برای مقطع ارشد چه شرایط میخواد؟ در ضمن شما کدومیک از کشورها رو میگید در مقطع ارشد رایگانه؟
معدل مناسب
مدرک زبان انگلیسی IELTS / TOEFL
فعلا فنلاند و نروژ رایگان هستند
برای مقطع ارشد چه شرایط میخواد؟ در ضمن شما کدومیک از کشورها رو میگید در مقطع ارشد رایگانه؟
الان واسه ادامه تحصیلت در دانشگاه کدوم کشورها تو اروپا رایگانه
عزیز همه چی امکان پذیر هستش. ولی نکته ای که مهم هستش اینه که شما باید حداقل تخصص خاصی داشته باشین و یا زبان انگلیسی رو در حد مناسبی بلد باشین و اینکه پذیرش برای دانشگاه و کار دو مقوله کاملا جدا از هم هستش.دوستان با مدرک کارشناسی علمی کاربردی میشه تو کشور های اروپایی ادامه تحصیل یا استخدام شد؟
برادر دانشگاه فارسی زبان نداره من توش برم تحصیل کنم
شنیده بودم سوئد دیگه پذیرش نداره ! درست نیست ؟
همچنان قابل اقدام پذیرش و ویزا هست منتها تحصیلات رایگان فقط بابورس و پرونده خیلی خوب امکانپذیر هست.
فعلا داریم میگیریم احتمال جمع شدنش زیاده چون اداره مهاجرت گیر داده به دانشگاهها که هرچی اسرانی اومده مونده یا پناهندگی یا کار یا ازدواج سوری ...اقا این دوره های زبان انگلیسی همچنان بر قرار هستش ؟ برای سال 94 میخوام برنامه ریزی کنم. هزینش چقدره جدیدا " ؟
بعد از شیش ماه میشه کارفرما چه ایرانی چه خارجی پیدا کرد که تمدید کنه ؟
فعلا داریم میگیریم احتمال جمع شدنش زیاده چون اداره مهاجرت گیر داده به دانشگاهها که هرچی اسرانی اومده مونده یا پناهندگی یا کار یا ازدواج سوری ...
یکی ار دانشگاهها قراردادشو برای این ترم برای دوره زبان کنسل کرده
پیشنهاد میکنم هرچه زودتر اقدام کنی چون مدرک زبان نمی خواد متقاضیش زیاده
زبان سویدی قراربود این ترم از شهریور راه بیفته ولی دانشگاه عقب انداخت احتمالا از ترم دیگه ولی از الان اقدام کن که تعداد متقاضی که میگیرن محدودهبرای دوره سویدی هم هستش یا فقط English ? چون سویدی باشه میشه یجوری کار جابجا کرد . همون شهر Vexor هست ؟
این تحصیل در خارج کشور چه مزایایی داره اصلا؟!
مثلا طرف اونجا دکترا بگیره یا اصلا لیسانس! بعد بیاد ایران پول نداشته باشه میخواد چه کاری راه بندازه با مدرکش!؟
اکثر کسایی که خارچ از کشور درس میخونن 1.پولدارن 2.برنمیگردن که بخوان دنبال کار بگردند :دی
همون دیگه D: اونایی که پول دارن درس واسشون معنی نداره اصلا! واسه خنده میرن مدرک بگیرن بگن مدرک داریم! D: درس تو این زمونه ارزشی نداره اصلا! اصل 2 چیزه! یا نخبه آدم باشه یا پولدار! نخبه بودن به درس نیست! به استعداد فردیه! پول هم به جیب نیست! به پدره گرامیه! D: