان رو که گرفتی می تونی بری سراغ انتخاب مقصدت.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
همان طور که جناب Secret Activist گفتند ، موسسه نیلوفر آبی در زمینه دانشگاه های کشور سوئد کار می کنه .

می تونین با این شماره تلفن ها در روزهای زوج با بنده مشاوره کنید : 22914390 و 22914391

weblogcenter

Registered User
لایک‌ها
3
بله می دونم. فقط می خوام اول ببینم اون چیزی که می خوام هست یا نه. منظورم بورسیه است با شرایط من. چیزی که هزینه ام طوری باشه که از پسش بر بیام . نه فقط سوئد. اگه کشور دیگه ای هم باشه مشکلی نیست.

این ایمیل منه: [email protected]
اینم id: amirhossin88

اون شرایط و مشخصاتم تو صفحه قبلی گفتمانه.

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
شما از همین الان برو دنبال زبان وقتی اونو گرفتی می تونی فکر کنی که کجا بری، از من می شنوی تا قبل از اینکه رفتنت قطعی نشده به هیچ عنوان لیسانست رو تموم نکن که گرفتار سربازی می شی حتما یک درس نگه دار.
زبان رو که گرفتی می تونی بری سراغ انتخاب مقصدت.
اگر بخواد تو مقطع لیسانس پذیرش بگیره یا باید سر بازی بره یا اینکه از این مقطع لیسانسش (برق) انصراف بده

لایک‌ها
0
بله می دونم. فقط می خوام اول ببینم اون چیزی که می خوام هست یا نه. منظورم بورسیه است با شرایط من. چیزی که هزینه ام طوری باشه که از پسش بر بیام . نه فقط سوئد. اگه کشور دیگه ای هم باشه مشکلی نیست ...

دوست عزیز اگه میخواین برای سوئد اقدام کنین که دانشگاهها فعلا رایگانه (یعنی حق التدریس و همه هزینه های دانشگاهها رو دولت سوئد از جیب مالیات دهنده های سوئدی میده) پس شما فقط باید هزینه مسکن، خورد و خوراک، کتاب و .. رو بپردازید که اگه در استکهلم باشید دور و ور ماهی 1 میلیون تومن میشه و شهرهای دیگه 700 تومن به بالا.
اگه scholarship بخواهید یا وام و از این جور چیزا برای خارجیها تعداد خیلی محدودی هست که فقط به اونهایی که خیلی زمینه آکادمیک خوبی داشته باشن تعلق میگیره.
ضمناً سوئد برای مقطع لیسانس فقط تعداد محدودی از دانشگاههاش رشته هایی به زبان انگلیسی داره
توی کتابچه راهنمایی که یکی از این شرکتهای اعزام دانشجو (موسسه ستاره دانش آرمان) به من دادن، نوشته شده تحصیل در مراکز تیزهوشان از شاخص های خوب برای اخذ پذیرش هستش.
فقط میمونه مدرک زبان انگلیسی که شما حتما باید بری دنبالش و برای مقطع لیسانس معمولا IELTS 5.5 و یا TOEFL IBT 70 هستش. شما میتونین با یکی از این موسسات اعزام دانشجو تماس بگیرین راهنماییتون میکنن.
مثلا موسسه نیلوفر آبی لوتوس که مشاورشون برای سوئد همین آقای دبیر هستند که این تاپیک رو ساختن. شرکتهای دیگه موسسه ناجی و موسسه ستاره دانش آرمان.

mohamnag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله می دونم. فقط می خوام اول ببینم اون چیزی که می خوام هست یا نه. منظورم بورسیه است با شرایط من. چیزی که هزینه ام طوری باشه که از پسش بر بیام . نه فقط سوئد. اگه کشور دیگه ای هم باشه مشکلی نیست.

این ایمیل منه: [email protected]
اینم id: amirhossin88

اون شرایط و مشخصاتم تو صفحه قبلی گفتمانه.
ببین نمی خوام بی خودی امیدوارت کنم یا نا امیدت کنم اما یک واقعیتی که هست اینه که همه چیز فقط به اراده ی خودت بستگی داره. من یه رفیق داشتم که پدر مادرش بازیگر بودن و از نظر وضع مالی نصف بابای من هم نبودن، دیپلمش هم توی یکی از مدارس عادی گرفته بود با معدلی همین حدود 18. اما اراده کرد و کارهاش رو توی طول یک سال انجام داد و رفت. الان توی امریکا داره درس می خونه که هم دانشگاههاش کلی قیمتشه هم مخارج زندگیش از اروپا بالاتره اما چون اراده کرده بود هر کدوم از مشکلاتش رو یه جوری حل کرده.
از اون طرف هم بنده می شناسم کسایی رو که با ساپورت کامل رفتن اونور و چند ماهی خوردن و خوابیدن و بعد هم از دانشگاه و . . . انداختنشون بیرون و یا دست از پا درازتر برگشتن ایران یا همون جا رفتن دنبال کارهایی مثل شوفری و . . ..
بنابر این همه چی به خودت بستگی داره البته یک مقدار معقولی به پول هم احتیاج داری تا بتونی بری اونجا و خودت رو جا بندازی اما اگر با همت باشی اونطرف می تونی به خودت سخت بگذرونی تا جا بیوفتی اگر می بینی اراده اینو نداری که یکی دو سالی 3 ساعت در شبانه روز بخوابی و بقیشو کار کنی و درس بخونی بشین همین جا درست رو ادامه بده و پول باباهه رو هم دور نریز. اگر نه از همین الان شروع کن و متوقف نشو، توی این مسیر خیلی چیزا می شنوی که نا امیدت می کنن و خیلی چیزها هم می شنوی که امیدوارت می کنن، عادت کن که فقط واقعیت هاشون رو دربیاری و بقیشو دور بریزی، بسم الله

aminmkl

Registered User
لایک‌ها
0
برادر من 23 سالشه و مدرکش پایان دوره پیش دانشگاهیه. برای پذیرش گرفتن در رشته دندانپزشکی(یا هر رشته دیگری) میتونه اقدام کنه ؟ آیا محدودیت سنی خاصی وجود داره؟

weblogcenter

Registered User
لایک‌ها
3
scholarship چیه؟ واقعا باید روزی 3 ساعت بخوابم؟ گفتن سخته ولی نه دیگه اینقد. می دونم جای حالو حولو این چیزا نیست فقط می خوام بدونم چقد سخته.
من هر رشته ای رو هم نمی خوام آخه. چیزی در مورد IT و کامپیوتر باشه. چند تا مقاله آماده هم دارم. می تونم واسه کنفرانس ها بفرستم.
الان سوئد وضعیتش مشخص نیست. اگه رفتیم 2 سال دیگه گفتن پولیه چی کار کنیم اونوقت.
خوندن این صفحه هم جالبه: http://www.stockholmian.com/news/persiska/2006/11november/005_encrypt.htm

heical

Registered User
لایک‌ها
4
من حوصله نداشتم اینا رو بخونم. توی این رشته ها رشته ایمونولوژی هم هست؟البته برای فوق لیسانس و یا مستقیما دکترا؟

لایک‌ها
0
scholarship چیه؟ واقعا باید روزی 3 ساعت بخوابم؟ گفتن سخته ولی نه دیگه اینقد. می دونم جای حالو حولو این چیزا نیست فقط می خوام بدونم چقد سخته.
من هر رشته ای رو هم نمی خوام آخه. چیزی در مورد IT و کامپیوتر باشه. چند تا مقاله آماده هم دارم. می تونم واسه کنفرانس ها بفرستم.
الان سوئد وضعیتش مشخص نیست. اگه رفتیم 2 سال دیگه گفتن پولیه چی کار کنیم اونوقت.
خوندن این صفحه هم جالبه: http://www.stockholmian.com/news/persiska/2006/11november/005_encrypt.htm
scholarship یعنی کمک هزینه تحصیلی که به کمک اون میتونی بخش زیادی از هزینه های شخصیتو پرداخت کنی
و معمولا برای دانشجوهای خارجی به کسانی تعلق میگیره که سوابق تحصیلی و نمرات خیلی خوب اورده باشن و یا جزو نفرات اول کنکور باشن.
در مورد این 3 ساعت خوابیدن!!:lol: باید اعتراف کنم که اینهم یکی از اون چرندیات خنده داری بود که فقط توی این مملکت میشه شنید. یکی از دوستای من چندین سال پیش به خاطر اینکه که جزو نفرات اول کنکور بود ،در دانشگاه Stanford آمریکا بورسیه شد و الان هم دکتراشو از اون دانشگاه گرفته. این دانشگاه توی لیست بهترین دانشگاهها رتبه هفتم رو در دنیا داره و معروفه که اینجور دانشگاههای آمریکایی خیلی سخت میگیرن مثل دانشگاه تورونتو کانادا و سیستمشون اینه که اگه دانشجو یک یا دوترم نتونه نمرات خوبی بیاره اخراج میشه اما حتی در این دانشگاهها هم اینطور نیست که شما فقط روزی 3 ساعت بخوابین و دیگه به هیچ کار دیگه ای نرسین. هیچوقت کلاسها از 5 روز در هفته بیشتر نمیشه و تازه اکثر دانشگاهای خوب خیلی برنامه های جانبی دارن مثل برنامه های ورزشی و تفریحی
تازه اکثر هندیها و پاکستانیها و همینطور چینیهایی که به اینجور دانشگاهها میرن کار هم میکنن.
تازه سوئد مثل آمریکا نیست. در هر زمینه ای که شما ضعیف باشید کلاسهای تقویتی هست و برنامه های جداگانه حتی کانادا هم همه دانشگاهها مثل دانشگاه تورنتو نیست. مثلا دوست خودم که با هم از یه دانشگاه فارغ التحصیل شدیم برای فوق رفت کانادا و همیشه میگفت که دوران دانشجویی
خیلی بهش خوش گذشت غیر از درس و تکلیف و اینجور چیزها به خیلی تفریحات روزانه دیگه هم میرسید. مثل هاکی روی یخ.
در ضمن به صفحات قبلی این تاپیک یه نگاه بندازید قبلا در مورد اون لینکی که شما گذاشتید صحبت شده

mohamnag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3 ساعت خوابیدن برای کسی که می خواد خرجش رو خودش در بیاره چندان چیز عجیبی نیست، دایی بنده 17 - 18 سال پیش رفت آلمان و کل پولی که از پدرش برای این کار گرفت هزینه بلیط بوده و بعد از رسیدنش به آلمان تا امروز یک قرون از کسی نگرفت که به دیگران هم کمک کرده. ایشون تعریف می کنن که چطور مجبور بودن کار کنن الان هم که می آن ایران می گن شما اینجا انگار دارین توی هتل 5 ستاره زندگی می کنید، زندگی شما واسه ما کلی تفریحه!
همین ایشون می گن اینجا خیلی دانشجو ها می آن که یکی دو سالی با درسها بازی می کنن بعد که می فهمن اینجا اون هتلی که فکرشو می کردن نیست یا برمی گردن یا . . .
خلاصه اینکه اونجا استانداردهای زندگی از اینجا خیلی بالاتره اما برای کسی که به صورت نرمال وارد سیستم بشه، شما اگر می خوای بری و خرجت رو خودت در بیاری و تاپ دانشگاه باشی 3 ساعت خوابیدن چیز چندان عجیبی نیست. دیگه به خودت بستگی داره، دایی من الان PHD در رشته میکرو بیولوژی داره و توی یک موسسه تحقیقاتی خفن کار می کنه اما همین الانش می گه من روزی 5 ساعت هم نمی خوابم، حالا یکی هم میره واسه تفریحات می تونه خیلی راحتتر از این زندگی کنه به خودش مربوطه

لایک‌ها
0
3 ساعت خوابیدن برای کسی که می خواد خرجش رو خودش در بیاره چندان چیز عجیبی نیست، دایی بنده 17 - 18 سال پیش رفت آلمان و کل پولی که از پدرش برای این کار گرفت هزینه بلیط بوده و بعد از رسیدنش به آلمان تا امروز یک قرون از کسی نگرفت که به دیگران هم کمک کرده. ایشون تعریف می کنن که چطور مجبور بودن کار کنن الان هم که می آن ایران می گن شما اینجا انگار دارین توی هتل 5 ستاره زندگی می کنید، زندگی شما واسه ما کلی تفریحه!
همین ایشون می گن اینجا خیلی دانشجو ها می آن که یکی دو سالی با درسها بازی می کنن بعد که می فهمن اینجا اون هتلی که فکرشو می کردن نیست یا برمی گردن یا . . .

این آقای weblogcenter که نمیخواد با این شرایط اونجا درس بخونه! من هم بستگانی دارم که حدودا 20 سال پیش رفتن اروپا برای درس خوندن و مثل دایی شما توانایی زیادی داشتن، خیلی سختی کشیدن و خیلی هم موفق شدن اما الان شرایط و توقعات جوانهایی که میخوان برن آمریکا و اروپا برای تحصیل با بیست سال پیش خیلی فرق میکنه. الان بیشتر کسایی که میخوان برن اونور رشته هایی رو که به زبان انگلیسی تدریس میشه رو انتخاب میکنن که از زبان سوئدی و به خصوص آلمانی راحت تره و بیشتر از طرف خانواده ها ساپورت میشن آخه الان نسبت به قبل اوضاع مالی ایرانیها بهتره و تعداد بیشتری از مردم میرن دانشگاه.انتظارات و توقعات مردم نسبت به قبل خیلی بیشتر شده مثلا شما به حجم کسایی که هر سال میرن خارج یا اینجا برای دانشگاههای آزاد و یا علمی کاربردی که همه چیشون پوله اقدام میکنن نگاه کنید.
بعد اینکه این آقا میگن برای بورسیه چه کار میتونم بکنم. مثلا اون دوستی که من به شما گفتم بسیار هم اهل درس بود و جزو نفرات اول کنکور. اما چون خرج دانشگاه و همه چیزشو دانشگاه استنفورد میداد واسه همین هیچوقت دنبال کارهای سطح پایین نرفت و بعد که PHD گرفت توی خود دانشگاه شروع به کار کرد با درآمد بسیار خوب.
در ضمن دوست و هم دوره ای خود من هم که رفت کانادا برای حال و حول و تفریحات نرفت و نمرات خوبی هم گرفت فقط شانسی که اورد این بود که پدرش تمام مخارج دانشگاه و مسکن و... رو میداد.

us911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من میخواستم امتحان تافل ازمایشی بدم یه امتحان تو امیر بهادر ثبت نام کردم اما یه دونه کمه اگه از دوستان محلی برای تست ازمایشی و فقط با کامپیوتر باشه و نه به روش paper معرفی کنن ممنون میشم

mohamnag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آقای weblogcenter که نمیخواد با این شرایط اونجا درس بخونه! من هم بستگانی دارم که حدودا 20 سال پیش رفتن اروپا برای درس خوندن و مثل دایی شما توانایی زیادی داشتن، خیلی سختی کشیدن و خیلی هم موفق شدن اما الان شرایط و توقعات جوانهایی که میخوان برن آمریکا و اروپا برای تحصیل با بیست سال پیش خیلی فرق میکنه. الان بیشتر کسایی که میخوان برن اونور رشته هایی رو که به زبان انگلیسی تدریس میشه رو انتخاب میکنن که از زبان سوئدی و به خصوص آلمانی راحت تره و بیشتر از طرف خانواده ها ساپورت میشن آخه الان نسبت به قبل اوضاع مالی ایرانیها بهتره و تعداد بیشتری از مردم میرن دانشگاه.انتظارات و توقعات مردم نسبت به قبل خیلی بیشتر شده مثلا شما به حجم کسایی که هر سال میرن خارج یا اینجا برای دانشگاههای آزاد و یا علمی کاربردی که همه چیشون پوله اقدام میکنن نگاه کنید.
بعد اینکه این آقا میگن برای بورسیه چه کار میتونم بکنم. مثلا اون دوستی که من به شما گفتم بسیار هم اهل درس بود و جزو نفرات اول کنکور. اما چون خرج دانشگاه و همه چیزشو دانشگاه استنفورد میداد واسه همین هیچوقت دنبال کارهای سطح پایین نرفت و بعد که PHD گرفت توی خود دانشگاه شروع به کار کرد با درآمد بسیار خوب.
در ضمن دوست و هم دوره ای خود من هم که رفت کانادا برای حال و حول و تفریحات نرفت و نمرات خوبی هم گرفت فقط شانسی که اورد این بود که پدرش تمام مخارج دانشگاه و مسکن و... رو میداد.
ایشون این طوری که فرمودند خیلی هم دستشون باز نیست

لایک‌ها
0
ایشون این طوری که فرمودند خیلی هم دستشون باز نیست

درسته . خوب اگه نتونن بورسیه بگیرن از نظر مالی خیلی مشکل پیدا میکنن اما اون چیزی که شما گفتی وحشتناک بود. تازه خود دانشجوهای اروپایی هم بیشترشون کار میکنن نه فقط خارجیها

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
بچه ها فکر میکنین فایده داره که من برای ادامه تحصیل تو سوئد اقدام کنم.چون معدلم 13,50 از یه دانشگاه غیر انتفاییه.:(

بالا