سلام. می خواستم بدونم در رشته های مهندسی برای فوق لیسانس، بهترین دانشگاه سوئد کدام است؟ چالمرز یا KTH یا سایرین؟ ممنون میشم اگه ترتیبشونو بهم بگین.
مرسی!
من کلا اسم همین دو تا دانشگاهو شنیده بودم.برای مهندسی دیگه چه دانشگاه هایی خوبن برای فوق؟
مشکل منم همینه که هر رده بندی یه چیز گفته و بعضی هاشون هم مثلا KTH رو خیلی پایین داده، در حالی که من فکر می کنم بهترین دانشگاهه. شما اطلاع دارین 4 5 تا دانشگاه اول سوئد تو مهندسی کدومان؟
هر دو تاش لازمهمرسی از پیشنهاد خوبت
راستی برای پذیرش گرفتن مدرک دیپلم کافیه؟ یا مدرک پیش دانشگاهی هم لازمه؟
دوست عزیز مرسی از این همه توضیح جامع و خوبت! اگه لطف کنی درباره دو دانشگاه Lulea و Linkoping هم به من اطلاعات بدی یه دنیا لطف کردی.آخه lund , upsalla رشته منو متاسفانه نداره. ولی Lulea و Linkoping داره.اونا چه طورین؟
خواهش میکنم. قابلی نداشت. من برای پیدا کردن این اطلاعات زحمتی نکشیدم . راحت با یه سرچ تو "ویکیپدیا" یا سایت خود دانشگاهها پیدا میشه.
دانشگاه لینشوپینگ یکی از دانشگاههای خیلی خوب هست که از نظر تعداد دانشجو مقام ششم رو در سوئد داره و دانشکده مدیریتش در اسکاندیناوی بسیار معروف و مجهزه. دانشکده فنی این دانشگاه یا Linköping Institute of Technology بیشتر از 12000 دانشجو داره و انتخاب خیلی مناسبیه . دانشگاه فنی لوولیو Luleå هم که نام بردید خوب و معتبره ولی شمالی ترین دانشگاه سوئد هستش.
در ضمن در لینک دانشگاه Växjö University بگردین شاید رشته مورد نظر شما باشه .این هم مثل دانشگاههای Örebro و Karlstad یکی از دانشگاهای جدید سوئده (شروع فعالیت به عنوان دانشگاه در سال 1999) و من فکر میکنم پذیرفته شدن در این ها راحت تره.
این هم لیستی از تمام کالج ها و دانشگاههای سوئد:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Sweden
... آخه مشکل اینه که دانشگاه هایی مثل Karlstad طبق درجه بندی وزارت علوم جزو دانشگاه های درجه 2 حساب میشه. گرچه به نظر من درجه 8 اونا هم از دانشگاه های خودمون بهتره...
secret جان
شما برای پذیرش باید چقدر به این شرکت بپردازید؟
یعنی در صورت عدم پذیرش 50 تومن کم می کنن یا 150 تومن؟
ضمنا اگر شما برای آپریل پذیرشتون جور نشه برای ترم بهار 2008 هم براتون اقدام می کنن؟
اگر امکانش هست بفرمایید چه رشته ایی هستید.
ممنون
secret جان اگر کمی درباره خودت بگی ممنون میشوم
و حتما تافل یا آیلتس هم گرفتی که داری اقدام می کنی!