• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

sanaz tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. می خواستم بدونم در رشته های مهندسی برای فوق لیسانس، بهترین دانشگاه سوئد کدام است؟ چالمرز یا KTH یا سایرین؟ ممنون میشم اگه ترتیبشونو بهم بگین.

لایک‌ها
0
سلام. می خواستم بدونم در رشته های مهندسی برای فوق لیسانس، بهترین دانشگاه سوئد کدام است؟ چالمرز یا KTH یا سایرین؟ ممنون میشم اگه ترتیبشونو بهم بگین.

در رتبه بندی The Times Higher Education Supplement دانشگاه KTH چند تا خونه بالاتر از چالمرز هست:
http://www.topmba.com/fileadmin/pdfs/2007_Top_200_Compact.pdf

اما مثلا توی یه رتبه بندی دیگه KTH خیلی بالاتر از چالمرزه:
http://www.webometrics.info/top4000.asp?offset=50

یه تفاوت دیگه اینکه KTH در استکهلم هستش که شهر گرونیه اما چالمرز در یوته بوری (گوتنبرگ) قرار داره که یک شهر دانشگاهیه البته بیشتر به خاطر وجود دانشگاه گوتنبرگ که با داشتن حدود پنجاه هزار دانشجو وسیع ترین دانشگاه اسکاندیناویه .
در ضمن یوته بوری پایینتر از استکهلمه و از نظر آب و هوا بهتر

sanaz tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی!
من کلا اسم همین دو تا دانشگاهو شنیده بودم.برای مهندسی دیگه چه دانشگاه هایی خوبن برای فوق؟
مشکل منم همینه که هر رده بندی یه چیز گفته و بعضی هاشون هم مثلا KTH رو خیلی پایین داده، در حالی که من فکر می کنم بهترین دانشگاهه. شما اطلاع دارین 4 5 تا دانشگاه اول سوئد تو مهندسی کدومان؟

لایک‌ها
0
مرسی!
من کلا اسم همین دو تا دانشگاهو شنیده بودم.برای مهندسی دیگه چه دانشگاه هایی خوبن برای فوق؟
مشکل منم همینه که هر رده بندی یه چیز گفته و بعضی هاشون هم مثلا KTH رو خیلی پایین داده، در حالی که من فکر می کنم بهترین دانشگاهه. شما اطلاع دارین 4 5 تا دانشگاه اول سوئد تو مهندسی کدومان؟

درود.
درسته دانشگاه KTH از چالمرز وسیعتره و تعداد دانشجوهاش هم بیشتره اگه توی ویکیپدیا درباره این دانشگاهها بخونید میبینید که KTH (انستیتو رویال ) حدود 1600 دانشجو در مقطع دکترا داره اما چالمرز فقط یک نفر!!!
شاید چالمرز توی ایران شناخته شده تر باشه حتی اگه سایت وزارت علوم رو ببینید اسم این دانشگاه در سطر اول دانشگاههای ممتاز سوئد نوشته شده و KTH شماره پنج . شاید وزارت علوم ایران دانشگاههای فنی و مهندسی رو بیشتر می پسنده !!!
در صورتی که توی رتبه بندی های معتبر دنیا مثل QS دو دانشگاه دیگه هستن که در رده خیلی بالاتری هستن. البته مثل اون دو تای قبلی منحصرا فنی مهندسی نیستن. مثلا Lund University که دانشکده فنی این دانشگاه بعد از چالمرز و رویال، سومین دانشکده بزرگ مهندسی در سوئده : http://www.lth.se/english
Lund یکی از معتبرترین و وسیعترین دانشگاههای اسکاندیناویه که به خاطر موقعیت خوبش از نظر جغرافیایی و امکاناتش محبوبترین دانشگاه سوئد برای خارجیهاست.
در ضمن دانشگاه Uppsala هم محشره. این دانشگاه قدیمیترین دانشگاه اسکاندیناویه حتی قدیمیتر از دانشگاه کپنهاگ دانمارک با اختلاف 2 سال در 1477 افتتاح شده و عده زیادی از مشاهیر سوئد در عالم سیاست و علم از این دانشگاه فارغ التحصیل شدن و بعضاً جایزه نوبل گرفتن.

sanaz tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز مرسی از این همه توضیح جامع و خوبت! اگه لطف کنی درباره دو دانشگاه Lulea و Linkoping هم به من اطلاعات بدی یه دنیا لطف کردی.آخه lund , upsalla رشته منو متاسفانه نداره. ولی Lulea و Linkoping داره.اونا چه طورین؟

لایک‌ها
0
دوست عزیز مرسی از این همه توضیح جامع و خوبت! اگه لطف کنی درباره دو دانشگاه Lulea و Linkoping هم به من اطلاعات بدی یه دنیا لطف کردی.آخه lund , upsalla رشته منو متاسفانه نداره. ولی Lulea و Linkoping داره.اونا چه طورین؟

خواهش میکنم. قابلی نداشت. من برای پیدا کردن این اطلاعات زحمتی نکشیدم . راحت با یه سرچ تو "ویکیپدیا" یا سایت خود دانشگاهها پیدا میشه.
دانشگاه لینشوپینگ یکی از دانشگاههای خیلی خوب هست که از نظر تعداد دانشجو مقام ششم رو در سوئد داره و دانشکده مدیریتش در اسکاندیناوی بسیار معروف و مجهزه. دانشکده فنی این دانشگاه یا Linköping Institute of Technology بیشتر از 12000 دانشجو داره و انتخاب خیلی مناسبیه . دانشگاه فنی لوولیو Luleå هم که نام بردید خوب و معتبره ولی شمالی ترین دانشگاه سوئد هستش.
در ضمن در لینک دانشگاه Växjö University بگردین شاید رشته مورد نظر شما باشه .این هم مثل دانشگاههای Örebro و Karlstad یکی از دانشگاهای جدید سوئده (شروع فعالیت به عنوان دانشگاه در سال 1999) و من فکر میکنم پذیرفته شدن در این ها راحت تره.
این هم لیستی از تمام کالج ها و دانشگاههای سوئد:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Sweden

sanaz tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خواهش میکنم. قابلی نداشت. من برای پیدا کردن این اطلاعات زحمتی نکشیدم . راحت با یه سرچ تو "ویکیپدیا" یا سایت خود دانشگاهها پیدا میشه.
دانشگاه لینشوپینگ یکی از دانشگاههای خیلی خوب هست که از نظر تعداد دانشجو مقام ششم رو در سوئد داره و دانشکده مدیریتش در اسکاندیناوی بسیار معروف و مجهزه. دانشکده فنی این دانشگاه یا Linköping Institute of Technology بیشتر از 12000 دانشجو داره و انتخاب خیلی مناسبیه . دانشگاه فنی لوولیو Luleå هم که نام بردید خوب و معتبره ولی شمالی ترین دانشگاه سوئد هستش.
در ضمن در لینک دانشگاه Växjö University بگردین شاید رشته مورد نظر شما باشه .این هم مثل دانشگاههای Örebro و Karlstad یکی از دانشگاهای جدید سوئده (شروع فعالیت به عنوان دانشگاه در سال 1999) و من فکر میکنم پذیرفته شدن در این ها راحت تره.
این هم لیستی از تمام کالج ها و دانشگاههای سوئد:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Sweden

بازم خیلی ممنونم. برم یه سرچی بزنم ببینم چی دستگیرم میشه.آخه مشکل اینه که دانشگاه هایی مثل Karlstad طبق درجه بندی وزارت علوم جزو دانشگاه های درجه 2 حساب میشه. گرچه به نظر من درجه 8 اونا هم از دانشگاه های خودمون بهتره:lol:
بازم مرسی!

لایک‌ها
0
... آخه مشکل اینه که دانشگاه هایی مثل Karlstad طبق درجه بندی وزارت علوم جزو دانشگاه های درجه 2 حساب میشه. گرچه به نظر من درجه 8 اونا هم از دانشگاه های خودمون بهتره...

صد در صد!
شما به رتبه بندی وزارت علوم اهمیت ندید معلوم نیست که فاکتورهاش برای این رتبه بندی درست باشه
دانشگاههای سوئد همیشه تحت حمایت دولت سوئد هستن و همیشه بهشون کمک مالی میشه ، تدریس به زبان انگلیسی هست در کشوری بسیار مرفه و متمول در اتحادیه اروپا، و از همه مهمتر اینکه تمام این امکانات به صورت رایگان هستش همین عوامل باعث میشه که دانشجوهای خارجی زیادی با فرهنگها و تجربیات مختلف اونجا رو انتخاب کنن و شاید برای تحصیل سوئد نسبت به امریکا انتخاب مناسب تری باشه.

mohamnag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا کسی تجربه کار با سایت studera رو داشته که به نتیجه رسیده باشه؟
چه مسائلی رو باید رعایت کنیم؟
ظاهرا تعداد رشته ها توی این سایت خیلی محدودتر از اونیه که توی خود سایت دانشگاهها اومده.

لایک‌ها
0
نگران نباشید اطلاعات مربوط به رشته های ورودی پاییز سال 2008 به محض باز شدن این سایت برای ثبت نام یعنی در اول دسامبر آپدیت خواهد شد.
من خودم خیلی دوست داشتم با این سایت انتخاب رشته کنم اما وقتی با یکی از این موسسات اعزام دانشجو تماس گرفتم تصمیم گرفتم توسط اونها اقدام کنم آخه به من گفتن که بعضی از دانشگاهای سوئد مثل Växjö برای ورودی ماه آوریل هم دانشجو میگیرن :eek: و تا اول دسامبر برای فرستادن مدارک فقط فرصت هست من هم با اونها قرارداد بستم و همه مدارکمو چند روز پیش فرستادم . اما هر چی گشتم توی سایت دانشگاههایی که اونا گفتن در مورد ورودی آوریل مطلبی پیدا نکردم!!! یک دلیل دیگش این بود که بهم گفتن اقدام از طریق یک agent یا کارگزار شانس شما رو میبره بالا و برای ویزا هم مشکلی پیدا نخواهید کرد. حالا من نمیدونم اینها تا چه حد میتونه درست باشه.
از طرف دیگه تعرفه ای که وزارت علوم برای این موسسات برای کشور سوئد در نظر گرفته خیلی زیاده:
8500 کرون که میشه حدوداً 1،245،000 تومن.
با studera شما میتونین تا بیست رشته انتخاب کنین اما نمیدونم حداکثر چند تا دانشگاه .
البته موسسه ای هم که من توسطش اقدام کردم بهم گفتن اگه دانشگاههایی مد نظرت هست ، توی لیست پنج یا شش تاشونو به ترتیب اولویت بنویس .​

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
secret جان
شما برای پذیرش باید چقدر به این شرکت بپردازید؟

لایک‌ها
0
secret جان
شما برای پذیرش باید چقدر به این شرکت بپردازید؟

در کل مبلغ قرارداد 1،500،000 تومن هست که در سه مرحله پرداخت میشه 500،000 تومنش رو همون اول ریختم به حساب. بعد اگه پذیرفته بشم 500،000 تومن دیگه و در نهایت همزمان با اخذ ویزا پونصد تومن سوم پرداخت میشه. البته این مبلغ حدودا 300 هزار تومن بیشتر از تعرفه وزارت علومه برای اینکه یه مبلغ اضافه برای گرفتن ویزا به سفارت باید پرداخت کرد که این موسسه خودش این کار رو انجام میده . ضمناً اگه شما پذیرفته نشین یا نتونن برای شما ویزا بگیرن هر چه قدر پرداخت کرده باشین پس از کسر 10 درصد به شما پس داده میشه

mohamnag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی در صورت عدم پذیرش 50 تومن کم می کنن یا 150 تومن؟
ضمنا اگر شما برای آپریل پذیرشتون جور نشه برای ترم بهار 2008 هم براتون اقدام می کنن؟
اگر امکانش هست بفرمایید چه رشته ایی هستید.
ممنون

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
secret جان اگر کمی درباره خودت بگی ممنون میشوم
و حتما تافل یا آیلتس هم گرفتی که داری اقدام می کنی!

لایک‌ها
0
یعنی در صورت عدم پذیرش 50 تومن کم می کنن یا 150 تومن؟
ضمنا اگر شما برای آپریل پذیرشتون جور نشه برای ترم بهار 2008 هم براتون اقدام می کنن؟
اگر امکانش هست بفرمایید چه رشته ایی هستید.
ممنون

تا قبل از جواب دانشگاهها شما پونصد تومن باید بپردازین پس در صورت عدم پذیرش فقط 50 تومن کم میشه
این قرارداد شامل ورودی پاییز 2008 هم میشه و شما هم لازم نیست که مدارک رو دوباره بفرستین این چیزی بود که به من گفتن.

لایک‌ها
0
secret جان اگر کمی درباره خودت بگی ممنون میشوم
و حتما تافل یا آیلتس هم گرفتی که داری اقدام می کنی!

من مدیریت خوندم و برای MBA و رشته های هم گروه خودم apply کردم. توی لیستی که به من دادند 6 تا از دانشگاهها رو به ترتیب اولویت نوشتم که اولیش Lund University بود که فکر نمیکنم اونجا پذیرفته بشم آخه معدلم اصلا جالب نیست. به امید IELTS و گواهی 2 سال سابقه کارم اقدام کردم. من IELTS آکادمیک 6 دارم ... تصمیم داشتم برم و هدفم سوئد نبود اما به دلایلی تا حالا صبر کردم. به هر حال اگه سوئد هم نشد برای جای دیگه اقدام میکنم مثلا مجارستان، که هم کشور خوبیه و هم مخارج زندگی و دانشگاه کمتر از کشورهای اروپای غربی هستش و هم شرایط گرفتن پذیرش و ویزا خیلی راحت تره. مثلا این دانشگاه:

http://mba.uni-corvinus.hu

mmrapq

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام
دوستان فیلم امشب سینما 4 رو دیدین که در سوئد فیلمبردارش شده بود به اسم زوزو... من تصورم نسبت به سوئد و البته آب و هوا و محیطش این نبود ... این طوری خیلی بهتر بود البته احتمالا واسه یه زمان خاصی از سال بود
البته آدم های بد هم اونجا پیدا میشه البته بچه هاشونو می گم ! D:
موفق باشید

weblogcenter

Registered User
لایک‌ها
3
می شه یه کمکی هم به من بکنید. من بعد از اینکه واسه کنکور کلی زحمت کشیدم دانشگاه آزاد رشته مهندسی برق مخابرات شیراز قبول شدم و واسه من که عشق IT هستم خیلی خسته کنندس. می دونم واسه لیسانس زیاد به صرفه نیست. می خوام بدونم آیا امکان گرفتن بورسیه وجود داره. چون با اینکه پدرم استاد دانشگاهه ولی خوب هزینه های تحصیل در خارج بالاست.
من مدرسه تیزهوشان درس خوندم و معدلم 17.5 هست.
مشکل سربازیمو می تونم حل کنم.
چند تا مقام کشوری و یه مقام جهانی در کامپیوتر و گرافیک کامپیوتری دارم.
19 سالمه و تقریبا 4 سال سابقه کار تو 2 تا شرکت دارم. 6 سال که طراحی سایت و گرافیک رو شروع کردم.
مدرک زبان ندارم ولی زبانم خوبه و علاقه و توانایی خوبی در یادگیری زبان دارم. و در مدت کم می تونم حلش کنم.

نمی دونم دقیق ولی دیدم که مثلا اینکه تو مدرسه تیزهوشان درس خوندن بعضیا امتیاز مثبت داشته واسشون. اگه چیز دیگه ای هم لازمه بگید بگم. می خوام رشته ای در زمینه کامپیوتر و IT باشه. کار هم می تونم بکنم با توجه به سابقه و تجربم.

ممنونم

بالا