• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
salam
1-
ozae kar inja bastegy be shary ke miri dare, masalan inja to goteborg too yek mahe avval mishe kar gereft, vali masaln linkoping chand mahy bayad begardi.
manzoor az kar ham pakhshe roozname va tablighat va az in jur chizha ast, karhaye dige bayad swedish balad bashi.
age hafteyy 8-10 saat kar koni taghriban 70% hazine dar miad (shayad ham bishatr)
vali aslan vaght vase kar nadary, inghadr taklif dary ke donbale vaghte khali migardi. magar inke nakhay nomre aaly begiri va faghat bekhay dars pass koni. kollan bayare terme avval aslan tosie nemikonam, baz khodet midunu.
2-
khodet apply kon, chon moassese ha kare khssi nemikonan, bejoz Boras Uni. ke aslan ham daneshgahe khuby nist.
3-
makharej ham baste be tarze zendegui dare, vali zire 350,000 tooman nemishe.
in gheymat ha be koron hast:
accomodation : 2300-3500 (agar yek nafar too otagh bashi)
tram/buss cart : 300 (agar nazdik nabashe va nashe ba 2charkhe raft - (buy a used bike: 300-500))
food: 1000-2000 (bastegi be khodet dare)
pleasure: .... (baste gi bekhodet dare)

good luck

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
Aga dastet dard nakone vageaan komak kardi,
yeki dige az bacheha ham mikhad baraye onja egdam kone, in soala male oone:
1. aya emkane gereftane pazireshe mashrot vojod dare, yani madrake zaban ro yek mah gabl az shoroe term bede vali gablesh paziresho begire
2. migan paziresh az danesh gah be mani ghabool shodan nist!!! balke ostad rahnama bayad ghabolet kone va ye mosahebe ham dari, in jaryanesh chiye?

kholase kheyli mamnoon

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
salam,
1-
na, vali mituni 1-2 mah bad az deadline zabano befresty, vali tosie nemishe (ina ro hame too safheye application neveshte!)
2-
in ghanun ha bishtar male USA hast, oon ham vase PhD, oon ham na injury, ghbal az paziresh, paziresh be manye paziresh hast. inja az in khabara nist.
yek bar dige ham migam, faghat harchi mitunin apply konin ta shansetun bere bala, bejtare faghat ham soed nabashe, malezi ham bedin bad nist, chon forsaato ke az dast bedin dige tamume.
bad ham name osta dorost hesabi bashe, hamin jury 4 khat nabashe, chon kheyly tasir dare + motivation letter khodetun ham , too!!
bye

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
rasti mohamad ejaze midi bedone zekre eamil in mataleb ro to hamon persian tools bezanam?fekr mikonam kheyli mofid bashe!!

-------------
Bezan, albate man khodam age bodam bedone moassesse egdam nemikardam, vagte adam arzeshe 1 melion kharj kardan ro dare. albagish vali ensafan khob bod
________________---
امید وارم بدردتون بخوره
یا حق

لایک‌ها
0
از کجا بفهمم که چه رشته هایی ظرفیت خالی بیشتر دارن ؟ و کمتر مورد استقبال هستن ؟
کجا لیستشون رو نوشته ؟
چون من از دیپلم میخوام برم اونجا . به همین دلیل, رشته ای میخوام برم که راحت بهم پذیرش بدن :D (چون معدلم زیاد تعریفی نداره)

ممنون

فکر نمیکنم منیع یا سایت خاصی باشه که این اطلاعات رو بشه توش پیدا کرد بعضی دانشگاهها هم فقط به این اکتفا کردن که برای بعضی از رشته ها رقابت فشرده ای وجود داره و اولویت پذیرش با اونهایی هست که تحصیلات و نمرات بهتری دارن فقط از ظاهر اسم رشته ها میشه فهمید.
در ضمن این بیشتر برای ارشد هستش آخه رشته های زیادی در این مقطع به زبان انگلیسی هست اما برای لیسانس فقط تعداد محدودی به انگلیسی هست و شرایط پذیرش کاملا فرق میکنه

لایک‌ها
0
salam
...
makharej ham baste be tarze zendegui dare, vali zire 350,000 tooman nemishe.
in gheymat ha be koron hast:
accomodation : 2300-3500 (agar yek nafar too otagh bashi)
tram/buss cart : 300 (agar nazdik nabashe va nashe ba 2charkhe raft - (buy a used bike: 300-500))
food: 1000-2000 (bastegi be khodet dare)
pleasure: .... (baste gi bekhodet dare)

good luck

350 هزار تومان در ماه که حتی ممکنه فقط برای مسکن که بین 2300 تا 3500 کرون هست کفایت نکنه!!!!!
یکی از دوستان من الان 2 ماه میشه که رفته سوئد و داره در دانشگاه چالمرز درس میخونه. دانشگاه آزادی بوده و معدلش هم آنچنان جالب نبوده اما تافل بالاتر از 550 داشته در ضمن از طریق این موسسه ها اقدام نکرده
میگه اصلا دور کار رو مخصوصا توی سال اول باید خط بکشی آخه درس و تکلیف و کلاسها تمام وقت ادم رو در طول روز میگیره و شبانه روز فقط 5 ساعت میخوابه در ضمن برای کار ساعتی باید سوئدی بلد بود
اینطور که میگفت برای ورودی سپتامبر 2007 دانشگاه چالمرز فقط 200 دانشجوی ایرانی گرفته و امکانات این دانشگاه از هر لحاظ خیلی عالیه. در ضمن یه ماه پیش که من باهاش تماس داشتم گفت با اینکه تازه اول پاییزه اما اینجا توی گوتنبرگ گوله گوله برف میاد و هوا خیلی سرده دیگه وای به حال شهرهای شمالیش
سوئد شاید برای تحصیل دانشگاههای خیلی خوبی داشته باشه اما برای زندگی برای ایرانیها اصلا مناسب نیست

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
350 هزار تومان در ماه که حتی ممکنه فقط برای مسکن که بین 2300 تا 3500 کرون هست کفایت نکنه!!!!!
یکی از دوستان من الان 2 ماه میشه که رفته سوئد و داره در دانشگاه چالمرز درس میخونه. دانشگاه آزادی بوده و معدلش هم آنچنان جالب نبوده اما تافل بالاتر از 550 داشته در ضمن از طریق این موسسه ها اقدام نکرده
میگه اصلا دور کار رو مخصوصا توی سال اول باید خط بکشی آخه درس و تکلیف و کلاسها تمام وقت ادم رو در طول روز میگیره و شبانه روز فقط 5 ساعت میخوابه در ضمن برای کار ساعتی باید سوئدی بلد بود
اینطور که میگفت برای ورودی سپتامبر 2007 دانشگاه چالمرز فقط 200 دانشجوی ایرانی گرفته و امکانات این دانشگاه از هر لحاظ خیلی عالیه. در ضمن یه ماه پیش که من باهاش تماس داشتم گفت با اینکه تازه اول پاییزه اما اینجا توی گوتنبرگ گوله گوله برف میاد و هوا خیلی سرده دیگه وای به حال شهرهای شمالیش
سوئد شاید برای تحصیل دانشگاههای خیلی خوبی داشته باشه اما برای زندگی برای ایرانیها اصلا مناسب نیست
بهبین من عینن اینا رو از قول اون بنده خدایی که تو سوئد بود گفتم!
بعدم اگر دقیق خونده باشی گفته که منظور از کار روزنامه پخش کردن و .. است ، که فکر نکنم سوئدی بخواد!
البته در مجموع حق با شماست، این بنده خدا هم گفته که اگر بخوای درس بخونی دیگه به کار نمی رسی!
راستی در مورد هزینه هم منهای خونه یکی از اقوام ما که برا تحصیل اونجا بود می گفت (منهای خونه چون دانشگاه خوابگاه داده بوده) حدودا 200 تا 250 تومان با صرفه جویی کامل!! میشه جمش کرد، البته یکی دوماه اول می گفت بالای 500 تومان بود تا یاد گرفتیم چی کار کنیم

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون از اطلاعات خوبتون
bouquet2.gif

لایک‌ها
0
بهبین من عینن اینا رو از قول اون بنده خدایی که تو سوئد بود گفتم!
بعدم اگر دقیق خونده باشی گفته که منظور از کار روزنامه پخش کردن و .. است ، که فکر نکنم سوئدی بخواد!
البته در مجموع حق با شماست، این بنده خدا هم گفته که اگر بخوای درس بخونی دیگه به کار نمی رسی!
راستی در مورد هزینه هم منهای خونه یکی از اقوام ما که برا تحصیل اونجا بود می گفت (منهای خونه چون دانشگاه خوابگاه داده بوده) حدودا 200 تا 250 تومان با صرفه جویی کامل!! میشه جمش کرد، البته یکی دوماه اول می گفت بالای 500 تومان بود تا یاد گرفتیم چی کار کنیم

دوست عزیز من با تمام گفته های دوست شما موافقم و اینهایی که نوشتم در تایید حرفهای ایشون بود فقط ماهی 350000 تومان عجیب بود که اگه بدون احتساب هزینه مسکن باشه اونهم کاملا منطقیه

aminmkl

Registered User
لایک‌ها
0
آیا می توان در خود سوئد آموزش انگلیسی دید و تست تافل دادوبرای دانشگاه ثبت نام کرد

لایک‌ها
0
آیا می توان در خود سوئد آموزش انگلیسی دید و تست تافل دادو برای دانشگاه ثبت نام کرد

شاید در بعضی دانشگاهها در کشورهای اروپایی و یا در مالزی این امکان پذیر باشه اما در مورد سوئد نه!
داشتن مینیمم IELTS 6.0 یا تافل PBT550 و یا IBT 79 برای پذیرش در ارشد در تمام دانشگاههای دولتی سوئد یه قانونه و باید حداکثر تا مهلتی که تعیین کردن به دستشون برسه . چون حدود 3 ماه طول میکشه تا شما از سفارت ویزای تحصیلی بگیرین پس این مهلت حداکثر تا سه ماه قبل از زمانیه که شما باید در کلاسها حضور پیدا کنید.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من این مساله رو توی تاپیک " درباره این بخش " هم مطرح کردم ، ولی گویا دیده نشد ... اونجا گفته بودم که اگه لازمه که عنوان تاپیک تغییر کنه (چون احساس کردن بحث صرفا درباره سوئد و اینا نیست) به من خبر بدید ... اینطوری مخاطب تاپیک هم بالا میره ... طبیعتا نظر صاحب تاپیک شرطه ...
square.gif

(لطفا با PM خبر بدید یا توی همون تاپیک " درباره این بخش " بگید )

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من این مساله رو توی تاپیک " درباره این بخش " هم مطرح کردم ، ولی گویا دیده نشد ... اونجا گفته بودم که اگه لازمه که عنوان تاپیک تغییر کنه (چون احساس کردن بحث صرفا درباره سوئد و اینا نیست) به من خبر بدید ... اینطوری مخاطب تاپیک هم بالا میره ... طبیعتا نظر صاحب تاپیک شرطه ...

به نظر من تبدیل به تحصیل رایگان در سوئد باشه بهتره سیمور جان
wheelchair.gif

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
جواب و سوال ها تا اینجا درست بود .

من باب راهنمایی به اونایی می گم که دائما می پرسن میشه بریم اونجا زبان بخونیم ؟ میشه اونجا امتحان بدیم ؟ آقا میشه مشروط پذیرش بگیریم ؟

آقا یک کم به خودتون بیاین ، وقتی نمی تونین تو مملکت خودتون که به همه چیز آشنایی دارین ، مخارجتون با پدر مادرتون هست ، شامتون همیشه گرم آمادست و ... زبان انگلیسی بخونین و امتحان بدین و یک نتیجه مناسب بیارین ، چهطور می خواین با سختی های غربت و از پس خود بر اومدن و تحصیل در دانشگاه های سخت گیر بر بیاینن ؟!
هیچکس اونور منتظر شما نیست، در فکر زندگی های راحت و بی دق دق هم نباشید ، قراره برین اونجا درس بخونین . تمام حرفم اینه که برای بدست آوردن یک چیز خوب باید زحمت زیادی کشید . اگر طاقتشو ندارین لطفا همینجا بمونین . آخه همه چیز که پذیرش نیست . من همیشه زمان قرارداد که می رسه همه این مطالب رو به دانشجوهام گوشزد می کنم که داری می ری زحمت بکشی که از حاصل این زحمتت در آینده سطح زندگی بهتری داشته باشی .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
square.gif

آقا اینجا متعلق به همست :happy:، حتی آقای PPro و secret_activist ...

چی شد که به فکر تغییر اسم افتادین ؟

aminmkl

Registered User
لایک‌ها
0
جواب و سوال ها تا اینجا درست بود .

من باب راهنمایی به اونایی می گم که دائما می پرسن میشه بریم اونجا زبان بخونیم ؟ میشه اونجا امتحان بدیم ؟ آقا میشه مشروط پذیرش بگیریم ؟

آقا یک کم به خودتون بیاین ، وقتی نمی تونین تو مملکت خودتون که به همه چیز آشنایی دارین ، مخارجتون با پدر مادرتون هست ، شامتون همیشه گرم آمادست و ... زبان انگلیسی بخونین و امتحان بدین و یک نتیجه مناسب بیارین ، چهطور می خواین با سختی های غربت و از پس خود بر اومدن و تحصیل در دانشگاه های سخت گیر بر بیاینن ؟!
هیچکس اونور منتظر شما نیست، در فکر زندگی های راحت و بی دق دق هم نباشید ، قراره برین اونجا درس بخونین . تمام حرفم اینه که برای بدست آوردن یک چیز خوب باید زحمت زیادی کشید . اگر طاقتشو ندارین لطفا همینجا بمونین . آخه همه چیز که پذیرش نیست . من همیشه زمان قرارداد که می رسه همه این مطالب رو به دانشجوهام گوشزد می کنم که داری می ری زحمت بکشی که از حاصل این زحمتت در آینده سطح زندگی بهتری داشته باشی .

! take it easy
من از اون دسته نیستم که شما فکر میکنید!!
البته منظور من این نبود که اونجا همه چیز راحته!!!! اما از اونجا که انگلیسی رو در یک کشور انگلیسی زبان بهتر میشه یاد گرفت من فکر میکنم اگر در یک کشور انگلیسی زبون باشیم زودتر انگلیسیمون راه میفته.سطح انگلیسی من در حد متوسطه اما از نظر Listening Skills ضعیف هستم .و این واقعا برای من نگران کنندست چون سر کلاس باید حرف های استاد رو سریعا بفهمم.از این جهت اسرار به تکمیل زبان به خصوص مورد یاد شده را در کشور مقصد دارم والا Grammar و Vocabulary رو توی ایران هم راحت میشه یاد گرفت. و از دو مورد آخر من نگران نیستم.
نظر شما چیه ؟

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
! take it easy
من از اون دسته نیستم که شما فکر میکنید!!
البته منظور من این نبود که اونجا همه چیز راحته!!!! اما از اونجا که انگلیسی رو در یک کشور انگلیسی زبان بهتر میشه یاد گرفت من فکر میکنم اگر در یک کشور انگلیسی زبون باشیم زودتر انگلیسیمون راه میفته.سطح انگلیسی من در حد متوسطه اما از نظر Listening Skills ضعیف هستم .و این واقعا برای من نگران کنندست چون سر کلاس باید حرف های استاد رو سریعا بفهمم.از این جهت اسرار به تکمیل زبان به خصوص مورد یاد شده را در کشور مقصد دارم والا Grammar و Vocabulary رو توی ایران هم راحت میشه یاد گرفت. و از دو مورد آخر من نگران نیستم.
نظر شما چیه ؟

منظوزم شما نبودید ، این مطلب را کلی گفتم که دوستان بدونن برای تفریح نمی رن .

متاسفانه سوئد همچین امکاناتی نداره وگرنه می شد هلو برو تو گلو :lol:

برای شما من پیشنهاد می کنم از اساتید خصوصی متبحر و فیلم زبان اصلی و موزیک انگلیسی استفاده کنین ، اینجوری هم شرایط اونور رو برای خودتون مهیا کردین هم دز هزینه هاتون صرفه جویی ...

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
اگر کسی برای سربازی ، پاسپورت و این مسائل ( خرید ) آشنا داره تو PM بهم بگه ، برای برادرم می خوام .

aminmkl

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از پیشنهاد خوبت

راستی برای پذیرش گرفتن مدرک دیپلم کافیه؟ یا مدرک پیش دانشگاهی هم لازمه؟

بالا