only_flight
Registered User
برای کارشناسی هم ؛ میشه بورس گرفت ؟
برای کارشناسی هم ؛ میشه بورس گرفت ؟
بله شانس دارین بالای 50%
که تحصیلات رایگان بشه؟
تحصیلات رایگان که فنلاند و نروژ هستش.
میشه با یه مدرک IELTS ، بورسی هم گرفت که بشه امرار معاش کرد؟
من میخوام پلی تکنیک فنلاند برم ، رایگان و به زبان انگلیسی هم هستش ، و میشه بعد از کارشناسی به جاهای دیگه امیدوار بود.
فرید جان من نشد حضوری بیام
میشه اینجا یا تو پخ یه اماری واسه من بگیری بدی بهم
من میخوام هنر رشته ی طراحی صنعتی بخونم
از هلند وامریکا و کانادا پزیرش داشتم که تمرکزم رو گزاشتم رو کانادا ولی دوبار از ترکیه ریجکت شدم ! حالا میخوام بدونم با گپ تحصیلی پنج ساله ای که دارم و پورتفولیو اماده , شما میتونی از جایی برای من قطعی پزیرش بگیری که سر ویزا هم گرفتار نشم ؟
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
ممنون از راهنمایی
به من ایمیل زدن و جواب رو گرفتم
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
مهندس ویزای اموزش زبان تو انگلیس میتونی بگیری؟ سوید نه! فقط انگلیس. یا موسسه ای رو میسناسی که تو کار انگلیس باشه؟
سلام. من لیسانس و ارشدم رو از دانشگاه آزاد گرفتم. معدل لیسانسم 16/61 و مال ارشدم 15 هستش. سطح زبانم در حد تقریبا خوبیه ولی متاسفانه مدرک زبان رو هنوز دنبالش نرفتم. در ضمن رشته تحصیلیم میکروبیولوژیه که یکی از گرایش های بیولوژیه. با این شرایط فکر میکنید امکان تحصیل تو کدومیکی از کشورها رو دارم و یا اینکه تو این رشته من کدوم کشور رو بهتر میتونم شانس داشته باشم که برم؟ البته یادم رفت که برای مدرک ph.D میخوام اقدام کنم و تا 2 ماه دیگه پایان نامم تمومه. جواب بدید ممنون میشم[/QUOTE
سلام دوست عزیز
معدل فوق و دانشگاه آزاد برای phd زیاد مناسب نیست
برای پذیرش phd مقاله isi و مدرک زبان ielts academic 7 و یا toefl ibt 100 هم لازم دارین
توصیه میکنیم فوق لیسانس تحصیلات رایگان مجددا اقدام کنین بعد phd