only_flight
Registered User
www.studyinfinland.fi
www.studyinnorway.no
https://studyinsweden.se
www.studyinnorway.no
https://studyinsweden.se
سلام خسته نباشید
جسارتا واسه مقطع کارشناسی ( نرم افزار - کامپیوتر ) سوئد و یا نروژ باید حتما Local Language رو بلد باشی یا English هم تدریس میشه؟؟
من میخواستم واسه سوئد یا نروژ اقدام کنم با مدرک کاردانی ، سایت ها و انجمن های زیادی رو هم چک کردم اکثرا توضیح کاملی نداده بودن ...
ممنون میشم
لیسانس کامپیوتر به زبان انگلیسی در سوئد و فنلاند موجد هست
سوئد شهریه دار هست - فنلاند رایگان اما با امتحان ورودی
برای اقذدام هر دو مدرک زبان اجباری هست
دوره زبان را داخل سوئد هم میشه گذراند
ممنون عزیز
پس با این وضع ، هم باید انگلیسی و هم نروژی ( سوئدی ) رو بلد بود ؟؟ چه کاریه آخه البته یکی از آشنایان مقطع فوق و دکترا نروژ و فنلاند درس میخونن ( انگلیسی فقط required بوده..) ..
الان من چند سال طول کشیده تا انگلیسی یاد گرفتم ، قرار باشه سوئدی هم برم بخونم 10 سال طول میکشه :دی
دقیقا از کجای حرفم این برداشتو کردین؟!
واضح گفتم که لیسانس کامپیوتر که فرمودین به زبان انگلیسی موجد هست، یعنی نیازی به یادگیری زبان سوئدی و فنلاندی ندارین
صحبت دوستتون هم درست هست فوق و دکترا در اکثر رشته ها به زبان انگلیسی هست
سلام.
داداش آی دی تو برام بفرست بی زحمت
بله با شما بودم.
کجاست ، ندیدم یا شاید توجه نکردم.پیج چند؟
لطفا یه بار دیگه بزار یه مروری بشه
دوست من الان تحصیل در ایران هم در همین رشته چیزی نیست که دست نیافتنی باشه! فقط پشتکار میخواهد و اراده!برای تحصیل در phd ایمونولوژی پزشکی شرایط به چه صورته؟ایمیل هم زدم خدمتتون.
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
ارشد مدیریت فنلاند ؟ ! در حالی که در هر استانی حداقل چند دانشگاه ارشد این رشته رو میگیرند؟دوست عزیز فنلاند برای ارشد مدیریت پذیرش نداره؟
اتفاقا تو ایران به درد نمیخوره.فوق فوقش میشی هیئت علمی که اونم اگه پارتی داشته باشی ماهی ۳ملیون بهت میدن.سختی هاشم به جای خود.سلام
دوست من الان تحصیل در ایران هم در همین رشته چیزی نیست که دست نیافتنی باشه! فقط پشتکار میخواهد و اراده!
من فقط تحصیل رو گفتم! نه کار !اتفاقا تو ایران به درد نمیخوره.فوق فوقش میشی هیئت علمی که اونم اگه پارتی داشته باشی ماهی ۳ملیون بهت میدن.سختی هاشم به جای خود.
یه سوال دیگه!اتفاقا تو ایران به درد نمیخوره.فوق فوقش میشی هیئت علمی که اونم اگه پارتی داشته باشی ماهی ۳ملیون بهت میدن.سختی هاشم به جای خود.
تحصیلشم خیلی سخته.پذیرش ۱۴ نفر تو کل ایران.مصاحبه هم که هر استاد هوای دانشجوی خودشو داره.من فقط تحصیل رو گفتم! نه کار !
در ضمن مدرک ایران به نظرتون چرا به درد نمیخوره؟